Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 27.08.2014г. четвъртък в 22:11
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел продажби
в град София

Това е най-готиния екип в който някога съм работила.Бях 6 месеца във фирмата,напуснах поради лични причини.Шефките Лили и Светлето са мега готини мацки,помагат,оправят кашите,разправят се с всичко,Винаги учтиви и истински професионалисти.А колежките .... :-) Всичките са супер.....всичките...Особено Миндачкина(Липсваш ми Ели ... ),шефа Коста и той е пич,всичко е супер.Работи се яко,паричките не са много но днешно време къде ли са.....Изобщо :-) Ако можех да живея отново в София с Удоволствие бих се завърнала,но Уви.Чест беше за мен да бъда част от този страхотен екип.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 15.05.2014г. петък в 14:44
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Мелон не си заслужава! Работих там около 1 година и нищо хубаво не видях от тази фирма-обратното. В Телемаркетинг отдела колегите и супервайзорките са интриганти, некомпетентни и не може да се разчита на тях- по-специално Светлана- ужасно надута, ужасно глупава и злоупотребява с малката си власт като се държи ужасно с всички, прави забележки за неща, които не са грешка а просто на нея не й допадат...Злобен човек! Другата- Лилия е същата, само че тя е на моменти-ако се е скарала с гаджето ще ви очерни живота за глупости, а ако са в добри отношения няма да ви обърне грам внимание! Таргетите са възможни, но никога не ти се изплаща колкото трябва,никой не ти казва всъщност колко трябва да вземеш и на какво основание точно. Условията не са добри, обстановката не е добра, колегите са или злобни интриганти или залюхани тийнейджъри,които сляпо се подчиняват на всичко. Често можеш да бъдеш обект на подигравки дори и от шефа- чувала съм го за не един служител да говори. Не си заслужава тази работа- много, много нерви, парите са малко и не са коректни за бонусите, отношението е отвратително!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 23.11.2013г. неделя в 18:05
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

здравейте, моля някой настоящ служител да си даде мнението за фирмата, тъй като другата седмица съм поканена на интервю и искам да знам дали си заслужава. Благодаря предварително

написано 20.11.2013г. четвъртък в 20:40
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Здравейте! На никого не пожелавам да попада във фирма "Мелон България ЕАД", call center,  защото: Отношението е грубо - Навиквания за лошо свършена работа, непрекъснати забележки от супервайзорите, че не е казано по телефона нещо, или за ниски резултати, за некомпетентност. Всекидневно се привиква някой от операторите и пред всички му се обяснава, че не си върши работата. Не става въпрос за единични случаи, а за всички без изключение.Няма човек, който да не е бил подлаган на публично "разпъване" на кръст.


Работата е трудна, а базите са минали през други call centers, съответно вече няма какво да се "изцеди" от тях. Но никой не го интересува от "управляващите", важното е да има поводи всеки ден за обвинения. Уважение към служителите нулево. Хора напускат често поради тази причина.


Работните условия са лоши - кабели на компютри и телефони висят, стърчат, навират се в краката на хората, разклонители се въргалят през пода, няма елементарни условия за безопасна работа. Столовете са счупени, накъсани, бюрата са тесни, няма място за личен багаж. Слушалките се използват от всеки, защото няма постоянни места. Няма добра вентилация.Няма добра хигиена. Компютрите не се поддържат.Сядаш където има работещ.


Заплащането е ниско, а даже има наказателно отнемане от сумите, за назидание на всички.


Привилегии има - карта за градски транспорт, която се зарежда всеки месец.


Работи се много, навсякъде екипите се стараят, защото все още има съвестни хора, но никой не го оценява.Честа практика е да се местят хората да работят нещо друго, за да не успеят да спечелят бонус.


Потенциал за развитие няма, защото никой не иска да работи дълго тук, а и евентуално може да смени отдела с друг, където пак го очаква мъмрене пред всички.


Местоположението е добро, близо е до метростанция.


