Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 15.11.2011г. сряда в 16:49
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Работните условия не са перфектни, но фирмата се стреми да осигури достатъчно ресурси за да си свършиш работата за която си назначен, в която се опитват да се "бутат" още 5 човека минимум, всичките разбирачи - не разбиращи от нищо. Заплащането - прилично за българската действителност и стандарти. Условия за развитие - Планекс не е мястото, ако искаш да растеш в служебната йерархия, в общи линии си "тъпчеш" все на едно и също място. И все пак нещо му липсва на този ХОЛДИНГ да заприлича на голяма европейска компания, може би че се ограничават в обекти само на локално ниво... Варна, София, Бургас - в глобален свят като днешния?

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.03.2011г. вторник в 15:51
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Аврен

Работя в сграда правена от тях искам само да ви кажа че стълбите паднахана и се оказа че то няма матриал(цимент) пълно с боклуци. Тея хора явно строят с лайна. Сградата е на 2 години и се разпада направо нямам думи.


 

написано 24.02.2011г. петък в 13:43
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел административен
в град Бургас

Фирмата не плаща както на персонал така и на доставчици. Предупреждавам всички които имат или възнамеряват да имат отношения с тази фирма да внимават да не бъдат излъгани накрая.


 


 

написано 30.07.2010г. събота в 00:11
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Планекс Алупласт
в град Варна

Планекс ООД голяма фирма с големи претенции за качество,а в крайна сметка едно голямо нищо.Работя в Алупласт там работата е като по " бай Тошово " време. Управителите са мама татко и аз !!!! Да ме  извиняват ама нямат и ни най малка представа от строителство но са професионалисти в кражбите. Цитирам управителя Драгомир Димитров : няма пари,криза е ,неми превеждат ,не са ми актували,нямам и аз едвам изкарвам месеца,този обект е на загуба и тн. Това е всеки месец и ние всеки месец се надяваме на чудо ама не. Строихме къщи,апартаменти,и какво ли не и до нас работниците пак нищо не достига няма управия. Идват хора и си заминават и така едно и също всеки месец, грозна картина !!! Ако прочетете това г-н Андреев или Димитров вземете мерки моля заштото и малкото хора който останахме вече не издържаме и може да се разделим с тази ФИРМА.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 21.03.2010г. в 20:46
отношение клиент
в град Каварна

не познавам собственниците  , но  съм  изключително доволен  от  отношението на  хората с които съм контактувал при сключването на договорите    желая здраве  на ръководният  екип в каварна сити център   ,желая здраве и   успехи  на  ръководителите на фирмата

