Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 24.09.2014г. четвъртък в 10:16
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

Заповядайте, не се блъскайте. Еврорали, пардон EuroЕrror търсят нови жертви: Търговски представител индустрия и аутомотив, регионален мениджър за североизточна и югоизточна  България, търговски директор, служители автомивка. Всички служители трябва да са висококвалифицирани, защото в EuroError ще им предоставят "невероятни" условия на труд, "няма" да ги лъжат с възнаграждението и процентите от продажбите, "няма" да ги следят и да ги подлагат на детектор на лъжата, "ще се отнасят с уважение към тях", "няма" да ги  ги осигуряват на минимално възнаграждение, обещават работа в млад и енергичен екип, понеже всички служители ще са чисто нови. Досегашните служители за търсените позиции, "съвсем случайно са напуснали фирмата" и затова се търси свежа кръв, която да издаяни някое и друго време, докато затворят съвсем кепенците. Аз предлагам да намерят виетнамци или индийци, понеже само те не са чували за "благоденствието" в тази фирма.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.09.2014г. неделя в 17:45
отношение настоящ служител
към обект/отдел все същия
в град София

Нищо не се е променило, всичко написано досега от бивши колеги е вярно, с тази разлика че шефката управлява фирмата. Шефа се лекува дълго време ще извън строя. Вече почти нямаме клиенти и се чудим какво да правим. Клюките и лицемерието се разгръщат все повече, нови хора не идват дори за интервю. Надявам се по - скоро да си намеря работа, за да се махна от тва злокобно място пропито от отрицателната енергиа на всички бивши без изключение.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 01.09.2014г. вторник в 21:32
отношение бивш служител
в град София

Здравейте,


 


Казвам се Кирил Кепенеров и съм бивш Търговски Мениджър във фирма Еврорали ЕООД.


Категорично заявявам, че пиша мнение в сайта за първи път поради причината, че беше използвано моето име в анонимно мнение от 26.08.2014г. в 12.08 часа.


Моля всички, които ще продължат да пишат, да излязат от анонимност ако имат достойнство!


Не е коректно да се представяш за друг, или да се пише анонимно по начин, който заблуждава останалите кой седи зад написаното.


Не е коректно и да обвиняваш някого персонално, че е писал анонимно мнение или мнения, без да си сигурен кой или кои са анонимните такива.


Искам да кажа на всички "заинтересовани" лица, че начина, по който се разделих с компанията беше коректен и от двете страни.


От тук нататък, има начин да защитя правата си по законовия ред, за клевета и уронване на авторитета.


 


Поздрави,


Кирил Кепенеров

написано 01.09.2014г. вторник в 20:13
мнение от
отношение -- няма данни --

Аз не съм работил във фирмата ама имам приятел който работеше там , и психоатаките които са му упражнявали с различните му уреди и приоми както и с мутри да си вземат парите от клиенти които са забавели плащанията показва ,че някои хора са за 4-ти километър.Отиди до другият край на сградата ,на която ти е офиса за там си . И не забравяй вазелина:)

написано 01.09.2014г. вторник в 17:35
мнение от
отношение -- няма данни --

Чета и не вярвам на очите си...  КАКВА ЗЛОБА, КАКЪВ ИЗКАЗ и това СЪЩЕСТВО  беше част от ЕВРОРАЛИ. Екипът на ЕВРОРАЛИ изказва благодарност на това СЪЩЕСТВО, че напусна фирмата и по този начин работната атмосфера стана ПО-ПРИЯТНА. Вече няма интриги, обиди, псувни, и вулгарно поведение.

написано 01.09.2014г. вторник в 13:59
отношение бивш служител
към обект/отдел Ебльорали
в град Айтос

Абе нещастници, кое ви е изрядното от дейността ви, че нещо не мога да се сета? Защо не осигурявате на пълната заплата? Защо не плащате последните заплати на напусналите служители? Защо нямате вече служители,  а всички са напуснали и не можете да намерите нови дори и тайно? Защо непрекъснато подлагате на тормоз и издевателства тези, които работиха за вас: детектори, следене? Защо продавате стока с половината ДДС? Защо 30 служители са напуснали за една година? От хубаво ли? петров и сие са една нещастна комбина чийто номера вече не минават, и да ви напомня пише се: образОвание, за толкова години  провописа и пунктоацията не можахте да ги научите нещастни измекярчета! Хайде, това е от мен, пускам водата за да ви върви по канала нещастници!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.08.2014г. сряда в 12:08
отношение настоящ служител
към обект/отдел администрация
в град София

