Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 25.01.2010г. вторник в 18:43
отношение настоящ служител
към обект/отдел до настоящ служител в град Ловеч

Подкрепям мнението на колегата от Ловеч.Вярно е, че работата е доста обемиста, а заплащането незадоволително. Колега, какви са тези 400лв., това е сигурно с доста години стаж. Аз съм от 6 години и не мога да скалъпа тази сума. Вярно е, че социалния работник е кошче за душевни отпадъци/ да не ви разказвам на какви истории се наслушваме всеки ден, а пък за циганите да не говорим, които не пропускат да ни хвърлят за довиждане по някоя и друга клетва, само дето не ги разбираме, и може би е за добро/.Да не говорим и за работната среда - под всякаква критика е. Но какво да се прави, като няма накъде, и това ще ни задоволи. Макар, че аз много си харесвам работата, но да беше поне два пъти по-високо заплащанетоу щеше да е направо супер. Не ти трябва чужбина.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.12.2009г. неделя в 21:02
мнение от
отношение настоящ служител
в град Монтана

Искам да попитам колегите, сега отново има промени, и този път са най-най-най-недомислени. Какво Ви е мнението, като се закрият всички Отдели по общините, гражданите - социално слабите, болните и трудноподвижните, децата в риск, как ще пътуват до дирекциите, за да си подадат Молбите и да си споделят с нас болките, а самите ние, как ще ги посещаваме, и как щу работим с деца и семейства, като нямаме пари за командировъчни, а и ще си плащаме половината от парите за заплата, за пътуване до майката-Дирекцията?? Това, че работим в министерството на ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА, значи ли нещо за хората, които горе управляват това министерство, да дойдат и да видят, в какви условия работим, да погледнат, какви заплати взимаме, след което да преименуват министерството в МИНЕСТЕРСТВО НА РАБОВЛАДЕЛЦИ В РАБОВЛАДЕЛЧЕСКИЯ ПЕРИОД!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.11.2009г. събота в 11:56
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел ОЗД
в град Плевен
Колко време се чака отговор при поискано актуализиране на трудовото възнаграждение от служител/единствен родител/ върнал се на работа след едногодишен отпуск за раждане и гледане на дете?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.10.2009г. четвъртък в 22:23
мнение от
отношение настоящ служител
в град Ловеч

Работата на социалния работник наистина е много и отговорна,но с  толкова много писане ,че не ти остава време за същинска социална работа и то на ръка сякаш сме в 19 век,а като дойдат инспектората като вземе да се хваща за кръстчета,запетаи,подписи разпъват те на кръст и то за някакви си мизерни 400 лв.Отношението на АСП към социалните работници е все едно като мащеха към децата си,Може да сме работници ,но искат доста закони да познаваме от всички сфери,последно беше наредба на финансите.Основната работа на АСП вършат социалните работници независимо от кой отдел са и сектор- Да ама не ,те вземат най-ниските заплати и защо ли.На всичкото отгоре необходими е икономии да правим от отопление ,телефони , командировки , а може би и от въздуха който дишаме господа от АСП.Никой от нас не е крал, то няма и какво всеки е давал от джоба си на някой нуждаещ се.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 01.10.2009г. петък в 11:16
мнение от
отношение клиент
в град Ботевград

каква е тогава  заплатата на  един регионален директор  в  една общинска  АСП и върши ли  той някаква работа??? а сигурно  взема и за допълнително мат.стимулиране- дрехи  и др.....

написано 21.09.2009г. вторник в 20:31
отношение настоящ служител
в град Добрич

Много работа смешно заплащане като се вземе в предвид, че социалния работник е едно кошче за душевни отпадъци. Всички проблеми в целия град трябва да реши като в същото време спазва закони, правилници, указания. Може ли за 400 лв. заплата да съчувстваш на всички и да бъдеш любезен като ние социалните работници не можем да се покрие жизнено важните потребности.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.09.2009г. петък в 11:38
мнение от
отношение -- няма данни --

Само мога да кажа едно-съжалявам хората които работят там тъй като се сблъскват с какви ли не хора ,проблеми а заплатите им не са реални.Би трябвало да са по високи,за да знаят закакво работят

написано 17.09.2009г. петък в 11:35
мнение от
отношение бивш служител

Какво да ви кажа няма промяна в АСП,все си е същото койтои да е новия министър ,изпълнителен директори т.н.

написано 17.09.2009г. петък в 11:32
мнение от
отношение кандидат за работа

Супер е , ако сменят повечето от законите ще е по добре ,а също и увеличение на мизерните заплати в асп


 

Показани мнения 1 - 10 от общо 21 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87378 мнения за 7660 фирми!