Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 24.11.2014г. вторник в 17:35
мнение от
отношение бивш служител

 Аз съм бивш служител , разделил се с фирмата през 2013 г. Не мога да разбера защо се пише толкова негативно за Ролпласт !?! Никога не съм работил извънредно ,фирмата плаща заплатите винаги на една и съща дата , всичко се плаща по банков път , няма нито лев под масата , заработките се плащат изключително правилно според свършената работа , който работи повече , той взима по голяма заработка ! Никога не са ме карали да си плащам винетката на слъжебния автомобил , толкова бях доволен от фирмата , че си мислех да предложа доброволно да плащам част от гражданската отговорност и прегледа на колата ! Уви , фирмата е толкова коректна , че това предложение нямаше как да мине . Толкова хубаво отношение не съм видял в друга фирма , коректни , спокойна атмосфера на работа , без напрежение . Когато фирмата обяви , че трябва да се правят икономии от тока ми беше много съвестно , бях готов да даря половината си заплата , за да има за ток в офиса и климатика да работи . Никога не са ме карали да подписвам молби за неплатена отпуска , за да може фирмата да пести от осигуровки , това са някакви долни лъжи , не знам как просто хората си ги измислят , че дори и твърдят че са виждали подобни молби!Традиция във фирмата е да се стимулират дългогодишните кадри , фирмата уважава своите служители и се стреми по всякакъв начин да ги запази . За всеки служител , който реши да напуска се правят и невъзможните неща да остане. Винаги може да си вземеш болничен и да не се притесняваш , че няма кой да те смени ,ако си болничен винаги има хора , които да свършат твоята работа безплатно и с усмивка ! Във фирмата мениджърите никога не се сменяват , всички са отлични специалисти и в никакъв случай не може да бъдат загубени като кадри! Качеството и адекватното отношение към клиента е запазена марка на фирмата , никога няма да пренебрегнат някой клиент , който чака за монтаж , за сметка на някой приятел на шефа ,приятел на заместниците му , приятели на касиера , приятели на шефа на някой цех и не на споследно място приятел на охраната на входа на завода !Та така беше през 2013 , сега нещата може да са се променили , 2014 беше тежка година , нещата може да не са вече толкова хубави ! 


Винаги ще споменавам с добро тази фирма ! 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.10.2014г. четвъртък в 21:09
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

От години работя във фирмата и го правя, защото всички безработицата ни склонява към така актуалното по цял свят модерно робство, но тази фирма е дъното: осигурен си на минимална заплата в сезоните, в които има работа, зимата си осигурен на 4-часов работен ден, а реално блъскаш 6 дни по задължение по 10-12 и горница часове. Някой ще рече "Ама взимаш 1300-1500 лв. като има работа?" - е та то остана със над 70 часа седмично, което е почти два пъти допустимото по закон (и тройно на някои западни държави) и да не съм си ги заслужил! я да сметнем: 4 седмици в месеца,  по 70 часа прави 280 часа при норма от 168. Добре ли е? Ами закъснението си се таксува непростимо и без изключения, ако щете вярвайте - има си тарифа: 50 ст. на минута. Отделно те искат и по-рано с 30 мин. на работа...

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.10.2014г. четвъртък в 17:02
мнение от
отношение -- няма данни --

Може ли някой да сподели някакво мнение за склада в Русе?

написано 04.07.2014г. събота в 15:10
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Управител на офис
в град Добрич

Много неща мога даа кажа за Ролпласт за скромните си 5 месеца работа със тях, но е под нивото ми! Извинете ме за грубия израз, но за да са доволни от вас трябва да сте или големи подмазвачи или големи свиркаджии. Ако не можете да сте такива, излизат под предлог, че не си изпълнявате задълженията и ви уволняват преди да е изтекъл 6-месечния изпитателен срок в полза на работодателя. Съжалявам, но за мен отношението на тази фирма не се вписва с моите възможности за търпение. И все пак пожелавам ви искрено да развиете офис Добрич, обаче съм повече от убедена че скоро офис на Ролпласт в Добрич едва ли ще има! Погледнете си обслужването на клиенти, отношението към клиенти ,и дали въобще имате клиенти! Препоръчвам ви да не правите моята грешка и да прескачате тези мнения тук! Всичко е вярно! Стойте настрана от тази фирма! Препоръчвам ви го... ;)

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.04.2014г. вторник в 21:38
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел Дистрибутор
в град Варна

Бивши колеги дистрибутори и (не дай боже) бъдещи такива, не се захващайте да дистрибутирате каквото и да било от Ролпласт!


Ще имате огромни проблеми с качеството (невероятен боклук), с обслужването (нула) и с отношението към вас!


Ако случайно офериртирате някой по-голям обект (в Клеса шпионират всичко) - бъдете сигурни че ще се появи някой представител на Ролпласт за да проучи за кой обект иде реч и да офетират директно!


Често ще плащате 100% авансово и няма да получите готов продукт по 2 месеца защото, явно, кредите им от няколко десети милиона (май със дълговете им са над 70 млн) им тежат!


Очаквайте скорошен фалит!


 

написано 10.02.2014г. вторник в 13:55
мнение от
отношение -- няма данни --

може ли някои да даде  инфо за заплатите и дали се изплащат навреме

написано 25.09.2013г. четвъртък в 18:34
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Костинброд

Здравейте съфоумци, доста е изписано за тази фирма, но искам да попитам нещо променило ли се е , нещо влошилоли се е , в компанията, все още ли не се изплащат заплати както миналата година, дайте коментари към момента. 


 


Мерси 

написано 27.05.2013г. вторник в 19:03
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Бургас

Здравейте,


Искам да попитам някой може ли да даде информация за дистрибуторите на Ролпласт ? Условия на труд , заплата и отношение към служителите.?Кандидатствам за офис сътрудник във фирма СД Комфорт ООД.Благодаря :)

написано 17.09.2012г. вторник в 18:35
отношение клиент
в град София

Като клиент съм много доволен от фирмата. 2006 г. монтирах в две стай дограма, 2008г. в хола , а днес сложих щори в детска и хол. Дойде ваш служител Крум се казва, а вече можете да му викате "светкавицата". За нула време видях на едно място - бърз монтаж, качество и интелект, Благодаря на фирмата и на служителя Ви.   

Показани мнения 1 - 10 от общо 111 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88410 мнения за 7771 фирми!