Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 01.02.2010г. вторник в 20:51
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел продажби
в град Пловдив

Човека преди мен го написа много правилно. определено отношението към теб докато работиш там е добро.Но! Когато шефката реши, че не и харесваш и пречиш и не вършиш нищо, бързо ти намира цаката! :)


Заплащане??? Ооо, това е много относителна величина. Лично през моите очи е според зависи... Зависи от настроението на шефа, после на шефката, после на малката шефка, на мъжа и и т.н. Задължения - колкото повече, толкова повече. Винаги недоволни, винаги "продават на загуба", а в същото време във всички фирми, колеги, магазини от години битува мнението, че продават най- скъпо! Много кадърни хора са минали през тази фирма, и още толкова ще минат и ще си отидат.


Лично моя съвет е, не започвайте работа там.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.12.2009г. сряда в 18:41
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел търговия
в град Пловдив

Здравейте . Нивото на заплащане в Сигнал е трагично според мен ,а и плюс това не се знае дали ще Ви я дадат (ЗАПЛАТАТА) ,а ако ви я дадат дали ще е цяла ! Отношението на преките ръководители и търговския директор е без забележка ,но да не забравяме за на шефа жена му! Придобивки: джобен компютър , сл. автомобил , сл. тел.- който работника си плаща обаче. За професионално развитие мисля че няма смисъл да се говори. Всички ценни кадри рано или късно напускат ,защото не ги оставят да си вършат работата, а напротив (спъват ги).


Фирмата е готина ,атмосферата е готина, но за съжаление на собственика съпругата спъва работния процес и реже непрекъснато служителите, при това неоснователно.  

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 3 от общо 3

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88311 мнения за 7764 фирми!