Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 13.11.2011г. в 20:55
отношение настоящ служител
към обект/отдел отдел смях и пак смях ..........и тъга
в град София

аз ще коментирам само един път и повече няма да се занимавам с фирмата от страната на чудесата ......толкова поне Ви дължа колеги , не повече!


Необяснимо си остава за мен как все още съществува тази фирма .......


Нямам икономическа обосновка: или се субсидира от чужбина или просто това , което остава като печалба си е напълно достатъчно, което ме съмнява, ( особенно след закриването на някои офиси........това със сигурност предстои в близко бъдеще). Очевидно се набляга на по-големи корпоративни сделки за повечко парици. Фирма с такъв мащаб има голямо бъдеще ако се управлява правилно........със сигурност може да е сериозен играч на пазара. Но това ли иска този, който дава парите? Или тези, или който и да е ..........Защото сега пак е играч ама разпрострян в много повърхнини и никъде докрай с качество и на стока и на сервиз и т.н. да не говорим със срокове !!!Непрекъснато се оставят с лека ръка да си отиват хора с голям стаж във фирмата, професионалисти а остават келеши, които само бачкат като куриери и от години нямат нов клиент. Но са някакси послушни, знам ли. Изобщо новите клиенти не са важни, а по-важно е да се загубят стари. ХМ. И не само това: откровено има злоупотреби и кражби и безумия, които се знаят..............никой не му дреме !!!! Ще кажете .........абе не е възможно. Да, ама не !!


По едно време си мислех , че собствениците( които и да са те) не са наясно нацяло със ситуацията. После обаче ми светнаха други лампи.....игрите са големи и най-важното : СЪВСЕМ ДРУГИ !


Посланието ми ( както обичат да се изразяват купешки некои отговорни другари от Надзорният съвет с неясен трудов стаж и мъглива биография ) към служителите е :


гледайте си кефа и не приемайте нещата много на сериозно, всичко е майтап...........игрите са други и бизнесът е друг........взимайте заплатата с по-малко нерви и с голяма усмивка, защото такава фирма няма друга на света.....колкото изкарате - толкова .....берекет дето се вика. Мога и книга да напиша за Евромаркет ама няма никакъв смисъл. Който има мозък и опит ще ме разбере, макар че на Запад ще е бестселър тази книга. 


Архиважно е ............( каквото и да означава това ) хахаххахаха


Аде наслука на всички и повече усмивки )))


Да сте ми живи и здрави 


 


 

написано 31.08.2011г. четвъртък в 23:39
мнение от
отношение бивш служител
в град Бургас

Много сте прав г-н Ганев, единственото за което може да се съжалява са отношенията с колегите (ония готините дето са на пръсти).

написано 31.08.2011г. четвъртък в 12:47
отношение бивш служител
в град Стара Загора

Работил съм от създаването на офиса на фирмата в Стара Загора но дойде деня да се разделим.


От известно време фирмата рязко промени политиката си на работа със служителите си въпреки че финансовият резултат се увеличаваше за което мога да гарантирам с документи.


-отношението им към дилърите - манипулиращо


- отношението им към останалият персонал - като към роби(спекулативно)


- отношението им към възнаграждението на персонала - грабят ме


- отношението им към  институциите  -  с власт имащите трябва да сме добре затова са спонсори на не едно мероприятие на  кметицата на София на министъра нарегионалното развитие и други(немога да ги знам всички)


Сега когато погледнах отстрани се убеждавам в редица несправедливости за които не съм подозирал или не съм обръщал внимание.


Очаквам някои от данъчни или други финансови институции да прочете това и да предприеме някакви действия поне колегите останали да работят да се чувстват поне малко удоволетворени. Към момента се плащат заплати значително по-ниско от истинските поради по ниски данъци от осигуровки, а останалото се дава в пликове или чрез някои дилър. Не че вярвам в самосезирането на институциите които биха могли да вземат отношение но поне да ми олекне, и не че съм написал всичко за което ме боли ама.............

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.06.2011г. петък в 11:40
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Велико Търново

Здравейте,


на всички четящи и пишещи след мен.


Обръщам се към Вас за да Ви спестя много главоболия,разходи и лицемерие,поднесено от компанията в лъскава опаковка с панделка.


 


За това ще Ви разкажа,какво се случи на мен.


