Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 07.12.2011г. четвъртък в 22:38
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел гр.Пазарджик
в град Пазарджик

На 02.12.2011г.дадох кръв за иследване във лабораторията в гр. Пазарджик като служителката ми обясни че резултатите ше са готови чак в сряда 07.12.2011г. На 07.12.(сряда) отидох сутринта да си взема резултатите от изседването, казаха ми че не били готови да доида след обяд. Много голямо беше очудването ми когато отидох след обяд и не само неполучих никакви резултати но разбрах че са ми изгубили и пробата . Изглежда само името е останало Германско служителите са груби и нелюбезни.

написано 21.01.2010г. петък в 10:28
мнение от
отношение клиент
в град Пазарджик

Лабораторията е перфектна, но имам препоръка - добре ще е, ако в сайта публикуват референтните стойности на съответните изследвания. Намирам ги, но са в различни мерни единици. Благодаря!

написано 17.06.2009г. четвъртък в 19:21
мнение от
отношение клиент
в град Пазарджик
Г-жо И.И.Н бихте ли ми обяснили какво означава символа $ в резултатите от изследванията направени ми във вашата лаборатория? Как резултатите са изпринтени 2 часа след като ми взеха кръв и ми казаха че изследванията са сложни и отнемат дни? Защо никой не отговаря на телефон 032/622 056? Възможно ли е да се отчете резултат за антистрептолизин до стотните след десетична запетая?
написано 05.04.2009г. в 22:43
мнение от
отношение клиент
в град Пловдив
Здравейте,нямам идея какво се случва вътре между служителите и в колектива на лабораторията тъй като съм пациент и мога да коментирам нещата от тази гледна точка или с други думи казано на езика на днешната медицина просто поредния клиент,но това е друга тема.
Налагаше ми се в началото на доста продължително лечение си да давам кръв ежеседмично,но сле 3-тия месец започнах ежемесечно да го правя и нещата които мога да кажа за лаборпторията са повече от прекрасни и съм изключително доволен от клона в Пловдив срещу поликлиниката на ВМИ на бул."Васил Априлов" избрах тази лаборатория като име,а клона защото ми е най-удобен защото в нея се правят всякакви изследвания,включително и HBV DNA (изследване което показва вируснара репликация,ако има такава на вируса на хепатит в)
Нещата които ми направиха впечатление са доста за това ще ги изброя.
Посрещнаха ме учтиво и с усмивка,а не като в поликлиниките разни бабички дето ги мързи да гледат и като те видят викат офф още един иде ...
Хигиената е на ниво,чиста и приятна манипулационна.
Преди да ми вземе кръв лаборантката си сложи ръкавици-дори не и беше нужно да и казвам че съм с хепатит за да вземе предпазни мерки ... на колко места съм предупреждавал ама нехайство,викат ми то ако така става ... което за мен означава че персонала е иформиран и обучен как да се предпази сам и в същото време да не стане някоя инфекция в лабораторията или с други думи пазят себе си и пациентите си.
Резултатите излизат излючително бързо и можеш да си ги видиш по интернет,а системата която е въведена ти позволява и след година дори да ти потрябва оригинала отиваш и по трите имена ти излизат всичките изследвания които си правл в архива.
Благодаря ви момичета,бъдете здрави и винаги бъдете на такова високо професионално ниво!!!
написано 15.02.2009г. в 01:38
мнение от
отношение настоящ служител
в град Пловдив
Вече 2 години работя в тази лаборатория и ми стана доста обидно от предишните отзиви, написани на латиница и с доста груб тон. Спокойно мога да кажа че нападките са по скоро конкурентна злоба, отколкото истина. Лабораторията е една от най-добре оборудваните в Пловдив, лекари и лаборанти там са добри професионалисти,затова имат ОТЛИЧНА ОЦЕНКА от АКРЕДИТАЦИЯТА ИМ за 5 години.В лабораторията се правят почти всички изследвания ,включително ДНК анализ,скрининг за рискова бременност с лицензирана програма на Сименс и още много други, които са на едни от най-ниските цени в Пловдив,работят и със Здравната каса. Това което помрачава идеалния образ е шумната работна среда, малкото заплащане за огромната работа и липсата на уважение и признателност от страна на работодателите към работещите там.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.11.2008г. сряда в 15:38
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел лаборатория на Васил Априлов
в град Пловдив
Здравейте, аз съм клиент, който беше потресен от обстановката, в която попадна и силно изненадана от мръсотията, която цареше там.Една "баба"вършеше трескаво работата си , без да си измие ръцете при извършване на редица дейности, които изискват това.Радвам се, че само занесохме взет материал за изследване, а не се наложи да го правим там, защото нямаше да позволя това да стане(предвид нечистотията).Беше отвратително и мизерно, и не можех да повярвам, че на това нещо му казват ЛАБОРАТОРИЯ"!!!! НАДЯВАМ СЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ МИ СЕ НАЛАГА ДА ПОЛЗВАМ ТЕХНИТЕ УСЛУГИ!!!!!!!!!!!!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.07.2008г. сряда в 08:38
мнение от
отношение -- няма данни --
RABOTIH TAM 3 GODINI. TOVA E NAJ MIZERNATA FIRMA OIATO MOJE DA SA6TESTVUVA, OGLAVQVANA OT NAJ MIZERNIQ V PALNIA SMISAL NA DUMATA 4OVEK-AKO IZOB6TO MOJE DA SE NARE4E TAKAV. NEZNAM KOJ GO E SAZDAL TOZI SAJT NO ZASLUJAVA NOBEL. BLAGODARQ TI 4OVE4E. V TAZI LABORATORIQ MOJE6 DA RABOTI6 DENONO6TNO NA MINIMALNA ZAPLATA, BEZ DA TI SE PLA6TA I STOTINKA IZVANREDEN KYRTOVSKI TRID, NO ZA MSETKA NA TOVA POLU4AVA6 SAMO NERVI, I NEUVAJENIE OT RAKOVODSTVOITO. KOKO SAMO MOGA DA VI PI6A HA HA HA SAJALIAVAM VSI4KI MAKLI 4OVE4ETA KOITO SA S BOLNI AMBICII I PRODALJAVAT DA SE GAR4ATA TAM I DA SE MILAT ZA VELIKI!!!!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.08.2007г. петък в 19:46
мнение от
отношение -- няма данни --
Не се залъгвайте по обещаващото име на фирмата - ГБСМДЛ - Германско-Български СМДЛ... Единственото германско нещо което ще получите са великите обещания, които за съжаление в последствие се оказват празни... Работих там 5 месеца, велики идеи, мизерно заплащане на труда на персонала, голямо текучество на кадри, липса на каквато и да било организация на работа и яснота по задълженията и отговорностите, има един кръг от служители, приближени на ръководството, които получават приблизително приемливи заплати, но 95 % от служителите, които изнасят на гърба си дейността на фирмата са зле заплатени и недоволни... Правете си от тук изводи и какво е качеството на продукцията... което за съжаление си е чиста подигравка със здравето на хората, имайки предвид че това са медицински лаборатории... :-( Не се подлъгвайте по обещанията, там не е мястото където качестения Ви труд ще е заплатен подобаващо! Само като погледнете уеб сайта им колко е велик ще Ви стане ясно на какво ниво е фирмата, която не е от вчера, а развитие никакво.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 9 от общо 9

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88327 мнения за 7764 фирми!