Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

CARETOWER LTD / CT Europe Solutions https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул.Шипченски проход 18&markers=София,бул.Шипченски проход 18

CARETOWER LTD / CT Europe Solutions

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 82 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-60 от общо 82


настоящ служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
3
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
0

Здравейте бивши и настоящи колеги. По повод 1 годишнината си във фирмата реших да драсна някой друг коментар. Пък и като гледам как се разгорещиха страстите се изкуших да споделя мнение за фирмата. Първо бих желал да разясня, че коментарите тук важат за отдел Продажби. Аз не работя в този отдел и желая да заявя на бъдещи кандидати за работа за техническия отдел на фирмата да не се водят от мненията тук, а да дойдат на интервю с мен и лично да обсъдим условията на работа :) Относно заплащането бих искал да попитам всеки честно да си каже къде в София (България) дават много пари, защото ако има такова място аз с удоволствие бих отишъл да работя там :) Прави ми впечатление, че много хора тук се оплакват от фирмата и сигурно е с право, но кажете ми честно има ли фирма в която да не сте имали проблеми ? Малко хора в България успяват да разграничат личните преживявания от бизнеса. ФАКТ е, че във фирмата могат да се правят големи пари, как става това е въпрос на мениджмънт и управление и колегиални взаимоотношения. В бизнеса няма писани правила за това как трябва да се процедира в една фирма, всичко е напълно отворено за договаряне. Като цяло се замислете колко от нещата, които ви се случват извън работа са "честни" и "справедливи".... да и аз така си мислех :) Още повече, че за краткия си опит във тази фирма видях само 1-2 човека, които наистина им стискаше да идат и да кажат какви са проблемите очи в очи без да се крият. Някои промениха нещата, други не и си заминаха. Но поне опитаха и имаха смелостта да кажат какво не им харесва и как желаят да го променят.Перфектна работа в България не съществува и няма да съществува поради простата причина, че си пречим помежду си с глупави сплетни и клюки. А през това време чужденците трупат на наш гръб огромни суми, които можем да изкарваме напълно самостоятелно и да отиват в нашата страна. Генералния проблем не е във фирмите, а в това , че позволяваме на разни хора да ни изнудват с кофти работни условия и заплащане, далеч под нивата в ЕС. Затова моля ви спрете да си губите времето с излишни сплетни и кажете нещо ,което има смисъл и дайте да свършим нещо полезно в тази загубена държава. Иначе всички мнения си остават кучешки лай срещу пълнолуние !!!

П.С. : Ако наистина си пишете имената мнението ви ще има тежест :) Ако не си ги пишете не дразните никой, само показвате колко малко държите на това което казвате. Ако някой желае да критикува мнението ми, моля да си напише името.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ей, Ди - я не се занимавай, че разваляш съвършения образ, който имаш в съзнанието ми ;)


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

E ne moga da ne se namesq v tozi zabaven spor. Imeto si nqma da napisha - da poiznervim Didito oshte malko :)))) Ta moeto momiche, iskam da chuq kakvo tochno znaqt Svetlana Nick i Eva Konkina za tova , koeto mislish za tqh? Otkoga Svetlana Nick stana "dostatychno umna"? Haide da si spomnim kakvo tochno govorish zad gyrba im, a?
Po kakyv nachin pravish sdelki? S otkrito flirtuvane i hihikane, vzemnane na account-i ot neshtastnite novobranci? Tova li e profesionalizym? Da ne spomenavame i otnosheniqta s Demetris v minaloto....predpolagam i tova e okazalo vliqnie. NO, lichniqt ti jivot ne me vylnuva, govorim za rabotata v Caretower, nali taka? Chudno mi e otkyde tozi poriv da gi zashtitavash? OK, pari pravish, kak - tova e tvoq rabota. Komu obache e nujno da chete izmislici, koito samata ti znaesh, nqmat obshto s istinata? Che sa izmislici stava qsno ot vsichki negativni mneniq za tazi "kompaniq", otkroqva se samo tvoeto, koeto malko napomnq propaganda... Haide da ne si govorim gluposti, firmata voni, jivurkai si, izkarvai si zaplatata i bonusite, bydi centyr na sobstvenata si Vselena sko shtesh i nedei da podvejdash narodaaaaaa


