Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 09.03.2014г. в 12:58
мнение от
отношение клиент
в град София

Говоря от гледната точка на техен клиент. Те са лъжци и крадци, естествено лъжите са под формата на големи обещания а кражбата е законна защото са се подсигурили с 20-30 страници договор, който ако го подпишеш сам си прерязваш гърлото :) . Моя съвет е не им давайте никакви пари, ако искате да се занимавате с подобен род инвестиции има много други компании които са доста по приемлив вариант. А ако все пак се подлъжете да ви предупредя, за да сте подготвени 10-20% от сумата която инвестирате ще си я присвоят още 2-3 седмица и след това ще започнат да ви увещават че това е просто временно положение и че в дългосрочен план нещата ще се подобрят.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.02.2014г. сряда в 10:46
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

От тази фирма ми звънят от 4-5 години за да ме питат дали бих инвестирал в нещо горещо. Общо взето от 2-рото 3-тото обаждане вече не се итнересувам какво предлагат. Преди им отделях малко време.


Сега чуя ли Атлантик.... следва червена слушалка.


Все нови и нови хора ми звънят. Някой път по-мил и любезен глас, друг път по-забързан. Смятай след като преди 4 години не съм им вързал, а още звънят ...


 

написано 13.02.2014г. петък в 13:40
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Atlantic Capital / Lombardi Invest/ Global Markets
в град София

Миналото лято работих в софийския офис. Абсолютни измамници. Само на приказки до докарват. :D Това със заплата от 400лв. е вярно, но дневните таргети са непосилни за изпълнение. Лично аз, за 9 седмичния си престой там, не видях някой да се справя с тях. Ако успееш да накараш някой да дойде на среща получаваш за това 50лв. и ако инвестира ти взимаш 3% от ст-стта на инвестираната от него сума(като размер, не от инветицията на клиента. Макар, че после те пак му топят парите). Това по отношение на заплащането. На моменти се държат доста унизително с по-тихите и кротките, в това число не веднъж съм ставала свидетел и на обиди към колеги. Всъщност, там такъв поток от хора видях, че по едно време се отказах да им помня имената...по 2-3 дни и край. И нещо важно, ако смятате да напускате първо си вземете парите(ако въобще имате такива изкарани) защото на едно момиче така и не й изплатиха нещо. Вярно, без работа не се седи, но извода, който си направих след "тази работа"  беше - "Да бях си стояла у дома цяло лято и да си бях лакирала ноктите, по-добра работа щях да свърша!" :D  P.S. Atlantic Capital / Lombardi Invest/ Global Markets - все за едни и същи измамници става на въпрос. :D

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.02.2014г. вторник в 12:39
мнение от
отношение -- няма данни --

Вижте, фирмата е добра, предлага много добри възможности, факт е, че повечето от служителите не успяват да се възползват от тях (аз също не успях, да си призная). Проблемът е най-вече, че предлаганото от тях не е много познато на хората в България и затова е по-трудно да се убедят, но пък има хора и хора, има такива които не си знаят парите, имало е дори хора, които сами са искали да инвестират на капиталовия пазар, защото това си е въпрос на престиж за тях. Това е като следваща стъпка в развитието на един бизнесмен, да инвестира на борсата. Така че ако уцелиш правилния човек, имаш много добри възможности, мога да ви кажа, че ако твой клиент инвестира 50000 $ (една напълно нормална сума за търговия на фондовата борса), ти получаваш точно 3250 лева от него (по сегашния курс на долара). Та тази работа действително не е за всеки, но не е вярно, че са измамници, не се взимат никакви пари и т.н.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 07.01.2014г. сряда в 15:55
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Офис мениджър
в град София

Здравейте и от мен!Преди малко получих обаждане от "Атлантик Кепитал" и реших да я проуча преди да отида до интервюто.


Оказа се, че съм ходила във варненската фирма - "Ломбарди инвест".


За мен лично беше пълна загуба на време тогава. Първото интервю там беше адски смешно - влезе въпросния мениджър и представи фирмата. И каза, че ще има второ интервю, на което съм автоматично поканена, без нито да ме е питал какво уча, какво съм работила или да е имало CV в ръцете му.


Отидох на второто интервю от интерес и няма на къде вече. Бяхме 7-8 човека, ако не се лъжа, беше като мини лекция с това, с коието се занимава фирмата.Казаха, че твърдата заплата е 400 лв., АКО си постигнеш таргета, който е 20 обаждания на ден, ако не се лъжа.


Обясниха и още от подробностите по заплащането, в които не смятам да навлизам.


Но Ви благодаря за изказаните мнения! Спестихте ми време, най-вероятно нерви и пари. (:

написано 03.12.2013г. сряда в 02:44
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Не препоръчвам да работите в тази фирма тъй като за съжаление всички негативни коментари за нея са верни. Няма никакво заплащане поне първите 2 месеца, (някой хора и толкова не издържат там) имаше даже случай на хора които подписаха "договорът" сутринта и на първата почивка си тръгваха за винаги без да поглеждат назад. Работата не изисква никакви знания - всъщност дори по високопоставените лица не впечатляват със знания. 


С няколко думи - ако ви доставя удоволствие да тормозите хората по телефона без да получите и лев за това - то тази работа е за вас.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.11.2013г. в 22:03
мнение от
отношение кандидат за работа

  http://www.gli.government.bg/upload/photo/2013-10/DITSO_0092_11392_AtlantikKepitalEOOD.jpg 


Искам да попитам някои , който е работил в тази фирма има ли в този форум и да ми каже да ли има определено възнаграждени и дали този административен акт е наложен на тази фирма , понеже съм поканен на интервю  и дали си заслужава да хабя средства и нерви.


Благодаря предварително.


 

написано 23.11.2013г. неделя в 15:26
мнение от
отношение -- няма данни --

Ами ако ги питаш тях, заплатата ще ти е над 1000 лв. , но реално аз не познавам някой, който е работил там и да е взел и 100 лв. дори.

написано 20.11.2013г. четвъртък в 11:33
мнение от
отношение кандидат за работа

И все пак някой може ли да  сподели каква е заплатата? След като сте толкова запознати кажете? за да знам дали да ходя

Показани мнения 1 - 10 от общо 34 1234 По-стари »

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81339 мнения за 7078 фирми!