Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 13.08.2014г. четвъртък в 17:07
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел административен
в град София

Чета коментарите и си давам сметка, че не дават много обективна информация.


Единият бивш колега не харесва, че се работи с хендхелд устройства "като в Кока-Кола, Линдт и т.н." - а всъщност във всички модерни компании работят по този начин. Търговците имат таблети за получаване на информация и за улесняване на работата, за да им е удобно да правят снимки и да имат мърчандайзинг стандартите и актуалните промоции под ръка.


Другият бивш колега смята, че цари шуробаджанащина - всъщност хората правят подбори, има си критерии и за външни, и за вътрешни конкурси. А иначе е прав, че идеята на новите назначения са "Девин" да върви напред и да е в крак с най-добрите практики.


Да, още има какво да се доизглажда, във всяка компания, която се развива, има какво още да става по-добре. Марките са разпознаваеми и се харесват от хората, "Девин" е номер 1 като пазарен лидер в този сегмент. Така че гледаме напред и работим здраво. Когато всеки направи каквото се очаква от него, нещата се случват.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.05.2014г. четвъртък в 22:11
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел тп
в град София

Чета коментарите и понякога ме е яд,че съм работил в Девин! Все още работя като търговец,имам поглед върху пазара,просто е жалко това което се случва!!! Незнам кой управлява Девин,незнам как го прави,но съсипва всичко,което изградихме в началото!!! Мой клиенти,който знаят че съм работил във фирмата ме молят за контакт,два-три пъти търсих търговци,подавах обекти с месеци никой не отива!!! Толкова ли сте велики,уважаеми дами и господа,че не си уважавате клиентите????

написано 24.05.2014г. неделя в 22:30
мнение от
отношение бивш служител
в град Девин

Явно много хорa сa зaблудили Девин .Много нещa могaт дa се нaпишaтзa въпроснaтa фирмa .Общо взето положението им не е розово кaкто би им се искaло.След кaто се рaзчу новинaтa че един от бившите й собственици ще прaви още един зaвод зa бутилирaне нa изворнa водa нещaтa хептем стaнaхa нетърпими.В центрaлния им офикс бяхa нaзнaчени нови едвa ли не открaднaти кaдри от велики фирми.Тези велики кaдри всъщност бяхa изгокнени от Дaнон ,Кокa-колa и от някоя другa фирмa зa нaтурaлни сокове.И тaкa се нaмножихa близо 50 меринджеи.Вместо дa се съсредоточaт в продaжбите нa водa меринджеите поискaхa хубaви и нови служебни коли тa един от тях дaже не хaресaл тойотa aвенсис модел2012годинa.Слaвa богу тоз вече не рaботи Девин вече инaче зa крaткото му присъствие нaпрaви достa порaзии.Имaт си специaлистки зa всичко.дето се викa от-до.Но в кaйнa сметкa тaм цaри шуробaджaнaштинa кaто почнеш  от центрaлния им офис тa минеш през М.Г. ,П.К и Б.Б..В тaзи фирмa aко нямaш врaзки или не миеш зaдникa някой от горните символи мечките те яли.Зa много хорa знaм нещa но нямa дa ми стигнaгт символите дa ги опишa.Инaче имaт едно хубaво нещо aвaнс и зaплaтa се изплaщaт нa деня тa в повечето случaи и по рaно зaщото се превеждaт от София явно те нямaт търпение дa се порaдвaт нa прекрaсните си зaплaти a нa рaботниците в Девин дори не плaщaт извaнредния труд кaкто се полaгa по зaкон.Обещaвaм в скоро време дaнaпишa всичко


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.05.2014г. петък в 18:49
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел tp
в град София

колеги моето мнение за Двин беше много голямо но с тези некомпетентни на значения на регионални ,супервайзори,търговски представители няма да ги бъде всеки ден губят позиции и то много.Радвам се че напуснах то не се издържа в такава среда.Няма началник на който да вярваш,само игри правят и те карат да работиш вместо тях,защото те просто не могат,незнаят и всички те не си познават пазара там където работят срам за такива хора на такива длъжности в търговията.

написано 07.05.2014г. четвъртък в 16:20
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел девин

Извинете, ама вие за Николай Николов от Балдаран ли водите коментари?. Балдаран няма нищо общо с Девин. В Балдаран има един двама от Каменица, но всички други са бивши служители на Девин. Пожелавам успех на Колегите и на новата вода! Ще им бъде трудно, но те направиха Девин -  марка и сега ще успеят! 

написано 16.04.2014г. четвъртък в 00:42
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Търговски
в град София

Николов си е издърпал от Каменица в Балдаран Антон Русев,Юлиян Колушев и Йордан Грънчаров,засега.Той обича да има очи и уши.

написано 14.04.2014г. вторник в 14:36
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Фирма "Девин" съвсем скоро ще се сгромоляса. Това да управляваш фирма като "Девин" със стратегии на Coca Cola, Lindt и да си мислиш колко си велик, защото знаеш нещо, което си назубрил като мишка от големите компании и да очакваш, че ще успееш е дори смешно. Кренбауер да не си губи времето в това да има любовни отношения с дамите от централен офис, ами да си седне на задника и да се опита да научи нещо, което би могло да му помогне за да не фалира фирмата. Изключително е жалко, че една фирма градена с толкова много усилия от целия стар екип сега се сгромолясва. И тогава не е било розово, имало е скандали, страх, но е имало и един достоен бранд на пазара. Сега са дори смешни. Губят позиции всяка минута, а загубят ли изворната си вода са светлинни години назад, но... заслужиха си го. Най-много боли, когато вътрешни хора ти забият нож в гърба. :)


 

написано 21.03.2014г. събота в 22:24
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Търговски
в град София

Картинката е ясна.Иначе относно лицето Николов,Каменица е отделила сериозен ресурс от време и средства, за да проведе обучение,правокирано от неправомерните действия на Николов.Призовава занапред всеки един който стане свидетел на злоупотреби да сигнализрира своевременно,а не да има далавери трупани с години.

написано 18.03.2014г. сряда в 10:39
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел София

Не е само Николов!  напълниха фирмата с всевъзможни боклуци изгонени от други фирми - Кока кола, Каменица и т.н. Направиха ги шефове и си помислиха, че са велики. Тази фирма ще съществува още малко. Продажбите са рязко на долу. Ми не може да висиш по казината целодневно, а обектите да чакат среща със супервайзора. Е няма как. Тези вече я довършиха. А Балдаран - съвсем. Чувам, че вече някои колеги отиват там. Правят добър екип на Национално ниво. Хората които създадоха Девин ще го затворят!!!!  УСПЕХ КОЛЕГИ !

Показани мнения 1 - 10 от общо 64 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

84816 мнения за 7392 фирми!