Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 15.10.2014г. четвъртък в 06:26
отношение настоящ служител
към обект/отдел човешки ресурси
в град София

Здравейте,


казвам се Анелия и съм текущ служител във фирма Екотрейд ООД.


Работя тука близо година и 3 месеца. Повечето кандидати за работа във фирмата ще се срещнат с мен, защото работя в отдел човешки ресурси.


След като се зачетох в коментарите към фирмата реших и аз да напиша нещо.


Аз лично съм доволна от работата и заплащането във фирмата. Доволна съм и от управителите. За една година и повече съм видяла само хубави неща :) Не знам каква е причината, сигурно защото си върша добре работата и хората са доволни от мен. Но хората са много различни и аз разбирам, че няма как всеки да е щастлив във всяка фирма. Аз съм решила съвсем искрено да си изложна мнението.


Заплащане - то е различно за различните позиции, но аз като бях в кол центъра имаше основа + % за всяка проведена среща. Като работлив човек аз лично си печелих добри пари.


Работното време - което имам е гъвкаво. При нас има много студенти, които си съчетават работата с ученето и се справят чудесно. Доволни са както и аз съм доволна. В момента има две смени, сутришна и следобедна/вечерна.


Атмосфера - ако се работи с много хора, примерно 50 жени все има нещо, но по принцип средата е приятелска, позитивна, екипа е изцяло от млади хора...


Какво мен лично ме привлече в Алфа ЕкоТрейд ООД ? - привлече ме гъвкавото работно време, работата е динамична и приятна, представяш козметика от висок клас, което за момиче е много приятно, изкарване на добри пари.


Договор - Работя на договор след 3 дневен обучителен период, включени са осигуровки. Допълнително за осигуровките също мога да кажа, че са обаче на 4ч за всички. Има бонуси, но те не увеличават осигуровките.


Аз виждам, че има недоволни хора, но наистина работата с хора е много натоварваща и сложна. Не може на всеки да се угоди по всички въпроси. Но на работливи хора и на мои приятели/ки бих препоръчала фирмата за работа, бих препоръчала и козметиката, ако могат да си я позволят, защото наистина е качествена. Занимавам се повече от година и виждам какво е..


За да може служителите да се разбират по-добре и да се увеличи позитивната атмосфера се организират караоке горе долу всяка седмица. Фирмата наема актьори, които да идват при нас и да ни забавляват. Например наскоро идваха трима кумика "Нема кво", имало е инструктори по балет, фокусници с карти и т.н. Мениджърите се опитват да ни преповдигнат настроението.


Виждам много хора са недоволни и пишат коментари в този сайт. Хубаво..., но аз лично съм доволна. Аз лично си работя и нямам никакви проблеми. Който е недоволен да си търси работа другаде. Аз искам тук да работя! 


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.10.2014г. събота в 11:55
мнение от
отношение шубе го/я е и не казва!
към обект/отдел търговски
в град София

Силно разочарована . Обещанията едни резултатите - пълна противоположност . На първо място отношението не е на ниво , за класата , за която претендират . Хигиената им е много слаба . Дават ти мръсна носена престилка с лекета по нея . Кабинетите , в които се работи вече са за ремонт , а изискванията са в тях да се продава козметика за 2500 лв. Всеки си работи с каквото и както му е удобно , а към новите служители изискванията са безброй . Имат изискване за дрехите  , за обувките , за начина на държание , което е невероятно като идея , която и аз подкрепям , но нека изискванията да бъдат за всички . Аз лично за 4 дни видях всички негативи и това ме разочарова и отказа да работя за фирма , която продава козметика от "класа" . Да кажем , че всичко до тук казано може да се преглътне , но това , че всички там са крайно неграмотни ме отчая тотално . За мен е немислимо да продаваш продукт без да се заинтересуваш и да извлечеш полезна и най - вече ВЯРНА информация . Отношението на по - висшестоящите е арогантно и пренебрежително . Сякаш си им длъжен за нещо , въпреки , че реално все още нямахме никакви отношения с тях . ( Нямаше подписан договор . ) Относно заплащането не мога да кажа нищо освен , това което е уговорено , но дали реално е така не мога да кажа . Още по време на "обучението" , което всъщност не беше такова , се осъзнах и си тръгнах.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 12.09.2014г. събота в 10:48
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Работата е подходяща за хора,които искат нещо повече от това да са сервитьорки или да работят в мола.Имаш шанс да се развиваш и да изкарваш добри пари,а през цялото време се забавляваш с колегите.Отношението е страхотно и останах с много добри спомени.Относно заплатата и аз съм имала много силни месеци,спечелих и ваучер за 100 лева- шопинг ;)

