Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 22.08.2011г. вторник в 12:23
мнение от
отношение бивш служител
в град София

"мнение от dimitar velkov


отношение бивш служителкъм обект/отдел montaznikв град СофияКристиан нейко е дна много добраи просперираста фирма.Изградена е изциало от професионалисти и мн добар и коректен персонал сас висок професионализам.


фирмата има отлични условиа на труд и предлага преспектива и стимол за развитие.Всичко е коректно,точно има точно регламентирани правила и дисциплина което е мн добре. Отношението на ръководителите кам персонала е мн добро и стимолиращо. Относно заплащането винаги е било на време,точно и коректнно. Ръководителите са мн интелигентни и дисциплинирани,хора вдахващи респект и почит. Фирма с много голиам потенциал и важможности."


Като за начало може да си оправиш правописа. НИЩО от това,което е написал не е вярно!!!


Не се подлъгвайте!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.01.2011г. четвъртък в 22:30
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел montaznik
в град София

Кристиан нейко е дна много добраи просперираста фирма.Изградена е изциало от професионалисти и мн добар и коректен персонал сас висок професионализам.


фирмата има отлични условиа на труд и предлага преспектива и стимол за развитие.Всичко е коректно,точно има точно регламентирани  правила и дисциплина което е мн добре.          Отношението на ръководителите  кам персонала е мн добро и стимолиращо.   Относно заплащането винаги е било  на време,точно и коректнно.                       Ръководителите са мн  интелигентни и дисциплинирани,хора вдахващи респект и почит.                                 Фирма с много голиам потенциал и важможности.                                

написано 17.12.2009г. петък в 12:22
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Proizvodstvo
в град София

Искам да работя вьв вашата фирма.Машинен инженер сьм ,завьршил ТУ-София спец.Машиностроене.


С уважение :


Стоян Алексов


гр.София 17.12.2009Г.    [email protected]

написано 25.11.2009г. четвъртък в 17:07
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Аз също съм ужасен. Бях поканен на интервю за счетоводител. В обявата  не пишеше името на фирмата. Чаках 30мин в един коридор пред стаята на въпросния управител и имах възможността да чуя няколко негови разговора по телефона. Пролича си, че човека не е завършил Харвард и в общуването си с хората е доста първичен, но все пак София е едно малко село и не всички са с изтънчени обноски. Освен, че беше доста гръмогласен, след като го видях, ми заприлича на човек обичащ чашката. Докато чаках за интервюто видях как една от служителките ходеше на пръсти, за да не трака с токчетата си, а другите минаваха потичвайки покрай стаята му, явно за да не ги привикат. Общо взето всички ми се видяха стресирани и напрегнати. Какво ми каза г-н Управителят: Работно време от 08.00 до 18.00 с един час обедна почивка или 9 работни часа на ден. Някой път се налагало и в събота да се работи. Първият месец без трудов договор и  ако не те харесат през това време уж щели да ти платят изработените дни. Ако изкараш този месец се подписва договор, но едновременно с  това и молба за напускане, уж ако спреш да идваш на работа да не те  търсели. Бях предупреден, че не трябва да се реагира  първично ако има по напрегнати моменти или по-точно трябва да  издържаш на голям стрес и да не теглиш майната в такива ситуации.


Какво да ви кажа? Лошото е че на тая мила родна картинка много хора са свели глави и докато ги има тези хора условията във фирмите ще са такива. Така се случва по принцип, когато шефовете от прости работници без образование стават "големи бизнесмени".


Успех на всички, които не ценят себе си!

написано 16.11.2009г. вторник в 13:48
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Отговорих на публикувана в jobs.bg обява като в текста на обявата не се споменаваше името но фирмата!Оказа се ,че обявата е на въпросната фирма!Поканиха ме на интервю!Срещнах се с въпросния Г-н Русков-Управител!Впечатленията от този човек поне за мен са-невъзпитан и груб - почти през цялото време си позволяваше да псува без да се съобразява с това ,че първо съм жена и освен това съм абсолютно непознат човек!!!!!Сама за себе си реших , че нямам желание да работя за и със човек , на когото доброто възпитание и обноски са непонятни термини!


Три дни по-късно получих sms на мобилния си телефон ,в който не се споменаваше нито името на фирмата , нито името на служителя/служителката ,която го бе написала , но пък с него ме уведомвяваха цитирам:"не сте удобрена"!!!!!!!!!!!!!!!


Какъвто Управителя ,такива и служителите - никакъв професионализъм , непознаване на елементарни правила в общуването , абсолютно непознаване на правописа в българския език!!!!!!


За съжаление повечето от българските работодатели имат подобни обноски , стил на поведение и отношение към кандидатите за работа!!!!!!!


Това е мое мнение ,не ангажирам никого с него!

Показани мнения 1 - 6 от общо 6

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88375 мнения за 7767 фирми!