Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 09.07.2012г. вторник в 23:43
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Свиленград

До Албена                                                                                     


Драга ми Албенче, не подвеждай така хората. Лично аз съм имала операции и във вма и в токуда. Мнението ми е , че и двете болници са с добри професионалисти, но обстановката във вма не може да се хване и на малкото пръстче на токуда. Истината е че много от най-добрите специалисти в големите болници работят в токуда. Да ме извиняваш ама има много хора които спешно се нуждаят от компетентно мнение на лекар и  именно в токуда ще го получат. Нека личното ти мнение не застава на преден план за хората. Всеки има правото си на избор на лекари и болници, но недей да даваш сравнения за тях при положение че не може да се сравняват. Болница Токуда е едно изискано, луксозно, добре предлагащо услуги, лечебно заведение. Единствено може да се говори за него лошо, от хора които не могат да си позволят услугите там. Никак не е евтино, но това не означава че не е добро. Ако човек може да си позволи престоя си там, това е наистино едно добро лечебно заведение с нужните специалисти.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.11.2011г. вторник в 17:09
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Заплащането спрямо капацитета на работа не струва. Работният ден започва в 7,30ч., а в  някои звена даже и по-рано ( санитарите за първа смяна трябва да са там в 7,00ч., регистраторите в 7,15ч.), като това е задължително, но не ти влиза в договор и заплащане. Работният ден продължава 12часа и в края на деня имаш задължително отекли крака и червени,парещи, кървави очи. Имаш право да работиш и да мълчиш. Толерира се само някаква измет, дето ходи и клюкарства, плете инриги и злослови за колегите. Много често такива хора получават повишение. Уважението към работниците не съществува. Заплатата ужас! Иначе са много стриктни и не закъсняват с плащанията, винаги на 15-ти-16-ти ти се реве като си вземеш възнаграждението. Възнаграждение изкарано с много напрежение и работа. Има много съвестни хора, които се спукват от работа за да задоволят капризите на всички:пациенти, управители и колеги. Само и само да вървят нещата, но не! Винаги има прблеми. Допълнителното заплащане във вид на клинични пътеки, често липсва! С тези допълнителни пари, човек може да си каже : Е,голяма работа, тук съм за да работя, да изкарвам пари и няма да обръшам внимание на глупости. Но с голата заплатка и смачкващото напрежение нищо не си струва.  Има прекалено много Директори! Аз таки и не схванах на кой най-вече да се подчинявам. За това всички ми бяха шефове барабар с медицинският персонал, IT отдел, санитари и 5-6 колежки, дето са протежета на ... Там в "ТОКУДА" всичко върви, като в старо предприятие: от 1000 човека 200 работят. Именно за това хората изказват толкова противоречиви мнения за качеството на обслужване. Пълно с протежета...само за заплатка и то с огромна разлика от простосмъртните.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.09.2011г. неделя в 17:43
мнение от
отношение клиент
в град Велико Търново

Синът ми беше (всъщност все още е) пациент в болница Токуда. Аз бях много приятно изненадана и впе4атлена от нивото на обслужване в тази болница, но най-вече от доброто, приветливо и ЧОВЕШКО отношение, което срещнахме там. Не съм вярвала, че в България все още можеш да получиш добро качество на услугата на приемлива (след като можах да направя сравнение дори ниска)цена и да срещнеш човешко отношение към клиента, независимо от неговото положение и статус. Благодарим на целия болничен персонал и най-специално на доктор Кюлев.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 23.05.2011г. вторник в 16:47
отношение клиент
към обект/отдел ТОКУДА БОЛНИЦА
в град София

ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ НА Д-Р МАНЕВ ОТ БОЛНИЦА ТОКУДА И НА ЦЕЛИЯ ЕКИП НА УНГ. МЪЖЪТ МИ Е АСТМАТИК И МУ БЕШЕ НАПРАВЕНА РИНОПЛАСТИКА.ОПЕРАЦИЯТА БЕШЕ ПЕРФЕКТНА И ОЩЕ НА 3 ДЕН БЕШЕ ИЗПИСАН И СЕ ЧУСТВА ВЕЧЕ В ПЕРФЕКТНА ФОРМА. БЛАГОДАРЯ!!!!!!!

администраторът каза:
Не пишете коментарите си само с главни букви това се счита за висок тон в интернет и не се приема добре.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.08.2010г. събота в 11:06
мнение от
отношение клиент
в град Дулово

Искам да изкажа благодарност и признание към целия екип на отделение Уши-нос-гарло с ръководител д-р Здравков и специално на д-р Манев, който ме оперира. Внимателни, любезни, усмихнати, грижовни и високи професионалисти- от санитарката, през медицинските сестри, до лекарите. Пациентът в това отделение на "Токуда"болница се чувства в сигурни ръце. Възхитена сам от отношението и загрижеността им към мен и останалите пациенти. Навсякъде , където трябваше да отида за изследване или консулт, срещнах страхотна организация и професионализам. Съпоставката с други болници е тъжна.


Пожелавам здраве, удовлетворение и лично щастие на всички от екипа! И една приятна и незабравима лятна почивка!


Искра Петрова


 

написано 29.05.2010г. неделя в 17:15
отношение клиент

Искам да изкажа голямата си благодарност към работещите в болница Токуда и по-специално към д-р Лора Ганчева от отделението по кардиология.


Невероятен специалист с голямо човешко сърце! Пожелам й да бъде все така сърдечна и да разбира хората, нуждаещи се от нейния професионализъм.


Бъдете здрава!

написано 09.04.2010г. събота в 22:50
отношение клиент
към обект/отдел кардиохирургия
в град София

Поздравявам екипа на доц. Николов, д-р Гамов и медицинските сестри. Невероятни професионалсти и лекари, чиито грижа към пациентите и умение е залог за техния успех.


Преживях една сложна и не лека операция на аортната и метрална клапа, също така и бай-пас. Днес съм добре, за което Ви благодаря най-сърдечно.


Благодаря на кардиолозите д-р Иво Петров, д-р Емил Димитров, д-р Божинов, д-р Константинов.


С уважение: Красимира Шматова

написано 22.03.2010г. вторник в 17:22
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

Само медицински неграмотен човек ,може да каже ,че ВМА е на по-високо ниво от Токуда! :D След като от личен опит знам какво е нивото във ВМА ,само Господ може да ме накара да заведа близки там ,особено пък пред Токуда ...

написано 16.02.2010г. сряда в 18:19
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел миниивазивна хирургия
в град Лом

  Здравейте незнам какво не харесвате на болница Токуда,аз съм много доволна.Хората там са много отзивчиви и вежливи,бях в отделение миниивазивна хирургия лекуваштите ми лекари бяха д-р Люцканов и д-р Дойчинов много яки хора всичките са ок и се отнасят много човешки :).Аз лично съм доволна... :)

Показани мнения 1 - 10 от общо 24 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88299 мнения за 7762 фирми!