Фирма:
няма въведена
Сектори
Дейности
няма въведени
Какво е нивото на заплащане във фирма ЛИБХЕР / LIEBHERR?
Какво е отношението на ръководството на ЛИБХЕР / LIEBHERR към служителите?
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага ЛИБХЕР / LIEBHERR?
Каква е атмосферата на работа в ЛИБХЕР / LIEBHERR и има ли възможност за професионално развитие?
Защо някой, би искал да започне работа в ЛИБХЕР / LIEBHERR?
написано 21.05.2013г. сряда в 17:55
мнение от бивш
отношение бивш служител
към обект/отдел производствен в град Борово
Здравейте уважаеми, доста неща се сл Здравейте уважаеми, доста неща се случват в тази фирмичка, но за съжаление малко са положителните, като например арестуването на крадци на високи позиции (Гешев) или поредната пародия заради некадърността на Кирков въпросния Гешев осъдил завода за направомерно уволнение въпреки, че осъден за кражба на хладилници :) и сега пак ще орежат заплатките на работниците, за да може да се изплати на Гешев обещетение, че е бил уволнен, че краде от завода :) е това ако не е поредната Българска пародийка :) МИЛА РОДНА КАРТИНКА! Заплащане
![]() Уважение
![]() Колеги
![]() Работна среда
![]() написано 02.05.2013г. петък в 15:42
към обект/отдел металообработка в град Пловдив
Рано или късно някой толупи ще си получат заслуженото. БОГ да пази БЪЛГАРИЯ от негодяй. написано 26.04.2013г. събота в 20:00
към обект/отдел металообработка в град Пловдив
крушков и кир михалаки са като две капки вода. Колеги горе главите и приятно изкарване на празниците. написано 28.03.2013г. петък в 11:36
към обект/отдел металообработка в град Пловдив
Крушков, крУШКОВ.....много поздрави от Димитър Стоилов. Чао и в най скоро да се срещнем ..................................................... написано 12.03.2013г. сряда в 20:35
мнение от anonimen
отношение настоящ служител
към обект/отдел sklad в град Пловдив
Да господин Крушков и вие сте наред като великия складажия Гешев. С белезници го вързаха написано 26.02.2013г. сряда в 21:59
към обект/отдел металообработка в град Пловдив
Пожелавам на крушков началник металообработка да му се връща .Добро-ДОБРО.Зло-ЗЛО. написано 25.02.2013г. вторник в 19:32
мнение от Ваня Иванова
отношение кандидат за работа
в град Пловдив
Здравейте,искам само да попитам някои има ли информация,кога ще набирате персонал? написано 28.01.2013г. вторник в 11:36
мнение от Едикояси
отношение кандидат за работа
към обект/отдел не знам кои в град Пловдив
Възмутена съм от шефа на Човешки Ресурси! След като му изпратих своя инициативна кандидатура той ми се обади по телефона като намекна, че уш имало вакантна административна позиция. Обявена такава по принцип нямаше. Завръщам се след престой на работа и следване в Германия. Господин Кирков само ме разпитваше по време на интервюто без да спомене нищичко за свободната розиция. После като го попитах защо аз съм тук, той започна да мънка и разбрах, че свободно място всъщност няма и той само си уплътнява времето. Не му прави чест на г-н Кирков да губи времето на качествени кандидати в студ и дъжд! Здравейте, към az - за информация може да се обадите на тел 505 414 или да си изпратите кандидатурата на lhm_jobs@liebherr.com
"Здравейте,
Набирате ли работници?
Ако не ще набирате ли скоро?"
И мен ме интересува това.За някоя по-нискоквалифицирана длъжност,машинен оператор или нещо такова.И не виждам нищо срамно в това човек да търси работа.Вместо да му отговорите културно вие едва ли не му се подигравате че искал да работи.Човека си търси работа,не иска да краде и да убива,нали така.