Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 06.11.2014г. петък в 14:41
мнение от
отношение клиент
в град София

аз   съм  специалист  в  почисдтването  


имам   над 20  год  стаж  


желая  да   бъда  полезен  за  фирмата   с  моя   труд  --  почистването  на   метростанциите  --  витрини  под    стъкла   всичко  


ако  имате  нужна   от  специализиран   човек  ще  бъда  в  помощ  на   почистващия  персионал   и   ще   работя  за  Вас


ето  моя  телефон   за  връзка  --  0884 94 05 42 


 

написано 13.02.2014г. петък в 22:58
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел депо Обеля
в град София

 Документи свързани с работа по подръжката и управлението на метро влакове се подават в депо Обеля, което се намира на бул.Панчо Владигеров или по точно първата пряка в ляво  от булуварда поска Обеля, ако се идва с кола ако се идва с метро се слиза на метростанция Сливница и се върви пеша в посока Обеля. Важно е освен документите да се подаде и МОЛБА свободен текст  до изпълнителният директор на метрополитен еад Г-н Братоев. Сега искам да кажа нещо до всички кандидати за работа ако нямате връзки в управлението изобщо не си губете времето да подавате документи и да чакате защото НЯМА ДА СТАНЕ НИЩО. Мен лично ме мотаха 2 години и накрая някякъв чичка ми каза "Ако немаш хора нищо нема да стане" За други позиций мисля че документи се подават на ул.КНЯЗ БОРИС 121 на всички успех.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.12.2013г. неделя в 09:30
отношение кандидат за работа
в град София
Бих искала да кандидатствам за работа във вашата компания и ще съм много благодарна ако ми кажете къде мога да си изпратя автобиографията
написано 25.11.2013г. вторник в 19:00
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте ! Имам желание да започна работа,във Вашата фирма.Как и каде мога да подам документите си.

написано 29.10.2013г. сряда в 18:20
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел По усмотрение на ръководството
в град София

Моля за Вашето становище относно моята кандидатура за работа в Метрополитен София, като на посочен Ваш майл ще изпратя моето CV.


С уважение,


Д. Маринов

написано 11.07.2013г. петък в 18:06
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел касиер
в град София

Здравейте! Искам да кандидатствам за работа при във Вашата система.


Моля,обяснете ми как става това!  Всичко добро от мен:Л.Петрова.

написано 04.07.2013г. петък в 09:24
отношение кандидат за работа
към обект/отдел поддръжка на ел.инсталации
в град София

Желая да започна работа в фирма"Метрополитен"ЕАД .Имам далгогодишен трудов стаж по специалността за която кандидатствам.Очаквам Вашето съдействие и Вашият отговор.Приятен ден!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.04.2013г. неделя в 23:36
отношение кандидат за работа
в град Сопот

Искам да започна работа като касиерка ако има свободни позиций.Имам опит като такава.Смятам че фирмата се развива добре и мога да работя спокойно и сигурно,че ще имам дългосрочно работа.

написано 19.03.2013г. сряда в 00:52
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Депо Обеля
в град София

Аз имах големи очаквания от тази фирма. Бях подал молба още октомври 2011г. И като се почна едно баламосване. "Ние ще ти се обадим". "Чакай догодина ще има резултат". Дойде догодина - "чакай другата година може и да има резултат". Вярно не са длъжни никому нищо, но поне от коректност е редно, като нямат намерение да назначат някой поне да не го баламосват.


Забравих да уточня - кандидатствах без ходатайстване и връзки поради това че ги нямам. Тия които си имат отговорни хора там могат да разчитата на нещо.


Успех!


 


 

Показани мнения 1 - 10 от общо 47 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87495 мнения за 7676 фирми!