Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 13.03.2014г. петък в 07:54
отношение клиент
в град София

Много сме доволни от Делян и Мария Пенкова  от офиса в София 


Телефон: 0885 363 883


Адрес: жк.Фондови Жилища , ул."Щросмайер" , до бл.205.


Поръчахме на 14 февруари 2014 при Мария , Делян дойде на 16-ти да замери ,на 20 -ти февруари  точно в 9 часа и 30 минути  ни се обадиха майсторите на вратата , след няколко часа имахме монтирани прозорци 5-камерни "Трокал" с външни ролетни щори. И майсторите са внимателни и работливи . "Трокалът" , обковът и щорите изглеждат отлично. Благодаря Ви !

написано 07.03.2014г. събота в 18:13
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел клиенти
в град Перник

Януарските заплати през март, добре е все пак!НА напусналите последната заплата потъва  в джобовете на дембо и цайса .Мога да пиша още много но не си струва.Който невярва да пробва .

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.02.2014г. вторник в 13:55
мнение от
отношение -- няма данни --

може ли някои да даде  инфо за заплатите и дали се изплащат навреме

написано 30.01.2014г. петък в 00:07
отношение клиент
в град Добрич

Всичко негативно изречено за Ролпласт е абсолютно вярно !!!


Управата на тази "фирма" подобно на българските политици се ръководи от принципа "Разделяй и владей".Преди 14 години Николчев и Палаханов лично идваха при мен в малкият ми офис да ме увещават да работя с Ролпласт.Тогава през 2000 г.се роди едно "ГОЛЯМО ЗЛО"


Няколко години години по късно,когато намериха и направиха "големите пари"отношението им стана отвратително!


Основните характеристики на фирмата са :


пълно неуважение и незачитане на достойнството на хората


некадърно управление и пълна липса на диалог с клиента


всеки дитрибутор,който не прави годишен оборот между 100 000 и 500 000 е незначителен в техните очи и мнението му не се зачита дори и по много важни въпроси свързани с неговия авторитет,лично достойнство и фирмен просперитет


невероятна бюрокрация - дори и най елементарните неща за решаване са огромен проблем,защото всеки си измива ръцете с другия,а управата се прави на глуха


аз съм техен дистрибутор от 14 години - един от първите,който ги е хранил,а сега отварят фирмен магазин в съседното помещение на моя(дели ни една стена) !!!!!можете ли да си представите каква наглост !!!!!


Ролпласт в лицето на своите собственици и управители се интересува единствсно от огромни печалби,без да ги е грижа кого ще смачкат по пътя си !За тях няма нищо свято,способни са да минат отгоре ти без дори да се обърнат за да видят трупа ти !


Ролпласт са точно като българските политици - не жалят средства за имидж и реклама,придавайки си лъскав и богоугоден вид за пред обществото,като най-нагло лъжат и мажат,а отвътре са черни като катран!


Управителя на склада в Добрич Димитър Димитров е най отвратителния,безкрупулен,невъзпитан и подъл интригант когото познавам.На това мнение са и всички добрички дистрибутори,които си имат работа с него !


Това е човек с черна душа,без достойнство и самоуважение,жалък подмазвач  и нагаждач пред началниците си и наперен бияч пред клиентите на фирмата !


Поведението му години наред е обидно и неуважително към всички клиенти,като си позволява открито и най цинично да ги ругае и псува и да се държи с дистрибуторите по такъв начин,като че ли склада в Добрич е лично негов и той им прави голяма лична услуга,като им взима парите !!!


Въпреки всеобщото негодувание и подадените сигнали към Ролпласт управата е на негова страна и по никакъв начин не е показана добра воля този човек да бъде наказан или най добре уволнен !!!


Именно негова бе инициативата фирменият им магазин да бъде точно там,което разбира се е съвсем тенденциозно.


Когато се обадих на Палаханов да обясня,че е меко казано неморално една такава голяма фирма да отвори магазин в съседство с този на техен дистрибутор,първо бях запитан какъв оборот съм им направил миналата година,а след това ми бе казано,че той не желае този разговор да продължи !


Това за пореден път доказва,че тези хора са ръководени единствено от безгранична алчност,всяка човещина им е чужда и ръководят бизнеса си по правилато на джунглата "по силния оцелява" !


Писнало ми е от лъжливи политици,които говорят за морал,а в душата си са дяволи,а аз напъно отъждествявам поведението на Ролпласт с този шаблон,така че смятам че ние нормалните работещи и  оцеляващи граждани на България нямаме нужда от такива хора и такива фирми !


 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 25.09.2013г. четвъртък в 18:34
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Костинброд

Здравейте съфоумци, доста е изписано за тази фирма, но искам да попитам нещо променило ли се е , нещо влошилоли се е , в компанията, все още ли не се изплащат заплати както миналата година, дайте коментари към момента. 


 


Мерси 

написано 27.05.2013г. вторник в 19:03
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Бургас

Здравейте,


Искам да попитам някой може ли да даде информация за дистрибуторите на Ролпласт ? Условия на труд , заплата и отношение към служителите.?Кандидатствам за офис сътрудник във фирма СД Комфорт ООД.Благодаря :)

написано 14.01.2013г. вторник в 13:18
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел цех стъкларно
в град Костинброд

Дали най накрая ако четете това г-н Николчев ще ни отървете от присъствието на малоумния,некадърен началник на цех стъкларно Иван Иванов който според всички нас е просто долна отрепка,която се оправдава постояно с някои друг само и само да не излезне на бял свят неговата тъпота която е безгранична.За всички нас е видно какво постигна той откакто смени наистина добър началник като Мариела,машините ни са под всякаква критика(липсват стотици части от тях)за качество не може и да става дума и докато той е начело няма и да го има,уволнихте доста хора само не и този който наистина трябва.Наистина се надяваме да вземете мерки а не да се държите все едно сме зависими от този некадърник,мислим че знаете че все още има малко останали кадърни хора който наистина заслужават това място просто вземете мерки за да не избягат и те и да си останете само с безмозъчното безграбначно Иванов.Причините за уволнението му са много няма да ми стигне един ден да ги изброявам но ако вие не ги знаете много лошо за вас и за нас затова молим ви вземете мерки незабавно.Предварително ви благодарим!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.09.2012г. вторник в 18:35
отношение клиент
в град София

Като клиент съм много доволен от фирмата. 2006 г. монтирах в две стай дограма, 2008г. в хола , а днес сложих щори в детска и хол. Дойде ваш служител Крум се казва, а вече можете да му викате "светкавицата". За нула време видях на едно място - бърз монтаж, качество и интелект, Благодаря на фирмата и на служителя Ви.   

написано 23.08.2012г. петък в 16:26
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел транспорт
в град София

Добър ден колеги,някой можели да ми даде малко инфо за условията на работа на шофьорите.

Показани мнения 1 - 10 от общо 110 12345 По-стари » >|

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81404 мнения за 7088 фирми!