Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 14.03.2014г. събота в 18:22
мнение от
отношение клиент
в град Варна

Какво се учудвате всички от хората който работят там?Може би не знаете , че едни новоизлюпени девойки и младежи избират сред кандидатите и мислят ,че вършат голямата работа.От това което те са им избрали , шефовете на отдели трябва да си избират.Така ,че на кандидатите ще им кажа да си обличат новите дрехи с една голяма усмивка да си направят снимка  и така да сипратят СВ и да се надяват "онези" с важните правомощия да ги харесат.А, на тези със знанията им остава да се надяват.

написано 09.03.2014г. в 11:50
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Аврен

Енерго-про дават най-ниските заплати спрямо остналите ЕРП-та, администрацията е наблъскана в едната кула и има голямо текучество, в мрежи предстои реформа с цел да се наместят едни хора, а други да се изгонят, а върхът на айсберга е меринджея Мишо ДАНОНА.

написано 07.03.2014г. събота в 23:13
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Твърдо Нье. - Дават много малко, а и енергетиката не ти е dealextreme.com. 

написано 07.03.2014г. събота в 16:30
отношение -- няма данни --

Някой да каже как са заплатите в администрация?Струва ли си да се кандидатства,ходене по интервюта?Гледам доста обяви са напускали...

написано 13.02.2014г. петък в 20:52
мнение от
отношение настоящ служител

 


ЗАПЛАТА 420ЛВ НА ОТЧЕТНИК И ЧАКАТ ТОЙ ДА ИМ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ ПРЕД 3000 ЧОВЕКА МЕСЕЧНО КАКВО ДА КАЖЕШ НЕЩАСНИЦИ СМЕШНИ СБИРЩИНА ОТ ...........


 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 31.01.2014г. събота в 21:07
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел роц
в град Добрич

Надали има по лош мениджмътн от този.Е.ОН уважаваха ЧОВЕКА,

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.12.2013г. вторник в 08:29
мнение от
отношение бивш служител
в град Варна

Ще минат години, докато във Варненския офис се достигне стандарта на работа и организацията на Грузинския офис. Даже си нямате идея колко сте изостанали в сравнение с Грузия.

написано 07.12.2013г. неделя в 11:18
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Аврен

Внимавайте с ченгето А.И. (БТК), пише доноси вътре и снася информация навън!

написано 05.12.2013г. петък в 07:00
мнение от
отношение настоящ служител
в град Варна

Тези хора сравняват работата в енергетиката с шивашка фабрика на ишлеме. Гонят се краткосрочни цели за доказване пред собственика. Някой да помни да е имало толкова напуснали хора и да се предлагат постоянно позиции за работа? Това беше сигурна работа с ясни правила, стандарти и закони - беше! Сега е хаос в опит да се увеличи печалбата, без да се влагат средства.


Надявам се честно собственика на компанията да се поинтерсува от решенията и делигираните правомощия на менеджерския екип в най високо ново, че ще остане без хора с ясна представа от мрежата и начина и на поръжка, да си преразгледа приоритетите и от къде може да се намалят разходите....Живеем в 21 век, а не в 40 години на миналия, България не е Грузия!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда

Показани мнения 1 - 10 от общо 42 12345 По-стари »

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81396 мнения за 7088 фирми!