Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 20.10.2013г. в 16:54
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел централа

Моля Ивелина или някой друг може ли ли малко повече инфо за интервюто за анализатор? Кой присъства /освен от човешки ресурси/, теста на български или на английски език е, какви въпроси включва? Благодаря предварително.

написано 30.09.2013г. вторник в 20:15
мнение от
отношение кандидат за работа

Искам да попитам какви са заплатите на касиерите в Райфайзенбанк

написано 30.09.2013г. вторник в 20:13
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Искам да попитам някой, който е работил в Райфайзенбанк, какви са запатите на касиерите, защото съм поканена на интервю.


Благодаря предварително!

написано 30.09.2013г. вторник в 20:09
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Искам да попитам някой, който е работил в Райфайзенбанк, какви са запатите на касиерите, защото съм поканена на интервю.


Благодаря предварително!

написано 28.09.2013г. неделя в 09:14
отношение кандидат за работа

ВК предполагам,че някой от твоите близки работи в банката и най-вероятно имаш гръб, за да си успяла да смениш цели 3 работни места вътре и никой да не те шретирал, дори и през времената на кризата. За да защитаваш толкова яростно банката все си мисля, че наистина имаш роднини вътре. 


Това, което съм писала не са глупости, а самата истина. Глупостите са нещата, които се случват, а не това, което съм писала. Зад всяко нещо си има причина. Със сигурност заплати от рода на 1000 лв. бруто в корпоративно банкиране отдел "Бизнес кредитиране" или "Управление на риска" е нещо много високо, като заплата. Едно ще ти кажа ВК, че в момента аз съм на друго място и вземам много повече, отколкото твоята банка плаща. С тези пари можете да издърпате бурканджиите, а след 1-2 години, като ви писне от тяхното мазане ще ги хванете и ще ги уволните всичките накуп, ама кво да се прави то да се ръководи бизнес не е лесно. Трябва малко да се мисли. Така, че кажи на твоите роднини, които са на мениджърски позиции да попремислят малко повече нещата, преди да сте изгонили клиентите на банката. 

написано 26.09.2013г. петък в 13:06
мнение от
отношение клиент
в град Балчик

Мили хора сега там започват масови съкращения от порядъка на 700-800 човека. Отношението на по-големите началници в централния офис са отвратителни когато не снасяш информация, а пък заплатите са смешни дори и да се скъсваш от работа.

написано 22.08.2013г. петък в 08:41
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Здравей, Ивелина,


По-принцип не пиша тук, не ми пука особено и за банката, но да чета откровени глупости лишени от смисъл малко ме дразни. В момента работя там, сменил съм 3-4позиции и имам горе долу представа за заплатите по отделите.


Относно финансовия анализатор заплата от 1000лв хич не е висока и вярвай ми, ако си беше решила теста и имаше добър резултат не е никакъв проблем да ти бяха предложили и по висока. 


Относно корпоративното банкиране смятам, че тук вече наистина доста си объркала. Това са позициите с едни от най-високите заплати в банката. Заплатата, която коментираш я дават на стажантите и то не корпоративно а микро банкиране.


Затова смятам, че най-доброто което можеш да направиш е просто да хванеш да потърсиш проблемите в себе си и да спреш да пишеш глупости по сайтовете.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.08.2013г. вторник в 15:02
отношение кандидат за работа
в град Аврен

Искам да ви кажа това е банката с най-ниски заплати в БГ. Имайте предвид, че ДСК плащат даже по-добре от тях. Ходих на 2 интервюта за 2 различни позиции. Едното беше за финансов анализатор. Дадоха ми тест и исках заплата от 1000 лв. чисто, което е ниско заплащане за такава позиция и те отказаха. Казаха, че много били очакванията ми, дадоха ми теста да ми покажат, че много искам и не съм за тази заплата. Нещата бяха от ACCA сертификацията. Аз имам CFA и съответно имам необходимите познания за позицията, но чисто с идеята, че не искат да плащат и да ми докажат това ми дадоха трудния тест. Не стана и не съжалявам. 


 


След това дойде момента, в който ходих на второ интервю за друга позиция за специалист корпоративно кредитиране. Заплатата 600 лв. бруто. Това е трагично. Направо ми се плаче какво е положението в тази банка и какви са заплатите. Хора, вземете обяснене на тези мениджъри от тази банка, че ако искат да имат бизнес и работещи квалифицирани кадри трябва да се плаща. Тези бурканджийски истории да ги пробутват на току-що завършващите, но за хора с опит да плащат. Като искат да карат мерцедес не трябва да плащат, като за жигула. Това е положението. 


Желая им всичко добро и да променят политиката си, поне да дават малко по-добри заплати от ДСК. 

написано 09.07.2013г. сряда в 13:07
отношение кандидат за работа
към обект/отдел инвестиционно банкиране
в град София

Предстои ми интервю за специалист "Инвестиционно банкиране". Някой настоящ или бивш служител би ли дал информация относно тази длъжност и заплащането й?


Благодаря предварително!

Показани мнения 1 - 10 от общо 225 12345 По-стари » >|

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81279 мнения за 7076 фирми!