Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 23.01.2014г. петък в 11:30
отношение бивш служител
в град София

Моля, не почвайте работа в тази фирма! Както и във фирма Глобал Брандс Дистрибюшън, която е на същия многоуважаван г-н Попов! Работното време е меко казано абсурдно и граничи с екплоатация!!! Извънредните часове НЕ се плащат! Измислят хиляда и сто глупости, за да не ги платят! Отношение към служителите е ужасно, арогантно, обидно и подло! Ужасна атмосфера за работа! 500лв заплата за 200 часа работа... Загуба на време и много нерви!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.01.2014г. сряда в 14:18
отношение шубе го/я е и не казва!

Всичко казано до тук е така и няма какво да допълвам като отношени, привилегий.  Просто не ходете да ви експлоатират като 5-6г китайчета в заводите за тежки метали :( .


 


За капак г-н В.Попов е хванат като тартот на група за сутеньорство в бар Скандал (това име му е любимо :) )


 


Замислете се преди да отидете да кандидатствате, дали е нормално и сигурно за вас, и дали законите в тази държава стоят зад нормалния човек или са зад платежоспособните господа, които не плащат нито заплати нито каквото и да било.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.08.2013г. петък в 12:17
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел ма
в град София

Здравейте!Пише ви млад човек,който беше започнал работа в магазин от веригата playlife,scandal,fornarina,guess i тн... Молбата и препоръката ми е МЛАДИ МОМИЧЕТА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ПОСТЪПВАТЕ ТАМ НИКОГА!! На мен ми докарах проблеми с здравето тези идиоти.И знаете ли защо?Защото бях прилъгана да подпиша договор,с който не бях запозната за 15 минути го разгледах и подписах,после се оказа че работното време не е такова за каквото сме се разбрали с фирмата 12 ЧАСА РАБОТЕН ДЕН!!От 10 до 10 часа (като аз съм идвала и по-рано от 9 9 и 30,понеже не исках да закъснявам и исках да бъда коректна ) все пак магазина се почиства и тн... И за какво ?Да ме обиждат ,унижават и да ми съсипят психиката на 18 годишен човек !!НЕКОРЕКТНИ,ОТВРАТИТЕЛНО ДЪРЖАНИЕ АМА НАИСТИНА !!Правиха ми забележка защо по пода,който туко-що съм почистила има една прашинка ,която е микроскопична и само драгата колежка вижда,казаха ми че нищо не мога да правя,куп обиди ,но и аз не им останах длъжна ..На въпроса: Признай си просто ,че не ти се работи . Отговорих п оследния начин:Работи ми се,но не в такава среда и си тръгнах.Не се захващайте с тези,само неприятности ще ви донесат :) Успех и поздрави от мен.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.04.2013г. четвъртък в 13:44
мнение от
отношение бивш служител

Sport International е фирма, изградена изцяло на шуробаджанащина и подмазвачество. Управлявана изключително некомпетентно, ден за ден, с големи задължения към своите партньори, които ако само знаеха с какво неуважение се отнасят към тях.... Задълженията, посочени в договора не отговарят и на половина на това, което в действителност трябва да вършиш всекидневно. Най-неприятно е отношението, което получаваш - непрестанни клюки между офиса и колегите в магазините. Екипност е последното, с което може да се характеризират отношенията във фирмата.


Жалко е да се управляват така некомпетентно такива големи световни марки, да се отнасят по такъв унизителен начин със служителите, които винаги обират негативите и излизат виновни, независимо, че грешките идват от некомпетентното управление в офиса.


Моят съвет е, не си губете времето и здравето да работите за тези хора, които нито ще оценят усилията Ви, нито ще Ви отговорят с адекватно отношение, да не говорим за парите... Огромното текучество на персонал говори съвсем ясно за условията на работа, заплащането и отношението.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.04.2013г. събота в 20:05
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Тази семейна фирма е на новобогаташи от село с безпърдонно отношение към всички служители и работници. Диалог и разговор с тях не може да се провежда, има само монолог от крясъци и обиди. Можете ли да ми кажете един нормален бизнесмен, който разбира от маркетинг, мениджмънт и HR, да кара средното ниво началници да подтиска персонала, да го кара да работи непрекъснато и ако случайно е останал 5 мин. без работа, управителя да му намери- даже и като събори кашоните със стока и да ги нареждат отново. Това само болен мозък може да го измисли! В тази фирма виреят само близачи, подмазвачи и интриганти, които докладват на царицата майка, нищо че тя ги няма за нищо! Работи се не по 12, а по 13-14 часа на ден и те викат и през почивния ти ден , ако има стока, или ревизия, или нещо друго. Това, което е най отвратителното е че ВПопов и сие уж са от хайлайфа, но нямат даже и домашно възпитание, а камо ли човешко отношение, а после хората мързелували и не работели, защото са им малко парите,горките те! Чист феодализъм - нямаш право да изкажеш мнение, защото си парий. Само не знам какво ще кажат от Бенетон груп, или Армани, ако разберат за отношението им към хората и имиджа ,който провалят на международната фирма.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.03.2013г. петък в 21:17
мнение от
отношение -- няма данни --

