Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 12.12.2014г. събота в 14:48
мнение от
отношение настоящ служител

ДРАГИ МИ ЧИТАТЕЛИ, този BOSS беше "МЕНИДЖЪР" в Еврорали ЕООД. Ние като служители на Еврорали може само да се радваме, че този циничен "мъж" вече не е част от Еврорали. Пожелаваме му да намери своята реализация най-накрая и да се опита поне веднъж в живота си да се пребори ЧЕСТНО за заплатата си. И няма да бъде лошо този BOSS да се образова малко и да подрежда смислово изреченията си. Ние от екипа на ЕВРОРАЛИ пожелаваме на този BOSS ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!!!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.12.2014г. четвъртък в 00:08
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел катастрофирал
в град Годеч

Седя си аз в тази снежна вечер и си мисля, какво прави г-н Метров в тази мразовита вечер, какво да прави? Ами брои като някакъв чичо Скрудж виртуалните пачки от оборотите, които някога му правехме, е късно е чадо да съжаляваш, било каквото било, ти сам заколи състезателните си коне и саморъчно си скопи обречена фирма. Фолк Метровица и тя може да съжалява, но те са обградени с лицемерие и тя няма да му каже. Онази сухичка мумия Мишкова и тя е допринесла не малко за тоталната щета на това мошеническо ЕООД. Скопените търговченца хич не ги и броим, те са безгласни букви. А на кухите скретарки им остава само да духат свещите. Наистина изкарахте и този месец, ама следващия ще има ли подаръчета под елхичката или Метров ще трябва да бръкне дъното да обере останалите откраднати от нас парици? Това е риторичен въпрос, всичко това предстои съвсем скоро и вместо на детектор за Коледа ще трябва да ходят да се подписват на борсата...и тъй като КТБ започва да плаща вложенията,  на 17 ще се съберем пред офиса, докато все още го има, за да си искаме откраднатите пари от г - н Метров наши  пари, във вид на глоби и всякакви други кражби. Той видя, че тези пари не му донесоха нищо хубааво и затова ще ги дарим за някоя благотворителна кауза, което и може да послужи за индулгенция на небезизвестния бизнесметър Метров! Засега това е и ...не забравяйте да духате кожените дебели и дълги мазни като собственика свещи!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.10.2014г. петък в 20:39
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел бивш представител на управлението
в град София

Стана тя каквато стана. Освободиха и по - квалифицирания търговски директор според EuroError. Сега вече им трябва извънземен специалист, който да вдигне самолета на "компанията", защото удариха дъното. Нито "специалиста" с малък оборот от Лики Моли, нито малоумните блондинки  и брюнетки - фретки, а даже и фолк метровица, която коли и беси, не по - лошо и от метров. За киликандзера мишкова, този  невероятен екземпляр на който няма да му трябва маскировка за Хелоуин, нямам думи. Препоръчвам на следващите жертви на компанията, да си искат "баснословните" заплати, които предлагат да си искат да бъдат преведени предварително за години напред, ако не искат набързо да си отидат без заплата. Приятен празник на всички вещици, вещички и вампири!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.09.2014г. четвъртък в 10:16
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

Заповядайте, не се блъскайте. Еврорали, пардон EuroЕrror търсят нови жертви: Търговски представител индустрия и аутомотив, регионален мениджър за североизточна и югоизточна  България, търговски директор, служители автомивка. Всички служители трябва да са висококвалифицирани, защото в EuroError ще им предоставят "невероятни" условия на труд, "няма" да ги лъжат с възнаграждението и процентите от продажбите, "няма" да ги следят и да ги подлагат на детектор на лъжата, "ще се отнасят с уважение към тях", "няма" да ги  ги осигуряват на минимално възнаграждение, обещават работа в млад и енергичен екип, понеже всички служители ще са чисто нови. Досегашните служители за търсените позиции, "съвсем случайно са напуснали фирмата" и затова се търси свежа кръв, която да издаяни някое и друго време, докато затворят съвсем кепенците. Аз предлагам да намерят виетнамци или индийци, понеже само те не са чували за "благоденствието" в тази фирма.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.09.2014г. неделя в 17:45
отношение настоящ служител
към обект/отдел все същия
в град София

Нищо не се е променило, всичко написано досега от бивши колеги е вярно, с тази разлика че шефката управлява фирмата. Шефа се лекува дълго време ще извън строя. Вече почти нямаме клиенти и се чудим какво да правим. Клюките и лицемерието се разгръщат все повече, нови хора не идват дори за интервю. Надявам се по - скоро да си намеря работа, за да се махна от тва злокобно място пропито от отрицателната енергиа на всички бивши без изключение.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 01.09.2014г. вторник в 21:32
отношение бивш служител
в град София

Здравейте,


 


Казвам се Кирил Кепенеров и съм бивш Търговски Мениджър във фирма Еврорали ЕООД.


Категорично заявявам, че пиша мнение в сайта за първи път поради причината, че беше използвано моето име в анонимно мнение от 26.08.2014г. в 12.08 часа.


Моля всички, които ще продължат да пишат, да излязат от анонимност ако имат достойнство!


Не е коректно да се представяш за друг, или да се пише анонимно по начин, който заблуждава останалите кой седи зад написаното.


Не е коректно и да обвиняваш някого персонално, че е писал анонимно мнение или мнения, без да си сигурен кой или кои са анонимните такива.


Искам да кажа на всички "заинтересовани" лица, че начина, по който се разделих с компанията беше коректен и от двете страни.


От тук нататък, има начин да защитя правата си по законовия ред, за клевета и уронване на авторитета.


 


Поздрави,


Кирил Кепенеров

написано 01.09.2014г. вторник в 20:13
мнение от
отношение -- няма данни --

Аз не съм работил във фирмата ама имам приятел който работеше там , и психоатаките които са му упражнявали с различните му уреди и приоми както и с мутри да си вземат парите от клиенти които са забавели плащанията показва ,че някои хора са за 4-ти километър.Отиди до другият край на сградата ,на която ти е офиса за там си . И не забравяй вазелина:)

написано 01.09.2014г. вторник в 17:35
мнение от
отношение -- няма данни --

Чета и не вярвам на очите си...  КАКВА ЗЛОБА, КАКЪВ ИЗКАЗ и това СЪЩЕСТВО  беше част от ЕВРОРАЛИ. Екипът на ЕВРОРАЛИ изказва благодарност на това СЪЩЕСТВО, че напусна фирмата и по този начин работната атмосфера стана ПО-ПРИЯТНА. Вече няма интриги, обиди, псувни, и вулгарно поведение.

написано 01.09.2014г. вторник в 13:59
отношение бивш служител
към обект/отдел Ебльорали
в град Айтос

Абе нещастници, кое ви е изрядното от дейността ви, че нещо не мога да се сета? Защо не осигурявате на пълната заплата? Защо не плащате последните заплати на напусналите служители? Защо нямате вече служители,  а всички са напуснали и не можете да намерите нови дори и тайно? Защо непрекъснато подлагате на тормоз и издевателства тези, които работиха за вас: детектори, следене? Защо продавате стока с половината ДДС? Защо 30 служители са напуснали за една година? От хубаво ли? петров и сие са една нещастна комбина чийто номера вече не минават, и да ви напомня пише се: образОвание, за толкова години  провописа и пунктоацията не можахте да ги научите нещастни измекярчета! Хайде, това е от мен, пускам водата за да ви върви по канала нещастници!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 52 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

86772 мнения за 7608 фирми!