Мнения за работните места и работодателите, които обичаме и мразим
написано 03.10.2014г. събота в 14:51
мнение от
отношение -- няма данни --
към обект/отдел Девин роял София

Настоящата служителка е подмазвачка , а гледната и точка е изкривена. Та знаеш ли ти колко хора съкратиха тези ? Знаеш ли че ръста на продажбите ви е отрицателен? Знаеш ли ти какви смешни пари се получават? Знаеш ли ти колко изострина е работната обстановка? Интересно през какви очи гледаш, като си настояща!!!  И кой се развива?  Повишиха Петя, ми че тоняма кой. Всички са на по 2 - 3 месеца служители.


Радвам се, че новата Девинска вода стъпи на пазара и се развива доста добре!  Така клиентите ще са доволни!  Успех !

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 23.09.2014г. сряда в 10:22
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел Девин Роял
в град София

Хем ми е смешно, хем ми е тъжно, че тук се оплакват само хора, които не са се справили със задачите си или са били материално отговорни лица и са били отговорни като такива - това е била част от работата им. А знаете ли например колко промотирани и повишени има в компанията? Колко нови работни позиции са отворени? Много са и това е ясно за хората, които работят в Девин. Който си върши работата и всичко му е както трябва, си получава и заплатата на точната дата, и пълни осигуровки, и му е ясно какви бонуси ще има.. И обучения има, и свестни колеги.. Ако аз бях виновна, щях да си мълча и да си поема вината, а не да плюя по форумите..


 


 

написано 18.08.2014г. вторник в 11:33
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел уж общ работник обаче и спедитор и мн други
в град София

То тази фирма Девин всичко в нея е измама не се знае кои  е началник не се знае нищо като общ работник последната ми заплата в хубавата фирма Девин роял получих фиш на него пишеше че имам да получавам 1 лев попитах кои е изготвял фиша и започнаха да си прехвърлят топката хубава работа и така а само памперсите на детето ми са 30 лева добре ли е ;) не се доверявайте

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 13.08.2014г. четвъртък в 17:07
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел административен
в град София

Чета коментарите и си давам сметка, че не дават много обективна информация.


Единият бивш колега не харесва, че се работи с хендхелд устройства "като в Кока-Кола, Линдт и т.н." - а всъщност във всички модерни компании работят по този начин. Търговците имат таблети за получаване на информация и за улесняване на работата, за да им е удобно да правят снимки и да имат мърчандайзинг стандартите и актуалните промоции под ръка.


Другият бивш колега смята, че цари шуробаджанащина - всъщност хората правят подбори, има си критерии и за външни, и за вътрешни конкурси. А иначе е прав, че идеята на новите назначения са "Девин" да върви напред и да е в крак с най-добрите практики.


Да, още има какво да се доизглажда, във всяка компания, която се развива, има какво още да става по-добре. Марките са разпознаваеми и се харесват от хората, "Девин" е номер 1 като пазарен лидер в този сегмент. Така че гледаме напред и работим здраво. Когато всеки направи каквото се очаква от него, нещата се случват.

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 28.05.2014г. четвъртък в 22:11
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел тп
в град София

Чета коментарите и понякога ме е яд,че съм работил в Девин! Все още работя като търговец,имам поглед върху пазара,просто е жалко това което се случва!!! Незнам кой управлява Девин,незнам как го прави,но съсипва всичко,което изградихме в началото!!! Мой клиенти,който знаят че съм работил във фирмата ме молят за контакт,два-три пъти търсих търговци,подавах обекти с месеци никой не отива!!! Толкова ли сте велики,уважаеми дами и господа,че не си уважавате клиентите????