трагична фирма драги хора,работите по 12 часа без почивка и без тоалетна ..... НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ ТАМ 

написано 28.03.2013г. петък в 21:14
мнение от
отношение -- няма данни --

Положението в тази фирма е трагично,работите по 12 часа без почивка и без ходене то тоалетна ,драги хора,които искат да работят тук-НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ САМО МЪКИ ЩЕ ВИДИТЕ!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.02.2013г. в 19:39
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел mall
в град София

Здравейте,


 


 


искам да израза огромното си разочарование от фирмата Спорт Интернешънъл ООД. Когато кандидатствах в тази фирма за работа, ми бяха представени изключително приятно и коректно работните задължения както и прекрасната колегиалност която притежавали техните служители. В последствие обаче, когато постъпвам на работа, процентът който преобладава от колеги е ужасно озлобен, смачкан физически от условията на работа във фирмата. Задълженията на продавач-консултанта са съпътствани освен с 12 часово стоене на крак, което е убийствено, извинявам се за откровенността, но дори и невъзможността понякога когато в магазина си сам да се отиде до тоалетна. Започнах работата с огромно желание, с огромен хъс за работа, но в последствие се оказва, че, който работи в тази фирма не го считат за човек. Там си един работник, който няма права, а само задължения. Крещят ти от офиса за грешки, които те са допуснали без да са разбрали, понасяш настроенията на управителя си озлоблението и настроенията на колегите си, които не спазват "въведените правила" на работа (външен вид, обслужване на клиенти, колегиалност, та дори и лична хигиена) и това всичко за 485лв, които първоначално ти казват, че винаги взимаш повече заради бонусите които има.Дори заради немарливост на някои лансирани от управителя служители в магазинае са се появили хлебарки от оставена храна в склада и магазина при марковите дрехи. Ако по случайност не си симпатичен на Виктория Илиева (мениджър продажби) или на Ива Иванова (жена на г-н Валери Попов (шеф) заплатата ти може да замръзне на 485лв, тъй като те определят стойността на бонусите индивидуално на всеки служител. Задалженията които изискват от нас са много, и не отговарят на заплащането. Според това дали имаш и симпатийте на управителя си в магазина, получаваш и що-годе човешко отношение, защото управителя на всеки един магазин предава на мениджърите и на г-жа Иванова, мнения по свое усмотрение, и дори лъжи.


 


 


 


 


 


Човекопотокът във фирмата е ужасно голям именно заради многобройните разочаровали се служители.


 


 


 


 


 


Искам да помогна на всички, които се чудят дали да кандидастват в тази фирма. И да не се лъжат по първоначалните неща, които ви говорят на интервюто. Няма нищо общо техните думи за работни процес там с действително какво се случва.


 


 


Мениджърите, които псевдо проследяват работния процес, не знаят какво наистина се случва, докато не се наблюдават и те са спокойни в нарушаването на правилата , като в някои магазини няма камери и безразборието и нехайството са водещи.


 


 


Ако случайно г-н Попов (шеф) посети магазина разговаря с продавач - консултанта чрез трето лице с което е пристигнал.


 


 


Живеем в 21 век, в страна с развиваща се демокрация, а в тази фирма е замръзнала в строй капитализъм.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.02.2013г. събота в 23:18
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Здравейте,


И аз да се включа в "похвалите" за тази грандиозна фирма. Естествено, и се радвам, че съм бивш служиел. Мога да само да потвърдя долу написаното на опарените и огорчени бивши колеги от тази фирма. Да зпочна от там, че започнах да работя в PlayLife и това което подписах в трудовия договор въобще не съвпадаше с това което всъщност реално се случваше, както със заплащането на възнаграждението, така и с полагаемите отпуски. Заплатите винаги закъсняват с един месец. Отношението на шефовете е вулгарно и безкруполно. Работното време е по 12 часа всеки ден без почивка. Миналата година за коледните и новогодишните празници работих всеки ден с надеждата, е че ще получа някакъв бонус, който в интерес на истината беше обещан. Но нищо подобно не се случи. Мога да дам един съвет на хората които са колебаят дали да зпочнат работа при този работодател, НЕ НЕ НЕ се колебайте а просто си спестете всички тези главоболия и съм сигурен, че каквато и друга работа да изберете ще се чувствате по-добре. УСПЕХ !

Показани мнения 1 - 10 от общо 19 12 По-стари »

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81392 мнения за 7087 фирми!