Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Antelope Audio / Електросфера ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско шосе 7&markers=София,бул. Цариградско шосе 7

Antelope Audio / Електросфера ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 236 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 236


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Има доста отзиви за това как минава интервюто към Antelope Audio, сега е време явно да споделя и своя опит. Видях, че има отворена позиция за developer и естествено като човек, който се занимава с това от много години насам, реших да кандидатствам за позицията. Кандидатствах със CV и за всеки случай изпратих едно мотивационно писмо. Вписах в него, че разполагам и с препоръка от стария ми работодател, тъй като там бяха доста доволни от моята работа, но наистина ми беше омръзнала. Реших да се поровя в пространството да се запозная с фирмата, защото не бях чувал за тях и така се озовах тук. Изчетох подробно всички положителни и негативни мнения, и си казах - какво пък, ще взема да рискувам. Така че просто натиснах "изпрати" и изпратих автобиографията си, заедно с всичко останало, с което разполагах. След около седмица от HR ми се обадиха и ме повикаха на интервю. Честно казано работата, която ми беше обяснена, че ще върша, не ми се стори нещо ново или чак толкова различно от досегашната. Както споменах имам дългогодишен опит в IT компании, диплома и т.н., но честно казано реших да си пробвам късмета и на други места. Обещаната заплата, иначе беше 5000 лева, което ми се стори доста конкуретно на пазара. Изискванията наистина не са кой знае какво. Фирмата има добри условия. Видях екипът, между другото, действително изглеждат млади (даже по-млади от мен). Имаха ведър вид. Не мога да кажа, че видях нещо толкова негативно, колкото е описано тук. Нямам представа какво се е случвало преди, но моите впечатления са, че фирмата не е лоша. Определено ме накараха да се замисля за позицията. Та, не знам, дали се харесахме взаимно. Т.е. чакам обаждане все още. Не са ми казали дали съм одобрен, нито дали съм отхвърлен. Бяха доста изненадани от пълната автобиография (може би приятно). Естествено имаше и малко неудобни въпроси за това защо съм напуснал и т.н. Обаче мисля, че ловко се оттървах от тях. Като цяло ще дам положителна оценка, а пък вие ще ми стискате палци да бъда назначен. Ако ли пък не - има доста риба в морето, т.е. сигурен съм, че дори да не е моето място, ще намеря друго. Уверен съм във възможностите си.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Ха-ха. Цена нямам и те уверявам в това. Но твоята, анонимни бивши служител, е ясна. И уви, дори не си се продал особено скъпо, съдейки по правописните ти грешки.
Жалко... много жалко.

Качеството, което предлагаш като служител, дори като пишещ негативните си коментари след мен, е много ниско. Мислех, че можеш да предложиш нещо по-добро, но е видимо, че определено не е така. Напротив.

Мислех си, също така, че с времето ще се постараеш да научиш някаква елементарна граматика, но уви... Сякаш наистина не ти пука, че в условията на сайта пише да се изразява чисто и свободно мнение, при това грамотно. Нещо, което ти нито си спазил, нито имаш желание да надградиш.

Послушай приятелския ми съвет - работи над себе си. Ще ти бъде от изключителна полза. Никой работодател не желае да назначава неграмотни служители, дървени философи и откровено луди хора. Ти имаш много работа над себе си. Изненадвам се, че след цялата маса от анонимни писма с цел уронване на престижа, които си изпратил, не си повишил качеството си на работа, напротив. В началото, макар и да си се опитвал да изявиш мнението си грамотно, се наблюдава едно стремително падане надолу към една бездна, която няма да доведе до нищо добро в твоя случай.

Препоръчвам ти да започнеш с повече четене. Млад човек си, хубаво е да работиш върху себе си и да се развиваш. Повече познания в някои области, също биха били в твой интерес. Изобщо... стреми се към по-високи позиции, но и давай нещо в замяна. Отдавна вече на пазара не се котират добре служители, които са с пропуски дори в начина на изразяване на лично мнение. Не се гледа с добро око на тях, напротив.

Покрай Covid19, определено гладът за работни места е много голям, тъй като много фирми, принудени покрай извънредната ситуация, в която се намираше страната ни, бяха принудени да освободят много голяма част от кадърните си работници. Броят на кадрите в момента на пазара надвишава в пъти свободните работни места. А дори някои бизнеси фалираха.

Това е може би втората голяма криза на световен мащаб, след тази, която протече през 2008-2009-та година. Няма как да не се отрази и даде отражение навсякъде.

