Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим

написано 14.10.2011г. събота в 16:11
в град София

Здравейте,тук има и прави и криви.Това,че те лъжат с осигуровките е истина,че има привилигировани като някои от Требич-ИМА.А за дрехите също е истина.За парите и за точноста им им а дози истини.И за глобите които са нормално нещо,и за служители в патрулите,които не познават София,а дали е така във Верия,в същия СОТ със същото име ? Но това е все пак шуробаджанашка фирма и за това нищо да не ви очудва.Траянка е назначила все близки хора.Майка и домакин,108 бивша колежка,Вили Димов-човек с връзки И.Т.Н.Но вече ме дом ързя да пиша !!!

написано 05.09.2011г. вторник в 15:50
в град Пловдив

на 19 год сам кандидатствал сам за работа там,въпроса ми е приемат ли по лесни4ко у какжи са заплатките и работното време предполагам 2на2 дни ина4е из4етах мненията благодаря ви :) Пловдив

написано 03.03.2011г. петък в 16:54
към обект/отдел МОЛ
в град София

Само обещават но не изпълняват нищо!

написано 28.01.2011г. събота в 16:16
в град София

Здравейте, може ли някой да ми каже, какви са заплатите във "ФОРС ДЕЛТА", тъй като мисля да започна работа там.

написано 12.01.2011г. четвъртък в 09:09
отношение настоящ служител
към обект/отдел сот
в град София

колеги колко искате дави плащат в банков офис във който цял ден дремете и разчитате на нас реагирането колко от ваз сме хващали пияни и спящи докато имаше нощтна охрана а а отностно колегите да има много помияри шефовете са добре какво искате от мери след като неси вършите работата като хванат че сте пропуснали разбит обект какво дави наградят ли искате или димов е пич разбран човек и не говорете вие сами кандидатствате за стационарна охрана какво като сте във глобул колко дави дават за това че гледате едни монитори и колко ги гледате вие си знаете или искате дави дават 1000 лв за това че вие страх даси оглеждате обектите и званите на одц дави испрати патрул че вие страх сами да огледате че сота ви искарваме парите на всички колко искате дави плащат слизате от влака и искате сотаджий да станете та вие не знаете каде е бул витоша бе момчета а относно  г-жа орфанидо колко от вас са говорили лично с нея че дая познават това е най справедливата и точна жена която познавам естествено е даси гледа интересите или вие какво искате даси испразни банковите сметки и дави даде парите на вас а смешници работите по сума си години при нас и като ви оволнят за някоя ваша издънка и плюете  като сте много големи специялисти станете директори и взимаите по 2000 лв

написано 05.01.2011г. четвъртък в 08:30
в град София

хора няма да пи6а много,но 6те потвардя вси4ки отрицателни мненя за тая "фирма"!!!Много гавра,много лицемерие голямо теку4ество на хора и МАЛКО ПАРИ!!!Вси4ко ло6о написано за тая фирма е вярно!!!

написано 09.09.2010г. петък в 22:30
към обект/отдел GLOBUL
в град София

По измислена охранителна фирма от ФОРС ДЕЛТА в България трудно може да се открие!!! При срещата ми с някой лица от ръководният състав на тази фирма останах с впечатлението че тези хора са завършили "ВИТИЗ" специалност кукловодство. Тези хора са абсолютни лицемери и безсрамници гаврещи се с гладният и търсещ работа Българин. Финансовите възнаграждения в тази фирма са смехотворни. Ще напиша малко за това което зная и е 100% факт (истина). Заплатите в най отговорните и възлови обекти на Джи Ес Ем оператора "ГЛОБУЛ" в София: "Соравия", МСЦ-3/4 и централната офис сграда намираща се Бизнес Парк София са цифром - 400лв. и словом - четиристотин лева. Сега някой мизерник ще възкликне, че за охрана тези пари са супер. Да така е, само че, ако пазиш тоалетни (кенефи) a не сгради и техническо оборудване в тях струващо милиони левове. Лошото е че кандидатите за работа въобще не знаят за какво става на въпрос и когато ги измамят да започнат работа, мините (изненадите) започват да гърмят една след друга. Осигуряване на минималната работна заплата. Познайте при това осигуряване колко ще се заплаща извънредният труд? Ами около 16лв. за 12 часа положен труд. Шараните захапали въдицата трудно се откачат, защото трябва да си търсят друга работа а такава за не ориентирани трудно се намира пък е и пак разход (вадене на нови документи). При преждевременно напускане се плащат и одеждите Форсови (дрехите). Извода ми за „ГЛОБУЛ” – Евтини на брашното - скъпи на триците… И те ще разберат колко скъпо струва евтиното…

написано 18.08.2010г. четвъртък в 10:21
отношение -- няма данни --

Аз не вярвах на това което е написано, но отидох на място и видях че всичко  е  истина.Голяма мизерия.Нямам думи.Това което предлагат в обявата на jobs.bg не отговаря  на истината.Не си губете времето с тях.

написано 17.05.2010г. вторник в 15:33
отношение бивш служител

Като сте толкова горди защо не си напишете имената, казвам си мнението защото сам вбесен от наглоста на тези хора !!

Показани мнения 11 - 20 от общо 35 « По-нови 1234 По-стари »

Връзки

Сайтове за работа

Институции

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com достига до вас благодарение на Streaming Video Provider. Streaming Video Provider предлага професионални web видео услуги за бизнес клиенти. SVP позволява лесно да се публикува и управлява видео в интернет с качество далеч отвъд възможностите на системите за видео споделяне и предлага множество улеснения за бизнес клиенти. За повече информация, посетете сайта на Streaming Video Provider на адрес www.streamingvideoprovider.co.uk.
BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

74753 мнения за 6359 фирми!