Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 10.05.2013г. събота в 22:03
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Бургас

Работата в тази банка е адски много, конкретно офиса в Бургас Плаза. 8 часа не може да си вдигнеш главата от работа, а заплатата на касиер е 600лв. бруто. Отговорността която се носи е огромна, защото през ръцете ти минават много големи суми пари(20-30к) особено лятото . Затова има постоянно текучество и хората напускат. Наистина има големи опашки, заради недостига на персонал. Не си струва бягайте далеч.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 08.03.2013г. събота в 11:59
мнение от
отношение клиент
в град Бургас

От доста време се чудя дали да напиша няколко реда тук, но вече съм потресен от ОРГАНИЗАЦИЯТА в тази банка и по-конкретно от клона в МОЛ БУРГАС ПЛАЗА.От доста време насам не се е случвало да стоя по-малко от половин час в нея, имайки впредвид че отивам за една вноска.Имам чуството, че цари абсолютен хаос, безхаберие и липса на всякаква организация на работа.Колкото пъти отида винаги има една жена на касата, която имам чуството, че прави всичко, а останалите 5-6 жени дори неможеш да ги попиташ нещо, защото са забили носове в мониторите на компютрите и сякаш следят борсовите операции или гледат пропуснатите серии на турския сериал (или може би си копаят фермите си във фейсбук). Пълно безобразие е охраната да ти показва как се попълват бланките за изпращане на пари (нещото на което станах свидетел е как млад мъж след като охраната му обясняваше хвърли всичко и си замина като каза, че ще изпраща парите си от друга банка).


Ако си късметлия и има десет човека преди теб, които само правят вноски може да минеш за около 40 мин. Но ако не си и всеки е за различно - за депозит, да питат за кредит, да си вадят дебитни или кредитни карти, да сменят валута и т.н. имайки впредвид че всичко става при един човек по-добре е да си пуснеш един ден отпуска.


ПРОСТО СЪМ ПОТРЕСЕН ! ! !


УПРАВЛЕНИЕТО ВИ КУЦА МАЙ НЕЩО ! ! ! 


Ако някой не си върши работата просто го освободете има достатъчно безработни, които биха си вършили съвестно работата.


Тогава аз няма да чакам винаги опашка от 10 човека незнайно колко време.


АЙДЕ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ! ! !

написано 06.01.2013г. в 12:34
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел ЦУ
в град София

Искам да изкажа своето възмущение от тази Банка.


Бях на интервю за работа – позиция в ЦУ. След ходене на три интервюта и след въпроси каква заплата очаквам останах с впечатление че всичко е ОК. Да ама не…


Докато бях на интервютата в сайта на банката, обявата за която кандидатствах се публикуваше отново с удължен срок на валидност. При обаждане от моя страна в управление на персонала (без да казвам че съм видял наново пуснатата обява), ми беше заявявано, че за моето назначаване се чака решение от шефовете. И така сагата продължи няколко месеца….. Накрая след няколко месеца благоволиха да ми се обадят и да ми заявят, че не може да ми предложат такова възнаграждение.


И до ден днешен ако следите обявите ще видите, че едни и същи обяви се въртят от около 5-6 месеца…. Явно ръководството на банката не е много склонно да плаща на своите служители…. По изгодно е да се плаща на Лео за тъпите му реклами .....

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.10.2012г. събота в 14:38
мнение от
отношение клиент
в град София

Да уточня - за три години съм платил около 60 000 (да - шестдесет хиляди лева...) вноски по ипотечен кредит.


В края на краищата се оказа, че от тях - главница са само 600 (точно така - шестотин...) лева!!! 


Всичко останало - лихви и такси.


Не стига това, ами като реших да рефинансирам чрез кредит от друга банка ми друснаха и една хубава наказателна такса от 14 000 лева.


Това е рекет, не е бизнес.

написано 11.07.2012г. четвъртък в 23:57
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Искам да споделя  опита си с тази т.нар. банка. Надвам се разказчето да Ви хареса. Приятно четене. :)


Викат ме на интервю. HR-a ми казва че интервюто ще е с него. Отивам - срещу мен 3-ма. Гледах да не показвам че се спекох. По време на интервюто естествено ме питат колко пари искам и аз казвам конкретна сума. След седмица ме викат за 2-ро с член на борда на директорите. Тя задава същите въпроси като на първото  и пак пита колко пари искам - ОК дотук. Накрая ми казва ок сме с вашата кандидатура, но заплащането е.... с ок 400 лева по-малко... ЪЪЪЪ отказах учтиво. Но ако си мислите, че това е всичко - нееее.


Звънят ми след 2-3 седмици и казват така и така вашата кандидатура ни допада заинтересован ли сте за друга позиция (по-висока от предходната). Казах че да и насрочихме интервю с шефката на отдела. Доста приятна жена ми се стори - взех та се зарадвах. И тя ме пита колко пари искам и отговорът ми беше същата сума, въпреки че осъзнавах, че е по-малко от реалното за такава позиция. Дори и разказах какво се е случило предния път. Тя ми казва че ще трябва и тест да направя. ОК отидох отне ми ок 2 часа. Звънят ми след 3 дни да ме поканят на интервю с изпълнителен директор. Интервюто ми се стори 1 час. Накрая за 4-и път, след 5 ходения до СКАПАНАТА им Банка г-жата с гръцката фамилия ме попита отново "Какво заплащане очаквате". Неможах да повярвам когато отново чух думите "Това е в повече отколкото сме предвидили." Това беше най-шибаното дежа вю, което ми се е случвало. След като отговорих че за по-малко няма да стане се изнесох и вече знаех, че не искам никога повече да ги виждам.

написано 08.02.2012г. четвъртък в 21:17
мнение от
отношение -- няма данни --

какво е работното време на Пиреос банк Силистра?

написано 26.08.2011г. събота в 21:23
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Интервюто е на български.Заплатите са много ниски.Има често обяви,защото текучеството е огромно.НЯМА развитие в тази банка,има само гърч за никакви пари и неуважение към служителите.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.06.2011г. в 20:30
отношение кандидат за работа
в град Стара Загора

Здравейте! Бих искал да попитам каква е ситуацията в офиса в Стара Загора, тъй като в джобс-а доста често публикуват атрактивни на пръв поглед обяви?


Нямам предвид толкова финансовата част на работа, колкото колектив и възможности за развитие...


Гледам, обявите им винаги са на английски, това означава ли, че и самото интервю е на английски?


 


Благодаря ви предварително!

написано 19.06.2011г. в 22:34
мнение от
отношение кандидат за работа

Как протича интервюто за работа в Пиреос Банк и нещо повече ако може някой да каже за длъжността асистент на регионалния мениджър в какво се състои

Показани мнения 1 - 10 от общо 80 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

86718 мнения за 7600 фирми!