Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 28.01.2015г. четвъртък в 11:14
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел HR
в град София

Здравейте, някой има ли актуална информация за заплатите в отдел човешки ресурси? Излязла е обява за Junior Recruiter и се чудя дали да кандидатствам. Образованието по психология го имам, но зад гърба си имам почти 8 години опит в кол центрове, ИТ процеси и сървис мениджмънт. Бих направила смяна на професионалния път само при прилично стартово заплащане. Благодаря!

написано 26.01.2015г. вторник в 08:39
мнение от
отношение бивш служител

не е най-лошото място в сектора, в който оперира, но не може и да се откъсне българщината, типична за него: гъзолизничеството, подмолната работа - хората, притежаващи тези качества биват повишавани. също така и шуробаджанащината не се пропуска, онзи незнаен рапър Xplisit някой се е излъгал да го наеме за меринджей, а той не само няма поведението и качествата с цялата си арогантност на парвеню, ми и гадженцето си бута тийм лидер. наемат се малко свестни хора, за да има все пак някой, който да гърби за работа, другото са само неподходящи за тази работа, които могат да бъдат използвани на макс - много е вярно това за HR отдела - препоръчват се хора с качества, а се наемат възможно най-лошите кандидати, което е дело не само на самия отдел, ами и на мениджърите.


 


всеки един проект в тази фирма е започнал добре, но после е бил побългарен заради изброеното по-горе. и реално не е по-различна от никой кол център, просто не е най-голямата дупка, ама пък и не дават най-големите заплати, а изкарват не по-зле от конкурентните фирми.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.01.2015г. сряда в 17:30
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Ужасна фирма, за всичко трябва да се пазариш - за заплата, за график, за отпуск, за почивки дори! Човешки ресурси не могат никога да ти свършат работа , препоръчваш хора, които им трябват и после не им звънят или не ти превеждат бонус! мениджърите и тийм лидерите са некадърни и са с връзки, а със служителите се държат кофти...

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.01.2015г. неделя в 12:38
мнение от
отношение настоящ служител

Dundy, бъркате фирмата. В c3i няма подобен проект.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 17.01.2015г. неделя в 01:22
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел София

Много некоректно отношение към кандидатите за работа. Кандидатствах по проекта за резервации в хотел Хилтън. Шефът на отдела и тийм лидерката са поставили за посредник служителка, която държи връзка с кандидатите, но нищо не знае и от нея нищо не зависи. Така много подло се покриват зад нея като не дават никаква обратна връзка на кандидатите за работа. Обещават, че ще дадат отговор в следствие на неколкократни интервюта и по телефона и на място, но такъв всъщност няма. В крайна сметка след известно време пускат отново същата обява. Такова поведение е меко казано неуважително към кандидатите и според мен говори, че работата в тази фирма не си струва.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.12.2014г. четвъртък в 02:32
мнение от
отношение кандидат за работа
в град София

Здравейте, на какви езици се работи в Quintiles към C3i, понеже искам да кандидатсвам там? Питам за този отдел защото съм чувал хубави отзиви веднъж, но така и не попитах защо и какви са точно условията и т.н. Също, има ли вариант, ако ме наемат смените да зависят и от мен или зависи от спецификата на акаунта? Всеки акаунт с различно работно време ли е? Мерси.

написано 31.10.2014г. събота в 22:52
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Merck
в град София

Не мога да твърдя за цялата фирма и всички проекти, няма как. Но всеки проект зависи от мениджмънта, което не се отнася само за C3i, а за всеки кол център. За другите проекти във фирмата чувам смесени отзиви, сигурно има и добри, и лоши, конкретно за моя мога да кажа, че съм абсолютен противник на тези екплоатационни дупки кол центровете, но в тази фирма за първи път срещнах грамотно и почтено отношение за бранша и приемливи условия.Заплащането, ще съм коректен, няма да го коментирам подорбно, нито със суми, но е добро. Няма да гласувам с повече от 4, защото знам, че може да е по-високо, както го има в къде-къде по-неуредени фирми.Уважението - досега всеки висшестоящ се е отнасял с разбиране и приятелски, тъй че не мога да кажа нещо лошо, като например парвенющините, които съм срещал в 60K или IBM, които са ми предишен опит (съответно с английски и френски език). Една единица си резервирам все пак от оценката.Привилегии - не мога да кажа, че имам, освен някакви отстъпки тук-там, които са незначителни, но пък допълнителното здравно, което е много типично за тази сфера е удобство и все пак плюс. Тук ще включа ваучерите за транспорт при вечерни и нощни смени, което е от значение и което пак е типично за много фирми в бранша.Фирмена сигурност - не виждам какво би било опасно тук, по изисквания нещата са спазени, а и в Бизнес парка не е като да се навъртат всякакви опасни хора.Ангажираност - в началото на проекта, тъй като е нов, беше голям гърч за някои тиймове, но сега нещата се поуспокоиха, явно започнахме точно след края на отпускарския сезон. По-скоро смените са малко кофти, както често са в кол центровете.За момента мога да кажа, че развитие има, точно защото е нов проект. Хора вече бяха повишени и ще има и още.Местоположение - крайно субективен критерий. За едни идеално, за други, като мен - супер скапано.Колеги - както често се казва: всякакви. Има мързели и скатавки, има такива, които нямат достатъчно умения, ама получават наравно с теб и понякога дори ти създават работа, има много свестни или комбинация от всичкото това... Но е по-скоро приятно, за разлика от шуробаджанащината в 60K или подмолничеството в IBM и дискриминацията, на която българите са подложени там.Като цяло, както съм и започнал, мнението ми е базирано относно един проект, но за самия мен, като, повтарям се, краен противник на кол центровете, е изненадващо високо за тази фирма (ако е по шестобалната, давам 5, като наистина с малко повече от страна на работодателя, може да е 6). Последният свестен работодател и работно място, на което съм попадал, е било преди 7 години, а от тогава съм сменил доста работи и то различни - къде в по-големи, къде в по-малки фирми...

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 19.05.2014г. вторник в 19:08
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел customer service/ pharmacies project
в град София

Здравейте


 


искам да попитам за повече инфо относно проекта за медицинския софтуер ( предлагат ми да кандидатствам по него)


Какво е заплащането?


На какви смени се работи?


В какво се състои работата ( неприяна ли е ? ) ?


Атмосферата каква е?


Колегите, натоварването?


Представителите на мениджмънта как се отнасят със служителите си ?


Мерси за инфото предварително.


 


Поздрави


 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 16.12.2013г. вторник в 13:07
мнение от
отношение -- няма данни --

Здравейте, 


Някои може ли да ми даде мнение относно дейност, заплата, отношение и тн. за позицията  Client Relation Expert with Eng?


Благодаря предварително!

Показани мнения 1 - 10 от общо 77 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88294 мнения за 7762 фирми!