Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 07.07.2010г. четвъртък в 21:40
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!

Добри, "девойката", която те е "интервюирала" е изпълнителен директор ! .. и поведението и не е цинично, а .. потресаващо в преобладаващата част от времето. Изхвърля те в открития космос за има-няма 5 минути и на волните или неволни участници в екшъна остава единствено да се чудят на кой свят се намират (повечето от тях и без тва не знаят къде са).


Кандидатстващите за работа там да си приготвят: молба, автобиография, трудова книжка, здравна такава, диплома (в повечето случаи може и без), каска, тапи за уши, валидол (може и перкизан, резултата е същия), храна (за из път), вода (пак за същото) и пистолет (поради натрапчивата мисъл да се гръмнат).

написано 01.06.2010г. сряда в 22:15
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел технолог
в град София

Ходих на итервюр за технолог във фирма Браво.Интервюто ми беше проведено от едно момиче,която е технолог от години там ,но на много ниско ителектуално равнище.Говорише на диалект и нямаше елементарни обноски.Поведението и беше меко казано цинично.Най -много ме потресе факта ,че държат да стимолират работниците с глоби за щяло и нещяло.Това мотивирало хората да работят съвестно.Трябва да си пълен простак да разсъждаваш по този начин.Аз няма да рабокя там нито да консумирам тяхната продукция.Верно ли е това наистина?

написано 26.11.2009г. петък в 00:09
мнение от
отношение бивш служител
в град София

фирмата не е лоша в повечето случай защитават слжителите си работата си е работа всичко си е до човека кой за какво е там и какво очаква.С плащанията са коректни няма човек в тази фирма да е работил и да не си е получил парите.Аз работих там 3 години и не се оплквам единственото лошо нещо е че стават страшни интриги които се въртят от не повече от десетина души в фирмата а това е много дразнещо.Надявам се тези хора скоро да си тръгнат от там и нещата ще бъдат чуствително по добре

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.04.2009г. петък в 17:09
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел производство
Не плащат. Колкото и да обещават на края на седмицата винаги имаш глобичка. Как не глобяват и за това че дишаш - не знам! Постоянно ти се казва колко си малоумен, тъп и кух, докато не започнеш и ти да го вярваш наистина. А повечето ти колеги не могат га си кажат името на майчиния си език, камо ли да го напишат. Е как да имаш някакво развитие? Ако ще и десет висши да имаш, накрая пак затъпяваш.
написано 27.03.2009г. събота в 19:22
мнение от
отношение бивш служител
Работх няколко месеца като търговски предствител на "БРАВО" ООД в друг град не в София и мога да кажа, че продуктите на Браво са качественни, но доста скъпи и не са от най-оборотните. Затова клиентите акумолират доста брак, който се отразява негативно върху дейноста на търговския представител. Автопарка им е добър-няма спор. Търговския представител е страшно много пренатоварен с работа. Едновременно си шофьор-снабдител даване и взимане на поръчки,товаро-разтоварач,мърчандайзер,счетоводител(фактури,оферти,рекламни материали) Свободно време почти нямаш. Даже и през почивните дни се налага да говориш с клиенти да даваш и взимаш поръчки да пишеш фактури(много са) отчети и ала-бала. Схемата на заплащане е добра, но пари може и да не вземеш, защото има много причини поради които ти режат заплатата. Бракуваната стока над 2% от оборота е за твоя сметка. Плащаш си служебния телефон с който комуникираш с клиенти, които правят оборот на тази Фирма ,уе МАЙНА!!!!! Има и глоби за незнам си к'во. Ако не ти излезе ревизията в края на месеца (а това често се случва) пак ти режат заплатата. На всеки клиент веднага на място се пише стокова разписка(на ден може да са над 20) което предразполага към грешки които ти се отразяват в/у заплатата. И после питат: " Ама колега защо напускате? Не ви ли хареса в нашата фирма?" А'ре чао МАЙНА!!!!!!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.03.2009г. сряда в 18:27
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Поп Фолк
в град София
Какво да ви кажа не е лоша фирмата, парите са горе-долу добри, колегите- доста роми и буквално неграмотни хора, с които освен общуване на най-ниско ниво друго няма какво да си кажеш. Мястото е доста затънтено, ако нямаш кола ще ти трябва по един час в едната посока с масовия транспорт.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.12.2008г. вторник в 23:16
мнение от
отношение -- няма данни --
Ти сигурен ли си, че си кандидатствал първо за Технолог и второ в БРАВО ООД?
Защото нито един служител във фирмата не работи на такъв график за посоченото от теб заплащане.
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 10.12.2008г. четвъртък в 19:40
анонимен">мнение от
отношение кандидат за работа
Незнам какво точно е положението във фирма Браво, но искам само да споделя че преди 3 месеца ходих там да кандидатствам за технолог и какво мислите ми предложиха? 7 работни дни седмично, по 12 часа, включително и нощни смени, всичко за смешните 440лв чисти!!! Да си работят!
Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.07.2008г. петък в 16:19
отношение -- няма данни --
Към Кремена и Джубелка!
Скапи дами мисля, че Вие не сте реални прерсонажи, а ако ли греша скоро ще се уверите къде се намирате. Дано само да не е по гадния начин по който това се случи с всички нас.
администраторът каза:
оценката е нулирана поради повторения
Показани мнения 1 - 10 от общо 14 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88356 мнения за 7766 фирми!