Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Евротекс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Димитровград,бул. Димитър Благоев 29, вх. Б, ап. 6&markers=Димитровград,бул. Димитър Благоев 29, вх. Б, ап. 6

Евротекс ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 16 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 16


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди да кандидатствам за административна позиция в Евротекс ЕООД проследих цялото медийно представяне на фирмата. Само-мотивирах се и толкова се надъхах, че когато ми се обадиха да ме поканят на среща бях на седмото небе. Докато не се явих на интервюто. Въпросната госпожа Тодорова, за която явно това е нормална практика се държеше
надменно и много агресивно. Задаваше ми въпроси без да разбира и да вниква в отговорите ми. Изглежда ползва само 2 функции в ексел и само за тях разпитваше, а не можа да асимилира многото други, които аз владея.
В един момент имах чувството че ще ми се нахвърли.
Задаваше и лични неуместни въпроси, които бяха на ръба на дискриминацията.
Отностно миризмата на цигари подкрепям мнението на предишния коментар. Груба и агресивна все едно че не иска да намери професионалист.
За съжаление има голяма разлика между това което показват на вън със всички видея и публикации в социалните мрежи , и това което срещаш.
Незнам, какво ще стане и дали ще стигна до следващ етап на интервю, но и аз като предишния коментар незнам дали да си губя времето с тях.
Успех на всички които работят във фирмата а на кандидатите дано коментара ми е полезен ако се чудят дали да кандидатстват.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително лошо впечатление от проведеното интервю от рекрутъра Евгения Тодорова- груба и нечистоплътна, говори и мирише на кръчма - особенно миризмата беше на тежък кръчмарски тютюн.
Задаваше неадекватни въпроси и си личеше, че не разбира от материя на професията
Цялото интервю беше нереално и дори и да се обадят за второ не мисля че ще се явя. Ако това е лицето на фирмата - благодаря- няма нужда.
Съвет към ръководството - преразгледайте какви хора и как точно ви представят навън.
Кандидатите за работ не са глупави. И ние избираме.
Успех!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пълни малоумници. Ходих на интервю и бях одобрен въпреки че имам ТЕЛК и те го знаят. Занесох всички документи които бяха необходим + решението от ТЕЛК Трябваше да започна при тях в понеделник,но в последния ден на предизвестието, и взета заповед за прекратяване на взаимоотношенията със стара фирма, въпросните (Евротекс) ми се обаждат и ми казват, елате да си вземете медицинското и свидетелството за съдимост, понеже сте с ТЕЛК и няма да ви вземем на работа. Сега заради тяхната малоумщина съм без работа.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте и от мен. Ще се опитам да бъда максимално обективна в мнението си за фирмата в която работя. Виждам, че вече има достатъчно субективни такива.

Ще подчертая, че моето мнение е формирано от работата ми във втора смяна, в първа не знам и не мога да коментирам.

Заплащане - заплащането е добро за тези които се стараят и тези които искат да успеят в работата си. За тези които мрънкат за пари и бонуси, ще кажа следното: "За да получиш, първо трябва да дадеш!". Да може да не е особено справедлив за някой бонуса който въведоха, но според самата мен е - тъй като доколкото разбрах се дава месец за месец, ако във въпросният месец си бил на работа редовно и не си боледувал ще получиш бонус като всички спазили условието. Смятам, че е справедлив, защото обхваща текущ период и на практика всеки би могъл да се възползва от него. Да вярно, че е непосилно да станеш по-здрав и по-малко болен, но идеята на бонуса не е "двойни стандарти в заплащането" - а просто мярка и/или адекватна мотивация за тези от колегите които злоупотребяват с болничните.

За това кой колко взема и кога му повишават заплатата, ще коментирам, не защото ми е особено приятно, а за да ви дам и по-обективна гледна точка за размисъл, а именно: считам, че всеки има право на повишение, когато е заслужил - когато заслужите, тогава и ще получите. Нека не подценяваме работата на другите, нека не подценяваме отговорностите им. Считам, че не сме ние хората които да определяме кой каква заплата да получава, нито дали и с какво я заслужава. Защото за мен не е важен, нито отдела, нито заплатите им - за мен е важен всеки отделен работник, и единствено и само с поглед върху индивидуалните му отговорности и постижения, мога да кажа дали според мен е редно да получи или не определена заплата. Лошото в случая е, че нито аз нито вие имате поглед над тях, а в същото време виждам от предходните мнения, че ги съдите и се чувствате ощетени по един или друг начин.