Познавам фирмата отстрано от доста време,привидно голяма,стабилна и бореща се на пазара...така мислех и докато бях в конкуренцията,и докато бях без работа...и ето,отвори ми се възможност да започна работа в евромаркет-ДА АМА НЕ.


Спечелих си всички интервюта и бях поканен да се присъединя към екиша на евромаркет...за целта трябваше да се срешна местният регионален мениджър,за повече информация,а след това да се чуем по телефона с "човешки ресурси" и да уточним какво следва по нататък,обучение,назначение и тн.


След срещата с гореспоменатия мениджър научих още много и нови неща,които като сложих на кантара...прецених,че ме устройват,все пак се бях надъхал и много кратно заявил желанието си за работа при тях-ДА АМА НЕ,както вече казах...


Имахме оговорка да започна работа межди 4.07 и 8.07,до тогава аз напуснах старата си работа,която да отбележа,бях започнал само преди 2 седмици,но се отказах от нея заради гореспомената...


така...чакам да ми се обадят,но това не се случва...ден,два,три...нищо...


обаждам се аз,и ми споделят,че всичко е наред,уточняват се детайли и до края на утрешния работен ден,те ще ми се съобщят.


 


И така,ето го кошмара...на другата сутрим ми се обадиха с думите:много същаляваме но се взема мениджърско решение с което проекта във Вашия град се замразява...шок и ужас...


 


ТА РАВНОСМЕТКАТА:НАПУСНАХ СИ СТАРАТА/НОВА РАБОТА И МИ ОТКАЗАХА,ОБЕЩАНАТА ТАКАВА ПРИ ТЕХ...Е ЧЕСТИТО.


 


Трудно ми е да не кажа думите,които са ми на езика и на сърцето в момента относно отношение им,и подигравката към мен,но ще се въздържа,защото зная,че чисто професионално,аз ще се развивам в точно тоая насока,в тоя бизнес,в тая среда...и от тук нантатък тия хора за мен ще са само и единствено конкуренция...КОНКУРЕНЦИЯ КОЯТО ЩЕ МЕ АМБИЦИРА ОЩЕ ПОВЕЧЕ,ДА РАБОТЯ,и да ми помага в работата...

написано 26.02.2011г. неделя в 20:43
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел всички
в град Каспичан

Големи обещания и приказки , но не се изпълняват, само разтягат големи локуми да се намират на приказка ди мине работното време някак си.Няма нищо сигурно всичко се движи много бавно "за никаде не бързат".Слаби  мениджъри по направления (комп.) Днес си тук ,а утре не се знае каде.


Собствениците са хубави хора но покрай тях много черни овце. Всеки иска да суче от цицката на другия, иначе са добри хора. Само в краен случай пробвайте за работа,може да ви излезе късмета,макар и всичко да е пълен ташак, и повечето го знаят.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.01.2011г. сряда в 21:59
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте,


от доста време никой нищо не е писал относно Евромаркет Груп АД, а отскоро пускат отново обяви за търговци и бих искал да помоля за настояща информация относно климата там.По конкретно заплащане отношение и най-вече дали нещо се е променило от последните писания.

написано 08.09.2010г. четвъртък в 19:36
мнение от
отношение -- няма данни --
в град София

Имам желание да работя в Евромаркет. Моля за информация има ли в момента вакантни позиции. Как се кандидатства за тях? Какво е нивото на заплащането към днешна дата, осигуровките върху пълната заплата ли са, какви са хората, шефовете.


Прочетох предишните мнения, но не ми се иска да вярвам, че една толкова голяма и сериозна фирма може да направи такива пропуски в развитието си :(

написано 12.11.2009г. петък в 18:51
отношение настоящ служител
към обект/отдел счетоводен
в град София

Здравейте ,


Това е най сериозната фирма в групата на Евромаркет , невероятен шанс е да работите за нас !!! Всеки който има търпение и хъс за работа да заповяда ние ще го изцедим до край :-)))). Ама това е на всякаде така че не се плашете елате!!!!!!!!!!! Ние като бонус ще ви платим за работата.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.10.2009г. петък в 16:29
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте,предлагат ми работа в офиса жк. Младост като охрана и да ви попитам дали си заслужава? 

Показани мнения 1 - 10 от общо 25 123 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

87363 мнения за 7660 фирми!