Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 10.05.2014г. неделя в 10:29
мнение от
отношение клиент

 На 8ми май в 12 часа бях в Мол Сердика в Технополис за да си закупя апаратче цифрово на изплащане - стоях до 14 часа и минути - кажи речи 2 часа и отгоре. Служителката ви ми каза, че до 10 минути ще получа отговор дали съм одобрен или не за стока на изплащане. Минаха цели 2 часа без никакъв отговор, а аз стоя в магазина и чакам. Накрая си тръгнах стоеки два часа в магазина като клоун. Трябвало да получа обаждане, после ми казаха, че не било задължително уви не получих. Прибрах се в къщии звънах на телефона на служителите в самият магазин на въпросните консултанти към банката. Първо ми казаха, че ще ми се обадят. Чаках 40 минути никакъв отговор. Звъннах аз и те ми казаха, че потребител с такова име и заявка не съществува. После ме питаха за името и стоката и казаха, че не съм одобрен. Загубих си целият ден да се занимавам с цифрово апаратче за 150лв. Моля всеки уважаващ себе си човек изобщо да не им се връзва, само ще си загубите времето. А и служителите им пълна трагедия. Повече никога уникредит. И за финал поднасят на сухо някакви извинения... пародия от всякъде. Ако бях на тяхно място да сега да съм изгонил служителите, защото това е пълна липсва на непрофесионализъм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.04.2014г. четвъртък в 17:39
мнение от
отношение кандидат за работа

Някой знае ли каква е заплатата за позиция финансов анализатор? Работи ли се извънредно? Колко часове средно на седмица? Заплаща ли се овъртайм? Какво е отношението? Дългосрочна ли е позицията?

написано 14.04.2014г. вторник в 15:11
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Специалист продажби
в град Бургас

Моля за актуална информация за длъжността " Специалист продажби" за град Бургас - заплащане, условия на труд и всичко, което се сетите.


Как стоят нещата в момента в тази банка? Мненията, които изчетох са от преди година и общо взето-доста негативни.


Благодаря!


 

написано 26.11.2013г. сряда в 19:32
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Уникредит Булбанк
в град Перник

Искам да получа информация относно това как мога да започна като касиер,изисква ли се висше образование и какви са заплатите

написано 24.10.2013г. петък в 18:03
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте,


Накой има ли представа за заплащането на длъжността преводач в банка /за София/?Благодаря!

написано 24.10.2013г. петък в 17:57
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Централно управление
в град София

Здравейте,


Някой има ли информация за заплащането на длъжнастта преводач в баката, Централен Секретариат в София? 


 


Благодаря!

написано 28.09.2013г. неделя в 21:19
мнение от
отношение бивш служител
в град Бургас

Доста години работих в Уникредит Булбанк, научих много за което не съжалявам. Аз имах възможността да получа един добър старт в живота. научих се да бъда силна, да контактувам с различни хора, да ги разбирам и да им помагам. Заплатата не е висока, но един млад човек може да научи много ако има желани. Аз имах щастието да работя с един страхотен колектив, с които продължавам да се виждам. Имах шефка която ми беше идол в живота, един страхоте професионалист. Научих много от нея за което ще съм и винаги благодарна.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 04.09.2013г. четвъртък в 10:42
мнение от
отношение бивш служител

Тази работа не бих я препоръчала и на най-големият си враг! Отношението е отвратително, задачите, които възлагат са непосилни, да не говорим за начина, по който те карат да се унижаваш пред хората, обикаляйки улиците да ги приканваш да теглят кредит или да си издадат кредитна карта. И в крайна сметка взимаш едни смешни пари, без значение, че всяка вечер стоиш извънредно, не излизаш на обедна почивка, не можеш да си вземеш отпуската, когато на теб ти трябва и още хиляди глупости. Възмутена и разочарована съм от Уникредит. И ако ви предлагат стаж, съветвам ви- не се захващайте- само ще си тровите нервите и ще си загубите времето.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.07.2013г. четвъртък в 18:06
мнение от
отношение клиент

Статия, която може да представлява интерес за кредитополучатели на Булбанк: http://plamen1967.wordpress.com/myloan/

Показани мнения 1 - 10 от общо 154 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

86731 мнения за 7606 фирми!