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ОООО че си и и интригант :) Светлана и Ива знаят много добре какво мисля за тях и със сигурност не е това което си написал ти тук. Доста по-умни са от теб ,за да ти се вържат на простотиите. Има една много умна приказка "Крадеца вика" Дръжте крадеца"". Мисля,че добре ти пасва. Ако ти си ги оплювал това си е твой проблем и твое мнение. Моето нямаш право да го обсъждаш по простата причина , че не го знаеш.
Говориш за работата, а не за личният ми живот??? Тогава не виждам причина да намесваш "google пространството", в което работата в Caretower не се обсъжда...ама май и ти вече сам се оплете :)
Кофтито е, че вече даже не си ми забавен.. май се изчерпа и това си личи... затова те остявям да си говориш сам :) следващ отговор от моя страна наистина този път няма да има, така че се постарай да си мнооого остроумен в отговора си, Г-н Срам ме е от себе си и си крия името :-p


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Защо бягаш от темата? Пак ти казвам: Говорим за РАБОТАТА, а не за теб като личност извън нея. Прави каквото искаш извън работа и нали не си въобразяваш, че съм търсил/а точно това в интернет!? Всеки има право да се информира какво се случва в света на "шоубизнеса" в БГ. Едва ли колегите в Caretower ще се смеят от сърце на това. А познатите ти извън работата не могат да изкажат достоверно мнение по въпроса. А относно куража, ти защо не кажеш на Svetlana Nick и на Eva Konkina и на всички, които непрекъснато плюеш, какво мислиш за тях очи в очи? За какъв кураж си говорим??? Няма смисъл да коментираме повече!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ХАХАХАХА докато аз искрено се забавлявам с глупостите ти и изблиците ти на злоба, ти май нещо се изнерви :) Виждам, че изобщо не си наясно с нещата не само по отношение на мен, но и на работата. Така, че я вземи да спреш да се излагаш, че вече ме заболя корема от смях...аман от палячовци...Мислиш, че се смятам за Центъра на Вселената? Ами може и така да е..по-важното е,че такива като теб нямат място в нея :)
П.С. А ако наистина не те интересува личният ми живот защо четеш статиите по интернет? :) аз със сигурност не съм те карала да го правиш...явно все пак някой го интересува нещо, колкото и да избива комплексите си върху моя гръб :) Проблемът обаче ти е следният...на мен не ми пука нито за теб, нито за комплексите ти, и всеки, който ме познава наистина в момента умира да ти се смее :) И в момента вместо да се занимаваш с това да пишеш глупости, отиди до някой магазин и си купи малко кураж...за да може другият път като решиш да плюеш по някой, поне да имаш смелостта да застанеш с името си зад своето мнение... факта, че се криеш сам по себе си е показателен за това че се срамуваш от себе си и от глупостите които пишеш. УСПЕХ! ама да знаеш, че лесно мъж не се става...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Абе кой ти се бърка в личния живот? Ти луда ли си? Ти сама го правиш публично достояние като ми говориш за промоции, албуми...Смятам, че понятието "лъжлива мома" те охарактиризирва доста добре и затова го използвам, ама ти май доста се засегна...Защо ли...Спри да си мислиш, че си център на Вселената...пак ти казвам: Никой не го интересува. Говоря изцяло за работата и за това, че трябва да престанете да крадете акаунти - Ива и ти (Виждам, че и Филип е съгласен в това отношение с мен) и да спрете да лицемерничите помеждуси и да интригантствате. Не е нужно да те познавам до болка, за да разбера какво правиш. А и ти лъжеш, после забравяш какво точно си излъгала и казваш нещо абсолютно противоположно... А най-лошото е, че си вярваш и мислиш, че и другите ти вярват...Аз съм "за" коректните отношения и използвам възможността, за да изкажа възмущението си от начина ви на работа. За Eva Konkina достатъчно е написано (доста брутален коментар). Ти се опитваш да се разграничиш от ръководството, като непрекъснато ги плюеш (има една поговорка: гузен негонен бяга), и да замажеш очите на колегите, а всъщност ти най-много злоупотребяваш...Това е моето мнение и аз не обвързвам никого с него, но ме е яд, че всички виждат това и си мълчат...Но в тази фирма на първо място е алчността за пари...Майната им на човешките взаимоотношения :)


