Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 15.01.2015г. петък в 18:51
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте, ходих на интервю за работа в клона на Витошка, но управителката Емилия Стоянова се държа много арогантно и високомерно и само дето не ме изгони от клона, не знам какъв и е проблема на женицата, но не може да се държи така с човек, който не познава и вижда за пръв път.


За капак на всичко аз отивам на интервю за позиция Кредитен инспектор (така ми казаха от Централата им след вече проведено интервю там), а тя ми предлага позиция Касиер със заплата 500 лв.(чисто) при положение, че имам стаж 10 год. в друга банка и съм магистър Счетоводство и контрол със специализация по Международни икономически отношения.  


Комуникацията между клоновете и Централата е пълна скръб - имам чувството, че са на различни планети.


За финал се обръщам към кандидатите за работа в Уникредит - много ама много сериозно да си помислят дали въобще да си подават документите там - с тия ниски заплати и това отношение....трябва много да сте закъсали за да се спрете на тази "банка".

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.09.2014г. неделя в 22:59
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел
в град София

Кандидатствам за място в УниКредит Булбанк като мениджър корпоративни клиенти - УниКредит факторинг. Може ли да споделите мнение, впечатление... от заплащането, отношението и т.н. Разбрах, че се провеждат заседания в безумно време от 7, 8 вечерта до след полунощ, вярно ли е това? 

написано 10.05.2014г. неделя в 10:29
мнение от
отношение клиент

 На 8ми май в 12 часа бях в Мол Сердика в Технополис за да си закупя апаратче цифрово на изплащане - стоях до 14 часа и минути - кажи речи 2 часа и отгоре. Служителката ви ми каза, че до 10 минути ще получа отговор дали съм одобрен или не за стока на изплащане. Минаха цели 2 часа без никакъв отговор, а аз стоя в магазина и чакам. Накрая си тръгнах стоеки два часа в магазина като клоун. Трябвало да получа обаждане, после ми казаха, че не било задължително уви не получих. Прибрах се в къщии звънах на телефона на служителите в самият магазин на въпросните консултанти към банката. Първо ми казаха, че ще ми се обадят. Чаках 40 минути никакъв отговор. Звъннах аз и те ми казаха, че потребител с такова име и заявка не съществува. После ме питаха за името и стоката и казаха, че не съм одобрен. Загубих си целият ден да се занимавам с цифрово апаратче за 150лв. Моля всеки уважаващ себе си човек изобщо да не им се връзва, само ще си загубите времето. А и служителите им пълна трагедия. Повече никога уникредит. И за финал поднасят на сухо някакви извинения... пародия от всякъде. Ако бях на тяхно място да сега да съм изгонил служителите, защото това е пълна липсва на непрофесионализъм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.04.2014г. четвъртък в 17:39
мнение от
отношение кандидат за работа

Някой знае ли каква е заплатата за позиция финансов анализатор? Работи ли се извънредно? Колко часове средно на седмица? Заплаща ли се овъртайм? Какво е отношението? Дългосрочна ли е позицията?

написано 14.04.2014г. вторник в 15:11
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Специалист продажби
в град Бургас

Моля за актуална информация за длъжността " Специалист продажби" за град Бургас - заплащане, условия на труд и всичко, което се сетите.


Как стоят нещата в момента в тази банка? Мненията, които изчетох са от преди година и общо взето-доста негативни.


Благодаря!


 

написано 26.11.2013г. сряда в 19:32
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Уникредит Булбанк
в град Перник

Искам да получа информация относно това как мога да започна като касиер,изисква ли се висше образование и какви са заплатите

написано 24.10.2013г. петък в 18:03
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте,


Накой има ли представа за заплащането на длъжността преводач в банка /за София/?Благодаря!

написано 24.10.2013г. петък в 17:57
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Централно управление
в град София

Здравейте,


Някой има ли информация за заплащането на длъжнастта преводач в баката, Централен Секретариат в София? 


 


Благодаря!

написано 28.09.2013г. неделя в 21:19
мнение от
отношение бивш служител
в град Бургас

Доста години работих в Уникредит Булбанк, научих много за което не съжалявам. Аз имах възможността да получа един добър старт в живота. научих се да бъда силна, да контактувам с различни хора, да ги разбирам и да им помагам. Заплатата не е висока, но един млад човек може да научи много ако има желани. Аз имах щастието да работя с един страхотен колектив, с които продължавам да се виждам. Имах шефка която ми беше идол в живота, един страхоте професионалист. Научих много от нея за което ще съм и винаги благодарна.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 156 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88272 мнения за 7759 фирми!