Фирма:
Сектори
няма въведени
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма Албена АД?
Какво е отношението на ръководството на Албена АД към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага Албена АД?
Каква е атмосферата на работа в Албена АД и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в Албена АД?
пуснато в 15:32 на 23.06.2010г. Wednesday
мнение от Вапцаров
отношение -- няма данни --
На коментара от 11.06 в 10:27ч , БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО ! пуснато в 05:41 на 08.06.2010г. Tuesday
мнение от veselka
отношение настоящ служител
към обект/отдел primorsko в град Приморско
Г-н Вълчанов да се "впусне в работа"?!Той мрази всичко,което е работа и хората които я вършат.Не желае по никакъв повод да разговаря с персонал или да вижда персонал по време на "храненията" си.Колкото и да е празен комплекса персоналът спи във вече споменатите дупки,колкото и храна да остане тя се хвърля,но не се дава на персонал.Помисли си,иначе освен "работливия"г-н Вълчанов всички останали са ОК. Заплащане
![]() пуснато в 16:39 на 03.06.2010г. Thursday
мнение от wiwi
в град Аврен
успешен сезон колеги :) пуснато в 17:14 на 23.05.2010г. Sunday
мнение от KMETA
в град Приморско
Работил съм 3 год на ММЦ-Приморско. За Албена АД бих работил сам там. Условията по настаняването са гадни, но пък бързо се свиква. Готиното там е че 1-2 пъти да ти дойдат на проверка Пенев или пък Станев (ама той е безопасен). Управителката на ресторанта е много готина, а на ММЦ-то г-н Вълчанов в него няма надутост, да се прави на началник и т.н. Ако трябва дори той би се впуснал в работата. пуснато в 16:23 на 10.05.2010г. Monday
мнение от Преслава
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Магнолиите в град Приморско
Чудя се дали да не се пренасоча към Приморско,само там не съм била.Но съм чувала за лоши условия за настаняване на персонала.Някой знае ли нещо по въпроса? пуснато в 10:20 на 13.04.2010г. Tuesday
мнение от biv6 slujitel
в град Аврен
много е изписано за фирмата, но по повод статия за Албена реших и аз да се включа. Работих няколко сезона във въпросната администрация. Не намирам за нормално хора с позиции мениджъри, счетоводители, да метат листата в курорта, само за да не се плаща на чистачки на есен и защото г-н Станев ще кацне на другия ден с хеликоптера си. Не намирам за уместно на молбата ти за назначаване да ти напишат една заплата, а да ти направят трудов договор със 150 лв по-малко, защото ами криза било. Сякаш предния ден не е имало криза. Не може да те карат с 500 лв заплата да си плащаш 50 лв карта за автобус, които минава през 5-6 спирки и се разваля всяка седмица,шофьорът си спазва негов график +-20 минути нямат значение, хората ще чакат. А с въпросните автобуси пътуват лекари, управители, все хора на високи постове. Абсурдите не свършват- трябваше всеки ден да вървим до автогарата да си хванем служебния автобус, който иначе спираше пред самата сграда на управлението, защото изп. директор не искал да ни вижда колко сме много, пък и за туристите не било приятна гледка. Да не би да е приятно комплекса да разполага само с няколко чистачки и сградата да тъне в мизерия, защото някой извикал чистачката. Или единственото място откъдето можеше да си купиш нещо за ядене и кафе да е затворено, защото жената също е привикана.Да не говорим за извънредния труд, лично аз съм оставала да работа до 22 вечерта (нищо, че е криза и няма туристи), настаняват ме в стая, която беше меко казано непроменена от 1950та година с чаршафи не по-малко стари. Да не говорим,че с много мъка успях да си издействам вечеря в хотела, след като съм работила до припадък и няма откъде да си купиш нищо, но напитките трябваше да си платя :)На пръсти се броят хората с прилични заплати, чиито живот обаче е минал там и те помнят някогашния разцвет и си спомнят с умиление хубавите дни. Дано да съм била полезна, за някой може информацията да е субективна, но говоря не само от мое име. Заплащане
![]() пуснато в 19:05 на 08.04.2010г. Thursday
мнение от аНонИм
към обект/отдел "Албена"АД в град Варна
Нормално ли е от три години заплатите в КК Албена АД да са еднакви- 2007г. 2008г. 2009г. и за 2010 остават същите .... пиколо - 300 + 50 чисти 280 лева сервитиор - 380 + 50 чисти 338 лева отз - 450 + 100 чисти 380 лева управителите от 850 до 5000 лева ... Елате и работете в Албена като работници да ви вземат здравето после цял живот я споменаваите!!!!!!
![]() пуснато в 18:57 на 16.02.2010г. Tuesday
мнение от евгени
отношение бивш служител
към обект/отдел хотели в град Добрич
Работих в Албена 10 години, за всичкото това време единственото добро нещо което видях бяха колегите с които работих, всичко останало е меко казано ужасно и неприемливо. Струва си да работиш там единствено, ако искаш да се научиш да правиш от невъзможното възможно. Ироничното, е че точно в офиса на един от (вече) зам. директорите, стои небезизвестната сентенция "... ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.... " Заплащане
![]() пуснато в 10:31 на 29.12.2009г. Tuesday
мнение от киров
отношение настоящ служител
към обект/отдел ресторанти в град Добрич
щастлива нова година на всички служители и дано през новата година всички си намерим работа и се махнем от тези кожодери Заплащане
![]() пуснато в 21:15 на 02.12.2009г. Wednesday
мнение от без значение
в град Варна
този dдесислав от балчик явно му е крив света,да не би той дае от тези останали в албена?А що се отнася до шефовете само едно не ми е ясно как може хора със средно да вземат по-високи от тези със висше ?Трябва ли да си скъсам дипломата? Заплащане
![]()