Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 26.02.2014г. четвъртък в 17:01
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Бургас
в град Бургас

Накратко мнение за база Бургас- шуробаджанащина отвсякъде,трябва да внимаваш какво приказваш защото след малко доносниците и клюкарките бързат да снесат за повече червени точки и се чудиш от къде ти е дошло,подмазвачи на едро и дребни душици.Най красивият момент идва когато си получиш заплатата.Това е накратко.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.11.2013г. неделя в 21:02
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Тия от бургас са най-големите скръндзи и гледат да пестят от всичко което може.Да си ходат в Бургас, селяните скапани.Бусовете които са имали тахограф едно време,са ако ги спрат за проверка просто незнам какво ще стане.Пикапите просто нямам думи за тях.Една здрава кола няма и тия от сервиза постоянно ги дрънкат.И един нормален ден не съм имал в тая фирма.Дано фалира ! ! ! Да си ходат от там където са дошли!Не сте добре дошли 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 31.10.2013г. петък в 19:23
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Варна

Смахната схема на заплащане на труда на работниците си. Уж си на основна заплата и процент, но се оказва , че си само на процент. Само дето 310лв. , които превеждат по карта май не ти ги пипат. Общо-взето работиш като търгошски агент за 310лв. Успех на всички, които решат да започнат работа в фирма СТОЯНОВ

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.06.2013г. петък в 20:49
мнение от
отношение -- няма данни --

Тъй като тук няма възможност да се публикуват снимки, призовавам представителите на управлението да монтират система за контрол и измерване на разхода на гориво по нивото на резервоара, местоположението при отваряне на резервоара, както и зареждане на автомобилите с гориво.


Особено за автомобилите във Варна ще излязат интересни резултати за някои от микробусите на компанията.


 

написано 09.02.2013г. неделя в 11:57
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел sklad
в град София

Така понеже аз се прецаках и започнах работа в склада им в Горни Лозен, искам да предупредя всички които мисля да започнат работа там независимо в склада, офиса, шофьор, търговски представител. Така условията за заплащане са "прекрасни" и често се променят за по - добро в склада на интервюто ще ви кажат че започване на 600 лв и 50 лв за транспорт но после се променят условията първоначално сте на 500 лв и 50 за транспорт поради локацията извън софия с градския се пътува доста време, така за тези 500 лв сте в склад без никакво отопление не получавате никакви фирмени дрехи изпълнявате всякакви видове дейности които ви се възложат не само от началник склада но и от всеки в склада които е от повече време там. Работната среда ще много "приятна" постоянни клюки коментари и опити за злепоставяне. Като шофьор ще бъдете с лимид на горивото и често ще ви се налага да давате пари от себе си за гориво заплатата е твърдо + процент като процента зависи от това колко е оборота на търговския представители. Като търговски предстравител имате отново лимид и доста големи раини за обикаляне всеки ден. Когато намалее работата нещата стават още по зле. Защото част от персонала е приел склада като нещо тяхно и когато нещо не върви става много страшно. Трябват ви мнго нерви 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.08.2012г. неделя в 19:02
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Варна

Странна работа е този форум. Когато напишеш, че някой злоупотребява с ресурсите на фирмата, администратора трие мненията. Много ми е интересно защо така изчезна мнението ми, точно за Стоянов оод.


Имам познат който работи там, и който редовно сваля  от микробуса си след работа туби от минерална вода, но пълни с нафта, дори се хвали, че баща му нарочно си е купил дизелов автомобил. 


Ако може администратора да ми каже кое точно правило беше нарушено, та ми изтрихте мнението. То бива да сте послушковци, ама чак толкова...

администраторът каза:
Сигналите за извършване на престъпления е редно да подавате към заинтересованите лица или на правораздавателните органи. Те могат да вземат законно отношение по тях. В рамките на този сайт обвиненията за извършване на прастъпелие могат да се разглеждат като набеждаване. Набеждаването е престъпление по българското законодателство и не е разрешено в сайта.
Показани мнения 1 - 7 от общо 7

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88345 мнения за 7765 фирми!