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Първо евала на Филип, че не го е страх да се напише кой е и да застане зад мнението си с истинското си име. Свестен си беше (предполагам, че още е) и това си личи. Реазлизирал се е добре, което може само да ме радва.
И второ на г-на/г-цата с комплексите искам да кажа, че явно наистина не е много добър/добра в разсъжденията. Споменаването на факта, че съм била не промоцията не е "изтъкване", а оборване на лъжливата информацията, която си написал тук. Освен това няма как да знаеш лъжлива ли съм или не , защото аз с такива като теб не се занимавам, а за да го знаеш би трябвало да ме познаваш малко по-добре от това да се разминаваме в офиса.
Мога да приема мнението ти за офиса и работата тук- не, че съм съгласна ,но всеки има право на мнение все пак.
Но да ми се бъркаш в личния живот и да го коментираш тук не е най-подходящото място, а и по принцип не ти е работа...да не говорим, че със сигурност нямаш и представа за него. Мисля,че е време да имаш свой собствен, за да спреш да се занимаваш с този на другите...
П.С. Много се смях на изказването ти, че аз съм комплексарка :) определено аз се чувствам много по-добре в кожата си от теб, не страдам от абсолютно никакви предрасъдъци и комплекси и не се занимавам с живота на другите...моят е много по-интересен от техния :)

Да си жив и здрав, всичко най-хубаво ти пожелавам и дано си се почувствал по-доволен от писаниците ти тук. Явно си нямаш друга работа. Аз нямам повече време да се занимавам с глупости. See yaaaaa....


-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
0
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-3
Работна среда
-4

Имах щастието да напусна тази "компания" преди близо 2 години и половина. 2-та месеца, прекарани там, бяха определено най-кошмарният трудов стаж, който някога съм имал.
Няма да се повтарям с писалите преди мен, но написанато от тях си е истина. Още самата обява беше лъжлива - над 1000 лв. нето месечно. Да, бе, сигурно.
Работи се на българските празници - че България да не би да е английска колония?
Акаунтите изчезват, щом в тях напишеш нещо малко по-обещаващо.
Контролът е нечовешки противен - още на първия ден на телефоните започнах да получавам мейли от някакви шефове от Англия, че трябвало да работя повече и да правя повече сделки - явно не си бяха направили труда да погледнат, че съм току-що започнал и бяха пуснали мейл до всички, ей така, за идеята.
Работата е най-противната възможна - по цял ден трябва да слушаш как някакви английски педали те псуват. И най-лошото е, че те псуват с основание, защото ти им губиш времето с търговско обаждане, което те просто не желаят да приемат. И естествено, най-грубите клиенти, са за новобранците... Според мен трябва да си мазохист, за да седиш там и да се гордееш с това, което правиш.
Ако сте team leader или floor manager (колко смешно, както казваше един приятел сигурно ще измислят скоро и "паркинг мениджър"), сигурно ще си докарвате някакви пари, но ако започвате сега никога няма да достигнете до тези позиции и ще мизерствате с брутната ви заплата, а обещаващите ви акаунти просто ще "изчезват".
Отношението на по-старите колеги към мен за 2-та ми месеца там беше по-скоро безразлично, така че не мога да кажа лоша дума в това отношение. Еми то е нормално, фирмата беше заприличала на детска градина - всеки ден идват някакви и си тръгват други - все едно е заведение за бързо хранене или нещо такова.
В заключение - ако сте студенти, можете и да пробвате там, колкото да си поусъвършенствате малко говоримия английски, но съм сигурен че имате и поне 100 по-добри опции да направите това. Ако сте хора, които си търсят сериозна работа - бягайте по-надалеч от тази дупка!
От година и половина съм мениджър бизнес развитие в международна компания и почти не минава седмица, в която да не благославям деня, в който се махнах от това ужасно място. Заплатата ми е в пъти повече от заплатат в Caretower, никой не ме псува по телефона, перспективите ми за развитие са достатъчно добри, никой не ми гледа колко часа и минути съм прекарал на телефона и т.н. Изобщо работата ми е приятна, а не ужасна, както в Caretower.
Поне като се обади търговски представител, не съм груб с него по телефона. Или да кажем не много... :)))


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Диляна: 1. Ти си комплексарката - "нямаше да бъда на промоцията на албума му миналата седмица , нали така?"...Ако си мислиш, че някой го интересува това...Казах само, че си лъжлива мома....ама от най-лъжливите си :) и това е мое мнение, а не е провокирано от статии. Ти избиваш комплекси като се самоизтъкваш така. Аз не виждам защо да съм комлексар/ка...Просто смятам, че не е удачно всички да разберат кой точно е съдържателят на това мнение. 2.Няма какво да ми кажеш относно работата, защото ти гарантирам, че всички запознати с обстановката в офиса са единодушни с мен, така че думите ти биха били напразни. Вие не сте честни спрямо колегите, алчни сте и сте крадливи, но не си мисли, че другите пасат тревичка...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?