Уважаеми Г-н Кирил Кепенеров, не разбрахте ли, че колкото и каквито и усилия да полагате за да уроните авторитета на фирмата, злите замисли няма да ви се получат. Бих ви посъветвал да не хабите напразни усилия и да използвате енергията си в личностно и професионално израстване, а не да се се хабите в злостни писания. В мемоарите, които публикувате, ясно личи неудовлетвореността, от това, че бяхте заменен с по-квалифициран служител от вас. Въпреки това би трябвало да изкажете огромна благодарност на Г-н Петров за това, че дълги години търпя непрофесионалист като вас на такава висша длъжност и с такова заплащане, с което малко хора с вашето образувание биха могли да се похвалят. За сведение на тези,които губят времето си за да четат вашите коментари,бих добавил, че в момента настоящата ви работа е Пералня в Студентски град, което показва колко висока квалификация имате. Единствената грешка,която може би Г-н Петров е направил, е да ви държи толкова дълги години на такова високо заплащане, с което успяхте да закупите собствен апартамент за вас и семейството ви.


И все пак да добавя, че всеки интересуващ се от състоянието на фирмата, ще погледне в търговския регистър,а няма да чете злобните коментари на бивши неудовлетворени служители, чийто схеми не са се получили.


Хубаво е, ако отново се срещаме в този сайт, да спазваме благоприличие и да запазим добрия тон. Все пак имаме претенции, че сме зрели и интелигентни хора.


Благодаря!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.08.2014г. събота в 16:29
отношение настоящ служител
към обект/отдел безмислен
в град Белоградчик

Ако случайно минете всички нива на кастингите гледйте много добре да уговорите всички параметри по договора си – финансови и нефинансови, иначе тарикатчето после ще започне да лавира и да си върти очите и да ви казва колко са ниски маржовете и пр. и пр. Не подписвайте никакви документи, анекси и други, след трудовия договор, а също гледайте да премахнете заробващите клаузи в самия договор - за обучение и пр., петров винаги си оставя вратички, за да може после да ви изнудва, че ще ви съди и други подобни заплахи с мутри, адвокати и други негови методи. Не се съгласявайте да гарантирате с възнаграждението си задълженията на ваш клиенти, както ще ви предлагат – ще ви извозят със сигурност, пазете се от сделки на отложено плащане с непознати клиенти, понеже от Ебльорали скроиха номер на последния мохикан – търговец, че уж фалшив клиент е поръчал стока за 20 000 и е изчезнал, петров великодушно се е съгласил, търговския представител да плати половина сума – с помощта на мутричките са го притиснали и момчето е подписало документите , според които всеки месец му се удържа от заплатата, смятате ли че този мангал ще се примири да загуби половината от сумата, ние не смятаме!? Това е малка част от по – основните безобразия, които се вършат от “работодателя”, колко беше глобата за укриване осигуровки и данъци, колко години ще полежи лесновското тарикатче? Когато иницирате проверки от Инспекцията на труда и данъчните органи, изисквайте да изпращат проверяващи от други градове, понеже петров се хвали, как плащал на местните контролни органи, той плаща и рушвети,за да печели обществени поръчки на брокери във фондовата борса и на политици – пример мини Марица.


За ползвано гориво – лично, удържат 12%, преди било 10, но разходите били много големи. Наистина невероятно звучи, че такива фирми продължават да кретат, но е факт някои факти може да сме ги пропуснали, но ако имате допълнителни въпроси питайте, все някой от колегите – неплатени пиари на Ебльорали, ще ви отговори най – подробно и с удоволствие и искрено на въпросите.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.08.2014г. вторник в 15:24
отношение бивш служител
към обект/отдел преексплоатиран и прее...
в град Борово