За извънредния труд мога да кажа, че е нормално да се повикат определени хора, и според мен са тези които работят бързо, правят си нормата, работят като допускат минимални грешки. Това, според мен самата, не са хора на Данчо, ОТК или отговорници, това са хора които добросъвестно и отговорно си вършат работата без забележки.

Уважение - уважението е на много високо ниво във фирмата. Всеки един работник се приема такъв какъвто е като човек, с неговите плюсове и минуси. Виждам във предходните мнения, че повечето от колегите, не правите разлика между отношение и уважение. Грешите! Всички наши отговорници - Радослав, Йоан, Татяна, Данчо се отнасят към всеки със огромно уважение. Но отношението към всеки един от нас е различно, и то е базирано точно на индивидуалните ни заслуги: "Каквото почукало, такова отговорило!". С ръка на сърцето мога да заявя, че всеки от тях те изслушва, разбира какъв е проблема и ако има как го отстранява на момента, ако ли не той се отстранява своевременно - веднага щом се открие и адекватно решение.

Сигурност - сигурноста в нашата фирма е неограничена. Никого не са изгонили заради слух, интриги - както по долу наричате или недоволство. Точно обратното, винаги ръководството се стреми да открие причината за всичко. Не съм била свидетел на подобно нещо, вече 10 месеца - не вярвам и да бъда. Чувала съм много глупости по темата, но смятам, че тук си отиваш или по собствено желание, или защото идваш на работа просто за да присъстваш или да злоупотребяваш... Ако идваш на работа, за да краде, за да вземеш работната си заплата и в същото време те мързи - проблема не е в сигурността и надеждността на компанията в която работиш, а в твоята собствена такава.

Натоварване - натоварването за мен е допустимо, да считам, че има какво да се желае, но чак да е непосилна нормата... Нормата е достижима, ако идваш всеки ден с нагласата да я направиш - ако с подпиране очакваш да стане, е просто не си прави труда изобщо да идваш... Има стоки при които доста трудно се достига, но с добро желание и малко усилие - всичко се постига. "Има ли желание, има и начин!".

Потенциал - във фирмата има добри възможности за развитие - като всичко останало, считам, че всеки сам определя своят потенциал - ако покажеш, че имаш желание и възможност - не вярвам никой да те спре да постигнеш нещо повече.

Местоположение, местоположението е добро - има градски транспорт, осигурен е транспорт за втора смяна, когато няма такъв.

Колеги - не желая да коментирам всеки по именно, но се радвам, че имам възможността да работя с такива хора. Екипа в моята смяна е много цветен, има от различни възрасти, с различни приоритети и възгледи, има добри и мили хора, които няма да те нагрубят без причина. Поне за мен самата, мога да кажа, че не е толкова лош колкото е описан в мненията преди. Все пак всички сме различни хора - вместо да се опрекваме и да търсим под вола теле, нека се уважаваме, обичаме и приемем такива каквито сме! Човек като иска, винаги може да гледа и да вижда само лошото, винаги може да бъде недоволен от нещо и от някого, но за мислете се, вместо да си вадите очите и да се плюете - може просто да се уважавате и цените. На работа сме, никой не отрича - но в целия този процес - на баксове, клетки, грешки, колички, норми и чудесии - постарайте се да останете позитивни и себе си, каквото и да става наоколо. Ценете човека до себе си и се дръжте с него, така както очаквате, околните да се държат с Вас. Не губете своя позитивизъм, не хабете енергията си в завист и вижте поне за един миг онова което ме задържа толкова месеци тук - в каква фирма работите, с какви готини хора ви събра живота, колко много може да научите от тях... Много пъти съм чувала за мен от колегите си, че съм вечно недоволна - да така е, недоволна съм когато нещо дребно ми пречи да си върша съвестно работата, или нещо подобно... Но грешите, ако смятате, че това недоволство е за всеки и за всичко и че ми пречи да видя хубавото в нашата фирма. "Ако имаш очи само за лошото, то ти просто не си живял!"


настоящ служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
-2
Колеги
5
Работна среда
-3

По прочетеното от мен виждам, че доата от колегите ми са със сходно на мен мнение, но все пак и аз ще споделя моето.

