Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 28.04.2014г. вторник в 21:38
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел Дистрибутор
в град Варна

Бивши колеги дистрибутори и (не дай боже) бъдещи такива, не се захващайте да дистрибутирате каквото и да било от Ролпласт!


Ще имате огромни проблеми с качеството (невероятен боклук), с обслужването (нула) и с отношението към вас!


Ако случайно офериртирате някой по-голям обект (в Клеса шпионират всичко) - бъдете сигурни че ще се появи някой представител на Ролпласт за да проучи за кой обект иде реч и да офетират директно!


Често ще плащате 100% авансово и няма да получите готов продукт по 2 месеца защото, явно, кредите им от няколко десети милиона (май със дълговете им са над 70 млн) им тежат!


Очаквайте скорошен фалит!


 

написано 10.02.2014г. вторник в 13:55
мнение от
отношение -- няма данни --

може ли някои да даде  инфо за заплатите и дали се изплащат навреме

написано 25.09.2013г. четвъртък в 18:34
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Костинброд

Здравейте съфоумци, доста е изписано за тази фирма, но искам да попитам нещо променило ли се е , нещо влошилоли се е , в компанията, все още ли не се изплащат заплати както миналата година, дайте коментари към момента. 


 


Мерси 

написано 27.05.2013г. вторник в 19:03
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Бургас

Здравейте,


Искам да попитам някой може ли да даде информация за дистрибуторите на Ролпласт ? Условия на труд , заплата и отношение към служителите.?Кандидатствам за офис сътрудник във фирма СД Комфорт ООД.Благодаря :)

написано 17.09.2012г. вторник в 18:35
отношение клиент
в град София

Като клиент съм много доволен от фирмата. 2006 г. монтирах в две стай дограма, 2008г. в хола , а днес сложих щори в детска и хол. Дойде ваш служител Крум се казва, а вече можете да му викате "светкавицата". За нула време видях на едно място - бърз монтаж, качество и интелект, Благодаря на фирмата и на служителя Ви.   

написано 23.08.2012г. петък в 16:26
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел транспорт
в град София

Добър ден колеги,някой можели да ми даде малко инфо за условията на работа на шофьорите.

написано 11.08.2012г. неделя в 18:29
мнение от
отношение бивш служител
в град София

По-кофти фирма от тая едва ли има в цяла европа. Абсолютна гавра с хората. Правят си експерименти на кой колко ще му издържат нервите. Работих там 6 години и няма да лъжа че в началото всичко беше добре,но след подмяна на управленския състав с "неуки"кадри всичко тръгна рязко надолу. Тази фирма извършва всички възможни злоупотреби за които човек може да се досети. Фирмата се бола развивала - глупости!!


На никой не е тайна че инвестицията за базата която беше построена в Костинброд беше обвързана пряко със заплатите на служителите....


През зимата забравяш за заплата поне 3 месеца....След като ги вземеш те се оказват едни 200 лева понеже нямало работа.... И така за целия зимен сезон ако вземеш около 500 лв трябва да се радваш.Тогава започват и съкращенията ,разписват се всякакви видове отпуски със задна дата, водиш се че работиш на 4 часов работен ден и какво ли още не. През лятото обаче ще ти спукат гъза от работа..... около 16 часови смени всеки ден 6 дена в седмицата!!! Ама и тогава пак ще намерят начин да те ощетят с една камара глоби


Заповеди и глоби всеки ден.... коя от коя по безумни и малоумни....


При преместването на фирмата в Костонброд маса народ си пусна молбите за напускане но бяха ЗАПЛАШЕНИ че няма да си вземат дължими заплати от минал период когато са влезли в положение на фирмата!!! въпреки че има точка в кодекса на труда която гласи че при преместване на фирмата в дуг град имаш право да напуснеш без 30 дневно предизвестие... Имаше случаи на хора напуснали преди повече от седмица които бяха принудени да се върнат да си доработват и това при вече подписани документи за напускане.....


Радвам се че се оттървах...


И ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН........СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ТАЗИ ФИРМА

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.07.2012г. сряда в 10:38
отношение клиент
в град Бургас

Искам да изкажа голямото си разочерование от тази фирма и да спестя доста нерви и време на други потенциални клиенти. В тази фирма липсва всякаква координация и комуникация както между работниците, така и с клиентите. Такова пълно безхаберие не съм виждала никъде другаде. За пети пореден път днес ги чаках да дойдат на монтаж, но уви... Как така все  забравят да ми се обадят, че монтажа се отлага? 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.07.2012г. петък в 20:02
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел склад
в град Костинброд

Тия само разкарват хората като простинали кобили за някакви уж интервюта  ...поне да не лъжат че ще се обаждат, дали си одобрен или не за работата ..не се лъжете хора,само ще си трошите средства за разходка  до тая измислена фирма ...

Показани мнения 1 - 10 от общо 107 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

85484 мнения за 7459 фирми!