Уважаеми кандидатстващи и работещи в Еврорали ЕООД =EuroError, тези неща ги пишем с цел превенция – т.е. предварително да имате информация за това какво става във фирмата, понеже през годините минаха доста и хора и всички са пострадали от ивайло петров и сие, редно е това вече да спре, вярно е че има много некоректни работодатели в България, които са подкрепяни от властите и се толерират мародерствата, които се извършват в такива фирмички: проникване в личното пространство – електронна поща, телефони, джипиеси, детектор на лъжата, необосновани удръжки на пари, неофициално изплащане на възнаграждението и всякакъв друг произвол и гавра: в EuroError не плащат заплата по банка, а по тетрадка, за осигуровките е кой както се уговори върху 400 – 500 лв. Тази практика трябва да бъде прекратена, както в EuroError, така и от другите некоректни фирми, които са доволно много в БГ. Сигнализирайте където трябва, събирайте доказателства и не позволявайте да ви тъпчат и да ви държат в зависимост от заплата и работата ви. Послушайте ни, ние сме изстрадали хора работили известно време в “компанията”. Постъпвайки на работа в такава фирма вие ще загубите доста време търсейки грешките във вас или пък ще продължавате да работите въпреки проблемите които имате от работодателя, ще загубите самоуважението си времето и парите си, а от това и вие и семейството ви само ще съжалявате после.


Ако сте умна, атрактивна блондинка, висока, хубава с големи гърди или поне с някоя от изброените дадености имате големи шансове да попаднете в Ебльорали, поне така беше преди време. Сега бизнес секретарките горе долу отговарят на някои от параметрите, едната е фалшива блондинка, с маникюр от който не може да пише на клавиатурата и си помага с моливче, другата си пада малко кобила и е на транквиланти (понеже повечето хора, които се задържат в еврорали, рано или късно започва с хапчетата, подражавайки на шефа, шефката и пишман административната и рекламна меринджейка христина мишкова - думата киликандзер е измислена за нея, но понеже е послушна марионетка я търпи петров), за акъл при сегашните секретарки, въобще не можем да говорим, както има един виц: един сърбин си взел нова секретарка и негов колега го питал как се справя, бизнесмена отговорил: Као секретарица е дупе, као дупе е фантастише...


Ако сте мъж, е добре да не сте грозен, даже ако може да сте красив, поне с две виши образования, голям търговски опит и да сте амбициозен и нахъсан, ако сте мухльо това е ще е по – добре за фирмата, те търсят балами от години, обявите им гласят следното обикновено: “ЕВРОРАЛИ ЕООД е водеща фирма в доставянето на висококачествени смазочни материали за индустрията и транспорта. Компанията е представител на световно известни производители като IGOL, AVIA,CASTROL, VALVOLINE, STATOIL, QUAKER, IMPERATOR и 77 Lubricants. Водеща?!?! Колко да е водеща с трима вождове – Директори и един индианец - търговец, щом се стига до продажба на ДДС фактури, подялба на ДДС с други фирми и други нередности,няма и капитал..... Във връзка с разширяването на дейността си и създаването на първия корпоративен Aвтоцентър "IGOL" за бърза смяна на масла, търсим мотивирана личност за позицията - поредният нещастен служител е напуснал – измамен без да получи неофициалната и официална си заплата (това зависи от обвиненията срещу човека)


”. А пък колко е корпоративен автоцентъра примерно като го видите ще разберете – автомивка тип квартална, корпоративното е че служителя става съдружник във фирмата един вид, когато започнат с непрекъснатите удръжки и всякакви резачки на заплатата, т.е. започвайки работа във коропоративната фирма, служителя започва да финансира благосъстоянието на фирмата с възнаграждението си. Valovlin не продават от години, понеже ги отрязаха поради некоректност и цигански пазарлъци, но когато има обява за регионален мениджър или търгвски представител, винаги пишат: във връзка с новия договор за дистрибуция с Valvoline и пр. Високопарни глупости, за да сте търговец или меринджей във фирмата имат изискване за перфектен английски, понеже сигурно ще продават маслата и номерата си на европейския пазар, а не на българския. Кандидатите за търговци не трябва да са: флегматични, нападателни, грозни, дебели или потни, весели, минава се през няколко интервюта където висшия клир – вождовете решават съдбата на поредното пушечно месо, дали ще опъва достатъчно дълго време каруцата без да има претенции във връзка с грубото и безогледно нарушаване на правата му като работник и служител. То сега останаха трима вождове шефове и един търговец – последният мохикан, сами си правете извода колко време вече не могат да намерят нови хора....


Ако сте от малцинствен произход например ром, също нямате шанс във фирмата, скоро махнаха едно свястно момче.... Това говори и за едно дискриминационно отношение на работодателя май?


Развитие – 0, всички други пунктове моооого под нулата! Това е драги патиланци, дерзайте!


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 49 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

86189 мнения за 7544 фирми!