Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 13.12.2013г. събота в 10:47
мнение от
отношение кандидат за работа

Поредните амбулантни търговци! Отново "обещаващи" доходи - работа на процент по пловдивските улици в студ и пек. Продажба на чорапогащници чрез фирма, която забележете, дори няма ОФИС,  а те канят на интрвю в някаква махленска кръчма. Господина провеждащ интервюто не спира да те убеждава, колко много пари ще изкарваш, но всеки с малко мозък и логическа мисъл би успял да се сети, че не може да продаваш чорапогащник за 16лева, чиято реална цена е 80 ЕВРО! Говори ти за приложна психология и ти обеснява, че никой не е запознат с този метод на обучение в България. Като му покажеш, че си малко по-умен, започва да се държи откровено грубо с теб, защото явно усеща, че си надушил, че нещата не са толкова прекрасни, колкото се опитва да те заблуди. Е, да ви кажа честно, макар да се изкара спец в приложната психология, не успя никак да ме убеди в тези неща. А да и ако се разровите малко из чичо Гугъл, ще видите, че срещу фирмата са водени дела! И ако някой се чуи - абе ВЗЕМАТ ВСЕКИ, който налапа въдицата! Успех :)

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 2 от общо 2

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88339 мнения за 7764 фирми!