Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Балкан Мастър България Оод /img/frontend/nomap.png"

Балкан Мастър България Оод

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-3
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
4
Колеги
-3
Работна среда
-4

Ще започна с плюсовете- магазините на фирмата са в Молове, лесно се стига до тях с градски транспорт, плаща се навреме, праща ти се фиш на заплатата, двоен надник за празници. Удобна работа за студенти, тъй като има доста гъвкав график.

Недостатъци:
Причината да напусна беше заради интригансткото отношение, не само от колеги, но и от оправата. Говорене зад гърба, натопяване, настройване на хора срещу теб..... и пак казвам- това идва от лицето на оправата..... За мен това беше наистина детинска работа. Колежките ми бяха на по 18-19 и от тях разбирам да се държат детински, но от жени на по 30..... просто е грозно. И дори ми е жал че няма какво друго да правят, че да се занимават с деца на по 19-20.

Заплащането- не много. Освен ако не работиш в София защото там се вдига заплатата постоянно ама за Пловдив и Варна се измислят безпочвени причини да не се вдигат. Ама минималната заплата за ВСИЧКИ градове се вдига..... Както казва коментара по-долу, да, правят се фирмени обучения в чужбина, ама това е само за регионалната мениджърка. Лесно се ползват фирмените пари за да се ходи на ревюта, ама иначе "фирмата дава възможност за развитие".

Работно време- ако си мислите че ще работит 20-30-40 часа и няма да ви ангажират в извън работно време.. ами не е така. Трябва да си 24 часа готов че може по всяко време да ти звъннат и да ти кажат че се прави промяна на графика и трябва да дойдеш. Така че който смята да работи там, да е готов да е на линия от понеделник до неделя от 10 до 21ч.

За времето си, което прекарах там видях как 6 момичета напуснаха за 3 месеца. За 1 година и 3 управителки на магазина се махнаха..... правете си сметката какви могат да са причините.

Тук споделям изцяло моето преживяване с фирмата- за някой друг може да е точно обратното. И не спирам никого да започне да работи там. Но ако трябвва да опиша моето моето мнение ще кажа следонто- интриганство, детинщина и много много други идилии...




настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Потресена съм от предходното и единствено мнение за фирмата! Собствениците и са чужденци, които работят на равно със служителите и винаги се държат уважително и мотивиращо! За разлика от повечето "Балкански шефове". Заплатите растят всяка година спрямо заслугите и инфлацията, усигоровката е върху заплатата и е голяма, по време на Ковид получавахме, дори повече! Винаги работодателите сс се грижили за финансовият конфорт на работниците. Управителите, ходят на ревюта и убочения в чужбина за сметка на фирмата. Предлага се РЕАЛНО РАЗВИТИЕ, не е само обещание!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Момичета, не се подвеждайте да започвате работа в магазини, представлявани от фирмата ! Започнах работа там при самото й създаване, дълго се чудих дали да споделя мнение. Държанието на собственика, както й на store мениджърите е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА !!!! Липса на колегиалност, тези с повечето финансови възможности въртят интриги, извънреден труд не се заплаща !! БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ТЕЗИ ПИРАНИ !!!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?