Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ромпетрол България АД /img/frontend/nomap.png"

Ромпетрол България АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 48 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-48 от общо 48


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Не съм служител на фирмата, а само клиент.Изказвам мнение като страничен наблюдател при посещения на бензиностанциите.Надявам се някой да обърне внимание на моето мнение като клиент.
Оценките, кото съм поставила са на база впечатленията от посещенията ми:
Заплащане:Нямам впечатление
Уважение: Оценката е на база "уважението" към служителите от страна на ръководството.
Посещавам почти всички бензиностанции, тъй като бизнеса ми е свързан с пътувания и за мое най-голямо съжаление, виждам почти едно и също навсякъде.Отношението на ръководните кадри към редовите служители е безобразно!!!Не знам как фирмата избира тези хора, но.. ако те се държат така със служителите, как очакват от тях да имат клиентски ориентирано поведение, след като самите ръководители са далеч от него!Аз също съм ръководител и съм безкрайно възмутена от това поведение на колегите!
Преди два дни видях служителка да плаче, след като така наречения "шеф" Николай Николов/като клиент проявих интерес и настоявах да разбера името му/.Момичето видимо уморено беше поседнало на масичка на територията на обекта, а този напет момък я сряза и буквално изгони.Разкрещя се на момчетата, които тичаха от колонка на колонка като луди без никаква причина.В момента пред касата се бяхме събрали доста клиенти, той взе безалкохолна напитка от фризера/може би нарочно използва този момент/ и след това обвини касиерката, че не е маркирала продукта!
Задавам въпрос към ръководството:
Как направихте избора си към този човек?Лицето му беше изкривено от такава злоба, че ако можеше би размазал тези нещастни деца!Как допускате този комплексар да се разхожда така и да петни доброто ви име?Пратете го да се обучи, да се полекува, или ако е нечие протеже, защото наглото му поведение сочеше в тази посока, кажете на този човек да го нахока!!!Махнете го!!Петни репутацията ви бе хора!!!!
Привилегии:За служителите не знам какви са привилегиите, но това което направихте с картите-Браво на вас,аз лично ви препоръчвам навсякаде и само с добри думи!
Фирмена сигурност:нямам мнение
Съотношение работа / свободно време:виждам лицата на едини и същи хора, което предполага сравнително малко свободно време.Ако е така, дано хората са платени добре, иначе е грехота.
Потенциал за развитие: Мнението ми е за фирмата като цяло!Развива се добре, но както казах и по горе, имате проблем с комуникацията и общуването на ръководните кадри!Това виждаме ние клиентите и то не е във ваша полза!
Местоположение:Възлови са местата и това е добре и за вас и нас!
Колеги:нямам мнение за колегите, но когато наритват някой, другите не смеят да се обадят!
Работна среда:Като продължение на горното, преките ръководители"като този Николай Николов", явно "ръководят" като всяват страх в служителите и сриват авторитета им пред колеги и клиенти.Това не е нормална работна среда!Явно този "ръководител" не е наясно, че в някой прекрасен ден, на накой ще му писне и подобаващо ще го сложи на място.Добре е да му се напомни за човешки права, морален и психически тормоз и институции, които защитават правата на всеки!.
Накрая бих искала да завърша с нещо хубаво, все пак трябва да мислим позитивно, нали?
Аз лично съм безкрайно щастлива от присъствието ви и в България!Надявам се и за напред да се развивате така добре, защото когато е добре за вас, е добре и за нас клиентите.
Пожелавам на цялата фирма успех и добри и стабилни позиции!
С уважение:
Георгиева


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-1

много лоши работодатели ,гледат все за нещо да те срежат от ,,големите заплати,, , които са 250лв и накрая ще вземеш 180лв


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
2
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
3
Работна среда
-2

Здравейте,
Относно мнението на Стела за обект Ломско шосе....работех на обекта до лятото на 2008 год.
1. Какво означава "далавери"? Можеш ли да обясниш? Управителите ги побъркваха от работа и нямаха шанс за "далавери".
2. "Удобни" хора??? Хора които си вършат работата са работливи, а не "удобни". Ако всеки си върши работните задължения общо "работа" за 12 часова смяна е 2 часа...през останалото време са кафенца (безплатни), цигари, бири и приказки. Кофти ако те хване управителя с бира....
3. Има един тв канал "История", предлагам ти да се запознаеш с термина концлагер и после да го използваш.
4. Заплатите са много ниски, но ако си помислим колко сме работили...май са високи. На мен ми бе обяснено всичко в самото начало. Шефа бе голям пич и ни казваше, че увеличение няма да има скоро.
Всеки трябва да знае, че отива на работа в бензиностанция, не в банка или офис. Ние имахме много проблеми с шоферите на големите "босове"...те бяха по-големи от "босовете". Много тъпи парчета!!!


