Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 01.08.2014г. събота в 15:56
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел agent
в град София

незнам хора, от 12 дни съм тук: имах 7 обучения, 3 пъти видях шефа да раздава бонуси и шефката ми е най-готината жена на света. има голяма конкуренция с другите екипи, но това само ни мотивира

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 01.08.2014г. събота в 15:52
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел sales
в град София

аз харесвам това място. учебната програма е стегната, шефовете са мотивиращи, колегите са едновременно приятелски настроени, но и много амбициозни


не мисля, че е редно да обиждате всички служители ако сте открил, че това не е Вашето място

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 31.07.2014г. петък в 22:21
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Управление
в град София

УЖАС ! Хора не си губете времето, ужасно смешна фирма, жал ми е за хората в нея ...

написано 25.06.2014г. четвъртък в 12:52
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Akci
в град София

Бях брокер в тази Фирма значи направиха опит да ми фалшифицират подписа добрече се намесиха органите на реда незнам те откъде бяха разбрали но  им благодаря много след което получавам обаждане че ако искам да започна одново работа там няма да ме вземат оделно мой колеги ми звънаха да ми кажат че съм станала за смях ощте на секундата отидох в полицята и пуснах молба минаха на проверка и ги съсипах от глоби такаче работещите там внимаваите много

написано 27.05.2014г. сряда в 16:08
отношение -- няма данни --

А да попитам , ако има кои да ми отговори ... фирмата Ню Кепитъл Тръст , към въпросните фирми ли спада ?

написано 23.04.2014г. четвъртък в 09:17
отношение кандидат за работа
в град София

"Ню Кепитъл Тръст" ЕООД = "Атлантик Кепитъл" ЕООД ?


Офисите са един до друг в София, тел. номера също (02/488 36 00)

написано 08.04.2014г. сряда в 17:06
отношение кандидат за работа

Наскоро кандидатствах по позиция, обявена от компанията. Не съм особено впечатлен от начина, по който HR отдела на компанията се отнесе към кандидатурата ми, сякаш наемат хамал, а не професионалист с доказани качества, умения и богат опит. Позволих си да откажа поканата им за интервю.:


 


Здравейте,


 


Изпращате ми имейл, който дори не сте подписали и с който насрочвате интервю без предварително да се поинтересувате дали времето и часът са удобни и за мен. Не мисля, че това е начинът, по който бих желал да комуникирам с евентуален бъдещ работодател.


 


Тъй като вярвам, че комуникацията с HR отдела на една компания е в голяма степен показател за това каква е културата на компанията и атмосферата, в която служителите и работят - а за момента комуникацията ми с вашата компания никак не ви представя в добра светлина - ще си позволя да спестя както вашето, така и своето време, като откажа тази среща.


 


Все пак, благодаря за вашия интерес към моя опит и професионални качества и ви пожелавам успешен бизнес, подобрения в културата ви по набиране на нови таланти и да намерите правилния човек за позицията.


 


Поздрави,


Борислав Костадинов


 


 


On 2014-04-08 15:21, Atlantic Capital wrote:


> Добър ден! Очакваме Ви на интервю за


> работа на 09.04.2014 г . /сряда / в 11:30 часа .


>


> Адресът е :


>


> Манастирски ливади, ул.Ралевица № 38,


> Бизнес център, 3 eтаж.


>


> Телефон за връзка: 02/488 36 00

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.03.2014г. в 12:58
мнение от
отношение клиент
в град София

Говоря от гледната точка на техен клиент. Те са лъжци и крадци, естествено лъжите са под формата на големи обещания а кражбата е законна защото са се подсигурили с 20-30 страници договор, който ако го подпишеш сам си прерязваш гърлото :) . Моя съвет е не им давайте никакви пари, ако искате да се занимавате с подобен род инвестиции има много други компании които са доста по приемлив вариант. А ако все пак се подлъжете да ви предупредя, за да сте подготвени 10-20% от сумата която инвестирате ще си я присвоят още 2-3 седмица и след това ще започнат да ви увещават че това е просто временно положение и че в дългосрочен план нещата ще се подобрят.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.02.2014г. сряда в 10:46
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

От тази фирма ми звънят от 4-5 години за да ме питат дали бих инвестирал в нещо горещо. Общо взето от 2-рото 3-тото обаждане вече не се итнересувам какво предлагат. Преди им отделях малко време.


Сега чуя ли Атлантик.... следва червена слушалка.


Все нови и нови хора ми звънят. Някой път по-мил и любезен глас, друг път по-забързан. Смятай след като преди 4 години не съм им вързал, а още звънят ...


 

Показани мнения 1 - 10 от общо 41 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

84808 мнения за 7391 фирми!