Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 24.05.2014г. неделя в 22:30
мнение от
отношение бивш служител
в град Девин

Явно много хорa сa зaблудили Девин .Много нещa могaт дa се нaпишaтзa въпроснaтa фирмa .Общо взето положението им не е розово кaкто би им се искaло.След кaто се рaзчу новинaтa че един от бившите й собственици ще прaви още един зaвод зa бутилирaне нa изворнa водa нещaтa хептем стaнaхa нетърпими.В центрaлния им офикс бяхa нaзнaчени нови едвa ли не открaднaти кaдри от велики фирми.Тези велики кaдри всъщност бяхa изгокнени от Дaнон ,Кокa-колa и от някоя другa фирмa зa нaтурaлни сокове.И тaкa се нaмножихa близо 50 меринджеи.Вместо дa се съсредоточaт в продaжбите нa водa меринджеите поискaхa хубaви и нови служебни коли тa един от тях дaже не хaресaл тойотa aвенсис модел2012годинa.Слaвa богу тоз вече не рaботи Девин вече инaче зa крaткото му присъствие нaпрaви достa порaзии.Имaт си специaлистки зa всичко.дето се викa от-до.Но в кaйнa сметкa тaм цaри шуробaджaнaштинa кaто почнеш  от центрaлния им офис тa минеш през М.Г. ,П.К и Б.Б..В тaзи фирмa aко нямaш врaзки или не миеш зaдникa някой от горните символи мечките те яли.Зa много хорa знaм нещa но нямa дa ми стигнaгт символите дa ги опишa.Инaче имaт едно хубaво нещо aвaнс и зaплaтa се изплaщaт нa деня тa в повечето случaи и по рaно зaщото се превеждaт от София явно те нямaт търпение дa се порaдвaт нa прекрaсните си зaплaти a нa рaботниците в Девин дори не плaщaт извaнредния труд кaкто се полaгa по зaкон.Обещaвaм в скоро време дaнaпишa всичко


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.05.2014г. петък в 18:49
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел tp
в град София

колеги моето мнение за Двин беше много голямо но с тези некомпетентни на значения на регионални ,супервайзори,търговски представители няма да ги бъде всеки ден губят позиции и то много.Радвам се че напуснах то не се издържа в такава среда.Няма началник на който да вярваш,само игри правят и те карат да работиш вместо тях,защото те просто не могат,незнаят и всички те не си познават пазара там където работят срам за такива хора на такива длъжности в търговията.

написано 07.05.2014г. четвъртък в 16:20
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел девин

Извинете, ама вие за Николай Николов от Балдаран ли водите коментари?. Балдаран няма нищо общо с Девин. В Балдаран има един двама от Каменица, но всички други са бивши служители на Девин. Пожелавам успех на Колегите и на новата вода! Ще им бъде трудно, но те направиха Девин -  марка и сега ще успеят! 

написано 16.04.2014г. четвъртък в 00:42
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Търговски
в град София

Николов си е издърпал от Каменица в Балдаран Антон Русев,Юлиян Колушев и Йордан Грънчаров,засега.Той обича да има очи и уши.

написано 14.04.2014г. вторник в 14:36
мнение от
отношение бивш служител
в град София

Фирма "Девин" съвсем скоро ще се сгромоляса. Това да управляваш фирма като "Девин" със стратегии на Coca Cola, Lindt и да си мислиш колко си велик, защото знаеш нещо, което си назубрил като мишка от големите компании и да очакваш, че ще успееш е дори смешно. Кренбауер да не си губи времето в това да има любовни отношения с дамите от централен офис, ами да си седне на задника и да се опита да научи нещо, което би могло да му помогне за да не фалира фирмата. Изключително е жалко, че една фирма градена с толкова много усилия от целия стар екип сега се сгромолясва. И тогава не е било розово, имало е скандали, страх, но е имало и един достоен бранд на пазара. Сега са дори смешни. Губят позиции всяка минута, а загубят ли изворната си вода са светлинни години назад, но... заслужиха си го. Най-много боли, когато вътрешни хора ти забият нож в гърба. :)


 

написано 21.03.2014г. събота в 22:24
мнение от
отношение кандидат за работа
към обект/отдел Търговски
в град София

Картинката е ясна.Иначе относно лицето Николов,Каменица е отделила сериозен ресурс от време и средства, за да проведе обучение,правокирано от неправомерните действия на Николов.Призовава занапред всеки един който стане свидетел на злоупотреби да сигнализрира своевременно,а не да има далавери трупани с години.