настоящ служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-2

като начало съм настоящ служител от 3години. фирмата беше супер в началото работата супер. Но дойдоха да работят хора от всякъкви фирми. След това се издигнаха и хората които направиха ромпетрол вече ги няма. и положението стана трагично. Като понизш страничен наблюдател просто нямам повече думи. Просто ромпетрол си отива. Скам да кажа че тези суперлативи които са написани за тази фирма са написани от хора които са били в офисите на топличко и с заплата която хвърчи из облаците.Сега положението е с две думи: нямам думи.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-3

Работила съм във фирмата и тези резултати са от личен опит.Управителите си вършат "далавери" и се обграждат само с "удобни" хора,а останалите гледат как да ги изгонят.Заплатата е чисто 350+ваучери за храна по 3 лв на ден.Ако мислите,че това е нормална заплата.....Отношението към персонала е като в концлагер,трябва само да клатиш глава и да стоиш мирно в буквалния смисъл на думата.Работиш всичко,което ти кажат дори и работата на управителя безплатно
p.p.става въпрос за Ромпетрол -Ломско шосе


настоящ служител

12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
1
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
4

Абе ако не се гавриха с мизерните заплати в Call center-a щеше да е добре!


34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
3

Работила съм в тази фирма близо 3 години. Мога да кажа само че поне до този момент заплащането е било адекватно, получавала съм подкрепа при нужда и израснах с тези колеги.
От известно време (3 месеца) се наблюдава спад като цяло... но аз ще запазя хубави впечатления независимо от промените.


20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
1
Привилегии
5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-3
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
4

Няма да пиша есе за фирмата в която работя а ще се опитам да обоснова оценките си накратко:
1. Заплащане - като цяло заплатата ми е висока (в сравнение с други работни места), но пък смятам че не е достатъчно висока за да е адекватна на професията ми и на финансовото положение на фирмата. Добрата новина е че осигуровките са абсолютно реални!!! Лошата е че май заплатата на средностатистическият офис служител при нас е сравнително постоянна величина - лично моята заплата се е увеличавала два пъти от как работя тук. При първото увеличение (6-7 месеца след постъпването) бях много ентусиазиран, но това бързо беше попарено от колега който ме светна че на всички малко им вдигат заплатата, когато им изтече изпитателният срок. За следващото увеличение беше "виновна" държавата с въвеждането на плоският данък :) За сега няма признаци някой да мисли върху това дали заплатата ми трябва да бъде променена.
2. Повечето колеги ме уважават защото са се уверили в това което знам и мога. Ръководството също показва признаци че ме цени, но не мога да кажа че ме уважават - повече подробности при "Фирмена сигурност".
3. Нямам оплаквания от привилегиите - скромна нова кола, приличен мобилен телефон, премии по Коледа и Велик ден, фирмени партита, ваучери за храна... може да пропускам нещо, но и това не е никак малко.
4. Фирмена сигурност - не съм сигурен какво се има предвид, но ако го тъкуваме като:
а) безопасни условия на труд - давам +5, защото фирмата полага много усилия по въпроса.
б)подсигуреност на офиса - давам +3 (има какво още да се направи), но виждам че се работи и по този въпрос.
в)дали мога лесно да загубя работата си - давам -3, защото съм виждал да уволняват хора, които според мен са били дългогодишни и лоялни служители заради нещо дребно, което дори не е истинско провинение или нарушение, а просто са накривили шапката на когото не трябва.
5. Свободно време - уви не стига. Винаги изскача нещо спешно, задачите се трупат една върху друга. Малко страдаме и от честите реорганизации - за добро са, но също костват време.
6. Потенциал за развитие има - виждал съм с очите си. За съжаление възможностите са различни в разлините отдели. Не давам максимална оценка, защото в моя отдел възможностите са сравнително по-ограничени.
7. Местоположение - офисите ни са на чудесни места и в Русе и в София.
8. Колеги - хората са различни, но като цяло обстановката е доста ведра и повечето колеги са хубави хора.
9. Работната среда е доста добра и сме осигурени с каквото ни е нужно за работата - компютри (повечето доста добри), мобилни и стационарни телефони, интернет (за някои колеги има и мобилен), кафе и минерална вода на корем, климатизирани помещения. Оценката не е макс, защото ни е малко тесничко - не знам от кого зависи, но офисите не се разширяват/подменят достатъчно бързо, за да поемат новите служители.

Като цяло много добро място за работа.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?