Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 27.06.2014г. събота в 23:37
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

да, така е ! отидох само за един ден , но останах много разочарован! цял ден обикалях София за да разкарвам заявките, но всъщност се оказах шофьор на тяхната супервайзорка.... Самата тя , така и не ми показа обектите защото и тя не ги знаеше, но пък за сметка на това си вършеше нейна лична работа ..Работния ми "учебен " ден бе 12 часа ... ако всеки ден е така , не благодаря .... Успех на другите кандидати

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.06.2014г. събота в 09:58
мнение от
отношение бивш служител
в град София

ЭЛЕ МНОГО ЭЛЕ.ОРГАНИЭАЦИЯ И ЭАПЛАЩАНЕ.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 3 от общо 3

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88332 мнения за 7764 фирми!