Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 17.11.2014г. вторник в 19:17
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте,


Кандидатствах за работа за позиция специалист продажби. искам да попитам как е нивото на фирмата - заплащане, отношение на шеф и колеги, провеждат ли се обучения и тийм билдинги. Ако някой има инфо да сподели.


Благодаря предварително.

написано 26.03.2012г. вторник в 17:59
мнение от
отношение -- няма данни --

Ами доста  тъпо звучи - търсиш човек с английски - обявата ти на български. Ти сигурен ли си, че искаш човек , който знае английски ?


Имаш претенции за определени качества и квалификации - какво даваш не се знае. Ами намерете си!

написано 26.03.2012г. вторник в 17:43
мнение от
отношение -- няма данни --

Ах, сега пък не си търсил работа, просто споделял мнение...ама, наистина си патология шизофреник си 100 %... работил, търсил, па после не търсил, щял да си подаде документите само ако ... да ти направят една сви*ка не искаш ли бе, циклофреник! хахаха наистина е забавно...вече лудниците не могат да ви поберат и ви разпускат май!!!

написано 26.03.2012г. вторник в 17:19
мнение от
отношение -- няма данни --

Ти наистина ме забавляваш!


1. Много е хубаво, че знаеш как се изкласяава в България, ама защо реши че съм завършил в България, кое накара умната ти главица да си мисли, че съм учил в БЪлгария?


2. Когато не можеш да се аргументираш с конкретни факти , започваш с обиди, тъй като усещаш превъзходство на опонента си. Това е описано от психолозите, и е патология.


3. За да спиш спокойно - Апетити нямам към никоя българска фирма, когато е трябвало съм работил, и в момента се издържам от наеми!


Наистина вече ми е смешно - въртиш сучиш - едни и същи неща говориш. Дори нямам намерение да кандидатствам, тъй като отдавна съм прекратил взаймодействие с работодатели.


Имаше пусната обява - изразих си мнението! Това, че не ти харесва, и по този начин приемаш нещата си е твой проблем. Когато се научите да плащате на хората, тогава може да претендирате за качествени кадри. Нали България е член на ЕС, защо не си внесете кадри отвън, ако липсват българи? Защото няма да можете да ги придумате за без пари.


Искат от някой да знае английски, а обявата на български. Пак ли трябва да се извади заплатата на някой, който е назначен, защото му трябва заплата, а не отбира и бъкел чужд език! И който те е учил да пишеш му кажи да ти върне парите!

написано 26.03.2012г. вторник в 16:29
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел ...
в град София

Хайде бе , душицо дай да видим например ппд, eдна огромна компания, влез в сайта им и ако откриеш заплата в обявите за БГ ще те черпя една ракия! Нещо много филостваш и малко работа ще вършиш 100%...супер неефективен, локумен тип...казвам ти , ако искаш да работиш в подобна фирма, това е най-доброто, другите са супер селяни, ама въобще не се смущавам да го кажа, почти всички конкуренти познавам много от близо, и сред всички единствено елта е ОК, като заплащане, отношение (ако си вършиш работата), колегите, дадената ти е пълна свобода, има служебни коли, телефони...единствено това , което те гризе ще разбереш, само ако те извикат на интервю и говорите за това! Ти може много тапии да имаш, момче ама ако не можеш да си завържеш обувките, много добре знаем в БГ как се "изкласява", хайде стига с тея празни приказки, щото явно не си никакъв инж,ами някой плешив шев на конкуретна фирма, който дори и склададжия не може да си наеме и злобее, че Замфиров и на румънския пазар пробива...аре със здраве

написано 26.03.2012г. вторник в 15:55
отношение бивш служител
към обект/отдел //...
в град София

И щом е на видно място, действай, бе момче...бившшш, нищо общо, няма за какво да им се подмазвам, ама въобще няма за какво...много си кисел ти и зелен...инженерчето на кака! Що пък точно към елта имаш такива апетити, 99% от фирмите в Бг, както и клоновете и представителства и фирми на големи световни компании не СЛАГАТ НА ВИДНО МЯСТО заплатата...аре поразвови се малко, че ми писна запъваш се като магаре на мост...има една фирма, забравих как се казваше ама със същата дейност пишат заплата от 1000-2000, като отидеш ти дава 400! Хахах за какво се хванал мамин сладък, недорасъл хинжинерие! аре , че ми писна от тебе

написано 26.03.2012г. вторник в 15:08
мнение от
отношение -- няма данни --

Разбирам , че те боли защото назовах истината - 90 % от българските фирми нямат смелост да напишат какво възнаграждение предлагат. От твоя страна звучи просташко да даваш акъл без някой да ти го е искал. То и кой ли да ти го поиска при такова мислене... Това е зле прикрито чувство за малоценност и жалък опит да се подмажеш, било то и като " бивш " служител.


Ако поне имаше малко грамотност на който и да е чужд език, щеше да знаеш, че световните фирми постват стартови заплати НА ВИДНО МЯСТО в обявите си, и то не на месечна, ами на годишна база. Понаучи някой чужд език, прочети обявите , и пак заповядай! Само че там не плащат в работно време да защитаваш фирмата, сещаш се нали? 


И не забравяй - един човек можеш да го разбереш колко е сериозен, по парите, които е готов да плати за да му се свърши дадена работа.

написано 26.03.2012г. вторник в 14:27
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел ...

Като гледам хич не ти е скъпо времето, щом го пилееш тук и то вече с двойни постове, не изпадай в лицемерни трансове, ами се вземи в ръце и подай докумнети в някоя световна фирма, аа чакай не става и там не постват стартовата заплата..

написано 26.03.2012г. вторник в 13:57
мнение от
отношение -- няма данни --

И защо реши, че искам да си пусна документите за личен контакт, в случай че заплащането би било обида за мен???Кое те накара да мислиш , че искам личен контакт???


Моето време е скъпо, и трябва да ти кажа, че ако отида на интервю някъде бих искал да знам приблизително какво мога да очаквам, при положение, че чуеш цифра, която е характерна за продавач в магазин или на бензиностанция, защо трябва да съм аз ощетения , би ли ми казал/а?

Показани мнения 1 - 10 от общо 19 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88371 мнения за 7767 фирми!