Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 11.09.2014г. петък в 13:59
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел търговски
в град София

Работя в компанивта от няколко месеца и съм доволна от всяка една гледна точка. Работя по 6 часа на ден, но често си тръгвам по-рано. Презентациите са много приятни и времето ти минава бързо. От гледна точка на заплащането са много коректни и никога не съм получавала по-късно заплатата си. Да, плащат ти каквото си изработиш и смятам, че това е най-хубавото. Ако искате работа, където да не правите нищо и да ви плащат това не е вашето място. Ако искате, обаче, да работите и да печелите пари от работа, която е доста по-различна, динамична и интересна от останалите... това е. Колкото повече се стараете, толкова по-добро заплащане може да очаквате. Най-високата ми заплата до сега е 1358 лева. за по 3-4 часа на ден :)))

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.09.2014г. петък в 13:05
мнение от
отношение бивш служител
в град София
   "Ако търсите сериозна и перспективна работа, това не е вашата фирма,..."

Автор на това ме развесели.


Ако си:


-без висше образование или си с процес на следване


-имаш акъл в главата


-искаш гъвкаво работно време


-възможност да искарваш над 1000лв


-изразяваш се  грамотно


-чистоплътен


-позитивен


-живееш в района на Ст. Град


то ТАЗИ РАБОТА Е ТОЧНО ЗА ТЕБ.


Но ако си въобразяваш, че ще ти плащат без да се трудиш това не е твоето място.


Казвам го съвсем отговорно, работих 9 месеца там и съм само с приятни спомени от ръководството и разбира се от колегите.


А.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.08.2014г. петък в 10:49
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел call center
в град Варна

Работа там вече 2 седмици стана и съм много доволна от обстановката. Шефовете са много добри и през цялото време стоят зад гърба на операторите и ги подкрепят. Самата работа понякога е измаряща заради хората, с които говориш по телефона защото има много негативни мнения, но като цяло тези които не са предубедени ти вдигат настроението страшно много. Има хора, които си работят там от месеци и не мислят да се махат точно поради факта че работния ти ден е 6 часа, но ти реално говориш по 3 часа най-много.Заплатата е от 350 лв нагоре в зависимост от постигнатите резултатии. Някои служители си изкарват и по 500-600лв, а може и повече и задължително ти изплащат всичко до стотинка.  Има майки, студенти и хора, които работят и на друго място и шефовете се съобразяват с тях и пишат графика им спрямо нуждите. Можеш да си сменяш смените и почиваш когато ти трябва. Събираме се играем танци, играем на игри с бонуси, пеем, смеем се и като цяло се сближаваме. Намерих много добри хора там и някои от тях ми станаха и приятели. Самата работа лично мен е научи на неща, които ще използвам и в бъдеще. Всеки има право на мнение и аз изразявам своето. Не е за всеки, но всеки може да се справи ако има желание и мотивация, а от там ти дават шанс. 

написано 08.07.2014г. сряда в 19:47
мнение от
отношение кандидат за работа

Искам да Ви попитам дали има твърда заплата в тази фирма?

написано 02.07.2014г. четвъртък в 09:04
мнение от
отношение кандидат за работа

Здравейте :) А нещо за условията на работа в call центъра?

написано 19.06.2014г. петък в 22:28
мнение от
отношение -- няма данни --

Попълвахте ли анкета за кандидатстване: номер на лична карта, семейно положение, деца?

написано 05.05.2014г. вторник в 23:00
отношение клиент
в град София

хора вие не четете и гледате новините май а тази фирма е мошенническа осъзнайте се ако допуснат админите ето ви и линк и стига сте писали само  http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=9552

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 02.02.2014г. в 18:56
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Търговски отдел
в град Варна

Работя в Кол центъра от както е открит офиса у Варна и съм доста доволна! Месечно взимаш от 500 до 1000лв. , зависи естествено от човека. Шефовете са печени, мотивират те да дадеш най-доброто от себе си, както и дават бонуси под формата на пари или ваучери.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 23.10.2013г. четвъртък в 15:32
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел продавач-консултант
в град София

Здравейте,


Редно е и аз да напиша мнението си относно фирма Чайкафф или Алфа Екотрейд ООД.


Ако търсите сериозна и перспективна работа, това не е вашата фирма, плащат много малко, няма твърда заплата, по 5 лв на презентация или на клиент,осигуряват на 230 лв 4 часа, работиш по 6 часа смените, един почивен, трудно се продава скъп продукт, 1900 лв куфарче с козметика, натискат те да продаваш и управляващите натискат и клиентите,като дойдат правиш им процедурата около 1 час и половина,трябват да купят веднага в деня,или кеш, ти печелиш 100 лв или на изплащане, дават ти 50 лв, ако е така, на клиента казваш сега струва 1900 лв, от утре 3000 лв. Ако нямаш продажби първите 2,3 седмици, те освобождават. Във фирмата има голямо текучество, особено продавачите,на рецепцията е 500 лв заплата, пак на смени, но втората свършва в 21 ч. И там се извървяват предимно млади момичета. Така, че стойте далеч от тази фирма. Плащат ти заработеното, което е нищожно и чао.

Показани мнения 1 - 10 от общо 16 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

84843 мнения за 7393 фирми!