Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ц" onmouseover=prompt(953543) // /img/frontend/nomap.png"

ц" onmouseover=prompt(953543) //

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
1

Моят съвет е да не започвате работа там.
Крайно некоректен и нелоялен работодател.
Нарушенията на трудовото законодателство са ежедневие. Инспекцията по труда трябва да е подкупена. Непрекъснато се остава след работното време, без това да се компенсира с допълнително заплащане.
Работа на Коледа и Нова година, естествено без допълнително заплащане.
Липса на нормално обучение на новите служители. Мизерно заплащане. Крайно некомпетентен и малоумен мениджмънт. Като казвам некомпетентен имам предвид това, че най-висшето ръководство се състои от необразовани селяци. Непрекъснат тормоз над персонала. Отношението към служителите е като в карцер, все едно че сте без вина виновни и че дължите нещо на фирмата. Двумесечно заробващо предизвестие, което трябва да отработите, даже и да сте болни . Практика е да се съкращават внезапно служители без предизвестие и компенсация под предлог лоша дисциплина. Аз трябваше да напусна поради лични причини и ме заплашиха със съд, ако не си отработя двата месеца. Тормоз до последния работен ден.
Изключително лошо отношение към персонала, което граничи с малтретиране. Робството е отменено още през 19 век, но не е в тази гнусна фирма.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?