Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 19.11.2011г. неделя в 22:13
мнение от
отношение -- няма данни --
в град Варна

фирма на фирмите значи много за мен и многоооо ще ми липсва пожелавам и само на пред и да продалжава да е ЛИДЕР дори най добрата в това може 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 06.04.2011г. четвъртък в 21:30
отношение бивш служител
към обект/отдел шофьор
в град Бургас

Г-н Лечев,


Чест и почитания от София. В продължение на две години работих съвестно за Вас. После бях несправедливо обвинен и заведен на детектор на лъжата относно, пет изчезнали лаптопа марка Hewlett Packard. До ден днешен аз не получих от Вас извинение за неправомерното ми уволнение. Така и не разбрах защо шофьора на Пловдивския бус не бе на теста след като компютрите липсваха от неговия бус. Не очаквам чудеса, но ако решите телефона ми е 0878201595.

написано 25.03.2010г. петък в 14:44
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Г-н Малинов или трябва да му се даде столче в офиса или да почне да работи както трябва. Пример г-н Соколов (големият) иначе колектива е СТРАХОТЕН. Иначе една от най-добрите фирми в който съм работил. А и още нещо г-н Лечев спрете да се водите по акъла на г-н Василев защото нищо добро не ви чака. Чест и почитания Бивш :)))

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.01.2010г. петък в 19:09
отношение бивш служител

Уважаеми г-н Лечев, многократните ни молби, последната направена лично от мен по телефона, съпругът ми да получи форма УП2, останаха без резултат. Нали разбирате, че това не е шега работа, когато става въпрос за неизпълнение на подобни задължения от Ваша страна. Настоятелно Ви моля да се разпоредите и в най-кратък срок да получим документа. Без да считате, че съм неуважителна и Ви заплашвам, вече обмислям друг законов ред за получаване на документа, който няма да е комплиментарен за фирмата Ви. 

написано 19.12.2009г. неделя в 16:39
отношение настоящ служител
към обект/отдел варна
в град Варна

Много страни работодатели, ругаят служителите си а после ги канят на коледно парти!!!

написано 23.11.2009г. вторник в 20:24
мнение от
отношение -- няма данни --

Бих поработила и бих дала оценка-имам опит

написано 18.11.2009г. четвъртък в 19:57
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Офис
в град Варна

С Интерлогистика работя от далечната вече 1996 година. За кратък период от време им изневерих и бях при конкуренцията (които са меко казано смешници). От както работя с тях (13 години вече) познавам всички куриери, които са ме обслужвали и ..., а колко интересно - всички са си все така същите или са се издигнали. Самата фирма е строго куриерска-спедиторска - не виждам начин на растеж във фирмата освен куриерът да иска да стане собственикът и. Според мен - всички, които мрънкат срещу фирмата и шефът и - са основно мързеливци и некадърници. Квалифицирам ги без свян, както и без свян съм написал името си.


Според мен - за всяка една фирма са важни две неща - как се върши работата и да не се закъснява за работа. Това е. Плащането - според заслуженото.

написано 16.11.2009г. вторник в 00:07
мнение от
отношение бивш служител

Любимата ми фирма.Жалко,че както рибата така и фирмата се вмириса от към главата.Стартира добре,но колкото повече другите от бранша ги изпреварваха заради липса на добри менаджери,толкова повече грешни решения се взимаха от ръководството дърпайки я още надолу.В целия този хаос и липса на адекватност в централата не се усетиха как кадърните избягаха в конкуренцията или кой на където му видят очите,както сами може да се обедите тук.Аз избягах одавна и незнаех - Малинов станал шеф :))).Моите поздравления. А пък сашо от логистиката бил напуснал.Гледай ти какви интересни клюки може да научиш тук.:))))С най топли чуства от един бивш служител.

написано 22.09.2009г. сряда в 20:05
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Както всяка една фирма, Интерлогистика има своите плюсове и минуси. Аз работя там вече 2-ра година и няма ден с който да съм отишла с нежелание на работа. Страхотни колеги, страхотен шеф.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 64 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88301 мнения за 7762 фирми!