Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 26.01.2015г. вторник в 11:31
мнение от
отношение кандидат за работа

Някой знае ли как стои въпроса с тази фирма, тука някакви хора са писали доста негативни коментари, на които не знам дали да вярвам? От друга страна ме учудва това, че непрекъснато търсят служители от всякакъв вид? Ще ми бъде интересно някой да ми отговори, къде е истината. 

написано 13.01.2015г. сряда в 13:55
мнение от
отношение настоящ служител

Както винаги, ТАЛАЛАНОВ,много мисли, много думи, все хаотични и без много смисъл.:)

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.01.2015г. събота в 23:11
отношение бивш служител
към обект/отдел Нирвана
в град Банско

Хохохо, "'честита Коледа" на "екипа" на Euroerror! Духахте ли дебелите кожени и мазни свещи - духахте, непослушният "г-н" Метров, получи ли под ехлата тухли и въглени за подаръци - получи, фолк  Метровица получи ли дилдо вместо бонус - получи,  сухичкия трол - Пришкова - получи ли камшик да пошибва жребците, за се пошибват в "екипа" взаимно - получи, а "умните" секретарки се радват само да лъскат големите хамутите, ако си платят на Метров, понеже в тази фирма рано или късно, всичко се плаща. Както и останалата част от екипа, а защо не и гореспоменатите, получиха ли обяздване от "по - можещите жребци'' - получиха. Оборотите,  които в момента реализира "фирмата" не можем да ги сънуваме, защото и в най - смелите си представи не сме предполагали, че ще се сринат до  стотина хиляди, вземайте Виагра, за да сте още по - можещи и да имате още по - нечувани отрицателни резултати - печалбите ви вече достигнаха, тези които сте декларирали - понеже фирмата досега все фиктивно беше на загуба!  Вземайте и такива "доказано кадърни жребци", изплюти и изакани от водещи фирми. А на Метров и Метрова бихме им препоръчали да не ходят повече на кучкопек - солариум, защото са черни на всички.  "Успешна" гадина на екипа на Euroerror, обратното броене до закриването тече бързо. И не забравяйте за инкриминираното укриване на реалните заплати и осигуровки, защото така ще стане много забавно...

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.12.2014г. събота в 15:32
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Уважаеми Господин Дараданов, седим си в този слънчев и прекрасен ден и си работим с кеф. И с удоволствие бихме споделили състоянието на фирмата, за да може злобата ти да те изяжда все по-дълбоко и по-дълбоко. Оборотите, които в момента ЕВРОРАЛИ реализира не можеш и да ги сънуваш, защото има нови коне,по-млади, по-можещи,направо жребци,а не като теб съсухрени и уморени аматьори. А партньорите, които до един ни посетиха и разбраха за пъклените ти планове, които така или иначе не успя да осъществиш, останаха изумени как толкова низка личност е работила за преуспяваща фирма като ЕВРОРАЛИ. А Метров, той си плати за греховете и сега се радва на крепко здраве и успехи, но сега си ти наред да си платиш, Бог да ти е на помощ!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.12.2014г. събота в 14:48
мнение от
отношение настоящ служител

ДРАГИ МИ ЧИТАТЕЛИ, този BOSS беше "МЕНИДЖЪР" в Еврорали ЕООД. Ние като служители на Еврорали може само да се радваме, че този циничен "мъж" вече не е част от Еврорали. Пожелаваме му да намери своята реализация най-накрая и да се опита поне веднъж в живота си да се пребори ЧЕСТНО за заплатата си. И няма да бъде лошо този BOSS да се образова малко и да подрежда смислово изреченията си. Ние от екипа на ЕВРОРАЛИ пожелаваме на този BOSS ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!!!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.12.2014г. четвъртък в 00:08
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел катастрофирал
в град Годеч

