Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 19.01.2014г. в 01:38
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Искам да споделя само едно - преди да отида на интервю-то, прочетох коментарите в този сайт. И добре, че не повярвах. Млади, мили и симпатични хора, които се държат дружелюбно с новите(като мен). Не усещам никакво толериране на нито един "тийм". Радвам се, че не повярвах на написаното тук и реших сама да проверя. Затова, мили хора, не вярвайте на всичко, написано в "нета", всеки човек е различен и има различни интереси и желания.

написано 15.01.2014г. четвъртък в 17:08
отношение настоящ служител
към обект/отдел English/ former Itlian
в град София

Здравей, "Няма значение"!


 


Надявам се си работил/а тук през последната година.


Аз лично съм тук от Януари 2013! Ето ти малко предистория:


Първоначално започнах в Италианския тийм. Именно този, за който ти казваш, че е от "нетолерираните". В първите си месеци звънях на "стари" лийдове. Именно хора, които са се регистриали преди. Дори такива, които изобщо не помнят за регистрацията си. Първи месец: 0 депозита! Втори месец: 6 депозита. 3 месец- 5 депозита... и т.н. Работех си на стари италиански лийдове и нямах проблем с това. Сега вече съм в Английския тийм. Единствената причина за това е, че Италианския вече не е ситуиран в България. Иначе все още щях да работя с италиански. Запознат\ а си как имаше игри, от които можеш да спечелип уиски. Страхотно! Аз спечелих една такава бутилка... КОГАТО БЯХ ИМЕННО В ИТАЛИАНСКИЯ ТИЙМ!


Разбери едно. Няма любимци и нелюбимци. Има хора, които правят депозити, и такива, които не правят. Без значение къде говориш. В Нигериа може да са много фреш лийдовете, но колко от тях са релевантни? В Испания и Италия може да не са толкова много, но пък са интелигентни хора с възможности, които просто трябва да знаеш как да мотивираш. За протокола- в момента депозитите в Русия, Испания и Арабските страни са ДАЛЕЧ по-големи от тези в Африка. ФАКТ! Няма какво повече да говоря за това.


Ще си позволя да коригирам твърдението, че съм мазохист. Повярвай ми, ако това място не ми харесваше, щях да съм се махнала още на първата седмица. Себеуважението ми е доста силно и не бих си позволила да работя нещо, което ненавиждам! Пример: преди да започна тази работа се явих на три интервюта. На две от тях отказах още на първия ден, защото не ми вдъхваха доверие. Третата оферта изглеждаше добре. Трябваше ми месец съмненията ми да се потвърдят и напуснах!


В CMSG съм от година. Точка! Прави си сам\ а изводите.


В крайна сметка ще повторя, че всеки има право на избор. Силно се надявам следващото ти работно място да е по вкуса си и да ти е кеф да ходиш на работа.


 


От сърце ти пожелавам всичко най-хубаво :) Наистина!


 


Поздрави, 


 


Доволен служител с име: Денислава Добрева 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.12.2013г. в 01:22
мнение от
отношение бивш служител

до   Денислава Добрева


 Уважаема, ти явно си мазохист! Не разбирам как ти харесва да работиш на подобно място... Ще дам прост пример като казвам, че английския тийм беше толериран системно от Кристин- Миналата година имаше световно по футбол и няколко дни преди началото всички помолихме Кристин да гледаме откриването, а тя отговори, че нямало никакъв проблем и даже ще вземе неща за хапване и пийване и всички заедно да гледаме. Така и стана, купи тя нещата и пуснахме телевизорите... Да, беше в работно време, но тя дойде и изключи телевизорите при другите екипи и остави само този на английския тийм... каза, че ние сме на работа и не може да гледаме, а тези с английски език също бяха в работно време, но си гледаха... 


Ето ти госпожо един елементарен пример за толериране...


Да не говорим, че на тях за депозити им обещаваше да им купи уиски, ядене... а на нас само ни се караше, че не правим депозити...