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.09.2014г. петък в 13:59
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел търговски
в град София

Работя в компанивта от няколко месеца и съм доволна от всяка една гледна точка. Работя по 6 часа на ден, но често си тръгвам по-рано. Презентациите са много приятни и времето ти минава бързо. От гледна точка на заплащането са много коректни и никога не съм получавала по-късно заплатата си. Да, плащат ти каквото си изработиш и смятам, че това е най-хубавото. Ако искате работа, където да не правите нищо и да ви плащат това не е вашето място. Ако искате, обаче, да работите и да печелите пари от работа, която е доста по-различна, динамична и интересна от останалите... това е. Колкото повече се стараете, толкова по-добро заплащане може да очаквате. Най-високата ми заплата до сега е 1358 лева. за по 3-4 часа на ден :)))

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 11.09.2014г. петък в 13:05
мнение от
отношение бивш служител
в град София
   "Ако търсите сериозна и перспективна работа, това не е вашата фирма,..."

Автор на това ме развесели.


Ако си:


-без висше образование или си с процес на следване


-имаш акъл в главата


-искаш гъвкаво работно време


-възможност да искарваш над 1000лв


-изразяваш се  грамотно


-чистоплътен


-позитивен


-живееш в района на Ст. Град


то ТАЗИ РАБОТА Е ТОЧНО ЗА ТЕБ.


Но ако си въобразяваш, че ще ти плащат без да се трудиш това не е твоето място.


Казвам го съвсем отговорно, работих 9 месеца там и съм само с приятни спомени от ръководството и разбира се от колегите.


А.


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 14.08.2014г. петък в 10:49
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел call center
в град Варна

Работа там вече 2 седмици стана и съм много доволна от обстановката. Шефовете са много добри и през цялото време стоят зад гърба на операторите и ги подкрепят. Самата работа понякога е измаряща заради хората, с които говориш по телефона защото има много негативни мнения, но като цяло тези които не са предубедени ти вдигат настроението страшно много. Има хора, които си работят там от месеци и не мислят да се махат точно поради факта че работния ти ден е 6 часа, но ти реално говориш по 3 часа най-много.Заплатата е от 350 лв нагоре в зависимост от постигнатите резултатии. Някои служители си изкарват и по 500-600лв, а може и повече и задължително ти изплащат всичко до стотинка.  Има майки, студенти и хора, които работят и на друго място и шефовете се съобразяват с тях и пишат графика им спрямо нуждите. Можеш да си сменяш смените и почиваш когато ти трябва. Събираме се играем танци, играем на игри с бонуси, пеем, смеем се и като цяло се сближаваме. Намерих много добри хора там и някои от тях ми станаха и приятели. Самата работа лично мен е научи на неща, които ще използвам и в бъдеще. Всеки има право на мнение и аз изразявам своето. Не е за всеки, но всеки може да се справи ако има желание и мотивация, а от там ти дават шанс. 

написано 08.07.2014г. сряда в 19:47
мнение от
отношение кандидат за работа

Искам да Ви попитам дали има твърда заплата в тази фирма?

написано 02.07.2014г. четвъртък в 09:04
мнение от
отношение кандидат за работа

Здравейте :) А нещо за условията на работа в call центъра?

написано 19.06.2014г. петък в 22:28
мнение от
отношение -- няма данни --

Попълвахте ли анкета за кандидатстване: номер на лична карта, семейно положение, деца?

Показани мнения 1 - 10 от общо 19 12 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

85396 мнения за 7449 фирми!