Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Колфлоу /img/frontend/nomap.png"
5 4 0
4 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

В момента работя във фирмата като оператор. Специално на Георги искам да му кажа, че не съм била на по-обстойно и подробно обучение, каквото ми беше предоставено от Мениджърката! Тя е изключително компетентна и неповторим професионалист! Не знам кое наричаш "непрофесионално" при положение, че тази млада дама е с 2 висши образувания, говори 3 езика и има изключително модерен начин на трейнинг. Обучението, което провежда първоначално е 5 часа! След това има цяла седмица, в която ти обяснява пропуските ти! При теб вероятно проблемът е, че не те е избрала да работиш във фирмата след изпитателния срок. Колективът, които е сформирала е прекрасен, тъй като от самото начало се чувствам част от него! Да, заплатата първия месец не е много висока, което е нормално! През втория месец моята заплата беше около 750 лв за български проект и тенденцията да се увеличава продължава! Осигуровките са ти били на 4 часа, тъй като не са те наели на работа, след тест периода си на редовните пари!


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
0

Здравейте, пиша за тази фирма тъй като искам да ви кажа някой нещa които ще ви интересуват ако решите да работите там. Работих във фирмата до преди около 2 месеца и напуснах тъй като организацията им е на ниво 0, мениджърката им е по-некомпетентна от мен самия (работил съм 6 м в подобен кол център) а "баш шефа" изобщто не се интересува от случващото се- незнам как е назначена тази мениджърка и по какво е избирана, но там имаше доста служители които са много по подходящи за нейната длъжност. Първият ми ден премина в интервю на което на всички им беше смешно и лигаво(изключително непрофесионално) след това ми звъннаха за обучение на което присъствах за около 1,2 часа и повярвайте нищо не разбрах! Добре че имаше доброжелателни колеги които ми обясниха нещата, които тя ми каза с 2 думи!! Оставиха  ме да слушам разговорите на една от служителките им за около 1 час и след това решиха че вече съм готов да започна работа!! По време на работата ми там не съм получил едно нормално обяснение от мениджърката- тя смяташе че всеки трябва да си знае всичко!! Не стига че заплащенето не беше кой знае какво, пък и това отношение (всеки и е виновен за всичко и всеки е глупав) Баш шефа говореше за мотивация!!?? Каква ти мотиваця, ако нещо не е наред те глобяват и ти крещят(мениджърката) а когато всичко ти е 6  нищо не ти казват(нито бонуси,нито похвали) и после за какво да им работи човек! за 1 минута закъснение глоба от минимум 20 лева, ходиш на работа за 8 часа и не ти се полага почивка (ако искаш почивка идваш за 9 часа за да можеш 1 час да си почиваш и освен това те си ти плащат като за 8 часа, а не като за да 9) Осигуряват те на 4 часа!! Но като заключение искам да кажа, че това е фирма която не си заслужава нервите, пълна с хора които не те уважават, не те ценят и не ги интересува нищо друго,освен те да са добре и да си взимат заплатките

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?