И въпреки всички тези неща, Електросфера е успяла да запази своите служители. Успяла е и да увеличи екипа си. Успяла е да пребори извънредната ситуация и продължава да се развива добре.

Това всъщност тотално противоречи на мнението ти, че не разполага с добро мениджърско управление. Говори за точно обратното, че дори в условия на пандемия, фирмата е била абсолютно финансово стабилна, макар да е претърпяла известни финансови загуби на пазара.

Чудесно е да изразяваш мнението си всеки път след моето, колкото и да е платено, тролско, поръчково и заядливо, но пък така аз успявам да опровергая всяка една твоя дума с факти.

Така че няма проблем. Както казах - твоята дума срещу нашата. :)

П.П. Наистина си помисли върху думите ми и приятелските ми препоръки. Дали не е по-добре да помислиш за някакво лично и кариерно развитие, вместо да воюваш с хора, които най-малко не са ти направили нищо.

Прекрасен ден ти желая, макар и малко да е мрачен и дъждовен днес. :)


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ако работеше колкото хвалиш фирмата - цена нямаше да имаш.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Наистина е време да спреш да си губиш времето, скъпи бивш служителю. Имало е смисъл в началото, когато ти е било кофти, но сега започва да прилича на някаква форма на мания да ходиш след всеки един човек и да обясняваш все едни и същи неща, при това с правописна грешка.
Обърни го в нещо градивно. Намери си хоби. Има толкова много работни места с отворени позиции в мрежата, в които със сигурност биха ти обърнали повече внимание, отколкото тук.
Разбира се - твоята дума, срещу нашата. Кой би спечелил в подобен спор?
На мнение съм, че всеки е редно да прецени сам за себе си дали едно дадено място отговаря на неговите критерии или не. Изписал си милион коментара с едни и същи думи, но въпреки това служители продължават да идват. Фирмата се разраства и е някак си много нереалистична гледната ти точка.
Отделям ти прекалено много време и внимание, за да ти обясня, че енергията ти нито е правилно насочена, нито ще доведе до нещо кой знае колко позитивно в твоя живот, ако не престанеш.
И не, бъркаш "заплахата" с реализма. Има цяла графа в ЧПХ, в която е описано какво се случва при уронване на престижа на дадена фирма, при това без особено основание и най-малко без някакви доказателства.
Ако си бил толкова засегнат, защо тогава не си се обърнал към Инспекция по труда, а губиш време пишейки негативни коментари? Разумният човек би сезирал службите с такава информация. Каква е ползата да хвърляш обвинения в пространството, за които не си потърсил правата си?
Някак си логиката на цялото това нещо в действията ти бяга и не мога да не заключа след това, че наистина си човек, на когото му се плаща да го прави.
Какво би спечелил този човек от това да вменява, че даден човек е хомосексуален?
Какво би спечелил този човек от това да вменява, че е толкова засегнат от дадена личност, че не си е потърсил правата пред институциите, но губи време да пише.
Спри! Намери си друга работа, господине!
Ако не знаеш как седят нещата в българското законодателство, смея да те уверя, че за разлика от теб сме доста подготвени и съвсем не е заплаха. Вече имаме пълна информация за теб. Просто се чудя ще престанеш ли или ще трябва да потърсим правата си по съдебен път. Уверявам те, че този развой на събитията няма да ти хареса. Ти си един. Пак повтарям, в случай, че някой не е разбрал.
Колкото пъти да прегледам мненията ти, то личи, че си един и същ. Както и че мнението ти е без никакво основателно покритие.
Тормозът, който упражняваш на мен и моите колеги, сипейки откровени лъжи в празното пространство, определено не носи никакви ползи за теб. Не, не си жертва. Но ние ставаме твои жертви, което пък предполага, че наистина е редно да си потърсим правата пред институциите и те уверявам, че ако продължиш, наистина ще се наложи да го направим.
Само си представи - твоите лъжи срещу истината поднесена от един голям и сплотен екип. Кой би спечелил? И тук дори не става въпрос за това, че има "новоназначени", които да пишат "положителни" коментари, а хора, които са разумни и въобще не им се нрави да бъдат въвлечени в подобни драми от човек, който сутрин явно забравя да си пие успокоителните или му се плаща, за да го прави.
В този ред на мисли - няма нито една институция, която да е предала някаква информация, че има Х служител, който е недоволен, освен странните ти, лишени от всякакъв смисъл думички в мрежата.
Личното ти заяждане, всъщност говори за това колко де факто психически нестабилен си. Обичайно такива упорити същества като теб стават серийни убийци или ги вкарват в психиатрия. В най-добрия случай, просто си трол, както вече посочих.
Този спор може да продължи вечно. Ти да се разписваш след всеки един коментар, аз да ти отговарям след това, докато най-накрая не се срещнем лице в лице и не вземеш да обясниш какъв ти е проблемът. :)
Така че, бъди така добър да дръпнеш мазните си пръстчета от клавиатурата и да се опиташ да си овладееш състоянието на пълна неадекватност, преди да е станало твърде зле за теб. Глобата не е малка, така че наистина те съветвам чисто приятелски да престанеш. Всички видяхме колко си упорит в това да сипеш лъжа след лъжа, че даже и не смени позицията си, пишейки всеки коментар, защото еди какво си. А неграмотното ти мнение само ни говори, че дори не си бил достатъчно добре образован, за да успееш адекватно да представиш гледната ти точка.
Наистина прекаляваш, уважаеми г-н Трол.

