Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 07.08.2014г. петък в 22:06
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

И аз мисля че обявите им са фиктивни не могат да пускат за една и съща позиция една обява 4 пъти в рамките на един месец просто не е сериозно

написано 18.06.2014г. четвъртък в 20:32
мнение от
отношение настоящ служител
в град Аврен

Детелина, ще ме извиняваш, но това че себеоценката ти е на такова ниво не означава, че всички са така. Човек трябва да цени себе си и труда си. запомни ме добре...

написано 17.06.2014г. сряда в 17:29
мнение от
отношение бивш служител
в град Велико Търново

Здравейте,


според мен човек получава това в живота което заслужава. Ако искаш нещо и си отдаден на него няма как да не се случи. Спрете с негативизма. Фирмите не са виновни за неуспехите ВИ. Ако се трудиш - получаваш и заслуженото. Никой не е виновен за неуспехите на който и да е било. Софарма е страхотен работодател - коректен, сигурен и всичко за което човек може да си помисли в БГ. Ако имах възможност отново бих работила във фирмата, но личният ми живот пое в друга посока и това вече не е възможно. Благодаря за всичко.

написано 17.06.2014г. сряда в 12:36
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел администрация
в град София

Здравейте на всички,


видях последните коментари във форума и малко се уплаших от всичко написано.


Аз кандидатствам по позиция Административен Асистент и утре съм на 3-то надявам се финално интервю с Директора на Човешкия отдел, както и прекия си ръководите ( само където не знам колко такива ще имам ).


Първото ми интервю мина под тест ( MS Word, Excel, кореспонденция на български, английски ) и всичко мина ОК.


Второто ми интервю беше с две жени, отново от HR отдела и старши технически сътрудник ли не знам и аз. Беше дълго интервю 45 мин. Цялата ми автобиография ми разгледаха и всичко мина ОК. Заявих желаната си заплата под която не мога да падна-именно 1000 лв, които сега взимам на сегашното си място и те ми благодариха, че съм споделила това с тях, защото това било мн важно. Обясниха ми процеса на работа, както и това ненормирано работно време, което вече ме плаши.


Миналия петък ми звъннаха за 3-то интервю, а вече доста се чудя дали си заслужава да ходя.


Отговорите на въпросите, които искам да получа е, на каква заплата те осигуряват ?


Интересува ме, дали ще съм вързана за някой пряк ръководител, който може да ми дава задачи всеки ден в 17:30 и аз да си седя нон стоп след работа ?


 


Ако някой може да ми отговори на тези въпроси, ще съм ВИ много Благодарна.


 


Поздрави

написано 04.06.2014г. четвъртък в 17:48
мнение от
отношение кандидат за работа

Абсолютно съм съгласна със Сузи, че обявите им за работа са фиктивни колкото да си намират работа онея клявки от човешки ресурси, и аз ходих на интервю дори 2 пъти, само си изгубих времето. Сега гледам са пуснали същата обява, но леко променена. Не си губете времето изобщо да пускате СВ-та дори. Аман от малоумници в тая държава.... защо ли и аз си губя времето още тука....

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.02.2014г. четвъртък в 19:34
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел РДЦ-София
в град София

Място от концлагерен тип.Не се зачитат никакви трудови права.Човекът, изказал се миналият месец е дори лаконичен в оценката си.Предполагам, че позицията му е "шофьор", но в никакъв случай не кандидатствайте за работа там.Има и нормална работа в България.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.01.2014г. събота в 22:06
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел РДЦ София
в град София

Как се получава така, че една от фирмите с най-голяма нетна печалба, може да експлоатира служителите си по толкова безпардонен начин?!


За осем часов работен ден, там не са чували, работи се по 10-12 часа!


Карат шофьорите да пишат  измислени дневни работни дневници, само за парлама, защото умират от ужас, да не би да им дойдат на проверка!


Абсолютно забравете за някакви премии или бонуси, било то за великден, коледа или когато и да било!!!


Отношението към Вас, меко казано ще Ви ужаси!!!


Текучеството при Търговските представители е постоянно!


Заплатите на са повишавани от години, те и без това са на границите на мизерията. 


За спортния празник ни карат да си плащаме пътя и част от нощувките!!! 


Коледното парти, всеки си го плати изцяло!!!


Охраната на кпп-то е пияна след 21:00 часа!!!


В Софарма Трейдинг АД, никакъв проблем не може да се реши по нормален начин, апропо, той просто не се решава, защото всички са сковани от страх!


Шофьорите, които са лицето на фирмата са "облагодетелствани" с най-лошото отношение, срамно заплащане, смазващо натоварване. Същите, освен, че зареждат аптеките с лекарства, разхождат се с по 10-20 хил. лв. по улиците, биват пращани до нотариуси, да пазаруват авточасти, до взимат коли от сервизи, да си мият сами колите и тн. и тн.


В заключение ще кажа, че която фирма не уважава работниците си, не я чака нищо добро. Шефовете се се изпокрили в кулите, как не се намери един, който да види, че водата вече започва да кипи и жабите няма да имат време да изкочат!!!


 


 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.02.2012г. петък в 09:26
мнение от
отношение -- няма данни --
в град София

Аз нямам мнение все още, но бих искала да сдобия от хора наистина работещи в момента във фирмата, ако четат.?Интересува ме дали всичко написано в този сайт е истина, дали да се пробвам изобщо да кандидатствам, като имам впредвид в отдела към печатницата на Софарма, има ли колегиално отношение между хората - колеги и между "шефовете" там. Това не е от малка важност, както и има ли начин за развитие във фирмата, за повишаване в длъжност, а съотв. и пари?Кажете ми информация, обективна и безпристрастна, за да е реална оценката ми, моля?!

написано 31.01.2012г. сряда в 19:31
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте, искам да споделя първото си интервю.Вече и аз подкрепям мнението, че обявите им за работа са фиктивни, отделно, че наблюдавам от две години насам ежеседмичните им публикации и наистина е доста съмнително защо в такава голяма компания има такова текучество на персонал.Та интервюто ми го проведоха две дами, зададоха ми се безкрайно много въпроси, изпитвахме се на английски, опонираха ме от съвсем самото начало, съмняваха се в истинността на CV-то ми и т.н. В крайна сметка си тръгнах оттам със смачкано самочувствие, отвратително настроение и въобще беше пълна и взаимна загуба на време.Искам да предупредя всички кандидати:на първото им обаждане ще ви кажат, че ви трябва добро ниво английски и че ще ви се даде съвсем елементарен текст за превод-не се залъгвайте,ако не сте работили във фармацевтичния бранш, а само логистика и дистрибуция!Такава специфична терминология дават да се превежда,че започваш да се съмняваш дали въобще имаш някакви езикови познания и след като достатъчно се паникьосаш и загубиш дар слово идва следващия етап, а именно диалог на английски.

Показани мнения 1 - 10 от общо 66 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

85486 мнения за 7462 фирми!