Ще заочна с заплащането, да със приемането на работата на интерюто ние се съгласихме със заплатата си, но не и тогава когато има двойни стандарти в заплащането. Едни могат да идват извънредно и да работят - на други изобщо не им се предлага. За едни има бонуси, за други не. За едни има увеличение на заплатите от Януари за други не. За мен самата не е редно отговорниците и мениджърите във фирмата да си вдигнат заплатите, а за обикновенните работници на норма да няма увеличение. Заначи тези които вършат 80% от работата не заслужават, но тези в офисите да. Или има пари за всички - или няма за никого. За мен самата не е редно този който работи на бюро и идва и си тръгва чист от работата, без да се мори кой знае колко и да се поти, без да е в мизерията да има право на повече от този който работи за да изкара и своята и неговата заплата! Иначе заплатите се превеждат на време и са точни.

За уважението ще кажа, че е силно субективно.Едни ги уважават без заслуги, само защото са на някой човек и/или на Данчо и отговорнониците и ОТК-тата, други са обикновенни служители, случайно попаднали там и колкото и да се стараят са вечно неоценени и постоянно упрекнати. Тук е мястото да кажа, че няма как хора които нямат уважение към самите себе си - визирам нашите ОТК-та и отговорници - да имат уважение към другите. Те са тези които обиждат, те са тези които обсъждат другите, те са тези които доносничат и изопачавайки фактите създават интрига след интрига, те са тези които нехаят и остават безразлични към проблемите... Идентино на мъжете, поведението им е крайно недостоино за постовете им, уважението им липсва, апатията ги е погълнала - те са днес на работа за да си сземат твърдата заплата на 10. Те не идват с нагласата да работят, те идват с нагласата и днес да мине... Не ги интерересува нито кой, нито как работи - угодни са тези които са им познати и тези които не ги занимават - останалите, са им трън в задника - тях ги хулят, гърчат, викат им, унижават ги, следят ги на всяка крачка и се чудят за коя глупост да им направят забележка! В същото време те самите дават отвратителен пример - те са тези които пият кафета и ядат по работно време, те са тези които пушат, те са тези които хулят и говорят лоши неща зад гърба на хората, те са тези които създават анархията, а в същото време се на тези постове за да съблюдават процеса и да предовратят нейното съществуване.

Сигурност във фирмата няма, всеки може да бъде изгонен за нечие твърдение, което или е твърде далече от истината или е пълна измислица и поредна сплетена интрига.

Натоварването е на МАКС... но това не зависи от собственика, той е определил допустима норма, но не е предвидил, че ОТК-тата и отговорниците ще са еднакво незаитересовани с мъжете в тази фирма. Всеки който е на твърда заплата и не е обвъзан с норма - остава апатичен за проблемите в работата и в крайна сметка това рефлектира само на жените които са на норма. Мъжете казват, че не ги интересува нормата и за заплата от рода на 1000 лева няма да се товарят, докато жените си зареждат сами масите и работят като луду само и само в къс месец като този да стигнат 850 лева. Да на интервюто казват, че работата е тежка, но не споменават, че те наемат не като сортировач, а като общ работник - защото, когато момчетата ги мързи ти си вадиш, ти сортираш, ти хвърляш касетки с мокро... НИКОЙ НЕ ТИ КАЗВА, КАКВО ТЕ ЧАКА...

Потенциал, фирмата си има - винаги е имала и ще има... Към днешна дата е с отрицателен - тъй като тези които трябва да следят и да го развиват идват на работа и нехаят - те са ден да мине, нов да дойде - не се интересуват от проблемите - като не те устройва нещо, или като смяташ за нередн нещо те изпращат в човешки ресурси и в къщи... Никой не се стреми да го съхранява и гради потенциала - крайно жалко, но от жалки душици - жалки резултати...

Местоположението е добри има градски транспорт, за втора смяна има осигурен такъв, едно нещо да им е наред!!!

Колегите са супер, но вече са крайно разочаровани и изнервени от всичкото безразличие към тях и проблемите им...

РАБОТАНАТА СРЕДА Е МРЪСНА, ТОВА СЕ ПРЕПОКРИВА С ИНТЕРВЮТО СЪЩО!