Само че има една уловка- докато техните лийдове идваха на по 2-3 минути нашите бяха на по 1 година... хората дори не помнеха, че са се регистрирали... фреш лийдове при нас никога не са идвали... говоря за френски, испански и италиански тийм... Ние искахме фреш лийдове, но Кристин казваше, че тях си ги работят израелците и на нас ни пращат само стари...


Е кажи ми как може да се сравняват лийдовете на инглиш тийма който са примерно Нигерия на 1 минута... с нашите на по 6 месеца, та дори година, масово без телефони... 


Моля ви... ставате банални и смешни с тези обяснения как нямало разделение...


А и нещо друго, всяка сутрин на мийтингите ни се крещеше в лицето : ''мадафакърс''... 


Това са крайно извратени представи за мениджмънт...


Не ми я хвалете тази фирма с огромно текучество на персонала... 


Миналата година когато стана земетресението испанския тийм беше на работа и Кирстин вместо да попита има ли някой, който да е пострадал, от чиста човечност тя почна да се интересува дали нещо от скъпоценния й офис не се е счупило...


Много зле наистина... дано никой не се излъже да започне там работа...


 

написано 26.08.2013г. вторник в 22:57
отношение настоящ служител
към обект/отдел English team/ Italian team
в град София

Здравейте!


Първо! Работя в CMSG от Януари месец. Напуснах старата си месторабота ИМЕННО заради възможността тук! Небивалици от рода "английският тийм е с предимство" да не виждам, защото аз съм работила и в италианския и разлика не съм видяла нито в отношение спрямо мен, нито в заплатата си! 


Второ! Как може една компания да не става за нищо, при условие че има постоянни служители? Става въпрос за хора, които работят там над 6 месеца! Значи ИМА ЗАЩО ДА СЕ РАБОТИ ТУК! (ключовата дума е "работи", а не проверка на facebook или gepime по време на работа). 


Трето! Знаете английски и знаете как се работи? А кой ви учи да пишете? На родния си език? Тук пишем на БЪЛГАРСКИ, а не на shlyokavitsa!!!


Четвърто! Далеч съм от мисълта, че всички стават за тази работа. Но за да разбереш: ела- виж. Като не ти харесва тръгвай си. Не си губиш твоето време, не ни губиш и нашето да те обучаваме излишно! Работете каквото ви харесва- продавачи в мола, търговци на мобилни оператори. Whatever, just find the best job for you and get started instead of wasting your own time and complaining! 


Пето! Няма пето. Направете си сами изводите. Предварително благодаря на всички, които идват на интервюта, преценяват работата и съвсем КУЛТУРНО преценяват, че не е за тях. Благодаря и на всички нови колеги, с които екипът се разраства ежемесечно! Благодаря и на всички, които виждайки тези коментари, решават да не дойдат на интервю- благодаря за спестеното време, усилия и опити да ви обучаваме видимо излишно.


Шесто! Добре дошли на всички "смелчаци"!


Поздрави:


Денислава Добрева!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.08.2013г. неделя в 03:41
отношение настоящ служител
към обект/отдел английски
в град София

След обучението на всеки се дава шанс да се научи да продава. Не е казано, че всеки ще успее, но поне ти се дава шанс да усвоиш един ефективен метод на комуникация.


Работата в КМСГ е супер, ако правите бързи и съдържателни разговори и всеки път натискате до краен предел, за да постигнете резултат. 


Ако си губите времето или правите много грешки няма да имате резултати. Ако нямате резултати най-вероятно вече не работите във фирмата и затова има толкова крайни мнения в този сайт.


Заплащането има потенциал да е МНОГО добро, ако човек се представя много добре. Евала на хората, които го правят!


Колегите са готини и разнообразни хора. Има всякакви хора и всеки един от тях има свободата да бъде СЕБЕ СИ стига да прави (както се сещате) 'каквото трябва' :)


Много от мненията в този сайт са изключително крайни и все едно са писани за друга фирма.


