Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
БГ Работодател е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". Тук можете да споделите за вашият опит във фирмите, в които сте работили или да потърсите мнение за фирма, в която обмисляте да кандидатствате.

Търси             Азбучник   Каталог

рейтинг 1886 от 506 мнения.
рейтинг 1202 от 670 мнения.
рейтинг 941 от 269 мнения.
рейтинг 895 от 496 мнения.
рейтинг 792 от 68 мнения.
рейтинг 724 от 37 мнения.
рейтинг 709 от 66 мнения.
рейтинг 637 от 171 мнения.
рейтинг -3680 от 1109 мнения.
рейтинг -3214 от 302 мнения.
рейтинг -2719 от 407 мнения.
рейтинг -2109 от 484 мнения.
рейтинг -1997 от 235 мнения.
рейтинг -1884 от 221 мнения.
рейтинг -1625 от 293 мнения.
рейтинг -1568 от 290 мнения.
рейтинг 85 от 12 мнения.
рейтинг -104 от 10 мнения.
рейтинг -9 от 9 мнения.
рейтинг -7 от 9 мнения.
рейтинг -119 от 9 мнения.
рейтинг 77 от 9 мнения.
рейтинг 60 от 9 мнения.
рейтинг -77 от 8 мнения.
рейтинг 0 от 8 мнения.
Горните данни са за последните 30 дни.
Дайте Вашето мнение!

Последно коментирани фирми

рейтинг -526 от 138 мнения.
Последно todor написа:
 Съгласна съм напълно с мнението на Нели. И на мен ми се случи това със заемането на пари... И докато работих там нямаше човек, който да е взел
рейтинг -148 от 21 мнения.
Последно Uzka написа:
Преди време четох всички възможни мнения за тази фирма и ми стана ясно какви мърши са шефовете. Продължават да са същите. Едно момиче - бивша
рейтинг 163 от 34 мнения.
Последно Anonymous написа:
...омпютърни познания успяха да съборят всички уеб сайтове включително и самият сайт на фирма Станга. Те твърдяха, че са най-качествени при и
рейтинг -55 от 58 мнения.
Последно nana написа:
Възмутена съм от отношението на служителките в магазина на СБА - Чайка 2.Аз съм обучаваща в този магазин от кратко време,просто нямам подход
рейтинг 58 от 5 мнения.
Последно Рошкова написа:
Прав/а е колегата/жката отдолу. Нещата във фирмата са правилно описани. Проблемите са главно в софийския офис, при това идват от мениджмънта
рейтинг -2109 от 484 мнения.
Последно Нова написа:
Здравейте, Искам да попитам каква е долу- горе заплатата за длъжността ТАГ. За провинцията става въпрос, ако това има значение...
рейтинг 142 от 151 мнения.
Последно Катя написа:
Здравейте, интересувам се от условията и заплащането в Британика, конкретно за позицията "координатор проекти". Моля ви, за малко повече инф
рейтинг 163 от 84 мнения.
Разбира се, че сме осигурени на пълни заплати - просто брутната заплата е по договор+бонусите, които всеки месец са различни. Кой дава пари п
рейтинг -31 от 10 мнения.
Последно Plamen87 написа:
Горещо ви съветвам да премислите дали да почвате в БДО. Това е едно ужасно място за работа от гледна точка на мениджмента. Главната шефка е и
рейтинг -28 от 1 мнения.
Последно офест написа:
Ако исйате да работите в фирма, където никой не уважава,труда ви и техноложката не разбира и бъкел от полиграфия, то това е фирмата за Вас. Ак

Връзки

Сайтове за работа

Институции

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com достига до вас благодарение на Streaming Video Provider. Streaming Video Provider предлага професионални web видео услуги за бизнес клиенти. SVP позволява лесно да се публикува и управлява видео в интернет с качество далеч отвъд възможностите на системите за видео споделяне и предлага множество улеснения за бизнес клиенти. За повече информация, посетете сайта на Streaming Video Provider на адрес www.streamingvideoprovider.co.uk.
BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

67633 мнения за 5548 фирми!