Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 22.12.2014г. вторник в 17:30
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Здравейте всички!


Наистина ли има все още хора, които да не знаят за тази фалшива, измамна и просташка фирма?????? Парите, които НЕ СА ЗАПЛАТИЛИ на работещите шерпи за периода от 2009 - 2014 година са около 3 млн. лева, включително и данъци на държавата, лицензи на производители и много служители. Разплакали са много семейства и разориха един куп народ за тези 5 години. Наистина не съм наясно КАК още въобще съществуват легално. Собственика, жена му и цялата прислуга са за ЗАТВОРА!!!!!! Никъде другаде не съм виждала такива ИЗМАМНИЦИ и МОШЕНИЦИ!!!! Това е просто УЖАС!!!!!!

написано 01.11.2014г. неделя в 13:37
мнение от
отношение клиент
в град София

Фирмата е безкрайно некореттна в комуникацията си с потенциални клиенти. Обадиха ми се по телефона (в офиса) в края на работния ден - минута преди да си тръгна, с обяснението че правят "проучване" и ако може да им отделя 5 минути за интервю. 2-3 дни след въпросното обаждане ми се обадиха отново да ме известят, че печеля безплатно почистване на ЕДНО нещо от дома си - по избор. Понеже отдавна си мислех за комарника на хола, реших че бих могла да се възползвам. Уговорихме ден и час - времеви интервал, в който доколкото лазбрах всичко трябва да приключи - в последствие разбрах, че това е времето в който трябва да очаквам представителя на фирмата. Момчето дойде около 40 минути по-късно от първоначално обявеното време и се захвана да прави ПРЕЗЕНТАЦИЯ - нещо, което до момента никой не беше ми споменавал. След около 45 минути учтиво го помолих да приключваме понеже имам друг ангажимент. Оказа се, че нямало да му платят. Обясни ми, че адресът му е подаден едва 10 минути преди да дойде и че ще се прибере около 10 вечерта. Лично аз не бих работила в подобна фирма.

написано 30.08.2014г. неделя в 18:48
мнение от
отношение бивш служител

Аз като бивш служител и студент искам също да изкажа своето мнение, като моля всеки един разумен студент, а и не само студент, да не кандидатства за работа във фирмата. 1) Фирмата зомбира, сектантска атмосфера


2) Фирмата изисква от търговските представители да перат кърпите на парочистачките, които са най-малко 20 за деня (студент на обществена пералня не може да работи това)


3) Преди полунощ не съм се прибирал в студентски град


4) Твърдят, че ти правиш графика си, но ако едва ли не те карат насила да работиш първия месец и събота


5) Първия ми работен ден, първа демонстрация, убедих една жена с 3 кредита да си вземе парочистачка, пак на изплащане. Не я одобриха за кредит, след което господин Минков (мениджър във фирмата) ме направи на нищо и унижи "Ако всички във фирмата са като теб, аз ще съм без заплата!!!"6)Това е секта, който е служител там ще потроши колата си или ще трябва да е зависим от транспорт на фирмата, каран от пернишки комплексар.


7) Ще направите сметка 100лв. на телефона си. 8) Ще трябва да ракопляскате и засипвате с подмазвачески коментари човека с мазно, подмолно, жалко изражение, чието име е споменато в предишните коментари.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.05.2014г. неделя в 00:24
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел ТЕРМОМИКС
в град София
ПИША СПЕЦИАЛНО КЪМ БИВШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ НА ФИРМАТА СТЕНЛИ КОЛЕВ,И ДА МЕ ЧУЯТ НАСТОЯЩИТЕ,ТАЗИ ФИРМА ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ПОКАЖЕ ПРЕД - ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА- ЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА РАЗБЕРЕ ЩО ЗА МОШЕМНИЦИ СА ТЕ,ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ОПИСВА ТАЗИ ФИРМА,А ТРЯБВА ДА СЕ ПОКАЖЕ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПРЕД МЕДИЙТЕ ЧЕ ДА РАЗБЕРАТ ЩО ЗА СТОКА Е.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.03.2014г. събота в 18:53
мнение от
отношение -- няма данни --

Много жалка работа и всичко е лъжа и измислица!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

написано 18.02.2014г. сряда в 16:45
отношение настоящ служител

До Валентин:


Искам да Ви попитам, Вие дали някога сте се запознавали с мен лично? Аз нямам такъв спомен. Когато говорите и обвинявате някого за нещо казано Ви от трети лица е малко несериозно... Защото сега като се замисля, май един познат ми каза за Вас, че сте Валентина всеки петък и четвъртък вечер... и използвайки слабостта на пияни чичковци сте се продавал доста скъпо (дори и на вноски за по-бедните), въпреки че не струвате и ПЕТ ЛЕВА ;) Така ли е?


Бъдете здрав и разумен! 


По-здрави!