Пак ще подчертая дебело, че фирмата е прекрасна, а екипът наистина сплотен. Имаме старши служители с прекрасни резултати в сферата и нови. Екипът ни се увеличи значително с прекрасни професионалисти. Работата е на етапи, както всяка една работа в сферата. Има дни, в които сме много заети и дни, в които работата е по-спокойна. Атмосферата в офиса е прекрасна, що се отнася до "приемственост" и "подкрепа". Винаги сме готови да помогнем на новодошлите, в случай, че има някакви неясноти. От друга страна заплатата наистина е доста конкурентна.

Мога да изредя достатъчно много ползи в това да работиш в Електросфера. Можеш да видиш и по моето отношение към фирмата, след като аз съм служител там. Да чу нещо да се оплаквам или недоволствам? Някъде да подкрепих някоя дума? Всъщност това, което посочвам е, че наистина е прекрасна обстановката тук. А някои от мненията на наши бивши служители по-долу, всъщност доказват всичко това.

Погледни, например мнението на Захариева, която също е наш бивш служител. Погледни някои от мненията на други бивши или настоящи в момента. Говоря за истинските мнения, а не тези, които са скалъпени от теб под различни имена. И слез на земята. Време е вече. Колко още време ще прекараш прахосвайки времето си тук?

Пий една студена водичка и се успокой. Излизат бръчки от ярост. ;)


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Наистина с тези Антелопе започна да става супер смешно. На всеки пост отговарят с вълна от помия и лъжи, но не това е смешното, а това че влизат в обяснителен режим, лъжат че и напоследък и заплашват.
Скъпи и не токова скъпи господа и госпожи опитващи се по жалък начин да защитавате ефтината фирма за която работите, преди да ви изхвърлят от там, ....ВСЕКИ, абсолютно всеки може да ви окачествява както си пожелае - нарича се коментар и докато никой не ви обвинява формално в престъпления по смисъла на НК, нищо не можете да направите освен да сеете злоба и безсилие .....така че не се опитвайте да плашите хорицата които сте използвали и омазали с вашето съществуване.
По повод оправдателните постове по рано, трябва да се знае, че колектива в Антелопе няма нищо общо със семейство а по скоро със сиропиталище, фирмата е напълно скарана думата “бизнес процес”, съответно некъдърният мениджмънт бидейки освободен от това познание допринася за пълната катастофа която цари в ежедневната им дейност. За да е по весело освен некъдрниците назначини на смешни заплати за “менажери” на различни нива и имаме и други които се опитват да управляват няколко направления едновременно базирайки се на еготото и размерите си само, но за съжаление на нулев управленски опит.
Смятам да спра да си губя времето тук повече, съветвам и вас бъдещи колеги не си губете времето с тази фирмичка.....
PS потърсете ми IP -то може и да го намерите :)


