Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 11.05.2014г. в 03:23
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Няма

 СБ КЪМПАНИ - ВНИМАНИЕ - ИЗМАМА - ПЕТЪР ГЕНОВ - КОЙТО ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СБ КЪМПАНИ или ПЕТЪР ГАЛИНОВ ГЕНОВ или НОМЕРАТА: 0879205708 / 0879823500 / 0879823779 - пишете на мейла сбизмама@абв.бг - на латиница!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.12.2012г. петък в 20:14
мнение от
отношение представител на управлението
в град Варна

Така, явно не взимате г-н Генов и Антимон МЕДИЯ на сериозно. Явно след Коледа трябва да се видим в съда, а относно г-жо Льолева Вашия коментар показа какъв е бил стажът Ви като управител на хотел и защо са Ви изгонили от 5 различни хотела. Ще се видим в съда. Телефон за връзка 0876 149 722 Петър Генов (за разлика от Вас, аз казвам кой съм). Весела Коледа. Ще се видим скоро и не забравяйте Декларациите, които сте разписали.

написано 20.12.2012г. петък в 19:22
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Антимон
в град Варна

Аз също съм бивш служител на въпросната фирма. Имам над 10 години стаж и самочуствието на професионалист с опит и умения. На мен също ми беше обяснено, колко съм некадърна и затова не получих заплата. Адвокатите на управителя би трябвало да знаят, че заплата се получава дори и когато един служител е на изпитателен срок, независимо как си е свършил работата. Внимавайте, когато си търсите работа и бъдете по-бдителни.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.12.2012г. петък в 17:31
отношение представител на управлението
към обект/отдел административен
в град Варна

Бившата служителка Радина Славова, която е публикувала становището си относно фирмата "Антимон Медия ЕООД" е пропуснала да упомене факта, че през времето, в което е заемала длъжността "Репортер" се е справяла некомпетентно с възложените й задачи и не е спазвала коректно методологията на работа. Претенциите си може да предяви в съда, считайки че има правни основания за това. За клевета от нейна страна  адвокатите на фирмата ще се обърнат към нея, за да може случея да се изясни. От ръководството заявяват, че бившата вече служителка е закъснявала редовно за изпълнение на трудовите си задължения и не се е отнасяла отговорно към зададените й задачи. 

написано 19.12.2012г. четвъртък в 20:52
мнение от
отношение бивш служител
в град Варна

Започвам с уточнението, че става въпрос за фирма Антимон Медия ЕООД, чиито собственици притежават и фирмата Антимон 2. Споделям мнението си, защото виждам, че в сайтовете за работа все още стоят техни обяви и се надявам да няма повече излъгани и подведени служители. Веселин Стойчев и Петър Галинов Генов управляват и представляват спомената фирма, чиято основна дейност е нов портал diamand.bg за групово пазаруване, фирмен класификатор и новини. В началото на ноември бях наета на длъжността репортер, като ми беше обещан трудов договор и месечно възнаграждение 600 лв. Трудов договор не беше подписан, а само граждански с едномесечен срок 15.11 - 15.12.2012 г. Обяснението за гражданския договор беше, че нямам стаж за поцизията и на фирмата и на мен ни е необходим поне месец, за да решим, дали ще работим заедно. Интересното при граждаския договор беше, че се подписа само от мен и беше взет за подпис и печат от работодател, като така и не ми се предостави копие от него. Малко преди изтичане на срока на договора, двамата собственици се скараха и преустановиха дейност като съкратиха голям брой служители, включително и мен. Обещаните заплати така и не са платени, най-вероятно няма и да бъдат, а собственикът дори и не вдига телефона си, за да ни даде разумно обяснение.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 6 от общо 6

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88329 мнения за 7764 фирми!