написано 18.03.2014г. сряда в 10:39
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел София

Не е само Николов!  напълниха фирмата с всевъзможни боклуци изгонени от други фирми - Кока кола, Каменица и т.н. Направиха ги шефове и си помислиха, че са велики. Тази фирма ще съществува още малко. Продажбите са рязко на долу. Ми не може да висиш по казината целодневно, а обектите да чакат среща със супервайзора. Е няма как. Тези вече я довършиха. А Балдаран - съвсем. Чувам, че вече някои колеги отиват там. Правят добър екип на Национално ниво. Хората които създадоха Девин ще го затворят!!!!  УСПЕХ КОЛЕГИ !

написано 12.03.2014г. четвъртък в 22:00
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Търговски
в град София

Имате ново попълнение.Николов.Той е майстор на докладите,подливането на вода,отклоняването на средства и злоупотреви от всякакъв вид.От Каменица са го усетили,ама доста късно.Години си е плел мрежите.Най смешното е,че е издърпал и Антон Русев настоящ търговец в Каменица и негов роднина.(Русев към момента е в предизвестие).Накъде вървите господа?Каменица се раздели с част от октопода,сега сте го приели вие.Успех!

написано 09.03.2014г. в 20:44
мнение от
отношение бивш служител

Всеки ден,малката Мравка пристигаше рано на работното си място и започваше да работи.Произвеждаше и беше доволна.Шефът - Лъвът се учудил,че Мравката работи без надзор.


 Ако тя произвежда толкова без надзор, не би ли могла да произвежда повече, ако е под нечий надзор? - замислил се той.Така той нае една Хлебарка, която имаше голям опит като надзорник и изготвяше чудесни доклади.Първото решение на Хлебарката бе да въведе контрол на достъп на Мравката.След това на Хлебарката и бе нужна секретарка,за да ѝ помага с изготвянето на докладите и тя нае един Паяк,който освен с архивите се занимаваше и с контрол на телефонните разговори.Лъвът бе очарован от докладите на Хлебарката и я помоли и за графики на производството и анализ на тенденциите за да ги представи на организирани за тази цел срещи.На Хлебарката ѝ купиха компютър,лазарен принтер и бе наета една Муха,която да ръководи отдел информатика.Мравката доскоро продуктивна и весела,бе отчаяна от толкова хартии и срещи,които заемаха цялото ѝ време!


Лъвът стигна до заключение,че е дошло време да създаде длъжност отговорник на сектора,където работеше Мравката.Постът бе поверен на един Щурец.Новият отговорник също имаше нужда от компютър и асистентка(която взе от предишната си служба),за да му помага да подготвя стратегическия план за оптимизиране на работата и контролира бюджета на сектора,където работи Мравката.


 По същото време Щурецът убеди Лъва за абсолютната необходимост от проучване на средата.След като проучи работната натовареност, Лъвът забеляза,че секторът на Мравката не произвежда колкото преди.Той нае един Бухал -известен консултант - да осъществи одит и да предложи решения.Бухалът изкара три месеца в офисите и изписа огромен доклад в няколко тома със заключение: ИМА МНОГО ПЕРСОНАЛ В ТОВА ПРЕДПРИЯТИЕ!


Познайте кого първи уволни Лъвът?


Мравката, естествено, защото тя проявила липса на мотивация и конфликтно поведение.


 Посветено на всички бивши МЪРЧАНДАЙЗЕРИ!

Показани мнения 1 - 10 от общо 62 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

83226 мнения за 7262 фирми!