Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 06.10.2011г. петък в 17:25
отношение настоящ служител

ПО-долното са откровенни лъжи!!!!!!!!!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 27.07.2010г. сряда в 13:14
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел парк хотел витоша
в град София

Служителите в ПАРК ХОТЕЛ ВИТОША гладуват и няма с какво да нахранят децата си, а собственика на хотела МИРОСЛАВ ПЕЧЕВ харчи невероятно много пари по екзотични пътувания в чужбина и страната, строителството и обзавеждането на много скъпа къща, необосновани ремонти и преустройства в хотела, задоволяването на всякакви лични прищявки, както и задоволяването на ненаситноста си към момичета. Той преценява кога служителите му ще получат парите си без да го е грижа, че те няма какво да ядат и с какво да нахранят децата си. МИРОСЛАВ ПЕЧЕВ е собственик и на фирмата СОФСТОК, която прови обороти за милиони левове и въпреки това за служителите си в хотела няма пари, също така строи и продава апартаменти и къщи и въпреки това за служителите си в хотела няма пари. МИРОСЛАВ ПЕЧЕВ е един от силните на деня, не зависимо, кой е на власт в тази държава, той се ползва с благоволението на властимащите, кото се почне от премиерите, министрите, депутатите, кметовете, че даже и хората на изкуството. При такова положение, кой може да контролира какво става в ПАРК ХОТЕЛ ВИТОША, никой не смее да направи счетоводна, финансова или данъчна проверка, защото в България е така сития на гладния не вярва! Защото един човек може да се разпорежда с животите на другите хора без да го е грижа, те имат ли какво да ядат и с какво да нахранят децата си. Призовавам органите, които контролират нещата да направят една проверка в ПАРК ХОТЕЛ ВИТОША, хората, които си търсят работа и са решили да кандидатстват в този хотел, да си помислят къде отиват, а клиентите, които посещават този хотел да си помислят, къде и в кого отиват парите, които оставят. Това е действителността в България!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.10.2009г. в 10:49
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Рецепция
в град София

Относно текучеството на персонала:


"Текучеството на високо мотивиран персонал без ръководни функции/ ниско управленско ниво като предполагаема последица от подценяването на „невидимите с просто око” грешки в средното управленско нивоХарактерен белег за наличието на пропуски в работата на средното управленско ниво е напускането на работното място от иначе силно мотивирани служители. Трудно доказуемата, често отричана пред висшестоящ ръководител, невидима за високите управленски нива, непълноценна и безрезултатна на моменти комуникация и координация на действия на служители без ръководни функции/ниско управленско ниво с прекия им ръководител от средно управленско ниво, рано или късно водят до видимия резултат: изникващи, като че ли от нищото, пораждащи недоумение, конфликтни ситуации и недоразумения."

написано 13.10.2009г. сряда в 20:11
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Рецепция
в град София

Парк хотел Витоша предлага отлични условия за работа: добро възнаграждение, осигурена храна по време на работа, дългосрочна заетост на трудов договор и реални възможности за професионално израстване.

написано 01.09.2009г. сряда в 09:54
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел хранене
в град София

Парк Хотел Витоша отново търсят персонал. Тези хорица не могат да си задържат служителите повече от месец. Отвратителна атмосфера, не изпълнение на обещаните условия, не коректни договори в полза на работодателя, поставяне на задачи и дейности извън задълженията на служителите, робовладелско отношение на собственика и за финал не ти плащат последната заплата. Хора бягайте от тези мошеници, те ще ви окрадат. А вие "хорица" от мениджмънта на парк хотел витоша, колкото и да триете такива коментари, те ще се увеличават, докато не промените отношението към служителите си.

написано 17.07.2009г. събота в 08:28
отношение бивш служител
към обект/отдел хранене
в град София
Работих преди няколко месеца в парк хотел витоша. Страшно съм разочарован от отношението на мениджърите и собственика. Това са едни от най-некоректните работодатели, с които съм работил. Първо подписваш договор, който е в ущърб на служителя, защото могат да те освободят по всяко време. Второ договора е на минимална заплата и когато решат да ви освободят ви отрязват от парите напълно законно. Моят съвет е да не се захващате с тези хора, защото ще бъдете измамени. Вижте в сайтовете за работа непрекъснато има техни обяви, т.к. текучеството е голямо. Собственика - Печев е човек, който няма морал и съвест и краде легално от собствените си служители.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.01.2009г. неделя в 00:07
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Хранене
в град София
Преди 2 години там беше идеалното място за работа. И преди и сега има звена за работа, както и доста неблагодарни такива. Дали поради странни статегии от страна на главния мениджър или сложна комбинация от фактори нещата там се промениха на зле...
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 8 от общо 8

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88361 мнения за 7766 фирми!