Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 23.05.2012г. четвъртък в 13:10
мнение от
отношение -- няма данни --

Малкото време което прекарах в тази фирма ми бе достатъчно да разбера че няма смисъл да си губя времето. Заплати когато реши шефа и колкото той реши иначе в началото ти се свалят звезди  но всичко е един фалш трябва да си на разположение по 24 часа а за пари никога не се говори защото все няма Ако детската ви мечта е била да сте роб и за без пари това е правилното място

написано 14.09.2011г. четвъртък в 23:33
мнение от
отношение настоящ служител

Гого явно доста те е яд че не работиш в тази фирма щом следиш и обявите. Явно си доста некадърен човек щом шефовете не са те взели на работа или пък си работил но си бил уволнен и не защото шефовете са гадни, а от некадърноста ти.Относно грешките "Присмял се хърбел на щърбел" и ти не оставаш по назад на 03.02.2011г.-след точка следва главна буква тоест не "това" , а Това или пък на 22.02.2011г. не   "късметлий", а "късметлии"в множествено число.

написано 26.02.2011г. неделя в 20:32
мнение от
отношение -- няма данни --

GOGO явно въобще не си работил в тази фирма. Личи си от казаното до тук. Или си кандидатствал и не са те взели на работа или си конкуренция на шефа. Аз съм работил в много фирми и такива като тебе всички ти знаем-само лаят (въздухари).

написано 22.02.2011г. сряда в 09:29
мнение от
отношение -- няма данни --

Ей доволния що не кажеш колко пъти не са ти плащали извънредния труд или случайно забравените командировъчни а за трудовия договор не искам да споменавам.Хората във тази фирма толкова са доволни от работодателя си че със радост чакат да свърши месеца и да духнат и ако са късметлий може и да вземат някой лев!

написано 12.02.2011г. неделя в 22:41
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Аз работя в тази фирма от доста дълго време и съм много доволен от заплащането. Винаги съм получавал заплатата си навреме. Срещал съм разбиране от работодателите си и никога не са се държали с мен като подчинен, а по скоро като приятел.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.02.2011г. петък в 12:46
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град София

Дали си вярвате сигурно преди да ги изритате след като свърши месеца им искате и някоя кинта че са имали удоволствието да работят за вас. това ви е начина на реабота всеки месец нова обява и нов шофьор а за трудовите договори да не говорим!!!

написано 01.02.2011г. сряда в 13:35
мнение от
отношение представител на управлението
в град София

Лесно е да се говорят лъжи зад гърба,в случая по интернет,но това правят страхливците и хората без възпитание.Такива са достоини за съжаление.А що се отнася до Вас г-н  GOGO - при нас е работило само едно лице с това име и той все още работи - няма намерение да напуска , а това значи ,че е доволен от нещата тук.Може би сте някои от хората идвали на интервю при нас и не сте бил одобрен , затова реагирате така , но нали разбирате , че не можем да назначим всички ви,а що се отнася до обявите за работа-съвсем не означава ,че някои е напуснал-може би обема на работа просто се е увеличил,но разбира се може би Вие за това просто не се сещате или не можете да се сетите.Е нищо хората сме различни във всяко едно отношение,затова е и нормално Вашето мислене

написано 24.01.2011г. вторник в 16:47
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел Шофьор

Искам да кажа на бъдещети кандидати за шофьори във тази фирма че няма  да изкарат и месец.  Да не говорим че няма и да си видят и парите и не се учудвавайте че пускат за тази обява за тази длъжнос всеки месец. Ако обичате да работите без пари там ви е мястото!!!!


 

Показани мнения 1 - 9 от общо 9

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87514 мнения за 7679 фирми!