Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 17.03.2012г. неделя в 12:08
мнение от
отношение клиент
в град Карнобат

защо ще местите фирмата какво ще правят хората,какъв е проблема ви,това преместване е сума пари ,като можете да си ги спестите,натискат ви сигурно:(

написано 08.01.2012г. в 15:47
отношение -- няма данни --

Гошо, забравили като опъваше кабели по покривите на Карнобат? Нямаш образование, голтак си от всякъде, защо тормозиш хората. Твойта работа е "Пазси боже, сляпо да прогледа". Аман от такива лекета като тебе. Натискай си парцалите, защото ако те изритат от тя завод, без образвование и опит няма къде да отидеиш.

написано 24.09.2011г. неделя в 13:11
мнение от
отношение бивш служител

 


Моля, хора помогнете на работниците в завода за каб. комплекти гр. мездра,там цари пълна простотия ,на прост човек са дали малко права и той се държи по всякакъв друг начин,но не и като началник грамотен.В завода има голям ред и това е много добре ние трябва да се научим на ред и да работим а не само да ходим на работа, не може да си на раб. от 06 ч. а да отидеш в 06 и две мин.това го няма никъде. тези правила са много добре, но има други, за които не е помислено , тези умните глави не мислят за 800 жени които се трудят къртовски а за тези които са на щат и се разхождат по цял ден да им мине времето .Защо правилата са само за едни, ние така и така работим, и то съвестно,но защо не може да пиеш вода , когато ти се пие и да ходиш до тоалетна, а се "стискаш"за да не си губиш времето, за да работиш.В цеха е 34 градуса нямаш право да пиеш вода на масата, а та ти се пие през 30 мин. на тази темпер.ако отидеш на точно определеното място за вода през половин час си губиш времето за работа.Представете си дотам са стигнали жените ,че си слагат водата в кошовете за боклук,това в 21 век.Иначе аз съм човек на реда ,не може да си я караме като при социализма.не може каишките на раб.чехли да са отпред ,а трябва задължително да са отзад,но не знаят ,че на жените краката им се подуват и отнепрекъснатото стоене пръстите ти отиват напред и те болят ,никой не прави нищо нарочно,но на чужд гръб и сто тояги са малко,това е доказано оттдавна.наскоро вече нейздържайки отивам до тоалетна и чистачките ми се карат, че ще оставя следи по пода,викам аз се стискам една заради нормата ,те се карат ,че трябва пак да забършат.Преди известно време Наталия е ударила една жена ,пиейки вода в момента,а пък Димов вика на жените"вие сте неграмотни,некадърни и мазохистки"за това наистина е прав,но това са жени с деца със семейства ,които съвестно си гледат раб.не може да се държиш по този начин.Тези хора нямат ли деца не са ли майки и съпруги,нямат ли и те майки.Инай вече нямат ли срам и грях от Господ.това е в завода ,ако някой ми еказвал ,че е така да несъм му повярвала но сега съм свидетел,на тази простотия от повечето хора дали им малко власт и всеки глда да натопи другия ,има няма за какво,и да се подмаже , Бога ми толкова е грозно!!!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.09.2011г. вторник в 07:20
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Карнобат

Преди няколко месеца кандидатствах за работа по специфична позиция. Интервюто беше доста продължително. За съжаление никой после не си направи труда да ме уведоми за резултат, въпреки че изрично помолих за това. Опитах се в последствие да науча нещо, но без успех. Впечатленията ми от този работодател са, че се опитват да изградят имидж на "западна" фирма, но само толкова. Убеден съм, че нещата там са си типично по български. Според мен е по-добре сериозно да се замислите преди да кандидатствате на подобно място, въпреки жестоката безработица.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 30.06.2011г. петък в 21:55
мнение от
отношение -- няма данни --

Ехеее, какво ставало в разорания двор чак до бой се е стигнало. Е, то беше ясно, че такова място, което е оставено без контрол и всеки влачи ще стигне до саморазпад. Ако изчезнете от великия град Карнобат къде ще отидат да бачкат всички велики мениджъри от Бургас? Повечето от тях нямат никакви дипломи и немогат да броят и до десет. Толкова им е хубаво в тоя завод- липса на контрол, крадене без чет, пълна некомпетентност и най-вече са велики в очите на слепите. Да не говорим за спецовете дето идват от селата на около, които тъкмо се научиха да говорят български покрай тоя завод. Еееее.....

написано 11.01.2011г. сряда в 20:34
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел :)
в град Карнобат

понеже наскоро разбрах за сайта и реших да си напиша и моето мнение за фирмата "ферма"(пълно с овце и телета)... :) преди около година когато реших да подам молбата всички познати,които работят там я хвалеха,като,че ли беше златна :) но влезнах ли да работя там ми стана ясно за какво злато става въпрос.... Има хора които са със основно образование,които са началници на стадата :) а тези които са със висше образование пасат кабелите във фермата...просто нямам думи за политиката им на СЕибАн БГ (SEBN BG) :D пък да не говорим за охраната (страхливци) как гледат по камерите като някви с качулки влизат и крадат цели макари кабели и по въпроса нищо не правят...:Х .....интересното което се случва сега е,че .... по нататъка ще ви обясня по подробно обещавам.... :)

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 20.08.2010г. събота в 17:06
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Карнобат

Здравеите българи .Понякога се запитвам защо не бях турчен за се хвана да работя в карнобат-но вече нямам желание защото много от самите работници се оплакват от някакъв си Желю който заплашва че той е на първо място и щял да маха всички без някаво обещетение .Според мен -веднага всички работници които ги е заплашил -търсете си правата като се сдобиете незабавно адвокат докато още сте на работа .Направо се радвам че не сам на вашето място .Хванах се и работя на фирма отговаря на моите изисквания и вие го направете не чакаите някакъв желю да ви рабие мечтите успехи желая на всеки.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.08.2010г. петък в 11:26
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Усукана писта
в град Карнобат

Драги бъдещи колеги. Ако искате да почнете работа в тази фирма, най-лесния начин е да си имаш връзка вътре, да си от малцинтвата или турско говорящ и да си с основно или средно образувание. Аз лично кандидатствах 2 пъти. Първия път си дадох и дипломата за магистър, ама съм ги оплашил явно и не ми се обадиха. След година пак отивам, ама само със средното си образувание и сега вече работя. Шефа ми е също със средно общо и добре , че незнае , че имам висше иначе ще ме изгони. Защо ли? Хахаха, ами нали го заплашвам , да не му истине мястото.


 


Та , така. Показвайте си само основното или средното и сте вътре.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.06.2010г. сряда в 16:39
мнение от
отношение настоящ служител
в град Карнобат

То рязането на заплатите до сега беше цвете. Май трябва да си стягаме багажа и да се готвим за съкращения. Откакто Бумбала наби ония немци шефовете разправят, че май ще се изтеглят от града. Вече 2 месеца кьорав чужденец не стъпва при нас, страх ги е хората. На ония битите само неустойките им не можем да платим и всичкото от нашите мизерни заплати. Да вземем да си търсим другаде работа докато не са ни уволнили, викам аз, че на такова ми мирише.

Показани мнения 1 - 10 от общо 221 12345 По-стари » >|

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88371 мнения за 7767 фирми!