Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 10.06.2014г. сряда в 15:18
мнение от
отношение кандидат за работа

Здравейтераз кандидатствам за работа в БДЖ и се интересувам какво представлява психотеста?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.06.2014г. вторник в 21:21
мнение от
отношение -- няма данни --

Продавам дипломи за средно и висше образование. За повече подробности ми пишете на и-мейл KAMEN.STOYANOV @ MAIL.RU ( без интервалите между знаците )

написано 17.05.2014г. неделя в 21:44
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел e, хайде де!!!
в град София

Най-ужасното предприятие, в което бихте могли да се пръкнете - особено ужасно е, ако сте се появили там без връзки - системата и некадърността ще ви смелят!!! И не си мислете, че ако сте кадърен, нещо може да е различно - партийната номенклатура винаги има последната дума (дано това да бъде публикувано:-)! Желая Ви успех в БДЖ (ама бързо се ориентирайте за нещо друго, по-сигурно и сериозно)! 

написано 24.03.2014г. вторник в 00:10
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел ППП-Горна Оряховица

Докато съм работел в това поделение на БДЖ смятах,че света ще пропадне без железница.По стечение на обстоятелствата имах известни конфликти с ръководството и това бе причината първоначално да бъда отстранен принудително от длъжноста си,а в последствие и да напусна.Няма за какво да съжалавям! Поне живея като човек,разчитайки само на себе си и без да е необходимо да се съобразявам с този или онзи.Много от бившите ми колеги смятаха,че ще "ходя гладен по улиците" след като се махна от БДЖ.Но се излъгаха ! Мога да кажа съвсем спокойно,че времето,в което съм работел в БДЖ е профукано и безмислено! В друга държава железничарската професия е уважавана и респектираща.Тук - гледат те със съжаление и присмех като те видят,че си от "ЖП"-то! 

написано 23.07.2013г. сряда в 13:24
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел ВРУ-Мездра
в град Лом

Съкращенията при нас се извършиха на шуробаджанавски принцип тези който сме с образование и трудов стаж 20 години останахме на улицата а тези с курсчетата да работиат.Никакви курсове за преквалификация не ни предложиха въобще нищо.Осъдих ги на 2 съда но те продалжават да се инатиат и само обжалват-питам се защо не направят така че този които е извършил съкращението той да плаща разходите по делата и обещетенията на тези който са осъдили БДЖ и чак тогава работите ще се оправият.И да се назначават външни комисии при съкращения и да се проведат тестове и нагледно работата на всеки един работник изместо.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.11.2012г. сряда в 10:25
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел СОУ"Хр.Ботев"
в град Никопол

Моля,не променяите разписанието на пътническия влак от Черковица за Плевен в 15,40 с него се привират много учители от Плевен удобен е защото тръгва след като свършат всичкитени часове, а новото разписание е много рано  ще тръгва в 14,37 с час по рано.Молим Ви него променяите няма с какво да се прибираме до Плевен а и с БДЖ е много по-евтино и удобно.От учителите който пътуват-Благодарим Ви

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.03.2012г. неделя в 17:15
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел локомотивно депо димитровград
в град Димитровград

в депо димитровград започнаха съкращения съкращава се без никакъв критерий съкращават се хора с висше от пжи съкращават се хора изпълняващи по 2-3 длъжности съкращават се семейни и самотни родители въпреки обещанията на пламен джуров че депо димитровград ще работи остават хора с основно образование и алкохолици не съкратиха тях а читавите и свестни хора които работеха и всичко това се дирижира от птп пловдив като при съкращенията не се питат преките ръководители  дърпат ти досието ей такакато на лотария и си съкратен без да се гледа какво и как работиш и с какво образование си а депо димитровград кара най- много товари тези от птп пловдив са толко нагли че дори си позволиха да приберат и трудовите книжки на хората и сега когото съкратят трябва да ходи до пловдив да си вземе книжката а заповедите за съкращение се пращат по пощата ужас просто голямо безхаберие и наглост на птп пловдив начело с лалев

написано 15.12.2011г. петък в 20:33
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

лоша среда за работа

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.12.2011г. в 21:56
мнение от
отношение -- няма данни --

вижда се че с тая стачка няма как да се защитят интересите на работниците защото липсва желание за диалог,мисля че е крайно време в България да се създаде партия на работниците както е в много други страни която да може да ги защитава в парламента,а не те да протестират и никой да не им обръща внимание

Показани мнения 1 - 10 от общо 177 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88382 мнения за 7768 фирми!