Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 03.11.2008г. вторник в 10:47
мнение от
отношение бивш служител
в град Малко Търново
Тази агенция вече не съществува.
написано 07.08.2007г. сряда в 14:35
мнение от
отношение -- няма данни --
За Военния ТВ канал за сега не мога да кажа много добри неща. Заплащането спрямо работата която вършим е мизерно. Поради тази причина текучеството е доста голямо.
Уважението на труда е: "добре свършена работа, айде бегай да правиш друго." Няма дори потупване по рамото да не говорим за допълнително заплащане.
Привилегии - какви привилегии, тоест ако може ми обяснете значението на думата. Ми няма такива.
Има някакъв потенциал за развитие, но не е това което трябва да бъде.
В центъра на София и една част в централен софийски затвор в банишора.
Колегите са готини с изключение на някой.
Работна среда - шумно, твърде напрегнато, мноого стара техника, 3 стари камери с микрофони с кабел. Стари, шумни, бавни, забиващи монтажни. Теснотията е голяма. Компютрите спрямо хората са малко. Вече си нямаме и паркинг за коли след като ни бе отнет от клуб БИАТ.
Абе държавна телевизия, какво повече да кажа.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 3 от общо 3

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88388 мнения за 7768 фирми!