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Тръпка е да пишеш откровени глупости и да лъжеш с едни и същи правописни грешки, че шефът бил еди какъв си. Твърде много свободно време за хора, които явно това им е целта. Опетняването на една фирма в публичното пространство и хвърлянето на тема "сексуална ориентация", принадлежи по-скоро на лишените от всякакви други гледни точки.
Да, гениален е. И може ти, бивши служителю, да напишеш 100 коментара под различни имена, но правописните ти грешки те издават всеки път, че си един и същ.
Това нито ще изплаши нас - служителите в Antelope, нито ще те направи по-сигурен. Така де, явно, че следиш много съвестно темата, за да си много глупав, че да "мрънкаш" за едни и същи неща.
Дано тролингът ти е платен, защото иначе няма никакъв смисъл да го правиш.
Между другото само да кажа, че другия път е добре да ползваш поне някаква маска на ip-то ти, тъй като скоро май ще ходиш на дело. Опетняването на даден човек в мрежата също се наказва. А ти не само, че използваш бранда, но и персонално опетняване.
Хубаво е, че думите ти нямат никакво покритие с действителността. Искам да те уверя, че си губиш времето. Нямам никакъв проблем да се абонирам за темата и след всеки твой негативен коментар да поствам отново истината. А тя е, че си жалък с коментарите си и твърде глупав, за да пишеш една и съща думичка 100 пъти с една и съща правописна грешка.
Явно шефовете ти са пропуснали да наемат кадърен трол. Съветвам ги следващият път да изберат по-грамотен. Ти се проваляш, човеко.
Между другото не пропускай да си отбележиш трите коментара. Кой знае... другият път може пък някой да вземе да ти ги и плати.
В този ред на мисли ГЕРБ май имат нужда от тролове. Защо не се замислиш да кандидатстваш при тях. Чудно ще се впишеш. И техните не са особено грамотни. ;)
Обори ме в думите ми, но не можеш. Троли колкото си искаш. И си вярвай, че някой ще повярва на думите ти. Повярвай ми много си далеч от представите.
Интересен профил в LinkedIN, между другото. ;) Обаче си пропуснал да впишеш, че се занимаваш с тролене. Вземи да го добавиш. Туко виж успееш да изкараш нЕкой лев.
Между другото екипът на Antelope в момента се разширява значително. Имаме нужда от нови служители в определени области. Работим здраво и съвестно.

Лъжата, че "новите служители" били впрегнати да пишат коментари в мрежата, за да опровергават думите на някакъв си трол, е много далеч от действителността. Имаме толкова много работа напоследък, че далеч не можем да си позволим да отдаваме някаква енергия на разни безсмислени, некореспондиращи с истината, изсмукани от пръстите измишльотини.
Представете си, ако беше така, както тролът по-долу твърди, то всъщност колко много положителни коментари би имало. Това не е никак малка фирма. Ако впрегнем целият ресурс на служителите, плюс шефа и всички останали, които работят в различните отдели, дали фирмата, всъщност ще има и един негативен коментар?

Много е важно, когато решиш да пишеш нещо, скъпи трол, поне да си най-малко запознат със ситуацията. Ти не си и точно това ми дава правото да те наричам така. Колко още време би отделил в това да се разписваш след хората, които наистина дават своето обективно мнение?
Ако всичко беше толкова противно, колкото се опитваш да го изкараш, щяхме ли да имаме бивши колеги, които да милеят за нас? Които да искат да се върнат отново на работа? Щяхме ли да имаме не един или двама наистина доволни клиенти. Помисли!

Всичко по-горе изброено са само факти, които ти не можеш да провериш, тъй като не работиш при нас. Много жалко, защото откровената ти злоба един ден ще те отрови. "Работата", с която си се заел напоследък ще ти донесе само негативи в живота и в един момент ще осъзнаеш как блъскаш безсмислено в мрежата някакви неоценени от никого опорни точки, за да сринеш нечие самочувствие.

Това не го правят хората, които имат особено много щастлив живот, така че наистина ми е много тъжно за теб. Жалко и даже мисля да си поплача, защото осъзнавам колко много "притиснат от обстоятелствата" човек трябва да бъдеш, че да използваш шизофреничните си изказвания в мрежата.

Накрая искам да те посъветвам нещо много приятелски. По-добре спри скоро и докато е време, защото ip-тата все още са откриваеми. При една жалба до сайта от страна на Левин, просто ще изгориш тотално. Да не говорим, че човекът има толкова много права да те изправи пред съд, че ти е бедна фантазията. Познавам случай от един доста добър адвокат в България, в който ей така едно момченце решило да опетни престижа на една фирма, накрая фирмата завежда дело и този в момента е в затвора. А колко е приятно прекарването там, сигурно се сещаш. Така че не си мисли, че си недостижим. Напротив, много достижим си и не толкова анонимен, колкото си мислиш, че си. ;) Успех в новото ти начинание, дано да сполучиш и да не се сблъскаш с истината сила на закона. Защото изходът от ситуацията определено няма да бъде в твоя полза.


кандидат за работа

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
0

Привет, споделям мнение като кандидат за работа в компанията.