Колегите са различни. Има подмазвачи, които са любимци на шефовете, има и свестни, които правят всичко по силите си, но те получават само усмивка по радиото, защото не правят интриги и никой не ги брои за хора.


Ако някой не го хване ток, или не се спъне, или издържи на непрекъснатите упреци, е герой.


В тази фирма стари служители почти няма. Всеки се ориентира към работа с по-добри работни условия.


Ако попаднете на тяхна обява, подминете я. Струва си.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.09.2013г. вторник в 20:41
отношение настоящ служител

Аз съм настоящ служител на фирмата,моля за мнения относно тази фирма от настоящи или бивши служители. Благодаря Ви предварително!

написано 13.03.2013г. четвъртък в 19:25
мнение от
отношение -- няма данни --

Eто какво представлява една тяхна обява :


Mellon Group е водеща международна компания, предлагаща специализирани технологични решения и услуги с добавена стойност, чиято цел е да посрещне нуждите на финансовите институции и организации. В момента служителите на Mellon наброяват повече от 3000 човека в 11 страни, а главният офис на компанията е в Атина, Гърция.


Във връзка с разрастването на нашия бизнес Mellon Bulgaria EAD, член на Mellon Group, търси да назначи за офиса си в София специалист:


 ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА(ref.TS_0313)


Основната роля за позицията включва техническа поддръжка на АТМ и POS устройства и консултации на клиенти на място и/или по телефона.


Успешният кандидат притежава:  - доказан опит в поддръжката на компютърна техника;  - умения да диагностицира и анализира технически проблеми; - умения за ефективна комуникация с клиенти; - отлични умения за работа в екип; - опит в комуникацията на английски език; - опит на подобна позиция ще се счита за предимство.


 Когато търсиш техннически грамотно лице за поддръжка на място - значи ти трябва сервизен инженер. Да, може и да не е инженер стига да знае какво прави. И как ще знае какво прави , ако няма опит? Другари, опита се заплаща, вие готови ли сте да платите? Заплати от рода 400-600 лв не ми се струват оферта, освен ако не съм студент, и да идвам за по час два на ден. Искате и ниво на английски език годно за комуникация с клиенти, а докато стигне човек до това ниво колко пари се предполага да е инвестирал ?


Имайте грамотността да си напишете обявата на английски език, и тогава изисквайте от кандидатите също да знаят този език, и да работят с него в съответната област. По това , което сте написали се разбира, че в офиса ви дремят хора, които бъкел английски не отбират, но търсите човек, който да им вади заплатата. И се опитвате да накарате някой да ви работи за без пари, като вместо сервизен инженер омаловажавате позицията с наименованието - техническа поддръжка. Поддръжка може да наричате някое неграмотно кощрамбе, което освен да прави кафе не може две и две да събере, и овсен да вдига телефона за друго не става, но трябва да миете краката и да пиете водата на онзи, който е сервизен инженер.

написано 23.01.2013г. четвъртък в 12:54
мнение от
отношение -- няма данни --
в град София

Здравейте, тъй като въпросната фирма има обява за счетоводител, бихте ли ми казали нещо повече за счетоводния отдел и заплащането в администрацията, както и за колегите?

написано 20.08.2012г. вторник в 23:01
отношение бивш служител

Колко много мога да кажа за Мелън, но ще напиша само най-същественото:


Там е за хора, които наистина искат да работят здраво, заплащането не е голямо, но то къде ли е.


И най-важното: няма да останете незабелязани, ако давате всичко от себе си.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.12.2011г. събота в 11:59
мнение от
отношение кандидат за работа

Здравейте бивши и настоящи служители на Мелон,кадидатсвах за длъжността Call Center Application Support Specialist и ме интересува размера на заплатата. За под четири цифрени суми направо няма смисъл да си губя времето да ходя на интервю, така че ако някой има някакво инфо да сподели, моля.

Показани мнения 1 - 10 от общо 62 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

86230 мнения за 7546 фирми!