Фирма:
Сектори
няма въведени
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма ОМЕГА 7 ЕООД?
Какво е отношението на ръководството на ОМЕГА 7 ЕООД към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага ОМЕГА 7 ЕООД?
Каква е атмосферата на работа в ОМЕГА 7 ЕООД и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в ОМЕГА 7 ЕООД?
Само за ,колегите ми е гадно-създадох добри контакти с някои хора....За друго-не виждам,защо би могло да ми е тъпо...Съжалявам,че си загубих времето,макар и за кратко.Лошо е когато идваш с желание,а си тръгваш с неприязън....Оценките по-долу ,говорят сами Заплащане
![]() написано 27.09.2010г. вторник в 21:43
![]() написано 02.09.2010г. петък в 13:15
мнение от Красимир тачев
отношение кандидат за работа
в град София
Кандидатствах във "Омега 7 еоод" за охранител с лично оръжие и бях поканен на интервю за 10 часа.Отидох на другия ден в 9 часа и 55 минути в сградата на фирмата.На портала ми записаха личните данни все едно съм престъпник и ми казаха че съм дошъл много рано.Какво да се прави хората са много заети и аз седнах пред сградата да чакам.След 25 минутно чакане се отказах да ги чакам повече,сигурно вече са намерили някой "връзкар",поне да ми бяха се обадили да не м губят времето. написано 19.11.2009г. петък в 22:41
мнение от Христина
отношение бивш служител
към обект/отдел администрация в град София
Как предпочитате да процедираме - да се зачете написаното от мен до тук и да ми пратите документите или да ви изпратя факс с ъс заявление за получаване на необходимия документ в 14-дневен срок?
Относно дните за отпуск и условията за ползване мога да кажа, че аз не работя на график и съм сама.Никой не ме замества и не замествам никого.Използвах 7 дни платен отпуск и си взех цялата заплата.Мисля,че си е точно по кодекса на труда.Подробност е може би,че си имах 8 месеца отработени във фирмата. Ами не е по кодекс, но да попитам вие Георги Г. имате ли трудов договор? И от колко време работите, от 1, 2, 3 месеца? Защото ако нямате поне 8 месеца непрекъснат трудов стаж, няма как да излезете в платен отпуск, не съм много запознат, но това го знам от предишни мои местоработи В отговор на на писаното от Павлина. Дават само 5 дни,като останалите колеги от обекта отработват смяната на излезлия в отпуск-без да им се заплаща нищо допълнително.Обяснението е , че когато следващия излезе в отпуск, вече излизалия ще отработва неговите смени.
Нали Павлина? Точно по кодекса!
Поредната липса на умисъл в действията на служителите във фирмата. Но явно трябва да обясня по-подробно. Искам документите да ми бъдат изпратени (във пощенски плик с обратна разписка) на адреса ми ( има го и в трудовия договор, и в уведомлението) На кой предишен телефон да се обадя(на моя стар номер е невързможно), моля пишете така, че отсрещната страна да разбере какво искате да кажете.!!!!!!! Все пак си има законов ред за изискването на такива документи от работодател и органи, които следят за това. Аз, обаче, не смятам че е необходимо да се стига чак до там и все още се надявам, че насреща си имам коректни хора. Освен това искам мнението на ейчарката, която се занимава пряко с това, а не на лица които дори не са се представили каква връзка имат с фирмата.... Толкова ли е трудно да се постави един подпис и да се изпрати едно писмо???!!. Ниска култура и отношение на администрацията Некомпетентност Сигурно и моето мнение ще се изтрие като на други бивши колеги охранители Заплащане
![]() Работна среда
![]() Подкрепям Полина и Боряна,така е. А на Христина ще кажа просто да се обади на предишния си телефон.