Венцислав Илиев.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 18.01.2014г. неделя в 12:10
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

     За бъдещите кандидати за работа в тази фирма! Водещото условие за да започнете работа в Стенли Колев е да имате сляп оптимизъм. Това е необходимо, защото от вас ще се иска да продавате стоки на много високи цени, които не се обявяват на клиентите по време на поръчката. Цената се съобщава от вас на клиента по време на демонстрацията в дома му. Повечето клиенти изобщо не подозират, че една прахосмукачка/парочистачка/ струва 3000лв. Нещо повече! Дистрибуторите, които имат някакви продажби използват енергийна система Рейки с користна цел. Т.е за да въздействат енергийно на потенциалния си клиент  без неговото знание и съгласие. Мои познати са ми казвали, как сужител на " Стенли Колев ЕООД" се е хвалел пред тях, че използва енергии за привличане на клиенти. Въпросния служител се казва Венцислав Илиев. Аз лично също съм се занимавал с Рейки и от собствен опит мога да кажа, че залата за обучение на 2-ри етаж  беше пропита с енергията на Рейки. Т.е. енергийното въздействие започва още с водещия/който злоупотребява с енергията/ върху кандидатите за работа. Всичко това е неприемливо, защото Рейки може да се използва само със съгласието на отсрещната страна. Също така е неприемливо, защото може да подведеш даден кандидат за работа/някои кандидати за работа са ставали клиенти/ или клиент да си закупи на висока цена нещо, от  което няма нужда и за което да съжалява в бъдеще. Особено ако е беден и е закупил парочистачка от 3000лв. на лизинг, вследствие на което започват семейни кавги за пари, конфликти и дори разтуряне на семейства. Във Великобритания например, когато влезете в магазин ви предлагат стока в зависимост от вашия джоб, без да ви убеждават в продължение на един час и половина как трябва да си купите нещо, което не е по  джоба ви... Нека всички бъдещи кандидати за работа да се замислят морално ли е да работят в " Стенли Колев ЕООД ?

написано 29.11.2013г. събота в 21:15
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

         Здравейте!!!


Хора преди да давате мнението си публично разучете темата и не се излагайте.


Директните продажби съществуват от много години, това че България е с 30 год. назад от Америка и повечето европейски държави си е проблем на държавата.


Вие сте млади хора четете интересувайте се, пътувайте.


Аз съм в директните продажби от 2001 год. благодарение на майка ми и мога да ви кажа, че това е първата фирма която ми намира клиенти. Темата е дълга неискам да ставам лектор.


Мили хора само ще ви кажа, че когато си в бизнеса на директните продажби сам си търсиш клиенти и се бориш и се доказваш, никой не ви е длъжен.Имаш цялото време на света и сам си определяш дали ще правиш пари по цял ден , ще почиваш ли както ти си прецениш.


За хората, които ходят на интервюта на всякакви места без да знаят за какво става на въпрос, те не се и интересуват де и след това пишат по форумите простотии.


Следващият път, като си пращате СВ-та ги изпращаите за позиции продавач, ......., касиер,...... и мн други на които се знае трудовата характеристика от всички, така ще ви е по-лесно и няма да сте разочаровани чак толкова. Ще си знаете идва клиента плаща ви за дадената стока ,връщате му ресто, работите от 8 до 20ч 2/2 или 5/2 за уговорената заплата с осигуровките и работата ще ви е чиста.


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.11.2013г. неделя в 11:11
мнение от
отношение -- няма данни --
в град София

И аз като повечето отидох на интервю, а след него и на "обучение", от което останах крайно разочарована поради няколко причини. Повечето са свързани с нещата, които вече сте коментирали:


1) реално НЯМА твърдо заплащане,защото дори и да си направиш 60–те презентации за месеца, нямаш гаранция, че хората ще те изтърпят докрай и няма да те изгонят преждевременно от домовете си, съответно това няма да ти се броят за пълни презентации и ще вземеш 0 лв


2) сам си плащаш горивото -е, всеки ден да кръстосваш по адреси из цяла София гълта адски много пари


3) тези нечовешки скъпи уреди особено в състояние на криза просто почти няма кой да ги купи и всичко, което ви говорят т.нар. тиймлидери, са чисто и просто красиви лъжи, за да се вържете и да им работите за без пари. Реално хората, на които презентирате, са се съгласили на тази презентация поради 2 причини: или защото не подозират за какво иде реч и колко скъпи са уредите, или за да се възползват чрез презентацията да им посвършите част от домакинската работа


4)и последно, но не по значение, това, което вече тотално ме вбеси, а гледам, че никой не е споменал, може би не сте и разбрали, аз самата разбрах чак в края на обучението и то случайно: СНИМАТ ВИ И ВИ ЗАПИСВАТ без вашето знание и съответно без вашето съгласие, което е абсолютно НЕЗАКОННО!!! СРАМОТА!!!

Показани мнения 1 - 10 от общо 26 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88356 мнения за 7766 фирми!