бивш служител

15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
5
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-4

Чета и разбирам,че от ден на ден става по-зле.Нека споделя още едно мнение:
Преди време и аз работех там.За времето ,което прекарах,научих и видях много за случващото се там.
За всичко случващо се там,за абсолютно всичко според мен е виновен Данчо.Той е човека който отговаря за всичките жени,и който позволява на една шепа от тях -ОТК и сортировачки,и двама трима -т.нар. Отговорници да си развяват коня,да правят каквото си искат и да няма кой копче да им каже.Данчо със своите бездействия допринасяше за тази неблагоприятна обстановка за работа.
Повечето от ОТК не знаят какво правят.Кухи като лейки(поне тези с които работех в залата). Нищо не разбираха-някои не знаеха критерии,не познаваха материи,ама казваха кое как.Занимаваха се в по-голяма част от времето си с клюки.Обикаляха си взаимно масите като цветарки и постоянно си шушукаха нещо,някой/я се обсъждаше.Кой какво кога как за кого бил казал,нещо далеч извън това,което трябва да правят.Моята маса беше близо до една от техните и се чуваше.Смешна работа.Все едно сме на мегдана.Имаше две- три от тях,които редовно снасяха на данчо информация за случващото се.Това също се знаеше от всчики.Те му бяха любимки.Едната от тях по моя преценка е завършила НАТФИЗ- Миглена.Такава актриса като нея не познавам.Тя знаеше всчико за всеки във всеки един момент,знаеше всичко,освен това как да си върши работата.Относно споменатия парфюм в един коментар,почти е сигурно,че е тя.Тя така разполагаше с разни намерени вещи,все едно са нейни.Даже и подаряваше. Една друга от първично е също толкова куха,но пък важна в йерархията-Маргарита.Тя май знае много за кражбите ,които се споменават в коментарите.Всеки влизаше и излизаше откъде и когато си поиска,нямаше никакъв контрол.Като цяло управлението в цеха беше калпаво.Имахме право на дрехи да си купуваме-2кг месечно.Това ок,но по някакви неписани правила имаше ограничения в това какво взимаш.Ровеха ти в касата и,ако нещо не им хареса ти го взимаха и те привикваха за справка.Все едно не го плащаш.Махали са ми,много е гадно.А в същото време шефките взимаха хем повече-2,5 кг (че и отгоре) и хем каквото си поискат без никой да ги спира.Това е още едно от нещата ,които създаваше напрежение.това данчо го знаеше,и въпреки това го позволяваше.
Работеше се събота,като в 90% от дните идваха едни и същи,и от колежките и от момчетата,незнайно защо.Уж другите не искали.И това доста дълго време продължаваше,а всички искахме-все пак това саняколко десетки лв за ден.За тези които ходеха всяка събота-още една прилична сума към заплатата.
Това много дразнеше,това създаваше два стандарта на работа- работещи и Данчовци.
Вторите бяха привилигеровани винаги и чакаха съботите.
Относно нормата,повечето само мрънкаха-нормата голяма,нормата голяма.Вярно,на моменти си е наистина недостижима,но при желание -се получаваше.Някои все нямаха време да я направят,а имаха време за приказки пред тоалетната с още няколко колежки постоянно.Минути преди звънеца тия същите мрънкащи бяха по кафе машините.
И все по надрес на някой се говореше.Това беше грозно.
Добре,че навреме се освестих и се махнах.
Фирмата има потенциал,който обаче с такива индивиди няма да се разгърне дори на половина-докато там се толерира това поведение от ръководните кадри.
Виждала съм и шефа-винаги усмихнат и поздравяваше.Браво за това,което е постигнал.Обаче не му завиждам,едва ли има представа какви хора работят за него.(в цеха ).Дано разбере,че не е толкова розово,както сигурно му се представя.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Как пък тези, които се оплакват не видяха хубавото? М? Никой не е вързан насила във фирмата и като не ви харесва напускайте, но знаете, че никъде няма такова работно време и никой няма да ви търпи мрънкащото поведение. Иначе ви е хубаво, като почивате по Коледа и Великден. Имате и планирана отпуска август месец. Относно прахоляка... Дишаш това, защото не си чистиш работното място. Дай му на българина да мрънка и му гледай сеира. Срам ме е от мишки, като вас...умеещи единствено да мрънкат и да търсят причината за положението си в другите. А че ви мързи не го виждате. Не сте виждали лошо отношение от работодатели, но иначе плюете. Ще си умрете потънали в злоба!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Така, от мненията по горе ми става ясно, че фирмата е много зле, много лоши колеги, лоши Отк-та, лошо управление.Никой не казва добрите страни явно няма такива, съжалявам. Съжалявам също и бившите колеги, които толкова много са останали разочаровани, всеки на интервю, знае къде ще работи, знае за праха, знае за нормите, знае за заплатата, никой нищо не крие. Защо никой не каза за това, че болнични си ползват когато трябва, че даже и се злоупотребява, видиш ли да не си хабят отпуската,всеки от тази фирма когато е имал нужда е бил пускан, че винаги Данчо е влизал в положението на всеки. Да лесно е да се пишат само негативи, нали.
