Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
БГ Работодател е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". Тук можете да споделите за вашият опит във фирмите, в които сте работили или да потърсите мнение за фирма, в която обмисляте да кандидатствате.

Търси             Азбучник   Каталог

рейтинг 1888 от 518 мнения.
рейтинг 1044 от 717 мнения.
рейтинг 822 от 302 мнения.
рейтинг 792 от 68 мнения.
рейтинг 787 от 510 мнения.
рейтинг 721 от 38 мнения.
рейтинг 709 от 66 мнения.
рейтинг 657 от 187 мнения.
рейтинг -3680 от 1109 мнения.
рейтинг -3323 от 308 мнения.
рейтинг -2838 от 428 мнения.
рейтинг -2088 от 508 мнения.
рейтинг -1985 от 236 мнения.
рейтинг -1884 от 221 мнения.
рейтинг -1879 от 315 мнения.
рейтинг -1626 от 1038 мнения.
рейтинг -1527 от 315 мнения.
рейтинг 152 от 11 мнения.
рейтинг -55 от 10 мнения.
рейтинг 73 от 9 мнения.
рейтинг -107 от 7 мнения.
рейтинг 38 от 7 мнения.
рейтинг 112 от 7 мнения.
рейтинг -37 от 6 мнения.
рейтинг -82 от 6 мнения.
Горните данни са за последните 30 дни.
Дайте Вашето мнение!

Последно коментирани фирми

рейтинг 109 от 8 мнения.
Последно Цвети написа:
Това, което предлага тази фирма е : първите три месеца изпитателен срок, в който не получаваш заплата, а само процент. След третия месец труд
рейтинг 787 от 510 мнения.
Последно taina. написа:
...нтните и уважаващи себе си хора не се задържат, а ако обстоятелствата ги принудят да останат в Хепи, биват смазани под тежестта на примати
рейтинг 98 от 77 мнения.
Последно Жул Верн написа:
Фирмата е супер! Служителите, колегите и ръководителите я правим такава. На злословниците дето си измислят, много здраве и успех където и да
рейтинг -230 от 64 мнения.
Последно sony написа:
явих се на интервю за работа търсеха хора за екип инкасо работил съм над 20 години такава работа в полиция в банки на 40 години съм здрав в мно
рейтинг -25 от 3 мнения.
Последно иво написа:
и двете горни мнения са на служителки хванати да крадът дрехи от склада. при това положение какво да бъде отношението на роботодателя.
рейтинг -65 от 5 мнения.
Последно Гъбка смотана написа:
Божее ! Тази кифла се изживява вече и като ОЗЕЛЕНИТЕЛ - хахаха. Кото е посадила нищо не се е хванало до сега. Тая ще ни спука да копаем градинк
рейтинг -588 от 476 мнения.
Последно Един зевзек написа:
Здравейте! И аз вече съм един бивш служител от Карфур от Мол Парадайз. През краткото време, в което работих научих интересни и важни за профе
рейтинг 2893 от 1049 мнения.
Последно pnenix666 написа:
Факт,че едва ли този Стамен ще пише тук , ако му предложат друга работа.За съжаление всички фирми са боклук  и последните 4 години го доказах
рейтинг -15 от 1 мнения.
Последно иванов и брат му написа:
не плащат.....текучество...лош колектив ....робство
рейтинг 83 от 28 мнения.
Последно Цветомир Иванов написа:
Всеки е специалист по всичко и дори да гледа от "малък прозорец", дава фундаментални констатации и съвети.За жалост, когато трябва наистина

Връзки

Сайтове за работа

Институции

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com достига до вас благодарение на Streaming Video Provider. Streaming Video Provider предлага професионални web видео услуги за бизнес клиенти. SVP позволява лесно да се публикува и управлява видео в интернет с качество далеч отвъд възможностите на системите за видео споделяне и предлага множество улеснения за бизнес клиенти. За повече информация, посетете сайта на Streaming Video Provider на адрес www.streamingvideoprovider.co.uk.
BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

74654 мнения за 6351 фирми!