Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 29.01.2015г. петък в 11:16
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Василка, а заплащането горе долу какво е?

написано 29.09.2014г. вторник в 21:53
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Пловдив

отп факторинг е не по-добре или по- зле от Дск. Имат стеахотно много изпълнителни дела и малко недомислена организация. Недостигат служебните коли. Иначе си има всички благини на големия и стабилен работодател -бонуси, синдикат, отпуски, болнични....

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.08.2014г. четвъртък в 07:10
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Пловдив

Здравейте,


аз се интересувам от  нивото на зплащане на експерт   МСП клиенти.


Моля ,ако някой има  реална информация и желание да сподели.

написано 19.08.2014г. сряда в 14:51
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел СПЕЦИАЛИСТ „БАНКОВИ ОПЕРАЦИИ” (Банков служител, обслужване на клиенти
в град Търговище

здравейте,


кандидат съм за работа в клон в Търговище  на позиция   СПЕЦИАЛИСТ „БАНКОВИ ОПЕРАЦИИ” (Банков служител, обслужване на клиенти) но нищо не ми казват като заплата.Ако може да ми кажете оринтировъчно колко ще е заплатата ми.

написано 09.08.2014г. неделя в 14:37
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Софив
в град София

Служителителите на каса, т.нар. СБО и СБСОК работят по 10 часа на ден без обедна почивка или каквато и да било друга почивка. Някои работят и в събота, зависи от офиса. Заплата - 600-700 лева. Бонуси -трудна работа. Гърч за продажби - нонстоп/ гамата е изключително широка: банкови сметки, кредити и кредитни карти, застраховки, пенсионни фондове, договорни фондове, някави измислени инвестиционни продукти и какво ли не още изискват да се продава в комплект с обслужването и работата с пари, която носи достатъчно материална отговорност/. Отношението на клиентите към "касиерите" е доста унижаващо - в повечето случаи си го изкават за всичките такси и удръжки точно на тях. Пропуснали сте да вземете такса или в бързината и напрежението се объркали нещо - е, стават грешки, но те се плащат от джоба. Също така не свиквайте с даден колектив или работно място, защото ще бъдете премествани многократно да замествате в други офиси поради голямото текучество, отпуск или друго. Местенето от офис в офис определено е изтощаващо и много напрягащо, но си е практика. Работните места са тесни, мизерни и не много чисти, в някои малки офиси дори няма чистачка и чистачка ставате в такъв случай Вие, след работа с метлата - много престижно. НО всичко си заслужава в името на това да бъдете банков служител

написано 24.06.2014г. сряда в 23:07
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел кредитиране
в град София

Към Човека с опит: Нещо май не сте наясно с работната атмосфера и начина на работа в БДСК по търговски обекти със стоково кредитиране. Написаното е далеч от истината. Не си правете просто труда да се занимавате и да пишете глупости относно работата и мениджърите. 


Първо ще започна със заплатите. Няма нищо вярно в посочените цифри. Проблема е у вас, ако получаавате толкова пари колкото пишете. Заложените таргети са постижими и носят добри парични облаги. Това, че вие сте далеч от това, е проблем на мениджмънта и ако ви освободят от задълженията ви ще си направят услуга. А това, че не ставате за тази работа си е ваш проблем.


Второ - Регионалният мениджър (жена), е много в час с цялата ситуация в кредитирането и продажбите в ритейла. ОЩЕ ПОВЕЧЕ, че има опит и рутина в тази работа. Не си правете труда отново да я хокате за каквото и да било, защото служители на конкурентни компании се бутат едва ли не да работят в БДСК. Ако ви харесва повече регионалната мениджърка на УКФ или Джет кредит, то се предложете като много ценен кадър и дано ви оценят там. Ако се чувствате недооценен(а), то прав ви път. Пазарният дял и без вас ще продължи да расте, както и резултатите на БДСК.И това е под ръководството на РМ. Добре че е тя!!! И като и стигнете стила тогава говорете уважаеми(а).  Добре, че са служебните ви ризки, за да прикрият вехтото ви излъчване. Работете повече и вадете пари, за да имате стил.


Трето - Кога сте присъствали на такива 3дневни обучения..кажете моля, за да поискам и аз да отида..и че конкуренцията ви мачка е поредното показателно обстоятелство, което сочи, че трябва да си седите у дома. И друго - вие ако работите в обект на БДСК, да работите ли сте отишли или да се държите за ръце с някакви служители от други финансови компании..Безумно е !!!


Това е моето становище по тъпия пост. Не коментирайте, не си заслужава. 


 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.06.2014г. събота в 21:25
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел бизнес кредитиране
в град Пловдив

Каква е атмосферата на работа?Целите които се поставят ,постижими или утопични?


Заплащане без бонуса, нето колко е? Под 1000 лв  или нещо ориентировъчно ако може да споделите!


Благодаря предварително!

написано 16.06.2014г. вторник в 09:09
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Стоково кредитиране
в град София

Така... има какво да се изпише за ДСК. Искам да предупредя ентусиастите, които смятат да започват в този отдел, с какво се захващат.


1. След като отидох на интервю, бях одобрена и т.н. започна едно тридневно обучение дето беше разкъсано в рамките на две седмици и за всеки следващ ден трябваше да ги търся и да навъртам сметки като грешен дявол за да ми кажат кога да отида пак.


2. Напълно неподготвени и НЕобучени ни сложиха двама чисто боси и нови човека в тази област да се оправяме в живота на обект, в който ДСК отвори бюрото си в същия ден. Конкуренцията ни мачкаше психически, а ние бяхме като в небрано лозе. Давали сме по 11 часови смени, тъй като бяхме само два човека и единия като почива другия е от отваряне до затваряне на магазина.


3. Регионалния мениджър ти избира възможно "най-близкото" място до домът ти. Тоест ако си от люлин ще работиш в младост.


4. Не свиквайте с обекта и колектива. Разместването е всеки месец.


5. Бориш се за някакви 500лв. Естествено има и таргет - рядко постижим таргет. 


6. Регионалният мениджър (жена) е пълно психо. Крещи, вдига патардия и тн. Иска имейл сутрин да види дали сте дошли на време, ако до три след обяд нямате договор и звъните, ако до 5 още нямате пак и звъните, и ако вечерта вече сте свършили на нула трябва да и "давате обяснения" по пощата. 


7. Издигат се измамниците. Дисциплинарно изгонени хора от други компании заемат ръководни постове. Ако сте честен човек - това не е вашето място.


8. Не е желателно да имате нормални човешки отношения с конкуренцията. Ваша снимка хванат под ръка с консултант от друга компания може да ви донесе доста главоболия. 


9. Стигнахме до ограниченията. Роми не се финансират, а те все пак са си контингент и то със сериозен процент. Демек трябва да имаш резултати като на останалите от конкуренцията, ама да си подбираш клиентелата. Ако не дай си боже някой спре да си плаща на тебе ти се чете ти и обясняват в коя зона си попаднал според цветовата гама.


10. Социални придобивки няма, нито трудов договор нито чудо. Работиш си на граждански договор, нямаш болнични, и в трудовата ти книжка цялата тая история се описва като "клатене на краката" - нищо не си правил. + Транспортните разходи са си твой проблем.


 


Накратко казано няма организация, правете си сметката.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.06.2014г. вторник в 21:20
мнение от
отношение -- няма данни --

Продавам дипломи за средно и висше образование. За повече подробности ми пишете на и-мейл KAMEN.STOYANOV @ MAIL.RU ( без интервалите между знаците )

Показани мнения 1 - 10 от общо 111 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88314 мнения за 7764 фирми!