Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 24.02.2014г. вторник в 12:52
отношение клиент
към обект/отдел Клон 3 бул Дондуков
в град София

Напулно съм възмутен от обслужването на този клон, цлужителка на този клон с подправяне на подписи ми взе 30,000 лева . Кражбата е установена служителката е уволнена а моите пари ги няма . Аз съм сигурен че тази служителка е присвоила и от други клиенти пари. 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.01.2014г. петък в 14:47
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Стоково кредитиране
в град София

  Привет.


  С коментара си искам да изразя великолепното възмущение от цялата структура на Банка ДСК от колеги в "спомагателния" отдел до "висшето ръководство. Това, което виждам (не просто мнение), е че никой няма минимална компетенция от това, което прави и се учудвам как изобщо съществува това бунище за изпаднали хорица. Системата е покъртително бавна, объркана и проблемна; кредитния отдел (който нарекох спомагателен отдел) е оптимално бавен и вероятно срича на ум, докато чете запитванията за кредит; шефката е тотален психопат, която досажда 24/7, ръси брътвежи на ниво първи клас, изисква невъзможното при още по-невъзможни обстоятелства. Всичко това мога да защитя като дисертация, пред дявола, а може и просто на боксов ринг, защото ще се почувствам най-добре. Съветвам всеки уважаващ себе си човек да не се замисля за работа. Също така се работи на Граждански договор с проклети клаузи, никакви социални придобивки, много часове, санкции за глупости (които не са описани в договора, и за които ще сезирам Инспекция по труда, понеже не мога да бъда глобяван за щяло и нещяло, без да е описано в договорчето).  Пожелавам здраве и психическа подготовка на всеки луд, хванал се на хорото, докато не се увери сам къде се намира и избяга, докато е рано.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 01.11.2013г. събота в 11:10
мнение от
отношение клиент
в град София

Тая банка трябва да я затворят с закон !!!Няма по смешна банка и институция като ДСК,управлението е под всякаква критика,смешници сте!


На хората които работят по цял ден им давата смешните 5 стотака и си мислите,че може да ги командвате ЕЙ,за кои се мислите вие ???Палячовци,


имайте впредвид,че условията ви на работа са ама плачевни не ниски.


Никой не заслужава да работи там,никой за кирливите  5 стотака ,я ги има ,я с удръжките ги няма.Много сте отворени там на горните позиции като разпореждате нещо.Навсякъде ще пиша против тая ДСКочина


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.10.2013г. четвъртък в 00:42
мнение от
отношение -- няма данни --

Да изкажа и моето мнение.Стига мрънкате и плачете.Като не ви отърва си ходете.За банките всички знаем кака се започва работа и колко сте"Велики" и надути всички които работите вътре.Интриги,сплетни,особено в ДСК некомпетентен персонал и т.н.Бабите вече са с деменсия но ги държат и взимат повече пари от младите.Това е най-дразнещото.Аз например в клона на Р.Даскалов в ПЛОВДИВ ,когато ходя по работа винаги чакам по 10-15 минути защото има една млада служителка,доста нагла и надута която редовно върши някакви услуги и лични разговори и аз си я чакам да ми дойде реда.Така че какво искате.Когато се работи,то се работи а не по цял ден личните неща.Иначе в МОЛА В ПЛОВДИВ са доста по-добри.Правят груби грешки ,като не искат лични карти и издават информация чужда но поне са по-любезни.

написано 05.06.2013г. четвъртък в 19:15
мнение от
отношение клиент
в град Търговище

ОТВРАТИТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ НА МЕНИДЖЪРА НА КЛОНА НА БАНКАТА КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ В ПРИСЪСТВИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ.НЕДОПУСТИМО Е ДА КРЕЩИШ ДОКАТО В ЗАЛАТА ИМА КЛИЕНТИ И С ТОВА  ДА СЪЗДАВАШ СМУТ В ХОРАТА И СЛУЖИТЕЛИТЕ.АКО ТОВА Е НОРМАЛНОТО ДЪРЖАНИЕ НА МЕНИДЖЪР НА КЛОН НА ЕДНА ОТ СМЯТАЩИТЕ СЕ ЗА ВОДЕЩА БАНКА В БЪЛГАРИЯ ,ТО ТОГАВА МОЖЕ ВСЕКИ ЕДИН ОВЧАР ИЛИ НИСКО ОБРАЗОВАН ЧОВЕК ДА Е НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ(ВЪПРЕКИ, ЧЕ ТЕ БИХА МОГЛИ ДА СЕ СПРАВЯТ ДОРИ ПО-ДОБРЕ ОТ КОНКРЕТНИЯ ЧОВЕК В СЛУЧАЯ). 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.11.2012г. четвъртък в 17:09
мнение от
отношение кандидат за работа

Замислете се, преди да решите да отидете на интервю в ДСК. Изключително лошо и арогантно отношение към кандидатите за работа,заплащането е под всякаква критика, да не кажа направо че си е смешно, а работата е изключително много.


Не си губете времето да ходите на интервю в ДСК.


И все пак успех на всички ентусиасти.


 

написано 23.10.2012г. сряда в 22:40
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Частното банкиране
в град София

Кандидатствах за позиция "частен банкер",посрещнаха ме 5 превзети същества,които буквално ме изядоха. Отношението им към кандидатите е под всякаква критика. Според мен, една уважаваща себе си институция, не би трябвало да си позволява да се държи с кандидатите,като с хора втора ръка,при положение, че са ги извикали на интервю. Няма ли хора,които да обърнат внимание на това? Имах чувство,че просто си отчитат дейност,ами по-добре, да не ме бяха викали, за да не ми губят времето. Замислете се, преди да решите да отидите на интервю, за която и да било позиция. Успех на всички.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.10.2012г. събота в 10:34
отношение кандидат за работа
в град Бургас

Здравейте, предстои ми да се явя на интервю за работа за специалист малки и средни предприятия, интересуваме каква е средната заплата, ако може да ми дадете отговор много ще се радвам, защото предполагам, че ще ми бъде зададен най - страшния въпрос - колко смятате, че е заплащането, а искам да съм максимално точна в отговора си. На ясно съм, че служителите трябва да пазят възнаграждението си в тайна, благодаря предварително!

написано 13.07.2012г. събота в 19:50
мнение от
отношение кандидат за работа

Кандидатствам за обявената свободна длъжност ЕКСПЕРТ ТЕХНОЛОГИЧНО ПОДДЪРЖАНЕ в Централно Управление. По телефона ме питаха каква заплата искам.


 Аз съответно им казах, че е твърде рано за такъв отговор. А те заявиха, че ще се обадят допълнително за насрочване на интервю .


 Моля Ви, ако някой от Вас знае каква може да е реалната "сума", пишете!


 


 Благодаря предварително.

Показани мнения 1 - 10 от общо 98 12345 По-стари » >|

Връзки
Сайтове за работа


ИнституцииЗа BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

81392 мнения за 7087 фирми!