Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 10.06.2014г. сряда в 16:56
отношение кандидат за работа

На този, който работи от 6 години и половина: Щом е толкова гадно там, защо седиш толкова време?

написано 20.05.2014г. сряда в 09:40
мнение от
отношение кандидат за работа

Настоящ служител, бил ли споделил какво е средното заплащане за Фронт Офис служител в РББ. 

написано 19.05.2014г. вторник в 20:39
отношение настоящ служител

Работя в Райфайзенбанк от 6 години и половина. В момента заплатата ми е същата като тази, която получих след първия месец работа. Нито стотинка повече. Позицията, която заемам е четвърта поред - променяна без мое желание, просто защото банката няма пари за достатъчно персонал. Специално на фронта всеки трябва да може да работи за трима. Отношението на ръководството е отвратително. За висшестоящите си просто един робот - трябва да общуваш с клиентите с определени реплики, трябва да знаеш всичките вътрешни инструкции и указания наизуст, защото всяко тримесечие всеки служител е подлаган на тест, дори и на два в зависимост от длъжността, защото има и двойни длъжности. Носи се задължителна униформа, която голяма част от клиентите оприличават на пижама. Изпращат на някакви глупави, безполезни и безсмислени обучения, които са просто отбиване на номера, за да имат оправдание да карат служителите да изпълняват всякакви длъжности. Не съкращават, а ПРИНУЖДАВАТ да напуснеш сам, за да не плащат. Дори да искаш да работиш, е невъзможно, защото банката няма пари за свестен софтуер. Трагична банка.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.04.2014г. събота в 15:33
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел кредитиране на фирми
в град Пловдив

Райфайзенбанк- Управителят разпраделя работата, ако ти си му близък/роднина/познат/услуга ще си добре, ще можеш спокойно да работиш, ако ли не ще вършиш черната работа в офиса и няма да можеш да генерираш кредити. Централата виждат само новите кредити и съответно по резултатите можеш да познаеш кой е приближен на ръководството.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.04.2014г. събота в 15:24
отношение кандидат за работа
в град Бургас

Моля, дайте актуална информация за заплащане и условия на труд.


Имам възможност да започна работа там и ме интересуват нивата на заплащане-конкретно за Бургас за фронт офис.

написано 22.10.2013г. сряда в 20:52
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Бургас

Здравейте, някой работил ли и като мобилен банкер към Райфайзен. Питам, тъй като има възможност да започна работа като такъв. Може ли да споделите мнението си, ако сте работили като такива или ваши близки са споделяли преживяванията си като такива. Благодаря!

написано 20.10.2013г. в 16:54
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел централа

Моля Ивелина или някой друг може ли ли малко повече инфо за интервюто за анализатор? Кой присъства /освен от човешки ресурси/, теста на български или на английски език е, какви въпроси включва? Благодаря предварително.

написано 30.09.2013г. вторник в 20:13
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Искам да попитам някой, който е работил в Райфайзенбанк, какви са запатите на касиерите, защото съм поканена на интервю.


Благодаря предварително!

написано 28.09.2013г. неделя в 09:14
отношение кандидат за работа

ВК предполагам,че някой от твоите близки работи в банката и най-вероятно имаш гръб, за да си успяла да смениш цели 3 работни места вътре и никой да не те шретирал, дори и през времената на кризата. За да защитаваш толкова яростно банката все си мисля, че наистина имаш роднини вътре. 


Това, което съм писала не са глупости, а самата истина. Глупостите са нещата, които се случват, а не това, което съм писала. Зад всяко нещо си има причина. Със сигурност заплати от рода на 1000 лв. бруто в корпоративно банкиране отдел "Бизнес кредитиране" или "Управление на риска" е нещо много високо, като заплата. Едно ще ти кажа ВК, че в момента аз съм на друго място и вземам много повече, отколкото твоята банка плаща. С тези пари можете да издърпате бурканджиите, а след 1-2 години, като ви писне от тяхното мазане ще ги хванете и ще ги уволните всичките накуп, ама кво да се прави то да се ръководи бизнес не е лесно. Трябва малко да се мисли. Така, че кажи на твоите роднини, които са на мениджърски позиции да попремислят малко повече нещата, преди да сте изгонили клиентите на банката. 

Показани мнения 1 - 10 от общо 229 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

84813 мнения за 7391 фирми!