Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 20.06.2014г. събота в 21:25
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел бизнес кредитиране
в град Пловдив

Каква е атмосферата на работа?Целите които се поставят ,постижими или утопични?


Заплащане без бонуса, нето колко е? Под 1000 лв  или нещо ориентировъчно ако може да споделите!


Благодаря предварително!

написано 16.06.2014г. вторник в 09:09
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Стоково кредитиране
в град София

Така... има какво да се изпише за ДСК. Искам да предупредя ентусиастите, които смятат да започват в този отдел, с какво се захващат.


1. След като отидох на интервю, бях одобрена и т.н. започна едно тридневно обучение дето беше разкъсано в рамките на две седмици и за всеки следващ ден трябваше да ги търся и да навъртам сметки като грешен дявол за да ми кажат кога да отида пак.


2. Напълно неподготвени и НЕобучени ни сложиха двама чисто боси и нови човека в тази област да се оправяме в живота на обект, в който ДСК отвори бюрото си в същия ден. Конкуренцията ни мачкаше психически, а ние бяхме като в небрано лозе. Давали сме по 11 часови смени, тъй като бяхме само два човека и единия като почива другия е от отваряне до затваряне на магазина.


3. Регионалния мениджър ти избира възможно "най-близкото" място до домът ти. Тоест ако си от люлин ще работиш в младост.


4. Не свиквайте с обекта и колектива. Разместването е всеки месец.


5. Бориш се за някакви 500лв. Естествено има и таргет - рядко постижим таргет. 


6. Регионалният мениджър (жена) е пълно психо. Крещи, вдига патардия и тн. Иска имейл сутрин да види дали сте дошли на време, ако до три след обяд нямате договор и звъните, ако до 5 още нямате пак и звъните, и ако вечерта вече сте свършили на нула трябва да и "давате обяснения" по пощата. 


7. Издигат се измамниците. Дисциплинарно изгонени хора от други компании заемат ръководни постове. Ако сте честен човек - това не е вашето място.


8. Не е желателно да имате нормални човешки отношения с конкуренцията. Ваша снимка хванат под ръка с консултант от друга компания може да ви донесе доста главоболия. 


9. Стигнахме до ограниченията. Роми не се финансират, а те все пак са си контингент и то със сериозен процент. Демек трябва да имаш резултати като на останалите от конкуренцията, ама да си подбираш клиентелата. Ако не дай си боже някой спре да си плаща на тебе ти се чете ти и обясняват в коя зона си попаднал според цветовата гама.


10. Социални придобивки няма, нито трудов договор нито чудо. Работиш си на граждански договор, нямаш болнични, и в трудовата ти книжка цялата тая история се описва като "клатене на краката" - нищо не си правил. + Транспортните разходи са си твой проблем.


 


Накратко казано няма организация, правете си сметката.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.06.2014г. вторник в 21:20
мнение от
отношение -- няма данни --

Продавам дипломи за средно и висше образование. За повече подробности ми пишете на и-мейл KAMEN.STOYANOV @ MAIL.RU ( без интервалите между знаците )

написано 18.05.2014г. в 19:52
мнение от
отношение кандидат за работа

Моля Ви, кажете нещо за ОТП   Факторинг?

написано 05.05.2014г. вторник в 14:27
отношение клиент
в град Добрич

Банка ДСК Е НАЙ-ДОБРАТА И НАЙ-СИГУРНАТА БАНКА В БЪЛГАРИЯ.ДОВОЛНА СЪМ ОТ ОБСЛУЖВАНЕТО,благодаря ви ,че ви има.Много хора забравят ,че това е банката с най-дълги традиции и съответно най-можещата!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 26.04.2014г. неделя в 21:09
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел слуйител в бек офис
в град София

  Кандидатствах за позиция "частен банкер",а се оказа интервю за служител банкови операци,посрещнаха ме 10 превзети същества,които буквално ме изядоха.800 лв било високо заплащане ,а 10 служители да отделят време за да назначът кандидат за минимално заплащане  Отношението им към кандидатите е под всякаква критика. А заплащането 500 - 600 лв чисто Кандидатите са извикани през 10 мин и дано някои се закачи да работи на 12 часа в някои МОЛ 


 

написано 03.04.2014г. петък в 16:37
отношение настоящ служител
към обект/отдел ск
в град Сливен

Здравейте!


Не мога да остана безучастна след такива коментари!Винаги ще има хора които са доволни и недоволни от нещо,но най-вече причината да сте недоволни не е в нечие друго отношение, а във вашето лично отношение към всичко заобикалящо ви! Другата главна причина е че искате да получавате всичко даром и по-лесния начин, но крайно време е да се научите,че за да получите трябва да вложите да дадете от себе си и да се потрудите за изпълнението на целите,които ви поставят! Трудът ви ще бъде оценен тогава когато го вложите на правилното място,а не да си чешите езиците във форумите от какво сте недоволни.Никой не дава даром освен Бог който е положил разум у вас,а вие трябва да го концентрирате на правилното място за да извлечете ползите от него и да сте достатъчно оценени.


Аз лично съм изключително доволна от условията на работа в Банка ДСК, от заплащането, отношението и бонусната схема. Ако работиш и даваш максимално от себе си резултата е неизбежен и винаги положителен!


Всеки има право на мнение,но да клеветиш не е най-удачното според мен,особено ,когато нищо не даваш от себе си а се мислиш за велик!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 24.02.2014г. вторник в 12:52
отношение клиент
към обект/отдел Клон 3 бул Дондуков
в град София

Напулно съм възмутен от обслужването на този клон, цлужителка на този клон с подправяне на подписи ми взе 30,000 лева . Кражбата е установена служителката е уволнена а моите пари ги няма . Аз съм сигурен че тази служителка е присвоила и от други клиенти пари. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.01.2014г. петък в 14:47
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Стоково кредитиране
в град София

  Привет.


  С коментара си искам да изразя великолепното възмущение от цялата структура на Банка ДСК от колеги в "спомагателния" отдел до "висшето ръководство. Това, което виждам (не просто мнение), е че никой няма минимална компетенция от това, което прави и се учудвам как изобщо съществува това бунище за изпаднали хорица. Системата е покъртително бавна, объркана и проблемна; кредитния отдел (който нарекох спомагателен отдел) е оптимално бавен и вероятно срича на ум, докато чете запитванията за кредит; шефката е тотален психопат, която досажда 24/7, ръси брътвежи на ниво първи клас, изисква невъзможното при още по-невъзможни обстоятелства. Всичко това мога да защитя като дисертация, пред дявола, а може и просто на боксов ринг, защото ще се почувствам най-добре. Съветвам всеки уважаващ себе си човек да не се замисля за работа. Също така се работи на Граждански договор с проклети клаузи, никакви социални придобивки, много часове, санкции за глупости (които не са описани в договора, и за които ще сезирам Инспекция по труда, понеже не мога да бъда глобяван за щяло и нещяло, без да е описано в договорчето).  Пожелавам здраве и психическа подготовка на всеки луд, хванал се на хорото, докато не се увери сам къде се намира и избяга, докато е рано.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 105 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

83366 мнения за 7274 фирми!