Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 17.02.2015г. сряда в 18:56
мнение от
отношение кандидат за работа
в град Варна

Абе ЧР отдела на Девин обаждат ли се изобщо за интервюта когато покриваш изискванията за дадена позиция, кандидатствах по обявата за мениджър студен пазар , което при тях е доколкото разбрах като търговски представител за ключовите кафета и обектите им с договори  , имам над 5 години опит в сферата с 2 различни фирми ( бирена и кафе),имам изградени отлични контакти в 3 различни града в зона Варна, отношения с дистрибутори и собственици на обекти. И никакви не звънят поне за едно интервю , поне да се запознаем . Нагласени ми се струват позициите , а търговските им представители повечето са страхотни будали , как са ги наели незнам . Явно ще им пада пазарният дял ако продължават да не викат качествени кадри по интервютата а назначават само приятели и будали .

написано 17.11.2014г. вторник в 19:26
мнение от
отношение настоящ служител

Здравейте ,


Настоящ служител съм на Девин и  мога да кажа, че при добре подбран екип и  атмосфера на работа ,какъвто е този в който аз работя,работата спори ...целите се постигат и  се ходи на работа с желние. Четох коментари ,че положението с парите било несериозно и  че не са добре финансово във фирмата. Няма проблем с парите ...фирмата е мега стабилна ... просто се оценява свършената работа.   не коментирам ръководството... Ако работиш и си гледаш твоята част от задачите ... можеш да си оценен , повишен и доволен.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.11.2014г. петък в 12:14
мнение от
отношение настоящ служител

Честита да ни е СВЕТОВНАТА награда за НАЙ-ДОБЪР ДИЗАЙН НА БУТИЛКА за кристалната бутилка за студен пазар!!! Браво, колеги!! :-) Всички сме супер горди с това постижение!!!


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 05.11.2014г. четвъртък в 11:02
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел Sofia
в град София

Благодаря за подкрепата на бившия колега. Това което съм написала е напълно обективно и истина. Смяна на модела на работа не доведе до съкращение на колеги, а шуробаджанащината. Подведаха Томас и той скочи, ама съм сигурна че съжалява. И какво закриха директните продажби, а сега се чува, че ще ги възстановят, защото имало и умни хора / НЕ ИЗГОНЕНИ ОТ КК/ които знаят как стоят нещата с реализацията на вода.


Радвам се, че съкратените са започнали в конкурентни фирми. Много е лошо и обидно когато години даваш всичко от себе си за работата и в един момент идват велики специалисти и ти ставаш не нужен.  Само, че в баш конкурентната вода отидоха хора които напуснаха сами, хора които занят какво значи  да работиш за човек като Стоименов.  А както разбрах има и хора работили за него още от създаването на Девин.


Запомнете, всички сме на пазара и сме минали през едни и същи обучения и каквото знае Гошо го знае и Пешо така да се каже. 


А Бисир да не си крие името, защото с тези писаници може и да го повишат. На такива хора аз казвам Гъ...близци.


А.... крие го защото през работно време виси в сайта. ДА !  

написано 03.11.2014г. вторник в 12:02
мнение от
отношение бивш служител
в град София

със сигурност като сте толкова активен във форума работата не е добре.


може би някой друг върши вашата работа?


това само потвърждава че нещата във фирмата затъват.


приключвам с това мое мнение

написано 03.11.2014г. вторник в 11:51
мнение от
отношение -- няма данни --

Естествено, че няма да пиша с името си, освен това съм написал "по-стари", а не "стари" служители, колеги...


2012 е доста назад във времето, по-добре да си гледаме работата на пазара сега, а кой прав, кой крив - ще видим при клиентите.


 


Хайде, със здраве!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 03.11.2014г. вторник в 11:40
мнение от
отношение бивш служител
в град София

ЗДРАВЕЙТЕ,


ДО СКОРО БЯХ СЛУЖИТЕЛ ВЪВ ФИРМАТА И СЛУЖИТЕЛ БИСЕР НЕ Е ИМАЛО.


ВЕРА Е АБСОЛЮТНО ПРАВА В ТОВА КОЕТО ПИШЕ.ОСТАНАХА САМО ДВАМА ТРИМА ОТ ПО-СТАРИТЕ КОЛЕГИ-ВСИЧКИ КОИТО РАБОТЕХМЕ ПОВЕЧЕ ОТ СЕДЕМ-ОСЕМ ГОДИНИ НИ СЪКРАТИХА И ВСИЧКО ТРЪГНА НАДОЛУ.


ВЕСЕЛА Я ОСВОБОДИХА,А НЕ СИ Е ТРЪГНАЛА ПО СВОЕ ЖЕЛАНИЕ.


ЛЕК ДЕН!

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 31.10.2014г. събота в 05:00
мнение от
отношение -- няма данни --

Ето и фактите:


Става дума за хора, които отдавна не са в компанията - някъде от преди 2 години, когато се възприе международния начин на управление.


Въпросните бивши колеги бяха на високи позиции - Изпълнителен директор, Търговски директор и т.н., като Весела напусна сама. Промяната при другите колеги беше свързана с идването на новия мениджмънт през 2012 и в последствие осъвременяване на търговския модел на работа с хенд-хелд устройства, маршрутизация, класифициране на обектите, мърчандайзинг стандарти и други добри практики. Някои от тези колеги в момента са част от конкурентни компании, в което няма нищо лошо. Ние си вървим напред, работим по пазара. А желаещи да работят в "Девин" има много.


Благодарим на настоящите и на бившите колеги - всеки е дал и дава от себе си "Девин" да е това, което е в момента и всички заслужават признание.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 29.10.2014г. четвъртък в 14:28
мнение от
отношение -- няма данни --
към обект/отдел София

Така.... Първо защо си криеш името.


И второ съкратени  - Весела, Гендов, Теменужка, Добрин ... да продължавам ли?


Не лъжете хората по форумите да се хващат на въдицата ви и да работят за вас.


Фирмата в последните години е некоректна. Ако имаш още лъжи за опровергаване пиши смело.

Показани мнения 1 - 10 от общо 81 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

88301 мнения за 7762 фирми!