написано 24.05.2014г. неделя в 22:30
мнение от
отношение бивш служител
в град Девин

Явно много хорa сa зaблудили Девин .Много нещa могaт дa се нaпишaтзa въпроснaтa фирмa .Общо взето положението им не е розово кaкто би им се искaло.След кaто се рaзчу новинaтa че един от бившите й собственици ще прaви още един зaвод зa бутилирaне нa изворнa водa нещaтa хептем стaнaхa нетърпими.В центрaлния им офикс бяхa нaзнaчени нови едвa ли не открaднaти кaдри от велики фирми.Тези велики кaдри всъщност бяхa изгокнени от Дaнон ,Кокa-колa и от някоя другa фирмa зa нaтурaлни сокове.И тaкa се нaмножихa близо 50 меринджеи.Вместо дa се съсредоточaт в продaжбите нa водa меринджеите поискaхa хубaви и нови служебни коли тa един от тях дaже не хaресaл тойотa aвенсис модел2012годинa.Слaвa богу тоз вече не рaботи Девин вече инaче зa крaткото му присъствие нaпрaви достa порaзии.Имaт си специaлистки зa всичко.дето се викa от-до.Но в кaйнa сметкa тaм цaри шуробaджaнaштинa кaто почнеш  от центрaлния им офис тa минеш през М.Г. ,П.К и Б.Б..В тaзи фирмa aко нямaш врaзки или не миеш зaдникa някой от горните символи мечките те яли.Зa много хорa знaм нещa но нямa дa ми стигнaгт символите дa ги опишa.Инaче имaт едно хубaво нещо aвaнс и зaплaтa се изплaщaт нa деня тa в повечето случaи и по рaно зaщото се превеждaт от София явно те нямaт търпение дa се порaдвaт нa прекрaсните си зaплaти a нa рaботниците в Девин дори не плaщaт извaнредния труд кaкто се полaгa по зaкон.Обещaвaм в скоро време дaнaпишa всичко


 

Заплащане
Уважение
Привилегии
Фирмена сигурност
Натоварване
Потенциал
Местоположение
Колеги
Работна среда
написано 22.05.2014г. петък в 18:49
мнение от
отношение бивш служител
към обект/отдел tp
в град София

колеги моето мнение за Двин беше много голямо но с тези некомпетентни на значения на регионални ,супервайзори,търговски представители няма да ги бъде всеки ден губят позиции и то много.Радвам се че напуснах то не се издържа в такава среда.Няма началник на който да вярваш,само игри правят и те карат да работиш вместо тях,защото те просто не могат,незнаят и всички те не си познават пазара там където работят срам за такива хора на такива длъжности в търговията.

написано 07.05.2014г. четвъртък в 16:20
мнение от
отношение настоящ служител
към обект/отдел девин

Извинете, ама вие за Николай Николов от Балдаран ли водите коментари?. Балдаран няма нищо общо с Девин. В Балдаран има един двама от Каменица, но всички други са бивши служители на Девин. Пожелавам успех на Колегите и на новата вода! Ще им бъде трудно, но те направиха Девин -  марка и сега ще успеят! 

написано 16.04.2014г. четвъртък в 00:42
мнение от
отношение клиент
към обект/отдел Търговски
в град София

Николов си е издърпал от Каменица в Балдаран Антон Русев,Юлиян Колушев и Йордан Грънчаров,засега.Той обича да има очи и уши.

Показани мнения 1 - 10 от общо 67 12345 По-стари »

За BGRABOTODATEL.COM

BGRabotodatel.com е сайт, в който всеки може да каже "Аз обичам моята работа" или "Аз мразя моята работа". BGRabotodatel.com е сайт за тези от вас, които желаят да започнат нова работа и искат да разберат какво мислят хората, които са работили или работят в дадената фирма. Интересуват Ви привилегиите, заплата, условия на работа, уважение - тук бихте могли да получите информация за българските работодатели от "кухнята", без да се налага да поемате излишни рискове. Ако има какво да кажете за Вашата работа, дайте своето мнение, но моля, направете го тактично и искрено.
BGRabotodatel.com не участва в писането на мненията в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори!

85397 мнения за 7449 фирми!