Елате да проверите каква е реалността като идвате да кандидаствате и се надявам да усетите атмосферата, заради която отивам с кеф на работа...


 


...дори когато закъснявам за първия meeting ;)

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.08.2013г. сряда в 15:14
отношение настоящ служител
към обект/отдел HR
в град София

Здравейте на всички, интересуващи се и споделящи мнение за CMSG :) Благодарим за коментарите, те са много полезни за нас и ни дават добра представа за това какво радва или притеснява колегите ни.


За тези, които по една или друга причина вече не са част от екипа ни, бих искала да пожелая много успехи и подобаващо развитие!


За всички, които се интересуват от възможностите, които CMSG предлага, не разчитайте на чужди мнения, а си съставете свое собствено :) Ако говорите АНГЛИЙСКИ, ИСПАНСКИ, РУСКИ или АРАБСКИ и искате да станете част от нашия млад и енергичен екип, да се забавлявате докато работите и в същото време да усъвършенствате уменията си за продажби, изпратете ни Вашето CV на [email protected] :) 


P.S. Колеги, моля спазвайте правилата на този форум и пишете грамотно! Владеенето на чужд език не оправдава незнанието на български :)


 

написано 19.03.2013г. сряда в 16:20
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел София
в град София

"Фирмата" е много зле... да плащат добре, да дават парите на време даже понякога и по-рано, да колегите са готини, но мениджърите не стават за нищо... след като ни изгониха всички нас от отдела ни започнаха да пускат обяви в jobs.bg, че търсят хора с нашия език. Изгониха ни, защото не сме си били вършели работата съвестно и не сме искали да се развиваме... 


Отвратително държание от страна на шефката Кристин към персонала или по-точно към всички, които са извън любимия й ENGLISH TEAM, за който дори и да не правеше депозити, винаги имаше по бутилка нещо за пиене, нещо за хапване , а нас кучета ни яли.


English team- а винаги е бил с привилегии. Другите бяхме просто, за да си прави гаргара с нас!


Не правете грешката да започвате работа там!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 08.02.2013г. събота в 07:13
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Technical support
в град София

Какви 800-1000лв една начинаеща продавачка в Карфур взима 1300лв без да и крещи някой на главата и без да знае да приказва израело английски. Там ако говориш нормален английски език никой не те разбира. Да не говорим за усилията, които трябва да положиш, за да разбереш какво ти приказват на теб. И многобройните обаждания и писма, които трябва да напишеш, за да разбереш какво точно се иска от теб. В тази фирма човек се чувства ограбен. Отива здрав прав човек начетен с познания по английски и си тръгва ограбен знанията му са взети и хора без домашно възпитание му казват, че нищо не знаел. Да ходят да го кажат това на тези в къщи си еднакви са с тях маймуни култура не видели.

написано 07.02.2013г. петък в 21:14
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Technical support
в град София

Пиша мнението на един мой приятел, който работи там. Сбирщина от натегачи кой както свари се натяга на шефа и израелците. А тяхното отношение е меко казано като към роб с 1000 задължение и никакви права. Недай си да отвориш някой друг сайт, освен работните сайтове. Заничане в чуждата паница и правене на сметка. Явно българите за тях сме в първобитнообщинния строй и даже да ни се каже да бършем пода ще го правим. Скъпят се за пари. От чудо човек може да отиде там, но след 10 дена ще е разбрал вече къде се намира и ще съжалява, че не е потърсил още по- подходяща работа. Хората не струват за нищо там. За един дивелопер се дават 2000лв, че даже и социалния пакет липсва. Да се чуди човек къде е попаднал. Абсолютно съм съгласен, че нервите, които се трупат там надали могат да се компенсират със заплащането, което се взима с клизма.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 29 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

86717 мнения за 7599 фирми!