Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 22.05.2013г. четвъртък в 17:13
мнение от
отношение -- няма данни --

Някое по-ново мнение бихте ли дали за заплати,отношение...?Интересуваме за диспечерите специално,понеже ще почвам работа и искам да знам повече инфо.Единствено знам,че заплатата на диспечерите е 350лв за 12 часови смени(днесвни/нощни) за 2/2.Искам да знам дали плащат редовно,има ли одръжки,коректни ли са с договори,осигуровки,отпуски...общо взето всичко?

написано 10.12.2010г. събота в 17:09
мнение от
отношение бивш служител
в град Аврен

Само за ,колегите ми е гадно-създадох добри контакти с някои хора....За друго-не виждам,защо би могло да ми е тъпо...Съжалявам,че си загубих времето,макар и за кратко.Лошо е когато идваш с желание,а си тръгваш с неприязън....Оценките по-долу ,говорят сами

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.09.2010г. вторник в 21:43
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел omega7
в град София

подигравка с работниците

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.09.2010г. петък в 13:15
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Кандидатствах във "Омега 7 еоод" за охранител с лично оръжие и бях поканен на интервю за 10 часа.Отидох на другия ден в 9 часа и 55 минути в сградата на фирмата.На портала ми записаха личните данни все едно съм престъпник и ми казаха че съм дошъл много рано.Какво да се прави хората са много заети и аз седнах пред сградата да чакам.След 25 минутно чакане се отказах да ги чакам повече,сигурно вече са намерили някой "връзкар",поне да ми бяха се обадили да не м губят времето.

написано 19.11.2009г. петък в 22:41
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел администрация
в град София

Как предпочитате да процедираме - да се зачете написаното от мен до тук  и да ми пратите документите или да ви изпратя факс с ъс заявление за получаване на необходимия документ в 14-дневен срок?


 

написано 10.11.2009г. сряда в 09:39
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Относно дните за отпуск и условията за ползване мога да кажа, че аз не работя на график и съм сама.Никой не ме замества и не замествам никого.Използвах 7 дни платен отпуск и си взех цялата заплата.Мисля,че си е точно по кодекса на труда.Подробност е може би,че си имах 8 месеца отработени във фирмата.

написано 05.11.2009г. петък в 18:36
мнение от
отношение настоящ служител

Ами не е по кодекс, но да попитам вие Георги Г. имате ли трудов договор? И от колко време работите, от 1, 2, 3 месеца? Защото ако нямате поне 8 месеца непрекъснат трудов стаж, няма как да излезете в платен отпуск, не съм много запознат, но това го знам от предишни мои местоработи

написано 04.11.2009г. четвъртък в 10:19
мнение от
отношение бивш служител
в град София

В отговор на на писаното от Павлина. Дават само 5 дни,като останалите колеги от обекта отработват смяната на излезлия в отпуск-без да им се заплаща нищо допълнително.Обяснението е , че когато следващия излезе в отпуск, вече излизалия ще отработва неговите смени.


 


Нали Павлина? Точно по кодекса!


 


 

написано 30.10.2009г. събота в 21:27
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Поредната липса на умисъл в действията на служителите във фирмата. Но явно трябва да обясня по-подробно. Искам документите да ми бъдат изпратени (във пощенски плик с обратна разписка) на адреса ми ( има го и в трудовия договор, и в уведомлението)


На кой предишен телефон да се обадя(на моя стар номер е невързможно), моля пишете така, че отсрещната страна да разбере какво искате да кажете.!!!!!!!


Все пак си има законов ред за изискването на такива документи от работодател и органи, които следят за това. Аз, обаче, не смятам че е необходимо да се стига чак до там и все още се надявам, че насреща си имам коректни хора.


Освен това искам мнението на ейчарката, която се занимава пряко с това, а не на  лица които дори не са се представили каква връзка имат с фирмата....


Толкова ли е трудно да се постави един подпис и да се изпрати едно писмо???!!.

Показани мнения 1 - 10 от общо 44 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88345 мнения за 7765 фирми!