написано 21.08.2009г. събота в 12:39
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Варна
в град Варна
Като бивш служител на Планекс ООД реших и аз да Ви кажа няколко думи за тази компания. Само да уточна на г-н Андреев,че съм работещ и доста ангажиран човек,о все пак отделя време да се информирам от интернет за различни неща.В интерес на истината съвсем случайно попаднах на тази страница.Относно името Планекс и обектите няма спор само може да се гордеете г-н Андреев,но от гледна точка на роботещите служители при Вас и то през последните 5 години се наблюдава голямо текучество. По лошия факт е,че напускат хора от администрацията и технически ръководители.За общите работници по обектите е ясно -с такава голяма дейност особенно през 2000-2008г. няма как да няма текучество в низшия персонял,но кадри от администрацията и теническите,офертен,рекламен и отдел продажби да си отиват масово на периоди не говори добре за холдинга.Заплащането винаги е било ниско и всеки при започване на работа знае какви са условията никой не кара никога на сила да започва работа при Вас,но не се доверявайте толкова много на ръководителите отдели,защото "рибата се вмирисва от главата".Станете малко по-демократична фирма вслушвайте се и в мненията на по-младите това няма да е в ущърб на управлението на фирмата.Лесно е да се отправят упреци към една толкова голяма структура,трудното е да я управлявате качествено.От това което прочетох като мнения установявм,че нещата не са се променили от времето когато аз работех за Вашата компания,а това не е добре за Вас.Много от висшето ръководство наистина е на възраст и трябва да търсите подмладяване на екипа,но това няма как да стане тъй като никой не пуска кокала,всички ръководители отдели си позволяват да характеризират хората субективно.Не може само един човек да решава съдбата на цял отдел.Не може да приемате мнението само на един човек за миродавно,когато благодарение на него си тръгват не един или двама.Факт,е че когато подадеш предизвестие г-н Димитров казва все едно и също на всички-"Аз нямам нищо против теб, но щом не се разбираш с еди кой си си тръгваш.Всичко добро" и това е .Какви са причиние,какъв е проблема,защо заради този човек си тръгват други десет това няма значение за фирма Планекс.Как да се чувстваш в семейство Планекс,след като много бързо като започнеш работа разбираш,че ако еди кой си не те хареса нямаш място в това семейство и никой не е в състояние да промени това отношение.Не се сърдете г-н Андреев, а наистина направте нещо за по доброто отношение и управление на Вашия персонал.Дайте шанс на младите да Ви докажат,че могат.Позволете им да станат част от семейство Планекс,за да работят безрезрвно за Вас и просперитета на Вашата компания.С Уважение.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 08.08.2009г. неделя в 13:05
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
в град Пловдив
До г- н Пламен Андреев:
Г- н Андреев не бъдете толкова краен в изказванията си относно "този сайт"че е трибуна за некадърници и изгонени,защото съм прочела достатъчно мнения и същевременно съм работила в една от фирмите ,която фигурира в БГ работодател.
Мога да кажа ,че негативните мнения написани за нея са абсолютно верни.
Това, че за Вашата фирма се появяват негативни мнения ,а според Вас това не е вярно не означава ,че този сайт обслужва само изгонени или некадърни работници и служители.
Помислете си колко фирми има ,за които не е написано нищо лошо.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ БГ РАБОТОДАТЕЛ Е САЙТ ЗА ФИРМИТЕ КОИТО ОБИЧАМЕ И МРАЗИМ!
АПРОПО - ВИЖТЕ НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА НА САЙТА И СЛЕД ТОВА СЕ ИЗКАЗВАЙТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН!
написано 30.07.2009г. петък в 12:19
мнение от
отношение -- няма данни --
г-н Андреев,аз съм бивш служител в Вашата фирма,работил съм повече от 4 години при Вас.Мислите ли че за това време не ми е направило впечатление,как стоят нещата в Вашата фирма?
Вие,г-н Димитров и г-н Папазов сте наистина свестни и кадърни хора,НО другите началници не става нищо от тях.
Наистина всеки гледа да изклати други за да се издигне в очите на големите.
Загубихте най печените си хора благодарение на това че не ги оценихте.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.06.2009г. петък в 17:55
мнение от
отношение представител на управлението
към обект/отдел собственик
в град Варна
Влезте в www.planexbg.com ,разгледайте снимките на ръководството и екипа и ще видите ,че всички са "немощни 60 годишни старци".До сега няма освободен кадърен специалист,освен ако същият не е напуснал сам или не му се работи по правилата и изискванията на компанията.Планекс Ел Зет не е дъщерна фирма от холдинга и управлението и по никакъв начин не бива да се коментира като такава. За съжаление този сайт/добре замислен по принцип/ става основно трибуна на "изгонени некадърници" и реваншистки настроения - малко от доволните и добре работещи хора ще си губят времето с това занимание.За това какво представлява групата на ПЛАНЕКС ХОЛДИНГ ,кои са фирмите ,колко служители работят в тях и какви обекти се изпълняват - вижте на www.planex.bg.Аз като основател и един от собствениците никога не съм се срамувал от бизнеса си и смятам ,че фирмата се ползва с авторитет и доверие сред обществото и сериозните хора.
Показани мнения 1 - 10 от общо 24 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87532 мнения за 7679 фирми!