Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 29.09.2014г. вторник в 15:39
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Финансово-счетоводен
в град София

Наскоро се явих на интервю за счетоводител. Всичко мина добре, бяха много приятни и усмихнати хора, условията и социалните придобивки - добри... Тъкмо се зарадвах, когато ми стовариха, че това е работа по заместване (??!). В jobs.bg НЯМАШЕ подобна информация, защото я бяха "спестили". Е, няма що! Ама се измъкнаха с "ние сме сериозна фирма и досега не е имало случай на нает по заместване служител, който след завръщане на титуляра да не сме му намерили друго за вършене и да остане във фирмата"... Второ интервю с гръцкия им административен директор. Пак добре минава. btw, всички мои приятели са казвали "не работи за гърци или гръцка фирма, ще съжаляваш". След 2 интервюта дори не си направиха труда от тази голяма и "сериозна" фирма да се обадят да кажат дали си одобрен или не. 3 седмици минаха. Надеждата умира последна. Надявам се да си намеря работа в някоя друга, наистина сериозна фирма. Към ръководството - дори след 1 интервю за работа в малка фирма, хората се обаждат да ти кажат, че не си одобрен. Спестява време на кандидата за работа, пък и не ви споменава с лошо на всяка крачка.

написано 26.08.2014г. сряда в 12:12
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел касиер
в град София

Всеки има право на мнение, аз лично съм доволна от работата си във фирмата, до този момент. Да, вярно че предпочитам да нося клин пред пола, но в крайна сметка аз съм на работа и уважавам изискванията на фирмата. До сега не съм получавала глоба, а само бонус за хванат таен клиент. Глоба се получава, когато и двамата служители форткорт и касиер се издънят. А това не ни се е случвало, само единият се е осирал най-много.Относно управлението...то зависи от самия управител и дилър, в нашия обект ни е позволено да излизаме в почивка, колкото пъти на смяна си искаме, стига да не е от 7 до 9 и от 17 до 19, когато хората отиват и се връщат от работа. Пък знам за друг обект, на който трябва да питаш дилъра дали можеш да ядеш, пушиш и трябва да я уведомиш, когато отиваш до wc...,което е ужасно. По същество дилърът ми каза, че мога преспокойно да продължа да се развивам в Еко с моя гръцки език, вече ми показаха и знам неща много над ниво  касиер и чрез дилъра като изкочи някое свободно място за управител Еко ще се преместя там. При нас всички работим от повече от една година на обекта, форткортите са от по 6-7 години, или нашата бензиностанция е твърде добра или не знам.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.08.2014г. четвъртък в 22:22
мнение от
отношение -- няма данни --
в град София

Здравейте,


прочетох доста мнения, но всички са от служители по обектите. Интересува ме какво е отношението към служителите в администрацията. Счетоводство и финанси примерно. Някой има ли информация. Ако отношението е толкова лошо защо не съм виждал обява за финансовия отдел примерно ?


 


Благодаря.

написано 24.07.2014г. петък в 10:00
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Еко София
в град София

Здравейте, не започвайте работа в Еко!!!Това е компания която не зачита служителите си като хора.Управляват некомпетентни хора.Изискванията са огромни, а заплащането е минимално/430лв/.Има глоби за какво ли не, коите започват от 100лв нагоре.Бонуса се облага с данък а глобите са в чистия им размер. По фиш не се вижда какво са те глобили.Има униформи които са чиста дискриминация-касиерките нямат право на избор дали да работят с пола или панталон...задължително с пола независимо дали е топло или студено.Не се усигоряват обувки, но има изискване какви да бъдат, които трябва да си купите с мизерната заплата:-).На всичко това има една госпожица Ивета Филипова която отговаря за обучението на персонала, но и идея си няма как се работи на каса и как се зарежда автомобил. Тя униформа носи когато и е кеф, но иначе прави забележка и глобява хората за щяло и нещяло.Пълна пародия.Да си служител в Еко означава да работиш почти без пари, да не разполагаш със свободното си време защото постоянно някой напуска и работиш извънредно, но не се заплаща защото часовете стават много а Еко извънреден труд не плаща. Дилърите управителите и регионалните отнасят всичко и тях ги глобяват като за добро утро. В тази компания имаш много задължения, но не и права.Назначават ви като касиер, но всъщност сте чистач мияч всичко. ..с две думи общ работник.Ако уважавате себе си и труда си не започвайте работа в Еко!!!!!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 09.06.2014г. вторник в 21:56
мнение от
отношение -- няма данни --

Продавам дипломи за средно и висше образование. За повече подробности ми пишете на и-мейл KAMEN.STOYANOV @ MAIL.RU ( без интервалите между знаците )


 

написано 08.06.2014г. в 00:41
мнение от
отношение клиент

Ето как ни мамят ЕКО вижте повече на този адрес copy/paste


http://bit.ly/1kN4oiw

написано 07.06.2014г. неделя в 22:05
мнение от
отношение -- няма данни --

Бензиностанции ЕКО разреждат Бензина § Дизела с Вода вижте повече


 


http://bit.ly/1nrTr4K

написано 30.04.2014г. четвъртък в 16:33
мнение от
отношение настоящ служител
в град Пловдив

Аз искам да кажа,че дилърите нямат вина.Цялата работа идва от ония кретени от София.Айде сега да ми кажат,защо регионалните мениджъри и картови представители нямат униформи,както служителите,управителите и дилърите.... Изискват много а дават малко.Глобите са големи все едно служителите взимат по 1 000 лв заплата за да ги глобат 100 или 150,а защо не и 200??? Нашият шеф е добър спрямо нас а г-н Богдан си прави каквото иска и изисква много от служителите.Защо той не облече тяхната униформа,зимния панталон и дългия ръкав на 20 градуса температура,и да ходи с обувките....

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.04.2014г. събота в 10:07
мнение от
отношение настоящ служител
в град София

Внимание !!! Преди да започнете работа в някой клон на Еко -България ЕАД , се замислете до колко уважавате Себе си ! Изискванията в бензиностанциите се увеличават всеки месец , а натискът оказван върху служителите е огромен. Потъпкават се ПРАВАТА НА ЧОВЕКА .


Единствения начин по който е стимулиран служителя е чрез стрес и системен тормоз от страна на дилърите (за да си запазят хубавите зплати ) -> регионален мениджър - >изпълнителен директор ->търговки директор.Всеки си измива  ръцете с мениджъра над тях.


Примери за системен тормоз много ....заплатите са минимални глобите огромни.Дават бонуси,но са минимални на фона на заплатата и глобите , а изискванията за постигането много завишени  повечето случаи НЕ ЗАВИСЯТ ОТ СЛУЖИТЕЛЯ .Когато не бъдат постигнати целите се изискват писмени обяснения , защо е така , и ни държат отговорни -(т.е. ние сме виновни и  за демографския срив в страната и непосилните цени на горивата , нелоялната конкуренция ....за тях се сещам от първа ръка)! От горе на всичко очакват от служителя добро настроение -няма стимул бе хора какво настроение?!?!?!?


На всяка друга бензиностанция служителите работят с подобаващо работно облекло , но не и на ЕКО , в Еко ни карат да носим Зимни Обувки , и зимни екипи при температура на сянка 20 градуса! (Дрехите които уж ни пазят - се оказват наш враг).Обувките са тежки трудно подвижни и неотговарящи на номерата им -италянски но правени в България от някой служител тормозен като нас :) за 370 лв заплата в най добрия случай +70 лв и в най лошия - 300лв.и освобождаване !!!...има още...

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
Показани мнения 1 - 10 от общо 116 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

86109 мнения за 7532 фирми!