Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 06.02.2015г. събота в 09:50
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Като гледам написаните коментари от разни "пубери" за компанията, започвам да се чудя, дали сме работили на едно и също място?! Както видях един коментар по-долу "безплатен обяд няма", сигурен съм, че масата от писалите тук, не са си мръднали пръста или са го правили, но само да "ръчкат" по смартфончетата си..Представям си що за хора пишат по такива форуми, като се има предвид, че са работили има-няма 5ч. Всеки, който си е вършил работата, никога не е имал проблем, от към заплащане, отношение и абсолютно всичко, за което се сеща човек. Екипа е наистина млад и не виждам нищо лошо в това. Мениджърите са достатъчно опитни и знаещи за този бизнес и най-вече са ГОЛЕМИ ХОРА. Във времето, което аз прекарах в компанията, освен, че имах работа, имах и семейство в тяхно лице. хора, Долни хора, вИЕ, където пишете тук или където и да е, повярвяйте където и да отидите за вас винаги ще е проблем, защо вие не сте мениджърите, защо не сте собствениците, а бе защо не е ваша и галактиката дори.. Както всяка нова работа началото е трудно, но след това ГАРАНТИРАМ, че трудещите се хора, (не тези, които се чудят какво да правят) ще останат повече от доволни, от заплащане, отношение от страна на всички, освен колеги всички бяхме и приятели, всеки разчиташе на всеки, което и до ден днешен! Нашите (учители) мениджърите са уникални ХОРА ( не с малка буква ! ) ако ще и 10 годишни да са, това не е от значение. Винаги можеш да разчиташ за съвет или помощ, просто няма как да го разберете.. като се задържите 15 минути на работа и е нормално, вие хабите ли се, за дребни души като вас ? Винаги бих работил с хората, с които бях.. Просто мениджърския екип, е уникален, няма къде другаде да се намери, по-високо стояш от теб в йерархията да го чустваш , като брат( сестра), който би ти помогнал за абсолютно всичко! А относно подвикванията, всичко това се прави с цел мотивация, това, че НЕ СТЕ за този бизнес, не значи, че трябва да го разбирате или да участвате в него. Хората, които го работят НАИСТИНА са за бизнеса с търговия на ценни книжа, а всички останали са просто пребиваващи, пишещи и не знам си какви още.. А относно облеклото, не сте виждали и няма да видите човек по дънки и тениска във финансовата свера. Лошо е. много лошо да се водиш по- чуждото мнение и какво значи това, че ти не си личност.. Пожелавам на целия екип МНОГО УСПЕХ и КЪСМЕТ иии дано не стъпват на прага ви НИКОГА, хора като пишещите тука. Благодаря !

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.01.2015г. вторник в 16:34
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте искам да попитам както прочетох по долу дали "Атлантик кепитъл"= "Бългериан Маркетинг Рисърч"? Понеже ме извикаха на интервю и не знам дали да ходя. Има ли смисъл? Дали има някакви мнения? Благодая

написано 24.01.2015г. неделя в 00:48
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

Надолу има коментари, които 1:1 покриват преживяването ми - първо интервю без дори да са запознати с мен и автобиографията ми, второ интервю - в групова лекция с обещания за 400лв твърда заплата, 50 лв на среща и 3% от реализирана сделка. Звучи добре на първо четене...И като влезеш в офиса виждаш хора с говорни дефекти, откровен диалект, неправилна дикция и забележете - ВСИЧКИ В ОФИЦИАЛНО ОБЛЕКЛО. Да, не се майтапя, в тази фирма има дрескод всички да са с делово облекло, което прави фарса дори още по-голям. Най-сигурното е едно: Фирмата НЕ плаща на служителите си, бях там за първи ден на работа когато колежка ми сподели, че работи от октомври 2014 (това се случва януари 2015) и не е взела ЕДИН лев. Днес хора, които продължават да се лъжат и да ходят там на работа ми споделиха, че въпросната е била освободена, без да й се изплатят парите. Постоянните работещи (да се чете работещите от повече от месец) са приобщени към част от далаверата и на тях се дава да вършат по-лека част от работата - довършването със скрипт SALE, докато новите шарани са измъчвани да събират мейли от предприемачи с някакъв си CANVAS. Така се получи, че докато аз правех CANVAS-и на първия си работен ден, гледах как някакви голобради пишковци обикалят и си говорят за всичко, но не и за работа, а само от време на време посядваха, за да кажат нещо от сорта на "Говорили сте с моя колега Х (уволнен или напуснал), той ми предаде вашата информация". Отделно, "мениджърите" са доста тясно ограмотени в спектъра на измамата, която въртят за пред новите служители и клиентите, но от друго от финансово естество не разбират. Доколкото разбрах единия от тях е набор 92, така че ако желаете да ви ръководи поставен пишльо без образование - засилвайте се натам. Иначе, водещите двама "мениджъри" са изключително нагли и прости селяни, а съотношението ръководители-работна ръка е зашеметяващо (3ма мениджъри на офис с 15-16 работни места). Тяхната работа се състои в чат помежду им, докато седят на 1 метър разстояние, а когато стане напечено просто навикват най-"работоспособния" с нисък резултат.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.12.2014г. неделя в 18:04
мнение от
отношение кандидат за работа

Въпросната фирма и мен ме викна на интервю, но вече с ново име - "Традишън Кепитъл"! На същия адрес: Ралевица 38. Изтупан младеж с очилца ме попита 2-3 въпроса, за 2 мин. обясни разни глупости за фирмата и ми каза, че съм одобрен за второ интервю :D Отидох да видя какво следва - 7-8 "шаранчета" ни бяха събрали в стая с билярдна маса и плейстейшън, пълна с портрети на явно "видни" американски бизнесмени. Обещания за крупни суми. Схемата е същата - 20 20 20 обаждания, заплащане според постигнатите резултати. Дори не полагат усилия да се прикрият малко... Довиждане! 


 


Не се лъжете и дори не се занимавайте да им ходите на интервю. ;)

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.10.2014г. събота в 10:50
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел София
в град София

Към Mafe:


Само искам да поясня, БРЪЩОЛЕВИШ ПЪЛНИ ЛЪЖИ! Никаква полиция не е идвала, никакви глоби не е имало. Изобщо подобна ситуация не е имало! Аз работя в една от фирмите, да скъсвам си за...ка от работа, но си получавам възнаграждението. Тук пишат лъжи и измислици мързеливите хора! Безплатен обяд няма! Работете, за да получавате възнаграждение! 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.10.2014г. събота в 15:14
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

"Някой знае ли "Атлантик Кепитъл'' и 'Бългериън Маркетинг Рисърч'' едно и също ли е? Адресът е същия...дейността също?"


 


 


 


Моля отговорете! И аз се чудя същото... извикаха ме на интервю и се чудя да ходя ли изобщо, ако всичко написано до тук се отнася и за тях!

написано 23.09.2014г. сряда в 15:03
мнение от
отношение -- няма данни --

Някой знае ли "Атлантик Кепитъл'' и  'Бългериън Маркетинг Рисърч'' едно и също ли е? Адресът е същия...дейността също?

написано 23.09.2014г. сряда в 11:37
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Hewwcepitaltryst
в град София

Лъжат. Мажат и не плащат за месец. Пари. Няма

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.09.2014г. сряда в 15:28
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

 Моля Ви, отговорете дали Ню Кепитъл Тръст и Атлантик кепитъл е една и съща фирма?

Показани мнения 1 - 10 от общо 50 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88385 мнения за 7768 фирми!