Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 20.04.2012г. събота в 21:36
мнение от
отношение клиент
в град Разград

Здравейте,


интересува ме служителите на т.н. "енергиен контрол" получават ли бонуси върху констатираните нарушения

написано 15.01.2012г. в 10:53
мнение от
отношение настоящ служител
в град Варна

Вярно ли е, че централата ще се мести в Горна!?


 


Заплащането е средна работа и от години няма движение в положителна посока - извинението е, че сме в криза и пари за увеличение - Няма!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.01.2012г. сряда в 12:34
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Варна

Здравейте, интересувам се от условията в EON: заплата, допълнителни придобивки. Кандидаствал съм там и бих искал да знам повече. Моля ако някой знае да пише. Поздрави, АР

написано 05.12.2011г. вторник в 18:24
мнение от
отношение настоящ служител
в град Варна

Отново наближава време разделно и ако новите собственици очакват резултати, то на първо място трябва да отделят Мрежи от останалата плява. Реформата е задължителна за ЕАД-то, има още място за аутсоурсинг, а недоносчето билинг, провалът на А.К., трябва да се разоре изцяло, аман от високо интелигентни попълвачи на екселски таблици.

написано 03.12.2011г. неделя в 21:48
мнение от
отношение бивш служител
в град Балчик

Е господа ето че прогнозата за бърза печалба се сбъдна. На някой им беше ясно още през 2004 година какво ще се случи с електроразпределителните предприятия.Разпродадоха се сгради и се наеха такива под наем.Съкратиха с пъти работници и напълниха канцеларии с икономисти които да помогнат за разпродаването на активите.Сега да видим новите собственици на които не им остана нищо за продаване каква политика ще водят.

написано 27.11.2011г. в 09:13
мнение от
отношение настоящ служител
в град Варна

Работила съм в много фирми преди да попадна в Е.он. Много бивши и настоящи колеги не са доволни ,но това са хора ,които са работили в системата повече от 15-20 години и не знаят какво е навън -извън Е.он.


За мен Е.он е най-добрият работодател ,за който съм работила и ходя с желание на работа . Лично аз съжалявам ,че  напускат България и продават фирмата си тук.


Пожелавам им успех в бизнеса ,а на мен и настоящите ми колеги търпение и късмет с новият работодател!


написано 25.09.2011г. в 17:09
мнение от
отношение -- няма данни --
към обект/отдел ел.монтьр
в град Силистра

Скъпи колеги, какво се чува при вас ? Получихме информация от тук от там , че ни отчакват нови съкращения 40 -50% Също така , че след нова година ще ни продават отново! Знаете ли нещо по въпроса?

написано 03.09.2011г. неделя в 17:38
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

Скъпа, явно позицията ти е била супер натоварена и отговорна, лесно ли се обикаля Витошка и времето не минава бързо, то кафета, чат в нета, като се вземе впредвид функционалността на представителния софийски офис. Никой не знае какво точно се случва там, а ти си поредната временна секретарка.

написано 01.09.2011г. петък в 13:42
мнение от
отношение бивш служител

Здравейте и от мен!


Работих за Е.ОН България през 2010 г. Бях офис асистент в офиса на фирмата в София.


За първи път имах възможността да бъда част от компания, чието ръководство и собственици не са български. И европейският манталитет си личеше навсякъде и във всичко.


Работната атмосфера беше много спокойна, навсякъде срещах уважение, всички колеги бяха мили и отзивчиви. Огромно впечатление ми направи отношението на членовете на управителния съвет - всъщност хората на най-високите постове в организацията. Аз бях най-низшият служител в целия офис, тази, която им сервира кафето. Но въпреки всичко, всяка сутрин, когато влизаха, те ми подаваха ръка, поздравяваха ме с усмивка, питаха ме как съм, как вървят лекциите (работих при тях паралелно с обучението ми в университета), как съм прекарала почивните дни и т.н.


Комуникацията и организацията на процесите във фирмата бяха на най-високо ниво.


Винаги бяха коректни с мен, като започнем от трудов договор и минем през осигуровки, заплащане, възможност за развитие и колегиално отношение. Дори когато реших да напусна (поради лични, НЕ служебни причини), нищо от гореизброеното не се промени.


Може би, точно заради коректното отношение, което получих, реших да напиша този пост.


Честно казано, не знам как протичат работните процеси във Варна и в другите градове, където оперира фирмата, но за офиса в София мога да споделя само положителни впечатления.


Успех на всички, които търсят работа!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 548 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88389 мнения за 7770 фирми!