Защо тогава точно тези хора, които толкова много са недоволни от фирмата, се връщат поне веднъж отново да работят в нея, нали уж всичко е лошо. Всеки, който почва дадена работа трябва да си прецени, дали е за него, ако ли не чао следващата, не да се хулим всички и то Анонимно!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Промени трябват, тое ясно. Но промениъе трябва да дойдат ит нас, а не само да мълчим и да преглъшаме всичко което ни сервират.
Евротекс какво е - въздух под налягане. Как оше оспява да функционира с това калпаво управление е чудно.
Затвориха столът и нямаме къде да се храним, а реакция никаква. Напът са да затворят и паркинга- при това срещу зима, а реакция пак никаква.
Манията ги хванаха пе са със незаконно работно време и хората го намалиха, а ние си бачкаме по шоловин час повече птколкпто трябва.
Говорим за адаптивност, а вижте кога идва на работа меноджърката човешки ресурси. Защо не се адаптира да тръгяа малко по_рано от в къщи, че да успява да е на работа в толкова паса, за орколкото и плашат? В цеха звънеца бие - излизахюе в почивка, звънеца пак бие -отиваме да работим, а администрацията само се побутва. Меноджърката човешки ресурси вместо да се напъне да запомни имената на по е 1 ОТК, (не говорим за сортирувачка) цял ден си щрака на клавиатурата за да намери някоя друга абсурдна статия засписанието си. Пример: оше в първия брой ни обесни как да си управляваме личните финанси. Абе госпожо Георгиева, ако вашата заплата сигорно е 2 хиляди лева ное живеем със 700.и то се скъсваме от гърч за да ги изкараме. Като си платим квартирата, сметките и детскуте градини и едва изкарваме до другата заплата. Добре че е евро фонда че да поемамв по глътка въздух. А гоаподин Пандов е добър човек! Винаги е готов да те ислуша, да ти помогне. Сигурни сме, че ако проблемите които имаме стигнат до него той ще помогне и ще тропне по масата за да ни защити, но с тези "човешки" ресурси няма как да стане.
Човешки ресурси на списание само, на картинката. И пак момичетата от отдела са си добре - винаги усмухнтати, отзивчиви, готови да обеснят, да помагат, но и те са със завързани ръце от тази госпожа , сигорни сме.
Има оше много за споделяне ама после пак.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Оценки със звездичките няма да давам, защото както всичко останало освен заплатата е относително.
Евротекс уж има европейски стандарти, а няма нормално отношение нито към настоящите, нито към бъдещите си служители, или работници , както ги наричат.
За какви ценности си говорим, каква надеждност? Вижте кога идват на работа мениджърите.
Не може мениджъра човешки ресурси да ми цитира етични и т. Н. Норми, а да идва на работа в 9 часа, че и по- късно.
Не се цени личноста, всичко е лицемерие и престорени отношения. Не се гради къща без стабилни основи. От промени има нужда и трябва да се почне именно от човешките ресурси. Не казвам нищо за момичетата от отделът -винаги са усмихнати , помагат с каквото могат или пък най малкото те ислушват и показват загриженост,но мениджърката им е направо неуместна и не се вписва във фирмените ценности. Това е всичко за сега. От там трябва да се започне за да се върви на пред.
Пример:
В някой от броевете на така наречения вътрешен бюлетин госпожа Георгиева сметна за нужно да ни информира как да управляваме липните си финанси. Смях! Заплата от 700 лева при това че си се скъсал от работа, наем 250 лв, сметки, храна и накрая тонно тази която трябва да влияе ти обяснява че много харчиш или поне не знаеш как да си харчиш парите.
И не е вярно, че всичко във фирмата е ОК. Работим с половин час повече на ден итколкото ни плащат. Замислете се мили колеги че почивката ви е 30 минути само а тези 2 по 15 минути по закон трябва да са за тяхна сметка, а не за наша. Защо мислите че в мания си променига работата време? Хванаха ги и така.
И друго има- работни съботи на ръкс,, Евро фонд на ръка.
Много неща са, да не изброявям повече.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?