Фирма:
няма въведена
Сектори
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма МЕТРОПОЛИТЕН ЕАД?
Какво е отношението на ръководството на МЕТРОПОЛИТЕН ЕАД към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага МЕТРОПОЛИТЕН ЕАД?
Каква е атмосферата на работа в МЕТРОПОЛИТЕН ЕАД и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в МЕТРОПОЛИТЕН ЕАД?
написано 06.04.2013г. неделя в 23:36
мнение от Ирена Александрова Димитрова
в град Сопот
Искам да започна работа като касиерка ако има свободни позиций.Имам опит като такава.Смятам че фирмата се развива добре и мога да работя спокойно и сигурно,че ще имам дългосрочно работа. Заплащане
![]() Уважение
![]() Работна среда
![]() написано 19.03.2013г. сряда в 00:52
мнение от Деян Илиев
към обект/отдел Депо Обеля в град София
Аз имах големи очаквания от тази фирма. Бях подал молба още октомври 2011г. И като се почна едно баламосване. "Ние ще ти се обадим". "Чакай догодина ще има резултат". Дойде догодина - "чакай другата година може и да има резултат". Вярно не са длъжни никому нищо, но поне от коректност е редно, като нямат намерение да назначат някой поне да не го баламосват. Забравих да уточня - кандидатствах без ходатайстване и връзки поради това че ги нямам. Тия които си имат отговорни хора там могат да разчитата на нещо. Успех!
написано 13.03.2013г. четвъртък в 13:57
мнение от мила владимирова
в град София
Къде мога да подам документи за работа при Вас написано 11.03.2013г. вторник в 10:07
мнение от Венелин Андонов
отношение кандидат за работа
към обект/отдел подръжка железен път
Мисля, че имам нужната квалификация и професионален опит. написано 27.11.2012г. сряда в 11:51
мнение от Юлиан Сотиров
към обект/отдел ??? в град София
Здравейте,имам желание да започна работа при Вас,къде мога да подам документите си. Заплащане
![]() Уважение
![]() Работна среда
![]() написано 31.10.2012г. четвъртък в 17:25
мнение от калина мерджанова
в град София
здравейте,имам желание да започна работа при Вас,къде мога да подам документи или cv,имам средно професионално образование,работя с компютри и парични средства Здравейте, кажете ми моля някакви рамки поне на заплатата на касиерите. Защото това - ниски или високи е толкова относително.. написано 20.09.2012г. петък в 15:15
мнение от владислава
отношение кандидат за работа
към обект/отдел касиер в град София
харесвами вашата фирма написано 18.09.2012г. сряда в 14:25
мнение от Данаил Александров
в град София
мога ли да започна работа във вашата фирма завършил съм Автоматизация на железопътен транспорт ще се радвам да практикувам професията си написано 12.09.2012г. четвъртък в 17:42
мнение от мария крус
в град Перник
искам да ви попитам дали имате свободни работни места имам искаран курс и мога да започна веднага