Типа на сайта предразполага "мрънкане" и оплакване от недоволни бивши служители или "насърчени" настоящи, ще се постарая да съм максимално обективен въпреки, че не бях взет за позицията. Или да кажа по-точно още не се знае защото: "ние не бързаме да наемаме служители сега, да знаете, че може и месец и два да отнеме".

Позицията беше за продуктов в една от категориите. Първо пускане на обявата в юли-кандидатствам - никакъв контакт. Второ пускане на обявата с друго заглавие - кандидатствам - получавам обаждане за насрочване на телефонно интервю след 3-4 дни за 17 часа.

Идва заведният ден в 16.50 получавам обаждане от служител HR да ми обясни, че днес била заета и няма как да ми отдели 15 мин. за първо интервю. Първи червен флаг.Нова дата за телефонен разговор. Успех, говорим по телефона. Насрочваме интервю в офиса.

Интервюто се води от COO-то, който разбра за името ми и кандидатурата ми в момента, в който влезе в залата и му беше подадено копие от CV-то ми. Втори червен флаг.
Започва интервюто със стандартните въпроси. В определен момент разбирам следните неща:
- в момента има 1 продуктов за целия асортимент, принципно търсят втори и трети ама не е толкова спешно, защото и сега се оправят. Мисля си: защо си губим времето взаимно, ако не възнамерявате да наемете служител?!? Нима някой ще чака 2 месеца евентуално второ интервю?!?
- няма система, която да управлява процесите, продажбите, производството и прочие.
- интервюиращият постоянно получаваше мейли/съобщения и трябваше да спираме, за да отговаря
- що се касае за въвеждащо обучение: "ние не сме университет, продуктовият сам трябва да се обучи - ще говори с инженери, с маркетинг и по-старите колеги." Ако наемате нов служител - не бихте ли искали да го обучите максимално добре и бързо за да бъде "доходоносен" за компанията максимално бързо?
- няма ясна йерархия и продуктовият отговаря пред няколко инстанции, работи с инженери и маркетинг, но при неясен регламент. Не разбрах кой би носил отговорността за провален продукт. Нито похвалата при успешен.
- нямайки интерес за реално назначение останах с впечатлението, че отсрещната страна просто му е интересно за нещата от кухнята на сферата в която съм работил - никакви въпроси спрямо казусите на обявената позиция и как бих се справил с тях.
- очаквах казус/задача да ми бъде възложена в контекста на компанията, за оценка на компетенциите ми, но нямаше такава.
- поисках след преглед на кандидатурата да получа отговор - дори отрицателен. Не получих такъв.
- писах на дамата от HR-а след 10 дни за становище по кандидатурата ми: seen-нато, но без отговор.

Няколко дни след срещата ни в офиса, обявата беше пусната отново. При преглед на Linkdin-а на интервюиращия, той е #opentowork. Ако мислиш да напускаш кораба, дали те интересува за новите попълнения и това как да са максимално полезни.Извода е ясен - пихме по една вода и си побъбрихме за бг бранша.

Бях спечелен от няколко неща за позицията:
- надеждата ми че имайки собственик чужденец нещата няма да са по български - уви от видяното не е така.
- бивайки професионална техника - процесите и работата ще са в детайли - не останах с това впечатление.
- работейки в премиум сегмента - не би трябвало да има компромиси в работата - дори в подбора на кадри.
- поисканото възнаграждение от мен беше потвърдено при първи разговор - което е плюс, както и социалния пакет е добър.

Става един парадокс, в който се канят хора на интервюта без намерение за наемане, интервюто е посредствено, хората пишат коментари в сайтове като този, други четат и си съставят лошо мнение. Може и да е страхотно да се работи в Електросфера, но за кандидатстващите не е.

Успех на кандидатстващите.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тръпка е да пишеш за някой който виждаш всеки ден, но нали е анонимно поне да си кажем нещата!

Игор е като Илън Мъск, точно толкова колкото Борисов е Бисмарк. Нула.

Гениалността е в онези направили това, което Левинчи се мъчи да използва, той само се прави на мъдър и това трябва да ни харесва.

Харесва ми обаче един от фирмените клипове които видях преди да започна, където шефа се прави на доктор менгеме или на луд професор - не помня точно, ама и май не се 'прави'.

По принцип го харесвам, защото взех да му свиквам вече, нищо че не е гений и че е гей. Не харесвам само как мляска и плюе докато яде наоколо. Нали уж трябваше да има социална дистанция - епидемия е все пак!! Ковидите са навсякъде, трябва да ни пази, не да ходи така без маска. И без това вентилацията в сградата е ужас...



настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, И аз искам да кажа няколко думи.

Няколко пъти съм се чувствал несигурен във фирмата през годините, но все някак сме се оправяли от тегавинята на ръба. Аз обичам риска и не ми пречи, за хора със семейства си е тегавиня. Подразних се на намаленото време с което намалиха заплатите на много хора за няколко месеца, но какво да се прави - шанс. После пък дойде Covid-a... искахме да ни субсидират 60 на 40 но се закучиха непредвидено нещата, а и там парите много къси.

Иначе си е традиция на по-новичките и новопостъпилите да се дава шанс да се изявят и докажат пред Игор, като напишат някой похвален пост тук. Помня когато и мен ме караха да пиша хубави неща години след като вече работех вътре. Не са ме насилвали ама го правят така, че все едно трябва да докажеш почитание и уважение, като защитиш фирмата от напатки. Сруваше ми се странно да пиша измислени позитивни неща тогава, но сега виждам че са искали да борим негативните коментари от бившите служители.

Като човек вече с малък екип който наблюдава нещата отвътре отдавна, мога да кажа само, че ми допада, че след големия отлив миналата година, нещата с компанията не пропаднаха каквито опасения имаше. Имам кредит теглен за личното ми звукозаписно студио и до ден днешен ме обливат студени вълни от напусканията и съкращенията на всички тези хора миналата година. За щастие извадиха скритите резерви, дано не ги изхарчим и тях. Дано има резерви за харчене докато отмине Covid-a. Тамън Игор беше спестил някой долар и трябваше да се погрижи за нас, като ни спаси от това потъване което стана. Благодарим му искрено, дано има още останали парички да избутаме covid-a, че май идва тежка зима. Може да му свършат спестяванията, но поне ще се е погрижил за толкова много хора да си вземат заплатите и да си плащат кредитите.

След отлива на хора, се спря и с постоянната игра на джагата 8часа всеки ден, надуваха главата на всички, не я разбирам тази агресия която се изкарваше там. И аз играех някога, но някои прекаляваха.

Добре че има камери навсякъде в сградата та следяха кой играе нон стоп, за да има после триене на сол индиректно на неработещите и защо ги няма на бюрото.

Дразни факта и че много хора си седят навън да пушат по цял ден и заради тях Игор обикаля и седи до останалите в офиса. Не ми пречи да седи до мен, но други се оплакват че им пречи много без да се усеща, че досажда. Ама никой не смее да му каже копче, че пищи че парите са си негови и той решава какво се прави в неговата фирма. Който не е съгласен ще бъде уволнен. Има много желаещи да работят за него.

Жал ми е само за новите в производството, че работят за толкова малки кинти - искайте си, ще ви даде, той Игор е с голямо сърце, затова харчи спестяванията си за нас в момента. НЕ Е ТОЛКОВА ЛОШ колкото го изкарват. Просто понякога се гресира и си го изкарва на който е около него, ама се свиква.

Вече е по спокоен от преди, но се вижда фалшивото му държание, който го познава отдавна знае, че му е къс фитила. Вече има кой да се погрижи за 'проблемните' вместо него.

Кандидатсвайте по обявите, има над 15 интересни позиции, не четете негативните неща тук, заслужава си да пробвате, може пък и да се разбирате с шефа после, не се отказвайте. Първия месец няма да ви пипа, имате една сигурна заплата поне.

Успех!


бивш служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Постъпих в Antelope през май 2017-та и напуснах през май 2019-та.
Без съмнение, това бяха две щастливи години от живота ми. За мен Antelope и това, което се създава, е вдъхновяващо. Екипът е страхотен. Работих по интересни и предизвикателни проекти и казуси. Заплащането е ОК.
Повече от година след напускането, още излизаме с бивши колеги. Още си говорим за Antelope. Защото Antelope ни е като семейство.
Не всичко беше розово - карал съм се с Игор, случвало се е погрешка да бъдат назначени неправилните хора (които семейството изплюва), понякога беше натоварващо. Но със сигурност това е най-добрата работа, която съм имал, за 12-годишната си кариера.
Напуснах, за да създам своя фирма, за да мога да преследвам целите и мечтите си. За момента нямам голям успех, и от време на време се замислям, дали не съм допуснал грешка.
Отстрани още гледаме какво се случва с компанията. Запознаваме се с новите хора. Все още в Antelope кипи страст, все още Antelope е едно голямо семейство. И това ме радва.

Пожелавам успех на колегите и на Игор, и до нови срещи!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?