Седя си аз в тази снежна вечер и си мисля, какво прави г-н Метров в тази мразовита вечер, какво да прави? Ами брои като някакъв чичо Скрудж виртуалните пачки от оборотите, които някога му правехме, е късно е чадо да съжаляваш, било каквото било, ти сам заколи състезателните си коне и саморъчно си скопи обречена фирма. Фолк Метровица и тя може да съжалява, но те са обградени с лицемерие и тя няма да му каже. Онази сухичка мумия Мишкова и тя е допринесла не малко за тоталната щета на това мошеническо ЕООД. Скопените търговченца хич не ги и броим, те са безгласни букви. А на кухите скретарки им остава само да духат свещите. Наистина изкарахте и този месец, ама следващия ще има ли подаръчета под елхичката или Метров ще трябва да бръкне дъното да обере останалите откраднати от нас парици? Това е риторичен въпрос, всичко това предстои съвсем скоро и вместо на детектор за Коледа ще трябва да ходят да се подписват на борсата...и тъй като КТБ започва да плаща вложенията,  на 17 ще се съберем пред офиса, докато все още го има, за да си искаме откраднатите пари от г - н Метров наши  пари, във вид на глоби и всякакви други кражби. Той видя, че тези пари не му донесоха нищо хубааво и затова ще ги дарим за някоя благотворителна кауза, което и може да послужи за индулгенция на небезизвестния бизнесметър Метров! Засега това е и ...не забравяйте да духате кожените дебели и дълги мазни като собственика свещи!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.10.2014г. петък в 20:39
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел бивш представител на управлението
в град София

Стана тя каквато стана. Освободиха и по - квалифицирания търговски директор според EuroError. Сега вече им трябва извънземен специалист, който да вдигне самолета на "компанията", защото удариха дъното. Нито "специалиста" с малък оборот от Лики Моли, нито малоумните блондинки  и брюнетки - фретки, а даже и фолк метровица, която коли и беси, не по - лошо и от метров. За киликандзера мишкова, този  невероятен екземпляр на който няма да му трябва маскировка за Хелоуин, нямам думи. Препоръчвам на следващите жертви на компанията, да си искат "баснословните" заплати, които предлагат да си искат да бъдат преведени предварително за години напред, ако не искат набързо да си отидат без заплата. Приятен празник на всички вещици, вещички и вампири!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.09.2014г. четвъртък в 10:16
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

Заповядайте, не се блъскайте. Еврорали, пардон EuroЕrror търсят нови жертви: Търговски представител индустрия и аутомотив, регионален мениджър за североизточна и югоизточна  България, търговски директор, служители автомивка. Всички служители трябва да са висококвалифицирани, защото в EuroError ще им предоставят "невероятни" условия на труд, "няма" да ги лъжат с възнаграждението и процентите от продажбите, "няма" да ги следят и да ги подлагат на детектор на лъжата, "ще се отнасят с уважение към тях", "няма" да ги  ги осигуряват на минимално възнаграждение, обещават работа в млад и енергичен екип, понеже всички служители ще са чисто нови. Досегашните служители за търсените позиции, "съвсем случайно са напуснали фирмата" и затова се търси свежа кръв, която да издаяни някое и друго време, докато затворят съвсем кепенците. Аз предлагам да намерят виетнамци или индийци, понеже само те не са чували за "благоденствието" в тази фирма.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.09.2014г. неделя в 17:45
отношение настоящ служител
към обект/отдел все същия
в град София

Нищо не се е променило, всичко написано досега от бивши колеги е вярно, с тази разлика че шефката управлява фирмата. Шефа се лекува дълго време ще извън строя. Вече почти нямаме клиенти и се чудим какво да правим. Клюките и лицемерието се разгръщат все повече, нови хора не идват дори за интервю. Надявам се по - скоро да си намеря работа, за да се махна от тва злокобно място пропито от отрицателната енергиа на всички бивши без изключение.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 56 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88339 мнения за 7764 фирми!